Το μυαλο μου γυρναει.... και μου μπαινουν ιδεες... , Μιας που στο χωρο του αυτοκινητου ειχα περισοτερη ενασχοληση , γνωριζα τεχνικες για να κανω το πλαισιο ποιο στιβαρο ... οπως "ραφες" , μπαρες κτλ...
Μιας που μου εβαλε παλι το μικροβιο ο Ζειν σκευτομουνα , αν το επερνα πολυ στα σοβαρα θα μπορουσα να βρω αναρτησεις WP U/D για μπροστα και αντιστοιχα κατι αναλογο πισω .. το θεμα ειναι ομως οτι στην πραγματικοτητα ανευαζοντας τον πηχη στον τομεα της αναρτησης θα ηταν σωστο να "δεσω" ποιο πολυ το πλαισιο για να διαχειρηστει την παραπανω καταπονηση ... ( δεν ξερω ... απλα φιλοσοφω)
Και αν ναι με τι τροπους ??
Ευκαιρια οσο ειμαστε στην αναμονη να ταξιδεψουμε λιγο σε ερωτηματα
( Μολις τελειωσω με την ανανεωση του DR θα ασχοληθω με μια παλια υποσχεση .... ενα SACHS K 100 απο τα βαθη του 50 , του παππου μου και του πατερα μου )![]()
σαφως αν δεσεις υπερβολικα απο αναρτησεις το εργαλειο,θα βγαλει ελαστικοτητες το πλαισιο,απο την αλλη σιδερενιο ειναι και ολο κατι θα παιρνει.αφρικανοι πολλοι βαζουν αναρτηση απο 640 πισω(κοσταςyz),μπροστα τωρα αλλο 41 καλαμακι και αλλο usd 45.καλη συνεχεια και ωραιο το σχεδιο με τα αυτοκολητα.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
η αληθεια ειναι , οτι ειχα το τελικο ... αλλα μετα απο 2 ερωτησεις σε εξατμησαδες , για λαιμους και ενωση , με τις τιμες που ακουσα τσατιστηκα τοσο που λεωδε μας κανετε την χαρη .... για αυτο εβαλα και την arrow τελικα .... Καποια στιγμη ( μολις ξεστραβωσω χεχεχε ) θα γινει και αυτο
Τα πλαστικα τα εχει αναλαβει ο nemes74εμαθα καλα νεα σημερα ...
Καλησπερα και παλι![]()
Οι δουλειες εξω συνεχιζονται με αφαιρεση ολων των ... φρακαρισμενων βιδων .. ( τρυπανι και παει λεγοντας...) με λιγο κοπο αφαιρεθηκε και το υποπλαισιοη σχαρα παει για βαφη ενω στο πλαστικο αρχισανε οι προετοιμασιες για ασταρωμα
![]()
και ενω πισω "λυνω" , μπροστα ... δενω χεχεχεχε , μπηκε και το νεο τιμονακι εγιναν και δουλειες στα ηλεκτρικα![]()
![]()
xexexexexe........κιεδω ερχετε η σειρα μου.....να επεμβω κιεγω στο ολο προτζεκτ.......και να συμβαλω στην αποκατασταση της υπερχης δουλειαςτου κωστα......εσω στον εμφανισιακο τομεα....παραλαμβανω λοιπον κοστουμι και ενα πισω πλαινο......σε μαλλον κακη κατασταση.......αρκετα σπασιματα παντου.......σπασιμο λοιπον.....εδω......κιεδω.......
και τα ποτηρακια υποδοχης απτις πλαινες βιδες......
το ενα ελειπε κιολας!!!!
ride fast stay young!!!