Σελίδα 130 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3080120125126127128129130131132133 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.936 έως 1.950 από 1985

Θέμα: Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    αααχχχ....

που ΄ναι τα χρονια , ωραια χρονια , που ΄χες λουλουδια μες την καρδια...

Συνημμένο 271125
    Με το χέρι στην καρδιά...

Μ@@νάρα δεν είναι ???

(η Νατάσα εννοώ...)

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

όπου γης Το avatar του/της iosif
    μη μου πει καποιος τι σχεση εχει!

Διαβάζω στο Unfollow που κυκλοφορεί πως «τη διετία της κρίσης και του µνηµονίου η οικογένεια (ατοµικό εισόδηµα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από 700.000 ευρώ, ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ, ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ, ο Παύλος Τσίµας 410.000 ευρώ και η Όλγα Τρέµη 480.000 ευρώ». Το Unfollow επισημαίνει πως «Το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο εργάζονται οφείλει εκατοντάδες εκατοµµύρια ευρώ σε τραπεζικά δάνεια. Και οι τράπεζες, τις οποίες ετοιµαζόµαστε να αναχρηµατοδοτήσουµε τη στιγµή που η λιτότητα µας σφίγγει ολοένα και περισσότερο, εξακολουθούν να χορηγούν δάνεια στο MEGA».

Με τέτοια συμβόλαια, δεν πρέπει να κάνει σε κανέναν εντύπωση το πόσο υστερικά στήριξαν το Μνημόνιο οι τηλεδημοσιογράφοι του Mega, πόσο λυσσαλέα επιτίθενται σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, και πόσο πολύ επιθυμούν να πάνε οι μισθοί (των υπόλοιπων πολιτών) στα 200 ευρώ.

Και φυσικά, τα συμβόλαιά τους ήταν ακόμα μεγαλύτερα, όταν στήριζαν τις προηγούμενες κυβερνήσεις που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία.

Βέβαια, εγώ εξακολουθώ να έχω μια απορία. Ο καλός αριστερός δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας μου είχε γράψει πέρσι «πώς γίνεται, μετά από 35 χρόνια εργασίας, κάποια από αυτά καλοπληρωμένης, να έχω στον τραπεζικό μου λογαριασμό ίσα-ίσα το ισόποσο των τριών επόμενων δόσεων του στεγαστικού μας δανείου, ούτε μια μετοχή, ούτε έναν off shore λογαριασμό».

Έλα ντε, πώς γίνεται; Πες μας επιτέλους. Μήπως τα μοιράζεις στους φτωχούς;

(Συνεχίστε να τους κοιτάτε, είναι ωραίοι. Και η παρουσία τους ακόμα στα κανάλια -όπως και η ύπαρξη των χρεοκοπημένων καναλιών των νταβατζήδων που συνεχίζουν να νέμονται τις δημόσιες συχνότητες χωρίς καν άδεια- αποδεικνύουν πως οι Έλληνες είναι για τα μπάζα.)
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iosif Προβολή μηνύματος
    μη μου πει καποιος τι σχεση εχει!

Διαβάζω στο Unfollow που κυκλοφορεί πως «τη διετία της κρίσης και του µνηµονίου η οικογένεια (ατοµικό εισόδηµα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από 700.000 ευρώ, ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ, ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ, ο Παύλος Τσίµας 410.000 ευρώ και η Όλγα Τρέµη 480.000 ευρώ». Το Unfollow επισημαίνει πως «Το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο εργάζονται οφείλει εκατοντάδες εκατοµµύρια ευρώ σε τραπεζικά δάνεια. Και οι τράπεζες, τις οποίες ετοιµαζόµαστε να αναχρηµατοδοτήσουµε τη στιγµή που η λιτότητα µας σφίγγει ολοένα και περισσότερο, εξακολουθούν να χορηγούν δάνεια στο MEGA».

Με τέτοια συμβόλαια, δεν πρέπει να κάνει σε κανέναν εντύπωση το πόσο υστερικά στήριξαν το Μνημόνιο οι τηλεδημοσιογράφοι του Mega, πόσο λυσσαλέα επιτίθενται σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, και πόσο πολύ επιθυμούν να πάνε οι μισθοί (των υπόλοιπων πολιτών) στα 200 ευρώ.

Και φυσικά, τα συμβόλαιά τους ήταν ακόμα μεγαλύτερα, όταν στήριζαν τις προηγούμενες κυβερνήσεις που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία.

Βέβαια, εγώ εξακολουθώ να έχω μια απορία. Ο καλός αριστερός δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας μου είχε γράψει πέρσι «πώς γίνεται, μετά από 35 χρόνια εργασίας, κάποια από αυτά καλοπληρωμένης, να έχω στον τραπεζικό μου λογαριασμό ίσα-ίσα το ισόποσο των τριών επόμενων δόσεων του στεγαστικού μας δανείου, ούτε μια μετοχή, ούτε έναν off shore λογαριασμό».

Έλα ντε, πώς γίνεται; Πες μας επιτέλους. Μήπως τα μοιράζεις στους φτωχούς;

(Συνεχίστε να τους κοιτάτε, είναι ωραίοι. Και η παρουσία τους ακόμα στα κανάλια -όπως και η ύπαρξη των χρεοκοπημένων καναλιών των νταβατζήδων που συνεχίζουν να νέμονται τις δημόσιες συχνότητες χωρίς καν άδεια- αποδεικνύουν πως οι Έλληνες είναι για τα μπάζα.)

Καταλαβα .. .

Τώρα που έκλεισε το 902 το έριξες σε ότι πιο Hardcore βρήκες... MEGA κατευθείαν !
    Accipere quam facere praestat injuriam

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iosif Προβολή μηνύματος
    Διαβάζω στο Unfollow....... πως οι Έλληνες είναι για τα μπάζα.)

http://www.techiechan.com/?p=1332
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Μέλος

Το ΥΠΕΚΑ δίνει εντολή να κοπεί ΟΛΟ το δάσος των Σκουριών!

Πριν λίγο βρήκα ΑΥΤΟ...

Δε ξέρω τι να σκεφτώ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ντροπή! Να αρχίζει επιτέλους ένα αναπτυξιακό έργο στην Ελλάδα που δώσει τοξική πνοή και απόβλητα στο τόπο, που θα συμβάλλει στον εξωραϊσμό και στην ανάπλαση της περιοχής απαλάσσοντας το τοπίο από τα άχρηστα και κακάσχημα δέντρα, που θα συμβάλλει τα μέγιστα στην οικονομική ανάσα του Μπόμπ... εεεε... το κόσμου ήθελα να πω και εμείς να γκρινιάζουμε!!!

Έτσι δεν θα πάμε πουθενά συνέλληνες...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Ο Χριστός και η Παναγία.......μπουρλότο ρε στο μπουρδέλοκρατος!!

Μεγάλωσα.....με τα παιδικά μου χρόνια γεμάτα αναμνήσεις από βουνά γεμάτα με δέντρα και το δάσος να φαντάζει ένα τεράστιο παράδεισο επί γής έξω από το χωρίο που πέρναγα τις διακοπές του καλοκαιριού και τα ζώα θα καταστρέψουν το δικαίωμα των παιδιών μας να ζήσουν κάτι τέτοιο....πραγματικά δεν έχω λόγια.....
    Keep spamming!!!:a13:

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    ευκαιρίες ανάπτυξης για ξένους επενδυτές. Επιτέλους ξένα κεφάλαια εισρέουν στο τόπο για την ανάπτυξη και την ενίσχυση της εργασίας. fast track διαδικασίες για την επιτέλους απαλλαγή από τις γραφειοκρατικές και χρονοβόρες διαδικασίες του Δημοσίου. Η αρχή μιας νέας εποχής. Μιας εποχής απαγκιστρωμένης από τα βαρίδια του παρελθόντος

http://www.youtube.com/watch?v=urOVgZd2fN0

a better way

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teoT Προβολή μηνύματος
    Πριν λίγο βρήκα ΑΥΤΟ...

Δε ξέρω τι να σκεφτώ...
    Δε θέλω να κάνω το καμπόσο αλλά το περίμενα.
    Όταν πήγε ο Τσάρος στο υπ. περιβάλλοντος τι νομίζεις ότι έκανε διακοπές?
    (και η θείτσα πήγε στας Ευρώπας με 40000 το μήνα ε ?)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εξώδικο αστυνομικών κατά ΕΛΑΣ για Μπόμπολα!

Τις καταγγελίες των κατοίκων της Χαλκιδικής για την μετατροπή των αστυνομικών σε «υπηρεσία σεκιούριτι» για τα μεταλλεία χρυσού συμφερόντων Μπόμπολα και μάλιστα χωρίς καταβολή ανταλλάγματος όπως προβλέπει ο νόμος, επιβεβαιώνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

http://topontiki.gr/article/40999#.UG64NUH_vLc.twitter

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Εξώδικο αστυνομικών κατά ΕΛΑΣ για Μπόμπολα!

Τις καταγγελίες των κατοίκων της Χαλκιδικής για την μετατροπή των αστυνομικών σε «υπηρεσία σεκιούριτι» για τα μεταλλεία χρυσού συμφερόντων Μπόμπολα και μάλιστα χωρίς καταβολή ανταλλάγματος όπως προβλέπει ο νόμος, επιβεβαιώνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

http://topontiki.gr/article/40999#.UG64NUH_vLc.twitter
    Ελ Ντοράντο...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

H τρόικα ζήτησε να εκκενωθούν τα νησιά...

... που ο πληθυσμός τους δεν υπερβαίνει τους 150 κατοίκους...

Tην εκκένωση όλων των ελληνικών νησιών που έχουν έως 150 κατοίκους ζήτησε η Τρόικα από την ελληνική κυβέρνηση.
    Το επιχείρημα των τροϊκανών ήταν ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης, μιλώντας στη Ναυτιλιακή Λέσχη του Πειραιά το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώπιον 70 και πλέον εκπροσώπων της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

Σύμφωνα με τον υπουργό, σε συνάντηση που είχε η Τρόικα με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, ζητήθηκε να εκκενώσουμε τα ελληνικά νησιά που έχουν μέχρι 150 κατοίκους, γιατί επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό.

«Τους απαντήσαμε άμεσα ότι δεν είναι καλά. Δεν το διαπραγματευόμαστε» δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Κωστής Μουσουρούλης.

Η συζήτηση επί του θέματος δεν συνεχίστηκε από τους τροϊκανούς, όμως είναι ενδεικτικό των προθέσεών τους, αφού ζητούν να ερημώσουν ολόκληρες νησιωτικές περιοχές και να ξεριζωθούν χιλιάδες οικογένειες. «Πρότεινε ένα σύγχρονο ξεριζωμό. Δεν πάμε καλά» δήλωσε ένας από τους παρευρισκόμενους σε πηγαδάκι.

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, για το θέμα ενημερώθηκαν τα υψηλότερα κλιμάκια της κυβέρνησης.

Εν τω μεταξύ, αμέσως μετά το σάλο που προκλήθηκε με το δημοσίευμα του protothema.gr, η κυβέρνηση και ειδικότερα το υπουργείο Οικονομικών, προσπαθεί να διαψεύσει τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, λέγοντας ότι «ουδέποτε τέθηκε από την Τρόικα θέμα εγκατάλειψης νησιών της ελληνικής επικράτειας».

Όμως, αδιάψευστοι μάρτυρες των όσων είπε ο κ. Μουσουρούλης είναι δεκάδες εφοπλιστές που βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά και άκουσαν με τα ίδια τους τ' αυτιά τα όσα είπε ο υπουργός.

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=229286
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αν και διαψεύστηκε ήδη απο την κυβέρνηση, είναι ενδικτικό ότι υπάρχει κάποιου είδους σχέδιο..

1. Η εξαθλίωση (οικονομική) των πολιτών
    2. Η κάμψη του φρονίματος και του ηθικού λόγω του (1)
    3. Η πώληση του κινητού κι ακίνητου πλούτου σε 3ους και τελικά
    4. Η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου ή η τελική διευθέτηση του θέματος προς όφελος της φίλης και γείτονος.

Αυτά βέβαια είναι συνωμοσιολογικά σενάρια που απέχουν πολύ απο την πραγματικότητα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ελ Ντοράντο...
    για την ωρα.προσεχως ελ αλαμειν
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. Castrol vs Bel Ray
    από alexander_g16 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1