Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: Αγορα Cbr 1000 rr 2008+

Αγορα Cbr 1000 rr 2008+

Γεια σας παιδια ειμαι κατοχος ενος cbr 600 rr 2007 και σκεφτομαι να το δωσω και να παρω ενα 1000 rr 08-09...
    Το θεμα μου ειναι ομως οτι βλεπω πολλα αρνητικα σχολια σε σχεση με τον συμπλεκτη τον στροφαλο οτι καιει λαδια ακομα και την πισω αναρτηση..

Τι εχετε να πειτε και τι να ψαξω? Ποια μοντελα ειχαν προβλημα και αν σταματησαν σε καποιο μοντελο η συνεχισαν να υπαρχουν?

Ευχαριστω πολυ

το 1000 καιει λαδια ναι αλλα εχει ν ακανει και με την χρηση που θες, αμα ειναι για δρομο δεν εχεις μεγαλο προβλημα, τωρα αν το θες για πιστα αλλαζει το θεμα...
    γιατι θες να δωσεις το 600??
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    το 1000 καιει λαδια ναι αλλα εχει ν ακανει και με την χρηση που θες, αμα ειναι για δρομο δεν εχεις μεγαλο προβλημα, τωρα αν το θες για πιστα αλλαζει το θεμα...
    Θες ντε και καλα το rr με την αλλαγη της κοψιας που χει μπροστα στην μουρη(σαν να χει φαει κλωτσια και χει μπει μεσα η μουρη)?Το 8αρι καιει στανταρ λαδακια-νομιζω ειναι η 1η χρονια κυκλοφοριας αυτου του rr- (για οτι χρηση και να το θες),για τα υπολοιπα που λες δεν εχω ακουσει κατι,αλλα δεν σκεφτεσαι καθολου το 1000rr της δικιας σου χρονιας?-07-εμενα προσωπικα μαρεσει πιο πολυ και ειναι και σκυλι!

Παλαιό μέλος
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=129565
    Μου τρεχουν τα σαλια!!!!,αλλα ειμαι κουλαδι,και αφραγκος!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    Σκεφτομουν να δοκιμασω και την μεγαλη κατηγορια της Honda... Εννοειται πως δεν θα το αφησω εργοστασιακο το μηχανακι απο θεμα εμφανισης οπως και το 600 που εχω ειχε πολλα πραγματα απο εμφανιση... Αν ειχα την οικονομικη ανεση να το αγορασω το 1000 χωρις να πουλουσα το 600 θα το εκανα πιστεψε με αλλα δεν εχω να δωσω τοσα φραγκα οποτε η μονη λυση ειναι πουλημα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από smooth criminal Προβολή μηνύματος
    Θες ντε και καλα το rr με την αλλαγη της κοψιας που χει μπροστα στην μουρη(σαν να χει φαει κλωτσια και χει μπει μεσα η μουρη)?Το 8αρι καιει στανταρ λαδακια-νομιζω ειναι η 1η χρονια κυκλοφοριας αυτου του rr- (για οτι χρηση και να το θες),για τα υπολοιπα που λες δεν εχω ακουσει κατι,αλλα δεν σκεφτεσαι καθολου το 1000rr της δικιας σου χρονιας?-07-εμενα προσωπικα μαρεσει πιο πολυ και ειναι και σκυλι!
    Το 1000 το 7αρι ειναι σαν το 600 το 6αρι σχεδον τι να το κανω? Να παρω κατι που δειχνει αρκετα παλιο? Προτιμω το 08+ με αρκετες εξωτερικες επεμβασεις!!!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF