Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 192

Θέμα: TDM vs HORNET 600

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Κοίτα να δεις γιατί κάπου το έχετε χάσει. Και φορτωμένο πάει κι αξιοπρεπώς αλλά σαν τετρακύλλινδρο και γυμνό αν πας κρουζινγκ με 5-6η και θες να κανεις προσπέραση κατεβαζεις 2-3 ταχύτητες. Δεν έχει τη ροπή για να ανοιξεις το γκάζι, απλά θα βουλιάξεις. Δεν μιλάω για εθνική, που κι εκει λόγω κακής αεροδυναμικής δεν εισαι για πολλά για πολλή ώρα, θα κανεις την προσπέραση εύκολα.

Στα μεγαρα όλα τα μηχανακια πανε, ειναι κοντή και τεχνική πιστα αλλά (μαμά) είναι σουμιές κι αν πιέσεις, θα έχεις σοβαρά θέματα.

Του 7 και μετά δεν έχει κινητήρα του CBR, έχει χτιστεί για το χορνετ από την αρχή, βασισμένο στον κινητήρα του RR. @@ πλαίσιο φοράνε..
    συγνωμη αλλα κανεις λαθος εδω φοραει κινητηρα απο rr και μην επιμενεις σε αυτο το θεμα,απλα ειναι υποβαθμισμενος κινητηρας δεν εχει πως να το πω αλλες ρυθμισεις σε σχεση με ενα rr γιαυτο βγαζει και λιγοτερους ιπους.
    μονο που αλαξε πλαισιο απο χαλυβδινο και φοραει αλουμινενιο πλαισιο τεχνολογικα και μονο ειναι σαφως καλυτερο.

αλλα ενταξει οπως και να το κανουμε ειναι ενα γυμνο μηχανακι,δεν λεω οτι αυτο και μονο.
    για τα λεφτα του και αυτα που προσφερει μια χαρα τα κανει.

.υ.γ γιαυτο υπαρχουν και διαφορετικες κατηγοριες μηχανων το καθενα ειναι καλο σε αυτο που ειναι.
    Τελευταία τροποποίηση από power hornet; 06/09/2012 στις 22:57.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Κάτι τέτοια θρεντς θα τα βλέπουν τα παιδιά μας και ο Μητσοτάκης και θα γελάνε....
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paco Προβολή μηνύματος

έκανα μια πολύ ωραία κόντρα με ένα γκρι TDM στην εθνική στον Κηφισό ανάβαση η οποία εξελίχτηκε σε τρελές σφήνες με χιλιόμετρα από 140 μέχρι 200+ και τελείωσε στα βόρεια προάστια

Καταρχάς θέλω να συγχαρώ τον TDMάκια γιατί το έλεγε η ψυχή του και δεν έκοψε καθόλου ακόμα και όταν το "παιχνίδι μας" είχε γίνει επικίνδυνο σε κάποια φάση και δεύτερον αν δει αυτό το μήνυμα να μου στείλει ένα pm για να το ξανακάνουμε!
    http://www.youtube.com/watch?v=FCfjpKEoqEI

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lol-monty_python_applause.gif 
Προβολές:	241 
Μέγεθος:	31,8 KB 
ID:	267627
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    δεν ξερω σε ποιους αναφερεσαι, αλλα αφου εκανες παραθεση το δικο μου μηνυμα να πω οτι δεν μπορω να μην θεωρησω αστειο οταν καποιος λεει οτι το TDM "το θεωρει ως το πιο ολοκληρομενο μηχανάκι κ την καλύτερη επιλογή για ελλάδα ....ακόμη κ στις μέρες μας ... ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΤΜ 990!!

αυτο μονο επιδεχεται...

βαριεμαι να μπω στην διαδικασία να σου εξηγήσω ....παρολο το προκλητικο σου ποστ

ένα πράγμα θα σου πω μόνο ....οι πωλήσεις καταξιώνουν ένα προϊόν στην αγορά....κ δεν τους ενδιαφέρει όλους μόνο το γκάζι και σούζα 1-2-3....

κ για το 990 έχω να πω οτι είναι Κ@@@@ΛΑ ΤΡΕΛΗ !!!!αλλά δεν είναι συνετή επιλογή για πολλούς λόγους ....αλλά που να νιώσεις ....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    συγνωμη αλλα κανεις λαθος εδω φοραει κινητηρα απο rr και μην επιμενεις σε αυτο το θεμα,απλα ειναι υποβαθμισμενος κινητηρας δεν εχει πως να το πω αλλες ρυθμισεις σε σχεση με ενα rr γιαυτο βγαζει και λιγοτερους ιπους.
    μονο που αλαξε πλαισιο απο χαλυβδινο και φοραει αλουμινενιο πλαισιο τεχνολογικα και μονο ειναι σαφως καλυτερο.

αλλα ενταξει οπως και να το κανουμε ειναι ενα γυμνο μηχανακι,δεν λεω οτι αυτο και μονο.
    για τα λεφτα του και αυτα που προσφερει μια χαρα τα κανει.

.υ.γ γιαυτο υπαρχουν και διαφορετικες κατηγοριες μηχανων το καθενα ειναι καλο σε αυτο που ειναι.
    Δεν κάνω λάθος. Διάβασε τον ειδικό τύπο του 07 όταν πρωτοβγήκε η μηχανή.

Πλαίσιο λες το δοκάρι πάνω το οποίο κουμπώνει ο κινητήρας και το ντεπόζιτο;

Ναι γυμνό μηχανάκι είναι και ναι για τα λεφτά του προσφέρει κάποια (πολλά, λίγα εξαρτάται από τον αναβάτη του). Στους 11 μήνες που το είχα μόνο καλές αναμνήσεις έχω αλλά και κάποιες λίγες όταν το μηχανάκι αποδείχτηκε λίγο γι αυτό που ήθελα.

Τώρα για τις κόντρες με ΤΔΜ κι άλλα 2τροχα μπουρδέλ@ σαν το ΤΔΜ λίγο με νοιάζει. Όσοι γουστάρουν ας τις κάνουν και μετά ας γράφουν στα φόρα ό,τι θέλουν. Εγώ έχω μηχανάκι που δεν κάνει για κόντρες.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από trelf Προβολή μηνύματος
    [...]....οι πωλήσεις καταξιώνουν ένα προϊόν στην αγορά....[...]
    Ο Τερενς δικαιώνεται

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    [...]
    Σήμερα μετά από περίπου 90000 ΜΟΝΟ ταξιδιωτικά χλμ που το μηχανάκι άναβε το πρωί και έσβηνε το βράδυ, σε μέρη που αν μείνεις σε τρων τα ζώα (που ακόμα κι αν σας τα πω, οι περισσότεροι δεν μπορείτε ούτε να τα δείξετε στο χάρτη) [...]
    Ζεφύρι / Ανω Λιόσια?
    Τελευταία τροποποίηση από Cpt. Haddock; 07/09/2012 στις 09:43.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Εκεί πάω με το ΧΤ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

Εκεί πάω με το ΧΤ...
    Και φεύγεις με τα πόδια ημίγυμνος.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    βαριεμαι να μπω στην διαδικασία να σου εξηγήσω ....παρολο το προκλητικο σου ποστ

ένα πράγμα θα σου πω μόνο ....οι πωλήσεις καταξιώνουν ένα προϊόν στην αγορά....κ δεν τους ενδιαφέρει όλους μόνο το γκάζι και σούζα 1-2-3....

κ για το 990 έχω να πω οτι είναι Κ@@@@ΛΑ ΤΡΕΛΗ !!!!αλλά δεν είναι συνετή επιλογή για πολλούς λόγους ....αλλά που να νιώσεις ....
    δυστυχως εχουμε μαθει να λεμε οτι απο την στιγμη που ενα προϊον πουλαει ειναι και καλο...
    μεγαλυτερη φενακη απο αυτο δεν υπαρχει, γιατι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας στους ελληνες αναβατες...
    ενα απλο παραδειγμα:
    ειναι 1000? τσεκ
    εχει το χαρακτηρισμο on-off? τσεκ
    ειναι εμφανισιακα "μηχαναρα"? τσεκ
    εχει ροπη? τσεκ
    εχει κ@υλωτικο ηχο με aftermarket? τσεκ

ΑΡΑ ειναι και γ@μω τα μηχανακια ακομα και για το 2012!!

επισης θα ηθελα να μου πεις τους (πολλους?) λογους που καποιος ΠΡΕΠΕΙ να επιλεξει το TDM σε αντιθεση με το 990 (περαν της τιμης) και γιατι ΕΣΥ δεν εχεις ακομα το υπερεργαλειο και εχεις το 990....
    Τελευταία τροποποίηση από devil's animal; 07/09/2012 στις 10:21.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    και μετα λενε καγκουρες ΜΟΝΟ τους TDMαδες.

ρε πατε καλα????????

τουλαχιστον πες μας ποιος την ειχε μεγαλυτερη γιατι μας τρωει η αγωνια !!!!
    Ο μόνος λόγος που διάβασα αυτό το θέμα είναι γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα απαντήσεις!!!
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    δυστυχως εχουμε μαθει να λεμε οτι απο την στιγμη που ενα προϊον πουλαει ειναι και καλο...
    μεγαλυτερη φενακη απο αυτο δεν υπαρχει, γιατι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας στους ελληνες αναβατες...
    ενα απλο παραδειγμα:
    ειναι 1000? τσεκ
    εχει το χαρακτηρισμο on-off? τσεκ
    ειναι εμφανισιακα "μηχαναρα"? τσεκ
    εχει ροπη? τσεκ
    εχει κ@υλωτικο ηχο με aftermarket? τσεκ

ΑΡΑ ειναι και γ@μω τα μηχανακια ακομα και για το 2012!!

επισης θα ηθελα να μου πεις τους (πολλους?) λογους που καποιος ΠΡΕΠΕΙ να επιλεξει το TDM σε αντιθεση με το 990 (περαν της τιμης) και γιατι ΕΣΥ δεν εχεις ακομα το υπερεργαλειο και εχεις το 990....
    φιλε μου το ειχα το tdm...το εδωσα για να δοκιμασω κατι διαφορετικο,το οποιο και αυτο θα το δωσω καποια στιγμη και θα παρω κατι αλλο....και παει λεγοντας....διοτι η μηχανη για μενα αυτη τη στιγμη εξυπηρετει κ@@λα και μονο......

ποια τα πλεονεκτηματα του tdm;;;

1)και το βασικοτερο.....με 120 στην εθνικη καιει 4 λτ/100χμ....ενω αντιστοιχα το 990 δεν κατεβαινει τα 6 λτ/100....33% περισσοτερη καταναλωση με την πιο οικονομικη οδηγηση....6 λτ/100χμ θα καψει το tdm με 150-160 σταθερα ταχυτητα ταξιδιου....ΧΩΡΙΣ υπερβολες...βρες μου ενα μηχανακι που κανει αυτα που κανει το tdm στον ιδιο βαθμο και καιει τοσο....εχεις ιδεα ποσο καιει η varadero?το africa?τα 600 4-κυλινδρα;
    2)δεν ζηταει ουτε ευρω.....αριστη αξιοπιστια....
    3)χαμηλες θερμοκρασιες στην πολη σε σχεση με το 990

σε ολα τα υπολοιπα σε σχεση ,με το 990 χανει...στησιμο....φρενα.....νευρο....για λιγο,αλλα χανει...μπορει να μην παιρνει αριστα,αλλα παιρνει πολυ καλο βαθμο....γι αυτο το λογο το θεωρω ολοκληρωμενο μηχανακι.....ειναι μια μηχανη που κανει τα παντα,μπορει τιποτα να μην τα κανει τελεια,αλλα σε πολυ καλο βαθμο!γι αυτο το θεωρω συνετη επιλογη....ειναι μηχανη....ειναι εργαλειο δουλειας....το καβαλας με μαγιο,με σορτς,με κοστουμι.....κυκλοφορει σε πολη ανετα...κτλ κτλ...τα κανει ολα!

και οι πωλησεις δεν λενε οτι ενα προιον ειναι το καλυτερο απ ολα σε ολους τους τομεις.....αλλα σιγουρα δηλωνουν ενα προιον που μπορει και ικανοποιει επαξια ενα πολυ μεγαλο ποσοστο αγοραστικου κοινου,και δεν μπορω να διαβαζω σχολια που στερουν του σεβασμου που του αξιζει...
    ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

1)και το βασικοτερο.....με 120 στην εθνικη καιει 4 λτ/100χμ....ενω αντιστοιχα το 990 δεν κατεβαινει τα 6 λτ/100....33% περισσοτερη καταναλωση με την πιο οικονομικη οδηγηση....6 λτ/100χμ θα καψει το tdm με 150-160 σταθερα ταχυτητα ταξιδιου....ΧΩΡΙΣ υπερβολες...βρες μου ενα μηχανακι που κανει αυτα που κανει το tdm στον ιδιο βαθμο και καιει τοσο....εχεις ιδεα ποσο καιει η varadero?το africa?τα 600 4-κυλινδρα;[...]
    Ειπαμε να υπερβαλλουμε, αλλα σε λογικα πλαίσια...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ειπαμε να υπερβαλλουμε, αλλα σε λογικα πλαίσια...
    αμφιβαλλεις για την καταναλωση που αναφερω στις ταχυτητες αυτες;;..... φιλε μου ψαξε το λιγο παραπανω,ξερω τι σου λεω...
    ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

Ναι, αμφιβαλλω. Δε λεω οτι λες ψεματα, απλα υπερβαλεις θετικα ως προς το μηχανακι που είχες. Εκτος εαν εννοεις σε τρελα ευνοϊκές συνθηκες (ουριος ανεμος, κατηφορα, μονοκαβαλος, χωρις βαλιτσες), τοτε ναι, για λιγο ετσι ειναι οι καταναλωσεις.

Αλλα σε μεσο όρο τα νουμερα που λες τα θεωρω υπερβολη. Διοτι και με το Tiger εαν πας σταθερα 140 και σε ευνοϊκες συνθηκες θα καταληξει μετα απο καποια ωρα να δειχνει ο δεικτης στιγμιαιας καταναλωσης γυρω στα 5lt. Aπλα ποτέ δε μπορεις να πας σταθερα, οποτε η μεση καταναλωση (που μας ενδιαφερει φυσικα) ειναι σαφως υψηλότερη.

Οταν δε, υπάρχει το 1050 στην πιατσα, απορω γιατι μιλαμε ακομα για το TDM
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος

Οταν δε, υπάρχει το 1050 στην πιατσα, απορω γιατι μιλαμε ακομα για το TDM
    Γιατί TDM εχουν πάρει όλοι, αρα ειναι το πιο καλό.
    Οπως και το Huyndai Accent ενα πράμα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία