Την κυριακη λοιπον οργανωσαμε καποια ατομα μια βολτα στο blagvoegrad μια πολη της βουλγαριας.Εγω ο αθωος αγαθιαρης βλακας εχω στα χερια μου την προσωρινη ασφαλεια (ενα παλιοχαρτο που λεει οτι περιμενω ασφαλεια και πρασινη καρτα) και νομιζω πως ειμαι καλυμενος και πηγα και εγω μεσα σε ξενο κρατος...Ελα ομως που ο διαολος εχει πολλα ποδαρια και ετυχε να μας σταματησουν και μας πηγαν στο τμημα οπου εμεινα εκει 4 ωρες μεχρι να μου βγαλουν ενα κοστουμι 260 ευρω..200 ευρω για ανασφαλιστο οχημα και 60 ευρω λεει γιαιτι η πινακιδα μου δεν φαινεται καθαρα(ειναι κατω απο τον κωλο ,ξερετε που)...Μετα λοιπον απο ολα αυτα με αφηνουν να φυγω ΑΛΛΑ παρανομως μου κρατησαν διπλωμα και αδεια οχηματος και θα μου τα δωσουν μονο οταν πληρωσω το προστιμο,δλδ πρεπει να κανω παλι καμια 150 χιλιομετρα να παω εκει να πληρωσω να τα παρω και να γυρισω...
το ερωτημα μου ειναι το εξης η ελληνικη αστυνομια η το προξενειο μπορει να κανει κατι ωστε να παρω πισω τα (παρανομως) κρατημενα χαρτια μου πριν πληρωσω?γιατι 260 ευρω εγω δεν τα εχω...
αν δεν πληρωσω καθολου και δηλωσω απωλεια ποια ειναι τα σεναρια?ευχαριστω προτιστως για οποιαδηποτε βοηθεια!