Σελίδα 32 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 2227282930313233 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 484

Θέμα: ΠΣΚ Θαλασσογραφία - 6-7 Οκτωβρίου 2012

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μαναλισι στην επομενη βολτα μην βαλεις ουτε μια φωτογραφια!!!γραφε μονο!!!

ρε μπαγασα γελασα με τη ψυχη μου!!!και οσο σκεφτομαι οτι ητανε και ο μητσος μαζι σας....ρπμ δεν επρεπε να τη χασω αυτη τη βολτα...θα μαζευα γελιο για ολο τον χειμωνα!!

ας ειναι...παντα τετοια ρε ομορφοπαιδα!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Από χτες συντάσσει τον επίλογο...

Μπορεί να μην βάλει φωτογραφία αλλά θα γράψει το "Πόλεμος και Ειρήνη", ΠΣΚ Edition.

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    Trooper ΕΠΡΕΠΕ να ερθεις να δεις τι κανει η βαρ... η μηχανη σου σε ενα ακρως μοτοσυκλετιστικο επιπεδο και να διαλυσεις τυχων φημες περι της αξιοπιστιας του.

Χρηστοοοο... και κλαδακια βγαλαμε. Μην τα θελουμε ολα δικα μας. Τα χωματα τα εβγαλες μετα στον δρομο. ρωτα και εμας που ημασταν πισω σου!

Μητσο, δλδ επιτελους. Δακρυζω μεχρι κλαματος! Φτανει επιτελους! Δεν θελουμε αλλες περιγραφες. Φωτο ανεβασε και τα 345 GB. Με τις περιγραφες ομως φτανει. Δεν εχω σταυρωσει καφε απο προχθες.
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    μαναλισι στην επομενη βολτα μην βαλεις ουτε μια φωτογραφια!!!γραφε μονο!!!

ρε μπαγασα γελασα με τη ψυχη μου!!!και οσο σκεφτομαι οτι ητανε και ο μητσος μαζι σας....ρπμ δεν επρεπε να τη χασω αυτη τη βολτα...θα μαζευα γελιο για ολο τον χειμωνα!!

ας ειναι...παντα τετοια ρε ομορφοπαιδα!!!
    + πολλά,

ωραία αφήγηση ρε!!!!
    ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Όσες φορές ξεκίνησα να γράψω επίλογο, δεν τα κατάφερα, αλλά αυτή τη φορ...........
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manalishi Προβολή μηνύματος
    Όσες φορές ξεκίνησα να γράψω επίλογο, δεν τα κατάφερα, αλλά αυτή τη φορ...........
    ετοιμη την εχει ο πστης απλα μας προετοιμαζει για το σεντονι...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    πεθανες ρε?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    πεθανες ρε?
    τον μάτιασε ο σνίπερ και του χάλασε το πισί. ή έπαθε εγκεφαλικό.

Champion 2ης Βουνίσιας
    Πριν απο αυτή τη βόλτα, είχα 478 μηνύματα...μετά τις φωτογραφίες, έφτασα τα 500 φεύγα...και ήμουν και εγκρατής...όχι για να μην λέτε μερικοί –μερικοί..που με “στοχοποίησαν”…(εε,εε, τ πιάσατε?? έτσι, έχω έξυπνους αναγνώστες εγώ...)

Την βόλτα αυτή την περίμενα πιο πολύ και απο την χήρα στην Άρνα..εξάλλου το είχα εκμυστηρευτεί και στον Rantanplan (..οχι στην χήρα...ανώμαλοι...). Μετά και απο την προηγούμενη ΠΣΚ, που ήταν η πρώτη μου σαν ΠΣΚ, οριστικοποίησα πλέον τί μου αρέσει στις βόλτες με τη μηχανή. Και κατέληξα στο εξής:

- Μου αρέσει η οδήγηση αυτή καθ’εαυτή, η διαδρομή και η παρέα. Δεν δίνω καμία σημασία στο προορισμό , μόνο στη γραμμή που ενώνει το παρόν μου με το μέλλον του. Εδώ είμαι τώρα, σε εσένα θα είμαι μετά.
    Ο γύρος (κοτοπούλου) της Πελοποννήσου ήταν για εμένα μία απο τις επόμενες μεγάλες βόλτες, και ευτυχώς έτυχε να την κάνω υπο την αιγίδα (και όχι την καταιγίδα, πάρτα Capt Haddock !!) της αναρχοαυτόνομης ρηξικέλευθης αντι- μπουρλέσκ( πάρτα και εσύ,Uriah Heep!!)οργάνωσης με την ονομασία ΠΣΚ και κωδικό όνομα επιχείρησης «Θαλασσογραφία». Ευτυχώς για μένα, δυστυχώς για τα αυτιά των άλλων, και όχι απο το ροχαλητό μου, αλλά απο τις εξατμίσεις...

Δεν θα αναφερθώ στην διαδρομή, πολλοί την έχετε ήδη κάνει, την ανέβασε και ο Amyroukai αυτοβούλως και χωρίς να μας πιέσει κανείς ζητώντας την επίμονα....Ο οποίος Amyroukai, σαν μοντέρνος Κοντορεβυθούλης, σημάδεψε την διαδρομή με ...λάδι, για να μην χαθείτε οι επόμενοι ταξιδιώτες...απλά στις μεγάλες στάμπες στο οδόστρωμα, είναι σημάδι για στάση....Άλλωστε, νομίζω οι φωτογραφίες, (και ειδικά οι δικές μου εε?? ) μιλάνε απο μόνες τους, όπως τα φράγματα.....

Δεν θα αναφερθώ ούτε στις σιδερένιες κατασκευές που Σας βοήθησαν να πραγματοποιήσετε αυτή την αναζήτηση οδηγικής απόλαυσης, διότι ως γνωστόν, στο λεξικό Τεγόπουλου-Φυτράκη δίπλα στο λήμμα(και όχι λύμα..) “Oδηγική απόλαυση” έχει φωτό ..το ΤDM…..

Αν και μας έλειπαν απο την ομάδα κρούσης βασικοί παίκτες, όπως ο Μάκης με τα χωμάτινα, ο Peter86 με τις συμβουλές για γρήγορο αδυνάτισμα χωρίς κόπο, ο Npat με τις ρυθμίσεις απόσβεσης καλαμακίου φρέντο κ.α. καταφέραμε να ανασυνταχθούμε και να εκδράμουμε ετοιμοπόλεμοι και σώας ...τις αναρτήσεις....

- Rantanplan: Ευχαριστούμε πολύ για την ανάληψη καθηκόντωνε οργανωτή παύλα συνεχιστή της εκδρομής ταύτης, όπως και για την φιλοξενία στην Άρνα, απλά τη επόμενη φορά θα ήθελα το νερό να είναι ήδη ζεστό στους 105,1ο βαθμούς Φαρενάϊτ όταν φτάσουμε, και το πρωινό να σερβίρεται στο κρεβάτι, ασχέτως της ποδαρίλας..
    - Chr1s86: Ευχαριστούμε για τα μαθήματα οδήγησης, τόσο σε ασφάλτινους δρόμους όντας επικεφαλής όσο και σε χωμάτινες διαδρομές όταν ακολουθούσες...και όπως λέει και ο Ζήκος: «Τι κρίμα να μην είμαι εκεί να σε φωτογραφίσω, ρε κερατά»...

- Ichigo: Ευχαριστούμε που δεν ήρθες με τον ....σουμιέ....

- Kordix: Ευχαριστούμε για την δωρεάν οδοντοτριατική γνώση που μας παρείχες σε σχέση με τό πόσα δόντια έχει το μπρος με το πίσω γρανάζι στην Αφρικάνα και τί ρόλο παίζουν, την επόμενη φορά μην ξεχάσεις το dental floss…Παρολίγο να πείσεις τον Jimmy10 να βγάλει ένα δόντι(πραγματικό, σαν αυτό )απο πίσω για να προλαβαίνει τον Amyroukai …..στο γουρουνόπουλο...στην ταβέρνα...

- Jimmy10: Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας και το θάρρος να πιείτε καφε απο τα χεράκια μας το πρωινό της Κυριακής, όπως επίσης να σας υπενθυμίσω την δέσμευσή σας να φτιάξετε «Πανακόκκορα» για τον Chr1s86 αντί για πανακότα... Φιλική συμβουλή: αντί να παραπονιέστε για τα λάστιχα και τον περιεχόμενο αέρα τους και να μας γ@μ@τε την εκδρομή όπου βρίσκαμε βενζινάδικο, θα πρότεινα να πάτε το V-Strom σε πνευμονολόγο να τσεκάρει τα λάστιχα απο κρεπ γαλότσας που βάλατε μπας και σταματήσουν να σας προσπερνούν τα γυφτάκια με τα τρίκυκλα στις ανηφόρες....

- Capt. Haddock: Ευχαριστούμε που δεν μας άφησες να βραχούμε, και επίσης ευχαριστούμε που θα banάρεις τον DimChios.

- Sniper: Ευχαριστούμε για την ανοχή σας στην επικόλληση φωτό, και επίσης ευχαριστούμε που θα banάρεις τον DimChios.

- DimChios: Ευχαριστούμε που μας ευχαριστείς που σε κάνουμε ακόμη παρέα.

- Amyroykai: Ευχαριστούμε για την μύηση στα μυστικά του καλού λαδιού και του καλού γουρουνόπουλου...

- Guest Stars: Arhs:Ευχαριστούμε για την παρέα, ίσως μέχρι την επόμενη μάθεις πως φοριέται σωστά η μπλούζα...Δεν θέλω καν να σκεφτώ πως δένεις τα κορδόνια σου...

- Karellen: Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, δεν πειράζει εσύ έχασες....
    - Tourist driver of Polo: Next time, aim better….

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγνώμη για τον εκνευρισμό μου στη Μεθώνη με τις κυρίες, αλλά η καριόλ@ πήγαινει γυρεύοντας, μη της γ@μ...

Ευχαριστούμε που διαβάσατε την φωτογραφική και συγγραφική τούτη εκδρομή, σας φιλώ γλυκά, εις το επανιδείν στην επόμενη ΠΣΚ!!

Και μην ξεχνάτε.......

Σας Αγαπώ.....
    Τελευταία τροποποίηση από Manalishi; 19/10/2012 στις 15:24.

Champion 2ης Βουνίσιας
    Υ.Γ.

Μην διαβάζεις άλλο, δεν έχει. τόσο πλήρωσες στον ISP σου, τσίπη....ουτε kilobyte παραπάνω...Οι άλλοι που πλήρωσαν δηλ. είναι μαλ@κες?? Δεν πειράζει, κράτα τα λεφτά σου... Απλά δεν θα μπορείς να διαβάσεις και εσύ, όπως όλοι οι άλλοι, για το τί έγινε με το κίτρινο κάμπριο σκαραβαίο με τις 3 bi γκόμενες και τα...δίγομα στρινγκ τους που θέλανε να μας δείξουν στο άντρο της ακολασίας στην Άρνα ( ...και ήρθε και η χήρα μετά....)

Υ.Γ2. Εντάξει, συγνώμη, ήμουν λίγο απότομος, προλαβαίνεις να στείλεις μήνυμα στο 90900 με ονοματεπώνυμο και τη φράση "TDM και ας μη γ@μησω ποτέ" και θα μπεις στην κληρωση για ένα DVD με την χήρα σε ρόλο αφέντρας και τον Jimmy10 υποταγμένο και αλειμένο με λάδι απο ...ποιόν άλλο...τον Amyroukai..

Υ.Γ3 O δήμαρχος Τρ(ικ)ούπης ακόμα αγνοείται στις πλαγιές του Ταϋγετου...
    Τελευταία τροποποίηση από Manalishi; 19/10/2012 στις 14:43.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    ...να στείλεις μήνυμα στο 90900 με ονοματεπώνυμο και τη φράση "TDM και ας μη γ@μησω ποτέ" και θα μπεις στην κληρωση ...

για όλο το υπόλοιπο

(edit: εκτός του dim )
    Τελευταία τροποποίηση από chr1s_86; 19/10/2012 στις 15:00.
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

- Capt. Haddock: Ευχαριστούμε που δεν μας άφησες να βραχούμε, και επίσης ευχαριστούμε που θα banάρεις τον DimChios.

- Sniper: Ευχαρισοτύμε για την ανοχή σας στην επικόλληση φωτό, και επίσης ευχαριστούμε που θα banάρεις τον DimChios.

- DimChios: Ευχαριστούμε που μας ευχαριστείς που σε κάνουμε ακόμη παρέα.

:a36:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	π.jpg 
Προβολές:	95 
Μέγεθος:	19,7 KB 
ID:	271907

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    και που να πήγενες και κανένα σοβαρό ταξίδι ρε Ταλιμπάν...

Θα έκλεγε η Μπριτάνικα μιλάμε !

Εγώ και το ελφ 15-50 μου σου λέμε ΛΟΛ ρε καράφλα

Επίσης να δηλώσω πως στο συμπέρασμα που κατέληξες είχα καταλήξει από τα πρώτα χιλιόμετρα με τούτους δω στο μοτο.γρ που ήταν και τα πρώτα μου με μηχανή γενικότερα... Npat, filipp0s, bikerted, ο τρ(ικ)ούπης και ο roadspirit σπανιότερα, ο spyro πρόσφατα... Τα χιλιόμετρα μετράνε, η αποχή από τις ΕΟ στο κατά δύναμιν, στροφές πρασινάδα "τουριστικοί ρυθμοί" γέλιο κόμπλεξ μακριά και ευγενής άμιλλα και σεβασμός στην παρέα γενικώς και στους νέους ειδικότερα και να πω και πάλι ευχαριστώ σε όλους λίγο θα είναι...

Και σπανίζουν τέτοιες συμπεριφορές γενικώς σε έναν κόσμο ηλιθίων που απλά θέλουν να μετράνε το γκουχου τους σε κάθε βόλτα και που προτιμούν την 250άρα στην ευθεία αντί να προσθέσουν μιά 250άρα χιλιόμετρα στροφών στη βόλτα (Στρώμη reloaded).

Και στις επόμενες... Καλά να είμαστε.

ΛΑΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Σελίδα 32 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 2227282930313233 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΣΚ πατριδογνωσία, κεφάλαιο 5: "10 λίμνες" (7/8-7-2012)
    από npat στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 575
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2018, 14:54
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2012, 12:47
  3. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2012, 22:54
  4. ATHENS VOICE 21-27 Οκτωβρίου τεύχος 53
    από VaSsiLaKos στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2004, 09:17
  5. ΠΣΚ στην Άρτα (mini ταξιδιωτικό)