LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ρε παιδια το εχετε τραβηξει παρα πολυ το θεμα χωρις λογο..
οι στριταδες,οι ονοφαδες,οι μπεμβεδακιδες κτλ
πριν τη στροφη,μεσα στη στροφη κτλ
ειναι καθαρα θεμα αναβατη το αν θα χαιρετησει η οχι,
δεν ξερω αν το κανουν απο τουπε η αγνοια,αλλα οντως συμβαινει..
και εγω ξενερωνω οταν δεν με χαιρετανε αλλα ειναι στιγμιαιο δεν θα
μου χαλασει η διαθεση και ουτε θα το κανω θεμα και δεν μπορω να καταλαβω
απο που βγηκε το οτι οι ονοφαδες δεν χαιρετανε (εκτως και αν ο λογος που με χαιρετανε ειναι οτι ειμαι της ιδιας συνομοταξιας)
μου εχει τυχει να μην με χαιρετησουν ολα τα ειδη των μοτοσυκλετιστων.
και πιστεψτε με πολλοι λιγοι μεσα απο τα φορουμ δεν θα χαιρετησουν,
αρα τσαμπα κουβεντα γινεται
για να πω και την μαλακια μου,που δεν απεχει και πολυ απο την πραγματικοτητα
χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν,μιας και παντα υπαρχουν εξαιρεσεις.
"ασε που οι πιο πολλοι στριταδες αν καταδεχθουν να πανε εκδρομη (και αφησουν τις καφετεριες)
θα πανε η στον αγιο,η στα μεγαρα,η μεχρι την επιδαυρο
απο που και ως που βγαλανε και τις στατιστικες για τις χαιρετουρες;"
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
αυτούς που πρεπει να χαιρετάμε λέω εγώ είναι κάτι κουτάκιδες που είναι ευαίσθητοι και προσέχουν τους καθρέπτες τους και κάνουν χώρο χωρίς να το έχουν υποχρέωση σε εμάς.
Εμείς πήξαμε στις μαλακισμένες χαιρετούρες που και καλά μας κάνουν να αισθανόμαστε οτι ανήκουμε σε κανα ιδιαίτερο και ανώτερο club. τρομάρα μας. κάποτε χαιρέταγε ο κόσμος στις μηχανές γιατι έβλεπες έναν τώρα και έναν αυριο στο ταξίδι του.
Το μόνο που βλέπω στους δρόμους είναι κατι κομπλεξάρες δικυκλιστές που τη χώνονται παντού και δεν αναγνωρίζουν πουθενά τη καλή κίνηση απο τα αυτοκίνητα.
αντι να αγχωθούμε πως θα μεταδώσουμε στον κουτάκια τη καλή συμπεριφορά ωστε να δημιουργήσουμε ένα κλίμα σεβασμού κάθεστε και γκρινιάζετε μπας και δες σας αναγνωρίσουν ως "δικούς" τους κάποιοι άλλοι κομπλεξικοί με δίκυκλα. Χέστηκε η φοράδα στ΄αλώνι.
ένας ονν οφάς
![]()
Και τους "συνδέλφους" που προσπερνάνε έτσι τους χαιρετάνε...και φυσικά αστειευόμουν για το "κουραστικό" του θέματος...
Γενικά ο Spyro καλά τα λέει...εγώ χαιρετάω και το τι κάνουν οι άλλοι δεν με ενδιαφέρει...ούτε μέλος μιας ομάδας με νοιάζει να είμαι αλλά ούτε χαιρετάω περιμένωντας αναγκαστικά ανταπόδωση...
"φυλές", ράτσες, κοπάδια και σόγια μοτοσυκλετιστών δεν ξεχωρίζω και απλά με νοιάζει ο άνθρωπος μοτοσυκλετιστής ή όχι δεν έχει σημασία...
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Πέρα από την πλάκα με τις κατηγορίες ο αυθεντικός/αληθινός/σωστός όπως θέλετε πείτε το μοτοσυκλετιστής θα χαιρετήσει ανεξαρτήτως με τι μηχανάκι είναι, όπως και θα σηκώσει τουλάχιστον το χέρι στο αυτοκίνητο που βοήθησε την κατάσταση...![]()
Give me fuel, Give me fire
Αναθεωρώ. Ζητώ συγγνώμη από τους φίλους και συν-μοτοσυκλετιστές on-offάδες.
Δεν είσαστε (όλοι) ψηλομύτες...
Παρεξηγησιάρηδες είσαστε όμως!![]()
Think faster than you ride
Εγω εχω παρεξηγηθει που πηγες βολτα και δεν πηρες τηλεφωνο. Μπορει κι εμεις να θελουμε βολτα ρε φιλε. Καλα σου εκαναν οι ονοφφαδες και σε εγραφαν!
(Αν ειχες παρει τηλεφωνο θα ειχα ερθει με την ΚαΤεΜάρα, θα χαιρετουσαν οι ονοφφαδες εμενα, θα χαιροσουν κι εσυ ο 4κυλιντρος καμπουρης)
Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.