Ζούμε ένα απίστευτο θέατρο του παραλόγου τα τελευταία χρόνια... Αν την βγάλουμε καθαρή θα πρέπει να γράψουμε βιβλίο με αυτά που ζήσαμε (και θα ζήσουμε ακόμα). Τι Φώσκολος και μαλακίες...
Ζούμε ένα απίστευτο θέατρο του παραλόγου τα τελευταία χρόνια... Αν την βγάλουμε καθαρή θα πρέπει να γράψουμε βιβλίο με αυτά που ζήσαμε (και θα ζήσουμε ακόμα). Τι Φώσκολος και μαλακίες...
Αυτα ειναι γελοια πραγματα...
Πραγματικα θα ηθελα να ειμαι σε μια γωνια να ακουσω τον εισαγγελεα,οταν τελικα παει στη δικαιοσυνη ο Βαξεβανης,να δω τι θα του πει..."Τι κανεις ρε μλκ? Ηρθες εσυ να γ@μησεις ολο το συστημα που δουλευει μια χαρα?" ή "Μπραβο ρε μαγκα,μαζι σου ειμαι αλλα θα δουμε τι θα κανουμε με δαυτους..."
Δυστυχως ειναι αποριας αξιο το πως ανεχομαστε τον π@παρα τον Παπακων/νου να βγαινει και να λεει "εχασα τη λιστα,συμβαινουν αυτα..." και να μενει ατιμωρητος...Και οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω,οτι ο κρατικος μηχανισμος επενεβη με ταχυτητα φωτος μη τυχον και μαθευτει κατι,ενω κωλυσσιεργει σε αλλες περιπτωσεις.
Δε θα μου κανει παντως εντυπωση αν καποια στιγμη αποδρασει ο Τζοχατζοπουλος ή "αυτοκτονησει" (ταχα μου...) ή ξερω και εγω τι αλλο...Θα εκπλαγω μονο αν μιλησει και "δωσει" και τα υπολοιπα λαμογια!
Ρε παιδιά, μην τρώτε το τυράκι, κοιτάξτε λίγο και την παγίδα... όλος αυτός ο τζερτζελές με την περιβόητη πια λίστα είναι για να ξεχνιέται ο κόσμος μπροστά στην τηλεόραση και να αποχαυνώνεται και άλλο. Το νέο επεισόδιο έχει τον τίτλο "φταίει ή δεν φταίει ο Βαξεβάνης;". Ο οποίος Βαξεβάνης μπορεί από τους περισσότερους να έχει σοβαρό προφίλ και να τυγχάνει αποδοχής, αλλά δεν παύει να ανήκει στη συνομοταξία των δημοσιογράφων. Εκμεταλλεύτηκε το θόρυβο από το σουξέ με τη λίστα για να παρουσιάσει μια πομφόλυγα ολικής και να διαπράξει ατόπημα, για να μοσχοπουλήσει ή έκτακτη κιόλας έκδοση του περιοδικού του, επιχειρηματίας πάνω από όλα!!!
Καλά, σου έχω πιο προχώ σενάριο... ποιος μας λέει ότι αυτή η λίστα είναι αληθινή; Είδατε κανά γνωστό όνομα, απ΄αυτά που θα προκαλούσαν αίσθηση; Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι άσχετοι; Δεν παίζει δηλαδή ο Βαξεβάνης να είναι και αυτός στο παιχνίδι και να έβγαλαν μια λίστα της φούτσας έτσι για να χουμε να λέμε και να ψαχνομαστε ποιοι είναι όλοι αυτοί οι παντελώς άγνωστοι;
Δυστυχώς ζω στην Ελλάδα και ως εκ τούτου δεν πιστεύω τίποτα και δεν εμπιστεύομαι κανέναν...
Από εκεί και έπειτα όμως, στημμένο ή πραγματικό το σενάριο, δεν έχει σημασία, σίγουρα δεν είναι win - win σε καμμία περίπτωση. Εκθέτει για άλλη μια φορά τους πολιτικούς και τον κρατικό μηχανισμό, αλλά θα μου πεις στα @@δια τους... πρώτη φορά ειναι;
Διάλεξαν σε ποιόν να την προωθήσουν...το λέω παραπάνω, ο Βαξεβάνης τυγχάνει αποδοχής από τον κόσμο και ο κόσμος τον θεωρεί τίμιο και καλό δημοσιογράφο... άλλη αίγλη και εγκυρότητα να λέει κάτι ο Βαξεβάνης και άλλο να στο αποκαλύπτει ο ΑυτιάςΟΚ, ο Βαξεβάνης έβγαλε τη λίστα στη φόρα, so fucking what; Θα αποδωθούν πολιτικές ευθύνες; Θα φορολογηθούν τα λεφτά στην Ελβετία και θα σωθεί το επίδομα γάμου που θα μου κόψουν εμένα κι εσένα από το μισθό μας; Στα @ρχίδια μου που έμαθα ότι η κυρία Κατίνα δήλωνε νοικοκυρά και έχει καταθέσεις 2 εκατομμύρια στην Ελβετία και που το έμαθα τί έγινε; Άσε το άλλο... εγώ ο Γιώργος έχω βγάλει στην Ελβετία 4 εκατομμύρια ευρώ (δεν είναι παράνομο αυτό) των οποίων είναι δικαιολογημένη η ύπαρξή τους. Εσύ πώς αποκαλύπτεις τί έχω στην κατοχή μου και με βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με τους άλλους που τα έστειλαν μαύρα; Εσύ ας πούμε πώς θα ένοιωθες άμα έλεγαν στην Εθνική Τράπεζα στο τάδε υποκατάστημα κάποιος έχει καταθέσεις από μαύρα λεφτά και να έβλεπες μια λίστα με όλους τους καταθέτες του υποκαταστήματος στη φόρα και μαζί και το όνομά σου και να ξέρει ο καθένας ότι ο Σπυράκος έχει 10 χιλιάρικα στην άκρη που εσύ δεν έχεις κάνει κάτι το μεμπτό...
αν πήρατε το περιοδικό, θα είδατε που λένε οτι μία σχετική διαστάυρωση της ορθότητας της λίστας την κάνανε.... λένε επίσης οτι ΔΕΝ ξερουν αν αυτή είναι η αρχική ή παραποιημένη λίστα..... αυτό βρήκαν, αυτό δημοσιεύουν ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.....
επιπλέον, το λένε ξεκάθαρα..... ΔΕΝ είναι όλοι φοροφυγάδες, ΔΕΝ είναι όλα παράνομα....
να πω τώρα σε ότι αφορά εμένα.....
ναι δεν θα μου άρεσε να ξέρει το πανελλήνιο οτι έχω 10.000 € στην τάδε μπανκ (κάτι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε?) αλλά και δεν θα με ένοιαζε εφόσον δεν θα είχα κάτι να φοβηθώ....
καλά τα λες για αποπροσανατολισμό του κόσμου - για μία ακόμα φορά θα δουμε το δέντρο (αν δικαίως ή όχι διώκεται ο βαξ) και θα χάσουμε το δάσος (είναι νόμιμα όλα αυτά τα λ7? εχουν φορολογηθεί? γιατί οι πολιτικοί "κρύβανε" την λίστα και τώρα κάνουν "δεν ξέρω δεν είδα δεν άκουσα"? κλπ)
έτσι για να ευθυμήσουμε λίγο.....
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/...s.1987458.html
Ένοπλοι στρατιώτες και αξιωματικοί, στους δρόμους τη μέρα της 28ης Οκτώβρη ,
συλλήψεις δημοσιογράφου την ίδια μέρα,
λογοκρισία στην κρατική τηλεόραση την επόμενη , καταγγελίες για βασανιστήρια διαδηλωτών από αστυνομικούς.
H κυβέρνηση της εθνικής συνευθύνης, Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη , θέτει σ’ εφαρμογή το σχέδιό της για τη σωτηρία της χώρας...
Και το ερώτημα προκύπτει αβίαστα...Θα δώσουμε άλλα 29 Δισ στις τράπεζες για να μας σώσουν ?
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Αν εξαιρέσω αυτό για τους αξιωματικούς και στρατιώτες, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα. Το θέμα με το Βαξεβάνη και τους δημοσιογράφους της "Πρωινής Ενημέρωσης" είναι το λιγότερο σκανδαλώδες. (Συγγνώμη για το τετριμμένο της εκφράσης αλλά δεν μπορούσα να βρω κάτι άλλο χωρίς να κινδυνεύσω να φάω ban).
Η χθεσινή στρατιωτική παρουσία ήταν για άλλους λόγους. Νομίζω ότι αν ήταν στο χέρι της τριάδας που αναφέρεις δε θα γινόταν καθόλου παρέλαση γιατί θα τους απάλλασε από την έκθεση στον κόσμο που τόσο πολύ θέλουν να αποφεύγουν. (Σκέψου τι μέτρα πήραν για να μην μπορεί ο κόσμος να προσεγγίσει κοντά στην εξέδρα των "επισήμων').
Φιλικά.
....and you run, and you run
to catch up with the sun....
ευτυχώς που δεν έφτιαξε κανείς λίστα ηλιθίων.
θα ήταν διαθέσιμη μόνο με .torrent