Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από rantanplan περίπτερο σήμερα ανταλλαγή φωτο και σχολιασμών ενημέρωσε τον sniper για τη διεύθυνσή μου, να περάσει μια βόλτα
Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp ενημέρωσε τον sniper για τη διεύθυνσή μου, να περάσει μια βόλτα Την έχω αλλά δεν κάνω επισκέψεις κατ' οίκον...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Την έχω αλλά δεν κάνω επισκέψεις κατ' οίκον... έλα όποτε θες.κερνάω και λουκούμι.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από rantanplan περίπτερο σήμερα ανταλλαγή φωτο και σχολιασμών ΟΚ... τις τέντες άνοιξε...
Give me fuel, Give me fire
Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 ΟΚ... τις τέντες άνοιξε... Θα έχει ομπρέλες
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη" Μιχάλης Δερτούζος "Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
πάντως δεν έβρεξε και δεν βρέχει....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από rantanplan πάντως δεν έβρεξε και δεν βρέχει.... Και προβλέπεται και καλή βραδυά....
Keep spamming!!!:a13:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Ενημέρωσε αν περάσει ο George_sp, να περάσω μια βόλτα. Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp ενημέρωσε τον sniper για τη διεύθυνσή μου, να περάσει μια βόλτα Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Την έχω αλλά δεν κάνω επισκέψεις κατ' οίκον... μην κανετε μλκιες.να ειμαστε παροντες να γελασουμε
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
και μια πουταναφεραμε μετα τις 8.30 αποψε...
φέρτε άλλη μία...+1
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER και μια πουταναφεραμε μετα τις 8.30 αποψε... πιο νωρις δν παιζει κανεις να ειναι? μην πεταχτει και πει κανεις...... "το περιπτερο"
NO NEWS..........GOOD NEWS
Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicket456 μην πεταχτει και πει κανεις...... "το περιπτερο" μα φταιω?
www.torosticker.gr TORO Sticker Xpress Copy Shop
Η αληθεια......οχι
Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER και μια πουταναφεραμε μετα τις 8.30 αποψε...
ok..... +1