Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΙΑ XT 600

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLACKGAS Προβολή μηνύματος
    Αφού δεν είχες πληρώσει τα τέλη από το 2001 πως περίμενες να κάνεις μεταβίβαση το 2008?

Κανενα ρολο δεν παιζει αυτο.. Δεν ζητωνται πληρωμενα τελη για να γινει μεταβιβαση οχηματος, ουτε τρεχοντος ουτε παρελθοντων ετων

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thanos_s Προβολή μηνύματος
    Κανενα ρολο δεν παιζει αυτο.. Δεν ζητωνται πληρωμενα τελη για να γινει μεταβιβαση οχηματος, ουτε τρεχοντος ουτε παρελθοντων ετων
    Ξεφεύγω λίγο, αλλά νομίζω ότι (μόνο) του τρέχοντος πρέπει να είναι πληρωμένα.

κοιτα φιλε μην τρελενεσαι,
    εμενα που εκανα μεταβιβαση το 2007 και τα τελη ερχονται στο ονομα μου, στα μπλοκα οταν με σταματανε μου λενε πως ακομα το "βλεπουν" στο ονομα του προηγουμενου ιδιοκτητη...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    Ξεφεύγω λίγο, αλλά νομίζω ότι (μόνο) του τρέχοντος πρέπει να είναι πληρωμένα.
    πρεπει να πεσεις στην περιπτωση για να σου ζητηθει αποδειξη πληρωμης τελων..Δεν το εχω ακουσει η μου εχει συμβει ποτε

ΤρελαΜέλος Το avatar του/της ThanosMr
    Το πιο πιθανό έτσι που τα λες είναι να έκανες υπεύθυνη δήλωση στον αγοραστή ώστε να κάνει ΑΥΤΟΣ τις απαραίτητες ενέργειες για την μεταβίβαση του οχήματος, πράγμα που όπως φαίνεται δεν έκανε ποτέ.
    Στην περίπτωση που γίνει μεταβίβαση κανονικά στο ΚΕΠ δίνεις την άδεια την οποία κρατά ο υπάλληλος με τα στοιχεία και των δύο γραμμένα πάνω και την στέλνει στο υπουργείο για έκδοση καινούργιας με τα στοιχεία του αγοραστή και μόνο. Αυτή έρχεται στο ΚΕΠ πάλι (υπηρεσιακά) και ειδοποιείται ο νέος ιδιοκτήτης να την παραλάβει.

Φοβάμαι ότι έχεις μπλέξει. Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν πολλοί τρόποι διαφυγής (παραθυράκια) άλλοι σωστοί και άλλοι άσχημοι.
    Ψάξε ένα στα δικά σου μέτρα.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΠΕΤΑΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Δεν πρέπει να μιλάς σοβαρά, ναι???? να δηλώσει κλοπή μηχανάκι που πούλησε??? να καταθέσει πινακίδες που δεν έχει??? Και αυτός που το αγόρασε να κατηγορηθεί για κλοπή???

Αν διαβάσεις προσεχτηκά θα δεις ότι λέει ότι ο αγοραστής το μηχανάκι το ήθελε μόνο για τα ρευματα και ΟΧΙ για να το κυκλοφορήσει !!!!!!!

Αυτος ειναι ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ και ο λόγος που δεν ασχολήθηκε να κάνει και την μεταβίβαση.

Ε λες να βρεθει το μηχανάκι και να κατηγορηθεί κιόλας??? Εδω δεν βρίσκουν αυτά που ψάχνουν θα βρούν τα άλλα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GOGOS2612 Προβολή μηνύματος
    Εδω δεν βρίσκουν αυτά που ψάχνουν θα βρούν τα άλλα?
    Ποτέ δεν ξέρεις..
    Ακολούθησε μόνο την νόμιμη οδό για να λύσεις το πρόβλημα σου,γιατί
    μπορεί να μπλέξεις ακόμη χειρότερα..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ