λιπών με μια μικρή πρόσθεση 60 χιλ. έξτρα, γλιτώνουμε το ξενοδοχείο. άρα άμα θέλετε πάρτε μαζί απο 2 πανωσέντονα και μια πετσέτα και το αποφασίζουμε στην πορεία ανάλογα το πως θα έχουμε πάει με τα χιλιόμετρα και το σημείο που βρισκόμαστε.![]()
λιπών με μια μικρή πρόσθεση 60 χιλ. έξτρα, γλιτώνουμε το ξενοδοχείο. άρα άμα θέλετε πάρτε μαζί απο 2 πανωσέντονα και μια πετσέτα και το αποφασίζουμε στην πορεία ανάλογα το πως θα έχουμε πάει με τα χιλιόμετρα και το σημείο που βρισκόμαστε.![]()
άμα πάρουμε ένα πανωσέντονο και ένα κατωσέντονο πειράζει;
Άκυρος και εγώ.......
για τον γάμο του ξαδέρφου.....
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΠΣΚ!!!! ΞΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΣ!!!!!
Σεντόνια άσπρα λινά ή μεταξωτά??!????
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
και τα μεταξωτά ξέρεις τι λένε...
Ας μου στείλετε κι εμένα ένα πμ την Παρασκευή το βράδυ, ένα σημείο συνάντησης την Κυριακή για ένα καφεδάκι. Τι διάολο όλο καβάλα θα είσαστε?? Όλο και κάπου θα σταματήσετε για μισή ώρα, μήπως τελικά καταφέρω να έρθω να σας δω για λίγο. Κι ένα κινητό χρήσιμο θα ήταν.
Ναι??
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ΣΤΑΣΗ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ??????
δεν μας τα λέτε καλά...
επίσης είπαμε, κρίση φιλαράκι αλλά έχεις μαγαζί, πάρε ένα κινητό μόνος σου χοντρική και χωρίς ΦΠΑ, από εμάς το περιμένεις;
Τελικά σε στενό οικογενειακό κύκλο; 6 άτομα; Πλάκα έχει και τούτο![]()
Μητσάρα γερά με τσαμπουκά, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ θα σε επικυρήξει το σόι ρε!
και ομολογώ ότι μιά περιέργεια την έχω, πως στο διάτανο θα κάνουμε 1200 χιλιόμετρα και Κυριακή θα είμαστε Πάτρα; ΒΑΣΚΑΑΑΑΑΑΑ μην έρθεις για καφέ χωρίς τον Νιο123457-69.
ola γίνονται......αλλα μπορει να μας βγει λίγο παραπανω απο 1200χιλ. πειραζει???![]()
Λοιπόν παίδες η διαδρομή έχει τελειοποιηθεί, είναι στα 1200 περίπου απαιτητικά χλμ γιαυτό η συνάντηση το Σάββατο θα είναι 07:00 στο περίπτερο Χαϊδαρίου (σταθμός 14) με αναχώρηση στις 07:30 αυστηρά.
Όπως σε κάθε ΠΣΚ ισχύουν οι γενικές παρατηρήσεις όπως εδώ
ΥΓ: Μην ξεχάσετε τα σεντονάκια σας (δεν κάνω πλάκα)
Τελευταία τροποποίηση από rantanplan; 04/10/2012 στις 02:14.
άντε να πούμε, μας ζαλίσατε τον έρωτα![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"