Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 126

Θέμα: γιατι αραγε διαγραφονται threads απο το πουθενα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimitrisZ Προβολή μηνύματος

Σε αλλο forum που ειμαι εγγεγραμένος Δεν διαγραφεται ποτε τιποτα. Μονο κλειδωμα. Και σε προειδοποιουν γι αυτο πριν γραψεις το οτιδηποτε. Και εννοειται οτι δεν μπορεις να σβησεις ποστ σου κτλ

axxxxxxxxx den ine telio ti oreo giati den to kanoume ke emis elaaaaaaaa moreeeeeeeeeeee afou ine telioooooooooooo
    ala ksero iste kolimenoi 8a pao ke ego sto alo forum pou klidonoune
    mou aresoun ta klidomena post pos klidonane palia sto sentouki ta momenta ta palia ke ta evriske to egkoni
    ax ax m aresi ne ne ne 8elo 8elo 8elo :a019:
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rantanplan Προβολή μηνύματος
    giati?
    πχ. ανοιγω ερωτημα πως μπορω να φτιαξω το βολαν-πινια κλπ.
    και μπαινουν 2-3 ατομα και απαντανε κατεβατα, ολοκληρα σεντονια, και ειναι σωστα και ετσι κι εγω καταφερνω να φτιαξω αυτο που ηθελα.

μετα απο καιρο ζηταω να σβηστει και το σβηνετε, δεν ειναι μαλακια?
    και για αυτους που ασχοληθηκαν και μου απαντησαν, και προς τους υπολοιπους που θα το χρειαζονταν καποτε.

αρα το ερωτημα λογικα παει οτι: οτι και να θελω να σβηστει σβηνετε, που το εχω αρχισει εγω? μηπος θα πρεπει να μπει περιορισμος τελικα?
    ή κατι τετιο καπος ετσι.
    Γιατι είσαι ο δημιουργός του θρεντ και σου ανήκει. Απλα πράγματα, απορώ τί δεν καταλαβαινετε και σπαζετε το κεφάλι σας τοσες μερες τωρα...
    Μην μπερδεύετε το "ιδιοκτητης φορουμ" με "ιδιοκτητης(δημιουργός) θρεντ"

Εχω την εντυπωση οτι η κουβέντα απλα συνεχίζεται ελλειψει αλλου ενδιαφέροντος. Ούτε κατι καινουριο λετε, ούτε πρόκειται να αλλαξει η λειτουργία και το ύφος του μοτο. Καθε χρονο τουλαχιστον δυο φορές ανακυκλωνεται η ίδια κουβέντα.

Ειλικρινα, δε βαρεθήκατε?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Εχω την εντυπωση οτι η κουβέντα απλα συνεχίζεται ελλειψει αλλου ενδιαφέροντος. Ούτε κατι καινουριο λετε, ούτε πρόκειται να αλλαξει η λειτουργία και το ύφος του μοτο. Καθε χρονο τουλαχιστον δυο φορές ανακυκλωνεται η ίδια κουβέντα.

ooooo nai μέχρι τις 3 π.μ τι θα κανω εγω εδω εαν σταματήσετε?

Γιατι είσαι ο δημιουργός του θρεντ και σου ανήκει. Απλα πράγματα, απορώ τί δεν καταλαβαινετε και σπαζετε το κεφάλι σας τοσες μερες τωρα...

re psile ime dimiourgos re
    prota o 8eos dimiourgise ton kosmo ton an8ropo ke o an8ropos dimiourgise to thread
    ke esi apaksionis tin dimiourgia aftou tou 8espesiou dimiourgimatos tou 8eou aftou tou arstou digmatos dimiourgias aftou tou dipodou me ton terastio egkefalo pou 8eli na afisi to varisimanto stigma tou se kapio tread gia na ton 8imounte i genies pou 8a er8oun etimes na paroun afta ta arista digmata grafis ke dimiourgias na epireastoun mesa apo afta ke na sinexisoun tin zoi tous mexri na ftasoun ke afta ta onta sto stadio na dimiourgisoun ta dika tous thread na afisoun ta simadia tous gia tis genes pou 8a er8oun

ke esi enas ipiretis me mia gomolastixa ena pioni tou sistimatos svinis toso epipolea ta thread tis an8ropotitas afta ta arista dimiourgimata
    ke den mou dinete tis dief8insis afton ton ili8ion onton na pao na tous vro me tin karampina na telionoume na min mas prizoun ta @@ me tis malakies tous
    afrotwin

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    axxxxxxxxx den ine telio ti oreo giati den to kanoume ke emis elaaaaaaaa moreeeeeeeeeeee afou ine telioooooooooooo
    ala ksero iste kolimenoi 8a pao ke ego sto alo forum pou klidonoune
    mou aresoun ta klidomena post pos klidonane palia sto sentouki ta momenta ta palia ke ta evriske to egkoni
    ax ax m aresi ne ne ne 8elo 8elo 8elo :a019:

Ρε κοντε δεν ειναι θεμα αν ειναι καλυτερο και να το υοθετησει το μοτο.γρ κτλ. Είναι θέμα οτι δεν ειναι πουστικο. Ειναι δικαιο προς ολους και αν καποιος εχει γραψει στο παρελθον μια μαλακία αυτη η μαλακια ας μεινει ως εχει, ειναι η ιστορια και βοηθα στο να ξερουν και οι υπολοιποι με τι ειδους ατομα εχουν να κανουν. Και οχι οπως μας βολεύει να διαγραφουμε και να κραταμε ποστ και thread μονο και μονο επειδη ειμαστε εξουσια εδω μεσα..

Αποψή μου τα παραπανω..

Το moto.gr δεν ειναι ετσι δυστυχως αλλα εμενα προσωπικά δεν με νοιάζει κιόλας

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ρε κοντε δεν ειναι θεμα αν ειναι καλυτερο και να το υοθετησει το μοτο.γρ κτλ. Είναι θέμα οτι δεν ειναι πουστικο. Ειναι δικαιο προς ολους και αν καποιος εχει γραψει στο παρελθον μια μαλακία αυτη η μαλακια ας μεινει ως εχει, ειναι η ιστορια και βοηθα στο να ξερουν και οι υπολοιποι με τι ειδους ατομα εχουν να κανουν. Και οχι οπως μας βολεύει να διαγραφουμε και να κραταμε ποστ και thread μονο και μονο επειδη ειμαστε εξουσια εδω μεσα..

Αποψή μου τα παραπανω..

Τώρα δλδ εσύ ξεκίνησες σταυροφορία εναντίων όλων των κακώς κειμένων ή τζιχάντ εναντίων των ανοήτων mod;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

you will hate my music Το avatar του/της arhs
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rantanplan Προβολή μηνύματος
    giati?
    πχ. ανοιγω ερωτημα πως μπορω να φτιαξω το βολαν-πινια κλπ.
    και μπαινουν 2-3 ατομα και απαντανε κατεβατα, ολοκληρα σεντονια, και ειναι σωστα και ετσι κι εγω καταφερνω να φτιαξω αυτο που ηθελα.

μετα απο καιρο ζηταω να σβηστει και το σβηνετε, δεν ειναι μαλακια?
    ναι αλλά στην προκειμένη (μιλάμε για τη θεωρητική περίπτωση που ανέφερε ο rantaplan), ο δημιουργός του topic είναι ο οποιοσδήποτε αδαής που έχει μια οποιαδήποτε απορία. γιατί αργότερα όταν θα έχω και 'γω το ίδιο πρόβλημα να μην επωφεληθώ από τις υπάρχουσες απαντήσεις από τους γνώστες που έχουν απαντήσει και να μπω στη διαδικασία να ξανανοίξω Ίδιο τόπικ?

εδώ κρατάτε τα ποστ του αφρο που το μόνο που κάνει είναι να γαμάει το κάθε τοπικ. βέβαια, δε λέω, έχει δίκιο που λέει οτι το moto έχει τόση πληροφορία που με ένα-δυο search έχεις βρει αυτό που θέλεις, αλλά και πάλι, αυτό δε σου δίνει το δικαίωμα να γαμάς όλα τα τοπικ. δηλαδή στο τόπικ που ψάχνει ένα παλικάρι κάποιον να δώσει ένα αδέσποτο/νεογέννητο γατάκι τι σκατά με νοίαζουν οι μ@λ@κιες που λέει ο τύπος για το πως να ντυθώ ώστε να ξεφορτωθώ το γατάκι?
    kita mia ine i lisi 8a foresis mperouka fousta mplouza pseftiko vizi ke pou ise karpouzovizo min to tsigkouneftis xilaki kokino tsanta loustrini ke kalson lycra na kara gializi 8a valis to zoo mesa se ena kouti ke 8a pas sto tmima i sto dimarxio ke 8a arxizis na ksefonizis parte toooooooooo den antexo piaaaaaaa mou eskise ola ta kalsonnnnnnnnnn ua to amolisi kato me tin kouta ke 8a figis den 8a sou pi kanis kouventa 8a minoun kana 5 lepto me to stoma anixto ke 8a se sizitane kana mina

to mistiko ine pas grigora spiti alazis ginese pali remali tis kinonias ke ksana pas eki pou to afises kanis den 8a se gnorisi ke 8a ka8ese na akous ti lene ke na ta grafis sto kinito 8a gelas ke esi kana mina

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Προσωπικά θα ζητήσω να σταματήσουν οι διαγραφές θεμάτων (εκτός των εντελώς για τον πέο).

Ave
    εμένα αυτό μου αρκεί. τουλάχιστον είναι 2-3 mod που έχουν μπαλάκια

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Προσωπικά θα ζητήσω να σταματήσουν οι διαγραφές θεμάτων (εκτός των εντελώς για τον πέο).

Ave
    Στηρίζω και εγώ αυτή την άποψη.

Αποψή μου τα παραπανω..

a den exo ti na kano ke xezo apopsis na pernai i ora....
    afrotwin

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Τώρα δλδ εσύ ξεκίνησες σταυροφορία εναντίων όλων των κακώς κειμένων ή τζιχάντ εναντίων των ανοήτων mod;
    a!! diladi to paradexeste oti iste anoitoi
    ides telika iparxi ke aftokritiki edo mesa na vlepoun merikoi poso dikio exo panta...
    anoite mod ise enas anoitos mod
    afrotwin

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Στηρίζω και εγώ αυτή την άποψη.
    vale kana pasalo akoma min pesi na kanis kali doulia i kali stiriksi ine to pan...
    afrotwin

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από arhs Προβολή μηνύματος
    τι σκατά με νοίαζουν οι μ@λ@κιες που λέει ο τύπος για το πως να ντυθώ ώστε να ξεφορτωθώ το γατάκι?

:

diladi ise ena ratsistiko gourouni pou 8es epilektika na grafis tis malakies pou esi 8eoris simantikes ke na morfonese kiolas apo tis malakies sou gia den pas na xesis na ksalafrosis ela pou erxete i ka8e aderfi me sovarofania ke 8eli na kani ke ipodiskis gia to ti prepi na grafoume ke ti oxi ke ti ine malakia
    ke esi 8a mporouses na isoun apotelesma malakias ximenos stin lekani ala den to kanoume 8ema
    afrotwin

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    a!! diladi to paradexeste oti iste anoitoi
    ides telika iparxi ke aftokritiki edo mesa na vlepoun merikoi poso dikio exo panta...
    anoite mod ise enas anoitos mod
    [FONT=arial]
    [/FONT]
    [FONT=arial]Ένας δρυοκολάπτης σταματάει σε ένα κλαδί και μετά απο λίγο βλέπει ανάμεσα απο κάτι φύλλα δυο μεγάλα μάτια να τον κοιτάζουν :
    - Κουκουβάγια είσαι; το ρωτάει
    - Όχι, σπουργίτι!
    - Τότε γιατί έχεις τόσο μεγάλα μάτια;
    - Γιατί χέζω...!!!
    [/FONT]

Κάτι τέτοιο;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

[FONT=arial]
    [/FONT]
    [FONT=arial]Ένας δρυοκολάπτης σταματάει σε ένα κλαδί και μετά απο λίγο βλέπει ανάμεσα απο κάτι φύλλα δυο μεγάλα μάτια να τον κοιτάζουν :
    - Κουκουβάγια είσαι; το ρωτάει
    - Όχι, σπουργίτι!
    - Τότε γιατί έχεις τόσο μεγάλα μάτια;
    - Γιατί χέζω...!!!
    [/FONT]

Κάτι τέτοιο;
    den to rotise an ine koukouvagia ala koukouvagios
    sto peripou ekso ise....
    na sou stilo tora mia makaronada me courier?
    afrotwin

Μέλος
    Οχι καμία σχέση. Ίσα ισα it's fine by me η λειτουργία του Forum ως έχει ασχετως το πως θα ηθελα να ειναι. Δεν θα αλλάξω ουτε εγω, ουτε οι υπόλοιποι το πως διαχειριζεστε εσεις ενα forum από τη στιγμή που ειστε ικανοποιημένοι απο αυτην σας τη διαχείρηση.

Αλλα καλό ειναι και κάποιοι εδω μέσα παρόλες τις διαφωνιές να αφήνουν τους mods/admins ησυχους απο την στιγμή που και εσεις εχετε ξεκαθαρισει την θεση σας

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF