Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 126

Θέμα: γιατι αραγε διαγραφονται threads απο το πουθενα?

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Αυτο που δεν καταλαβαινω παιδες και συγχωρεστε την ερωτηξη μου ειναι γιατί να πρέπει να σβησει σωνει και καλα κάποιος καποιες σκέψεις/παραστασεις/ερμηνείες του παρελθόντος; Επειδη δεν τον εκφράζουν πλέον; Ε και; Ανθρωποι ειμαστε, αλλαζουμε καθημερινά η κωλοτουμπα ειναι μες το πρόγραμμα.... γιατι κάτι/κάποτε σωνει και καλα να χαρακτηρίζει κάποιον και τώρα; Ισα ισα που για μενα προσωπικά η τουμπα δηλωνει κ ενα σχετικό ψάξιμο/αμφισβητηση/εσωτερικό προβληματισμό.... η στείρα διαγραφη ομως μου θυμίζει καταστροφή αρχειων βρωμικης εφορίας στα ορια της παραγραφης κ ελέγχου. Λες και ειμαστε κανα δικαστηριο κ κρίνουμε κοσμο και προτερους βιους... ή ειμαστε;
    Ban 'em all

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Είστε πολύ gay....

Ούτε να τσακωθείτε δεν μπορείτε πλέον...

Ούτε αίμα, ούτε δάκρυα, ούτε ένα καντήλι...

Ρε συ Devil's... Λύσε μου μια απορία... Στην "δουλειά" σου είσαι ο Σταύρος που ξέρουμε ή κάποιος άλλος;

Επειδή τα χώνεις γενικά..

Κατά τ' άλλα, το θέμα έχει ξαναπαιχτεί τουλάχιστον 20 φορές τα τελευταία 10 χρόνια..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

διαγράφονται διότι : Το μαγαζί είναι ιδιόκτητο .

Ως εκ τούτου , Τα γραπτά -κατά το δοκούν- μένουν , ή πουλελέν
    κατα τ άλλα , +46 στον Stabak.

μαζί τα φάγαμε και μικρογραφία κτλ......
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Αυτο που δεν καταλαβαινω παιδες και συγχωρεστε την ερωτηξη μου ειναι γιατί να πρέπει να σβησει σωνει και καλα κάποιος καποιες σκέψεις/παραστασεις/ερμηνείες του παρελθόντος; Επειδη δεν τον εκφράζουν πλέον; Ε και; Ανθρωποι ειμαστε, αλλαζουμε καθημερινά η κωλοτουμπα ειναι μες το πρόγραμμα.... γιατι κάτι/κάποτε σωνει και καλα να χαρακτηρίζει κάποιον και τώρα; Ισα ισα που για μενα προσωπικά η τουμπα δηλωνει κ ενα σχετικό ψάξιμο/αμφισβητηση/εσωτερικό προβληματισμό.... η στείρα διαγραφη ομως μου θυμίζει καταστροφή αρχειων βρωμικης εφορίας στα ορια της παραγραφης κ ελέγχου. Λες και ειμαστε κανα δικαστηριο κ κρίνουμε κοσμο και προτερους βιους... ή ειμαστε;

afou den to katalavenis ti na gini na fame oloi ta niata mas prospa8ontas na sou eksigisoume afou den katalavenis

to les ke monos sou
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Είστε πολύ gay....

Ούτε να τσακωθείτε δεν μπορείτε πλέον...

Ούτε αίμα, ούτε δάκρυα, ούτε ένα καντήλι...

Ρε συ Devil's... Λύσε μου μια απορία... Στην "δουλειά" σου είσαι ο Σταύρος που ξέρουμε ή κάποιος άλλος;

Επειδή τα χώνεις γενικά..

Κατά τ' άλλα, το θέμα έχει ξαναπαιχτεί τουλάχιστον 20 φορές τα τελευταία 10 χρόνια..
    ti gay re? gay imastan palia pou ixame lefta tora me tin ftoxia pou exoume giname apla poustides...
    afrotwin

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    ti gay re? gay imastan palia pou ixame lefta tora me tin ftoxia pou exoume giname apla poustides...
    φτωχοπ@@στες θες να πεις!!!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Θέμα που έχεις ανοίξει εσύ (και για κάποιον λόγο δεν θές να υπάρχει) ναι μπορείς να ζητήσεις να διαγραφεί όσο παλιό και αν είναι και άσχετα με τις απαντήσεις που έχει.

Τώρα αυτό είναι σωστό; Δηλαδή αν του τη δώσει κάποιου να σβηστεί το θέμα του, γιατί να χάσει η υπόλοιπη κοινότητα τις απαντήσεις/πληροφορίες/οδηγίες/links που υπάρχουν από κάτω ;
    Give me fuel, Give me fire

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Τώρα αυτό είναι σωστό;
    Απόλυτα σωστο, απ' όλες τις αποψεις.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Απόλυτα σωστο, απ' όλες τις αποψεις.
    giati?
    πχ. ανοιγω ερωτημα πως μπορω να φτιαξω το βολαν-πινια κλπ.
    και μπαινουν 2-3 ατομα και απαντανε κατεβατα, ολοκληρα σεντονια, και ειναι σωστα και ετσι κι εγω καταφερνω να φτιαξω αυτο που ηθελα.

μετα απο καιρο ζηταω να σβηστει και το σβηνετε, δεν ειναι μαλακια?
    και για αυτους που ασχοληθηκαν και μου απαντησαν, και προς τους υπολοιπους που θα το χρειαζονταν καποτε.

αρα το ερωτημα λογικα παει οτι: οτι και να θελω να σβηστει σβηνετε, που το εχω αρχισει εγω? μηπος θα πρεπει να μπει περιορισμος τελικα?
    ή κατι τετιο καπος ετσι.

Μέλος
    Σωστά επιχειρήματα έχουν γραφτεί εδώ μέσα, αλλά οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνετε ότι επανειλημμένα έχει ειπωθεί..

Ο ιδιοκτήτης κάνει ότι γουστάρει με την ιδιοκτησία του!

GAME OVER!

Δεν σου αρέσει? καν τη να! απλά τα πράγματα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimitrisZ Προβολή μηνύματος
    Σωστά επιχειρήματα έχουν γραφτεί εδώ μέσα, αλλά οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνετε ότι επανειλημμένα έχει ειπωθεί..

GAME OVER!

μπα απο πότε έγινε επανειλημμένα πρώτη φορά υποθηκε αυτο......?

αφου το πας στο προσωπικό.....
    Μέλος
    ....πες μας πόσες φορές το έχεις δει διαβασμένο....(οτι ο ιδιοκτήτης τους θρεντ μπορεί με εντολή του να σβηστεί)?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

My eyes hurt...

GAME OVER!

Το ίδιο και σε κάθε ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά οι μισοί από σας γκρινιάζουν κάτι για "ιδέες, ζωές, θρησκείες" κλπ.
    (αλήθεια, εκείνο στο καυγοσπαμοθρεντ τι έγινε; )

Επίσης, να εξαφανιστούν και κάτι νήματα περί προτάσεων βελτίωσης κλπ, τι τα θέλουμε; Τα πάντα εν σοφία εποιήθησαν εδώ.

Ο ιδιοκτήτης σαφώς και έχει το τελευταίο λόγο, αλλά θα πρέπει να ακούει και τους χρήστες.

oi pio poli apo esas iste asxetoi epipoleoi grafete tou kosmou tis vlakies ke ta 8eorite ke simantika edo mesa iparxoun apantisis gia ta panta oti sas apasxoli ine grameno ke epidi 8elete na kanete figoura i na nomizete meta apo tosa xronia motosikletismou oti iste i proti pou rotate giati ksefouskoni i alisida as poume
    ke ta 8eorite ke simantika nomizete oti iste se kana facebook ke 8a anevazete ta rita sas ke edo mipos prototipisete me kapio apo afta ke genika iste kenoi asxetoi ke emetika kseneroti pou apla varieste na diavasete den exete idea apo mixanes 8elete na kanete entiposi ke genika ta legomena sas ine isaksia mias oreas klanias stin eora enos eksotikou nisiou pinontas ena eksotiko kokteil ke kitazontas to dilino ala i pragmatikotita ine oti mirizi fasolada telika gia afto pigenete se kana forum me endiferon tis kouvaristres na grafete ta varisimanta tipota sas ke na min ta svini kanis
    nerovrastoi anerastoi ksenerotoi xiristes motosakou
    afrotwin

Μέλος
    rantaplan,

Mονο και μονο απο αυτο το Thread επισυναπτω 2-3 προτασεις:

Δημοσιεύθηκε αρχικά από Opisthogonia
    [...]niose to forum den einai aftoynoy poy einai mod den einai kan aytounou pou to plironei
    EINAI TIS KINOTITAS [...]

Aπάντηση Cpt:
    Σορυ, αλλα όπως αποδείχτηκε πρόσφατα στο παλιότερο μοτοσυκλετιστικο φόρουμ, ειναι αυτουνου που το πληρώνει και ο οποίος μια μερα κατεβαζει το διακόπτη και μένει η κοινοτητα με το **** (συμπληρώστε αναλογα), στο χέρι.

Eπισης απο Vaska:

Κάποιοι έκαναν τον κύκλο τους εδώ μέσα, έκριναν ότι δεν τους προσφέρει τπτ τούτος ο χώρος και αποχώρησαν, κάποιοι άλλοι στράβωσαν δικαίως ή αδίκως με το μοντερέισον τιμ και την έκαναν κι αυτοί. Το αποδέχεσαι και συνεχίζεις ή δεν το αποδέχεσαι και σταματάς (δεν είναι προσωπικό μιλώ γενικά).

Eπισης απο Latris mixanis:

Είτε θα δεχτούμε το moto.gr όπως είναι και με τον τρόπο που εξελίσσεται και όπως θα εξελίσσεται, είτε απλά θα το χαιρετίσουμε και θα εκφράσουμε αλλού τους προβληματισμούς και την μαλακία μας

Eπισης απο motomike:

ενταξει εσβησε ο καπτεν 3 θρεντ και 5 σχολια και χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι! μαγκια του! ετσι εκρινε οτι επρεπε να πραξει, ετσι επραξε! στο φιναλε ρε παιδες ο ανθρωπος εχει λαβει μια εντολη απο καποιους που πληρωνουν καθε μηνα απο τη τσεπη τους να τους βοηθησει στην ομαλη λειτουργεια του φορουμ! εμας σαν απλους χρηστες δε νομιζω να μας πεφτει και πολυ λογος για το πως θα διαχειριστει ενα φορουμ στο οποιο συμμετεχουμε εντελως δωρεαν! και φυσικα ουτε μας αναγκαζει κανεις να παραμεινουμε εδω μεσα!

AΠο Devil's animal:

οπως ειπωθηκε, οποιος δεν συμφωνει, παιρνει τα κουβαδακια του και παει σ'αλλη παραλια...
    μεχρι στιγμης εγω ειμαι στο 80% σε συμφωνια με το φορουμ αλλα το τελειο, το 100% δεν μπορει να υπαρξει ποτε...ακριβως επειδη ειμαστε διαφορετικοι...

Και απο golis:

διαγράφονται διότι : Το μαγαζί είναι ιδιόκτητο .

Eδω αναφερομαι πως επανειλειμενα εχει ειπωθει πως απαξ ο ιδιοκτήτης του forum καθως και το mod/admin team αποφασισουν να σβηστει κατι, τοτε απλά θα σβηστει. Και αν σου αρέσει αποδέξου το.

Προσωπική μου άποψη ειναι να μην διαγράφεται τιποτα ποτε. Αν καποιον τωρα δεν τον εκφραζει κατι που ειπε πριν 6 χρονια ας απευθυνθει στο mod team και ας πανε αυτοι στο ποστ εκεινο και ας γραψουν απο κατω πως αυτος που το εγραψε αυτο τοτε, τωρα πλεον δεν τον εκφραζει αυτη η άποψη.

Αλλά σε καμία περίπτωση διαγραφη... Εκτος και αν ειναι κανενα τοπικ μονο βρισιδια, τρολλαρισματα και τα σχετικα..

Σε αλλο forum που ειμαι εγγεγραμένος Δεν διαγραφεται ποτε τιποτα. Μονο κλειδωμα. Και σε προειδοποιουν γι αυτο πριν γραψεις το οτιδηποτε. Και εννοειται οτι δεν μπορεις να σβησεις ποστ σου κτλ

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF