Θα μας απαλλάξεις και από την περιέργεια που μας τρώει κάποια στιγμή έ?!![]()
Θα μας απαλλάξεις και από την περιέργεια που μας τρώει κάποια στιγμή έ?!![]()
Ξέρω από βέσπα!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Μα τους χίλιους κεραυνούς!!!! TROOPER BMW δε θα έπαιρνα ούτε να μου την έκαναν δώρο, ούτε μεταχειρισμένη, ούτε καινούρια, ούτε υπό μελέτη, ούτε υπό σύλληψη στην φαντασία του σχεδιαστή.
Α! όσο για τις τιμές σε αγγελίες από ιδιώτες που τρωγώμασταν προ σελίδωνπαραθέτω το εξής:
http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2233484
ελπίζω να έκανα σωστά την παραπομπή![]()
Δε με λέτε ρε παιδιά, δε θέλω να βγω εκτός τόπικ, αλλά για κράνος έχω φορέσει Shoei xr1100 και Arai Chaser και viper. Η μέτρηση του κεφαλιού έδειξε 57 κ κάτι εκατοστά και ξεκίνησα να δοκιμάζω σε medium. Η εφαρμογή του ήταν άνετη, αλλά κουνώντας το κεφάλι δεξιά αριστερά το κράνος κουνιότανμ σχετικά εύκολα, πόσο μάλλον σε πρόσκρουση. Έτσι δοκίμασα σε όλους τους τύπους που ανέφερα και το small. Αυτό αγκάλιαζε όλο το κεφάλι μου από πίσω μέχρι μπροστά και ένιωθα μια ελαφρά πίεση στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού και πλάγια, δεν ξέρω αν θα γινόταν ενοχλητική αν το φόραγα κανά μισάωρο και βάλε. Οι πωλητές της SHoei και Arai (στις αντιπροσωπείες) μου είπαν να πάρω καλύτερα το small. Ξέρω ότι δεν είστε στο κεφάλι μου αλλά τι προτείνετε?
το κρανος πρεπει να εδραζεται στο τριχωτο της κεφαλης (αν ειναι τριχωτο δλδ) χωρις να πιεζει.αν ειναι οκ το ''στεφανι'' αλλα παιζει στα μαγουλα,παρε μεγαλυτερα μαγουλα και δοκιμασε.οχι μικροτερο νουμερο.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...