Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Κρανος Enduro

Νέο μέλος

Κρανος Enduro

Καλησπερα. Ξερει κανεις εαν μπορει να τοποθετηθει τζαμι σε κρανος enduro? Αν ναι, σε ποιον μπορω να απευθυνθω για να το περασει?

εικονα κρανους: http://www.xmoto.gr/Product_Photos/Pr_9212_or.JPG

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Σε αυτό όχι.

Θες κάτι σε Shoei Hornet DS, Arai TourX και αντίστοιχου τύπου κράνη που έχουν και ζελατίνα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mikelo Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα. Ξερει κανεις εαν μπορει να τοποθετηθει τζαμι σε κρανος enduro? Αν ναι, σε ποιον μπορω να απευθυνθω για να το περασει?

εικονα κρανους: http://www.xmoto.gr/Product_Photos/Pr_9212_or.JPG
    Ποιος ο λόγος να πάρεις enduro κράνος χωρίς τζάμι? και να βάλεις μετά? Πάρε μια μάσκα.. τόσες υπάρχουν..

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Νέο μέλος
    Ευχαριστω φιλε. Ξερεις και που κυμαινονται οι τιμες?

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Zid Προβολή μηνύματος
    Ποιος ο λόγος να πάρεις enduro κράνος χωρίς τζάμι? και να βάλεις μετά? Πάρε μια μάσκα.. τόσες υπάρχουν..
    απλα μου αρεσει αυτο το στυλ κρνους και ενας γνωστος μου ειπε οτι δεν βγαινουν με τζαμι

Η παιρνεις χωρις μασκα και βαζεις γυρω γυρω τα γκουγκλς η παιρνεις με μασκα και αμα θες την βγαζεις κιολας ,βαζεις και εκει γκουγκλς και οτι θες κανεις.
    Καλυτερα με ζελατινα παρα με γκουγκλς γιατι απο οτι καταλαβα δεν το θες για μοτοκρος-εντουρο.
    Το uvex enduro ειναι ενα απο τα κρανη που θες σε πολυ καλη τιμη ειδικα απο εξω και γινεται 3 σε 1.Δηλ μπορει να αφαιρεθει εκτος απο την ζελατινη και τι γυσο αν θες να βγεις εθνικη και να μην το κοπαναει ο αερας ειδικα σε μοτο χωρις τζαμαρια.

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.mob...uro-Black-0002

Uvex emduro 3 in 1 Kαι με ζελατίνη και με γκούγκλς και φουλφέις Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	zzz.jpg 
Προβολές:	325 
Μέγεθος:	51,4 KB 
ID:	269243
    Τελευταία τροποποίηση από Lioulios; 25/09/2012 στις 00:58.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    http://www.motocard.com/en/helmets/h...itan_grey.aspx
    Αυτο εχω πάρει εγώ σε άσπρο. Πανάλαφρο και άριστο σε όλα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Απο αυτο το κατάστημα το πήρα με 178€
    στην πόρτα μου με tracking number κιόλας.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Μέλος Το avatar του/της freco
    Επί τη ευκαιρία, μήπως έχετε γνώμη για το παρακάτω (IXS HX 279); Είναι πολύ όμορφο και φθηνό (119 ευρώ). Ξέρετε κάτι; Το έχει δοκιμάσει κανείς.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	X12009_IXS-HX-279.jpg 
Προβολές:	309 
Μέγεθος:	29,0 KB 
ID:	269264
    Όχι "αμήχανος" πλέον...

Δεν το ξέρω αλλά προσωπικά θερμοπλαστικά κράνη αποφέυγω λόγω αντοχής υλικού.

@paramedic Κι εμένα με ψυλιάζει η τιμή αλλά καμιά φορά βλέπεις κάτι κουλά του τύπου Nitro να είναι καλύτερο από κράνη με τριπλάσια τιμή. Αυτό και το uvex είναι από το ίδιο υλικό και το δεύτερο έχει πάρα πολύ καλές κριτικές.
    To IXS έχει εσωτερική ζελατίνα για τον ήλιο και τη χρειάζομαι οπωσδήποτε γιατί με βαράει ο ήλιος στα μάτια και το πρωΐ και το απόγευμα. Τώρα πρέπει να έχω μαζί δεύτερη ζελατίνα γιατί αν με πετύχει νύχτα στο δρόμο με τη φιμέ δεν βλέπω την τύφλα μου.
    Τέτοια tour like κράνη με εσωτερική ζελατίνα δεν έχω βρει.

Ευχαριστώ.
    Όχι "αμήχανος" πλέον...

Κοίτα η τιμή δεν είναι οτι με υποψιάζει για κάτι μιας και είναι η μάρκα τέτοια που αναγκαστικά θα βάλει χαμηλή τιμή για να πουλήσει. Το υλικό όμως δεν το θεωρώ και ότι καλύτερο
    σε επίπεδο προστασίας και μάλιστα απο την στιγμή που με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα στο internet το βάρος του είναι μόλις 1290 γραμμάρια. Πως καταφέρανε σε
    θερμοπλαστικό κράνος με γείσο και εσωτερική ζελατίνα(πράγμα που σημαίνει extra πράγματα απο το απλό κράνος) να βγάλουνε τέτοιο βάρος? ϊσως κάνανε θυσίες στα ουσιώδη
    μέρη του κράνους και κρατήσανε το βάρος τόσο χαμηλά. Και μιλάμε για θερμοπλαστικά κράνη που συνήθως είναι πάνω απο τα 1500 γραμμάρια και λίγα λέω. Είχα 1 scorpion 1000
    και το βάρος του έφτανε τα 1800 γραμμάρια με τα extra αυτά και μου ξέσκισε τον αυχένα. Και ρε γαμωτο δεν υπάρχει και ενα σοβαρό review σε όλο το internet να δούμε αν αξίζει.
    Οτι η εσωτερική ζελατίνα είναι χρήσιμη δεν αμφισβείται καθόλου, ειναι και παραείναι. Πήγαινε δές το απο κοντά αν υπάρχει δυνατότητα να πεις την γνώμη σου και σε εμάς φίλε μου.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lioulios Προβολή μηνύματος
    μπορει να αφαιρεθει εκτος απο την ζελατινη και τι γυσο αν θες να βγεις εθνικη και να μην το κοπαναει ο αερας ειδικα σε μοτο χωρις τζαμαρια.
    Και να λένε όλοι: Μαμάτο κράνος αλλά κρίμα στο παλικάρι με τον προγναθισμό...

Υ.Γ.
    Πλην των μεγάλων on-off (και μόνο όσων οι ιδιοκτήτες τα βάζουν σε "σοβαρό" χώμα) δεν θεωρώ ότι τα παραπάνω κράνη έχουν λόγο ύπαρξης..

Ειδικά τα μοντέλα με γείσο και ζελατίνα, εκτός από αστεία είναι και επικίνδυνα...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    ... Πήγαινε δές το απο κοντά αν υπάρχει δυνατότητα να πεις την γνώμη σου και σε εμάς φίλε μου.
    Θα προσπαθήσω να πάω από κει. Θα ενημερώσω αν τα καταφέρω γιατί δεν περνάω από κοντά.
    Όχι "αμήχανος" πλέον...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Και να λένε όλοι: Μαμάτο κράνος αλλά κρίμα στο παλικάρι με τον προγναθισμό...

Υ.Γ.
    Πλην των μεγάλων on-off (και μόνο όσων οι ιδιοκτήτες τα βάζουν σε "σοβαρό" χώμα) δεν θεωρώ ότι τα παραπάνω κράνη έχουν λόγο ύπαρξης..

Ειδικά τα μοντέλα με γείσο και ζελατίνα, εκτός από αστεία είναι και επικίνδυνα...

Εισαι υπερβολικος ......

Μονο για την επικινδυνοτητα συμφωνουμε λιγακι ( αλλα στα παρα πολλα κμ ) αρα το θεμα αφορα κυριως τα μεγαλα ...on-off !

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Εισαι υπερβολικος ......
    Ρε Κώστα..

Η ζελατίνα στο χώμα είναι ότι χειρότερο (θολώνει και χαράζεται αμέσως..)

Το γείσο στον δρόμο σου κάνει σβέρκο Ουκρανού πορτιέρη και το κεφάλι σου γίνεται κουδούνι από την φασαρία..
    (δεν συζητάμε την περίπτωση που θα γυρίσεις το κεφάλι να δεις την τιμή που έχει το βενζινάδικο στην Εθνική και πας με πάνω από καμιά 100αριά χαω..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ