Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
Στη Μανολάδα όμως που χρησιμοποιούν δούλους για τις φράουλες δεν άκουσε τίποτε.
Άραγε μπορώ εγώ να ανταγωνιστώ κάποιον που αντί για εργάτες έχει δούλους.
Ουάου, μάθαμε οτι στη Μανωλάδα υπήρχαν σκλάβοι, και σε πείραξε τι ακριβώς?
Η υποκρισία και του κράτους, και της κοινωνίας στο όλο της το μεγαλείο. Στην Μανωλάδα, παρόμοιες φάσεις με τραμπουκισμούς υπήρχαν κάθε χρόνο, αλλά όλοι κάναν την δουλίτσα τους και δεν έτρεχε μία.
Στην Σκάλα τους έχουν μέσα σε κοτέτσια, στο Αργος πάνω στα δέντρα, και η μισή Ελλάδα χρησιμοποιεί σκλάβους μια 20ετία στα χωράφια, και Ρωσιδάκια στα κωλόμπαρα.
Ναι, και? Αν εσένα σε πειράζει η έλλειψη ελέγχου απ΄το κράτος, εμένα με ενοχλεί το να κρυβόμαστε πίσω απ΄το δάκτυλο μας για τα προφανή.
Αν ΔΕΝ σε ενοχλεί η εικόνα ενός ανθρώπου που κοιμάται στα σκατά, αν ΔΕΝ σε ενοχλεί η εικόνα μιας πιτσιρίκας που την πηδάνε οι λίγδες, αν ΔΕΝ σε ενοχλεί να βλέπεις να κλέβουν μεροκάματα δυστυχισμένων, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση κανένα κράτος να σε μάθει πως να σε ενοχλεί.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
Εξ ου και οι βρισιές στα «μικρά» επαγγέλματα.
Αυτό με χαλάει.
Εσένα μπορεί να σε χαλάει από συναδελφική αλληλλεγύη προς τους μικρομεσαίους επαγγελματίες. Σεβαστό...
Εμένα με χαλάνε τα νούμερα, που λένε αυτό που έγραψα 1-2 σελίδες πριν. 70 δις έσοδα οι μισθωτοί, 3,5 δις οι ΕΕ.
Εχεις κάτι να πεις επ΄αυτού, ή απλά δηλώνεις την συμπαράσταση σου στην γενναία τάξη των ΕΕ που αντιστέκονται στην λαίλαπα των πολυεθνικών?
Και ποιανού δουλειά είναι παρακαλώ να σταματήσει το τράφικινγκ ?
Δική μου?
Γιατί αν είναι δική μου τότε δε μιλάμε για δημοκρατία αλλά για κάτι άλλο.
Αν δηλαδή παίζει η αυτοδικία τότε τι το κουβεντιάζουμε?
Πας στο σουβλατζή του τραβάς 2 μπούφλες και την κάνεις ταράστα.
Η ερώτηση μου όμως είναι άλλη, μπορώ εγώ να ανταγωνιστώ το φραουλά χωρίς να έχω δούλους?
Η απάντηση είναι φυσικά όχι.
Το ίδιο δεν μπορεί και ο Σουβλατζής να ανταγωνιστεί τα μακ νόλαντς και τα γιούπις.
Αυτοί άραγε δεν είναι λίγδες?
Άσχετο, σε ανάλυση που έγινε σε μπιφτέκι γνωστής μάρκας ταχυφαγιού από το Παν. Θεσσαλονίκης (Ιατρική σχολή) βρέθηκαν λέει…
52… Είδη κρέατος !
Θέλω να τι σκατά ταίζουν τον κόσμο ρπστ μου???
Φυσικά δεν άνοιξε ρουθούνι, όπως δεν άνοιξε ρουθούνι και με το άλογο στα κεφτεδάκια του Κικέα…
Περί αριθμών.
Το τι δηλώνουν οι ΕΕ δεν έχει καμία σχέση με το τι πληρώνουν.
Βλέπε περαίωση, κλείσιμο βιβλίων.
Το τι πληρώνουν δεν έχει καμία σχέση με το τι φτάνει στο κράτος γιατι το χρήμα κάνει στάσεις μέχρι να μπει στο ταμείο.
Στο ξαναείπα αλλά επιμένεις.
Τέλος πόσα τελικά χάνει το κράτος απ όοολους αυτούς?
Οι καναλάρχες χρωστάμε τέλη για τους σταθμούς από το 95…
Αρκεί ή να φέρω και τη λίστα Λαγκάρτ να δούμε…?
Η δική γνώμη είναι ότι το Ελληνικό κράτος επιβραβεύει τα ΛΑΜΟΓΙΑ (για να μην πω ότι έχω βασικές υπόνοιες ότι συμμετέχει μέσω οφ σορ.) και κάνει στη μπάντα τους τίμιους ανθρώπους.
Ο βασικός σκοπός σήμερα είναι να τα πάρουν όλα.
Να εξαφανιστεί δηλαδή η μεσαία τάξη.
Είτε είναι ΕΕ, είτε Ιδιωτικός υπάλληλος, είτε δημόσιος.
Με λίγα λόγια αγαπητέ μου Βύρωνα όλοι στην ίδια βάρκα είμαστε και μας πάνε για φούντο.
-τίποτα προσωπικό μ εσένα ή με κάποιον άλλο-
Υγ
Θύμισε με να σε πω και για τον "ανταγωνισμό" Νίκον Κάνον σόνι μια μέρα στη φωτογραφία.