LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Τι λετε ρε παιδια 2200€ για στρωμα;
Που το βρικατε τοσο φθηνο; Εγω κατι στρωματα 5ετιας που βλεπω κατω απο 3500 - 4000 δεν πεφτουν.
Παντως αν ειναι να παρεις, να προτιμησεις να ειναι με το ABS.
Cocomat ..............και μετα ολα τα αλλα!
Πολλα λεφτα αλλα δν νομιζω να βρεις στον πλανητη ανθρωπο που να τα δοκιμασε και να ειπε οτι δν αξιζουν τα λεφτα τους.
Αν κανεις την κινηση και το παρεις και δν σου αρεσει............ στο αγοραζω εγω επι τοπου στην τιμη που το πληρωσες.
Ν α ξερεις οτι ειναι επενδυση και εχουν εγγυηση για παντα.
Κανε μια βολτα στα διαφορα μαγαζια και στο τελος ασε το cocomat....................και θα καταλαβεις
http://www.telemarketing.gr/default....035&ct=84&la=1
H ειδική τρόμπα δώρο και εάν έχεις και μηχανή BMW με αντάπτορα 12V τέρμα τα σκασμένα λάστιχα...![]()
Τελικα ηρθε η ωρα που θα συμφωνησω με τον Παγκαλο...
Μην πω οτι μου φαινεται φυσιολογικος ο τροπος ζωης της Βίκης Σταμάτη Τσοχατζοπούλου
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Θα δοκιμάσεις, θα ξαπλώσεις και θα δεις που αισθάνεσαι εσύ πιο άνετα, ανεξάρτητα από το τι είναι το στρώμα γιατί κάθε σώμα είναι διαφορετικό.
memory foam.-
Είμαι ευτυχής κάτοχος και δεν το αλλάζω με τίποτα.
στρώμα χωρίς ελατήρια. Τα ελατήρια σε πιέζουν ανισομερώς. Άλλη πίεση τρως πάνω από το ελατήριο και άλλη ανάμεσά τους. Ετσι αλλάζει συνέχεια πλευρό και στάσεις σώματος μέχρι να αποκοιμηθείς. Όποιου του έχει τύχει να μη μπορεί να αποκοιμηθεί από την υπερβολική κούραση είναι εξαιτίας των ελατηρίων. Όσα και να είναι, όσα πυκνά και να είναι.
Το memory foam δεν είναι σαν τα υπόλοιπα αφρολέξ. Πήγαινε σε ένα μαγαζί να το δοκιμάσεις. Μην κάθεσαι απλώς στα στρώματα που δοκιμάζεις, πρέπει να ξαπλώνεις για να δεις πώς κατανέμεται η πίεση.
Η μάρκα έρχεται δεύτερη.
Βρήκες εμένα κι ας μην έψαχνες. Εχω πάρει της κόρης μου το τοπ της cocomat (Πυρρος).
Eναμιση χρόνο μετα και μετα απο πολύ ψάξιμο πήρα αντίστοιχο διπλό σχεδόν στα ίδια λεφτα με το μονό της cocmoant.
http://www.bedandbath.gr/Eshop/%ce%9...R/Default.aspx
Το κόλπο είναι να διαθέσεις τον χρόνο να πας και να τα δοκιμάσεις όλα να δείς τι σου ταιριάζει. Πέρασα καποια Σαββατοκύριακα ξαπλώνοντας΄και δοκιμάζοντας, δεν είναι και πολύ κουραστικό!
Στον γυιό μου μετα από άλλα 3 χρόνια πήρα media strom ακόμα πιο φτηνό αλλά πάλι αντίστοιχο. Η cocomat ηταν μπροστά μέχρι πριν μερικά χρόνια, αλλά τώρα είναι απλά ακριβή.
Η τεχνολογία προχώρησε και φτύνηνε!
Το κακό είναι οτι οταν κοιμηθείς σε άλλο μέρος σου κακοφαίνεται!
Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 20/10/2012 στις 20:41.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957