Σελίδα 1 από 134 1234561151101 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Στη Μανολάδα όμως που χρησιμοποιούν δούλους για τις φράουλες δεν άκουσε τίποτε.
    Άραγε μπορώ εγώ να ανταγωνιστώ κάποιον που αντί για εργάτες έχει δούλους.

Ουάου, μάθαμε οτι στη Μανωλάδα υπήρχαν σκλάβοι, και σε πείραξε τι ακριβώς?
    Η υποκρισία και του κράτους, και της κοινωνίας στο όλο της το μεγαλείο. Στην Μανωλάδα, παρόμοιες φάσεις με τραμπουκισμούς υπήρχαν κάθε χρόνο, αλλά όλοι κάναν την δουλίτσα τους και δεν έτρεχε μία.
    Στην Σκάλα τους έχουν μέσα σε κοτέτσια, στο Αργος πάνω στα δέντρα, και η μισή Ελλάδα χρησιμοποιεί σκλάβους μια 20ετία στα χωράφια, και Ρωσιδάκια στα κωλόμπαρα.
    Ναι, και? Αν εσένα σε πειράζει η έλλειψη ελέγχου απ΄το κράτος, εμένα με ενοχλεί το να κρυβόμαστε πίσω απ΄το δάκτυλο μας για τα προφανή.
    Αν ΔΕΝ σε ενοχλεί η εικόνα ενός ανθρώπου που κοιμάται στα σκατά, αν ΔΕΝ σε ενοχλεί η εικόνα μιας πιτσιρίκας που την πηδάνε οι λίγδες, αν ΔΕΝ σε ενοχλεί να βλέπεις να κλέβουν μεροκάματα δυστυχισμένων, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση κανένα κράτος να σε μάθει πως να σε ενοχλεί.

Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Εξ ου και οι βρισιές στα «μικρά» επαγγέλματα.
    Αυτό με χαλάει.
    Εσένα μπορεί να σε χαλάει από συναδελφική αλληλλεγύη προς τους μικρομεσαίους επαγγελματίες. Σεβαστό...

Εμένα με χαλάνε τα νούμερα, που λένε αυτό που έγραψα 1-2 σελίδες πριν. 70 δις έσοδα οι μισθωτοί, 3,5 δις οι ΕΕ.
    Εχεις κάτι να πεις επ΄αυτού, ή απλά δηλώνεις την συμπαράσταση σου στην γενναία τάξη των ΕΕ που αντιστέκονται στην λαίλαπα των πολυεθνικών?

Και ποιανού δουλειά είναι παρακαλώ να σταματήσει το τράφικινγκ ?
    Δική μου?
    Γιατί αν είναι δική μου τότε δε μιλάμε για δημοκρατία αλλά για κάτι άλλο.
    Αν δηλαδή παίζει η αυτοδικία τότε τι το κουβεντιάζουμε?
    Πας στο σουβλατζή του τραβάς 2 μπούφλες και την κάνεις ταράστα.
    Η ερώτηση μου όμως είναι άλλη, μπορώ εγώ να ανταγωνιστώ το φραουλά χωρίς να έχω δούλους?
    Η απάντηση είναι φυσικά όχι.
    Το ίδιο δεν μπορεί και ο Σουβλατζής να ανταγωνιστεί τα μακ νόλαντς και τα γιούπις.
    Αυτοί άραγε δεν είναι λίγδες?
    Άσχετο, σε ανάλυση που έγινε σε μπιφτέκι γνωστής μάρκας ταχυφαγιού από το Παν. Θεσσαλονίκης (Ιατρική σχολή) βρέθηκαν λέει…
    52… Είδη κρέατος !

Θέλω να τι σκατά ταίζουν τον κόσμο ρπστ μου???
    Φυσικά δεν άνοιξε ρουθούνι, όπως δεν άνοιξε ρουθούνι και με το άλογο στα κεφτεδάκια του Κικέα…

Περί αριθμών.
    Το τι δηλώνουν οι ΕΕ δεν έχει καμία σχέση με το τι πληρώνουν.
    Βλέπε περαίωση, κλείσιμο βιβλίων.
    Το τι πληρώνουν δεν έχει καμία σχέση με το τι φτάνει στο κράτος γιατι το χρήμα κάνει στάσεις μέχρι να μπει στο ταμείο.
    Στο ξαναείπα αλλά επιμένεις.
    Τέλος πόσα τελικά χάνει το κράτος απ όοολους αυτούς?
    Οι καναλάρχες χρωστάμε τέλη για τους σταθμούς από το 95…
    Αρκεί ή να φέρω και τη λίστα Λαγκάρτ να δούμε…?

Η δική γνώμη είναι ότι το Ελληνικό κράτος επιβραβεύει τα ΛΑΜΟΓΙΑ (για να μην πω ότι έχω βασικές υπόνοιες ότι συμμετέχει μέσω οφ σορ.) και κάνει στη μπάντα τους τίμιους ανθρώπους.
    Ο βασικός σκοπός σήμερα είναι να τα πάρουν όλα.
    Να εξαφανιστεί δηλαδή η μεσαία τάξη.
    Είτε είναι ΕΕ, είτε Ιδιωτικός υπάλληλος, είτε δημόσιος.
    Με λίγα λόγια αγαπητέ μου Βύρωνα όλοι στην ίδια βάρκα είμαστε και μας πάνε για φούντο.

-τίποτα προσωπικό μ εσένα ή με κάποιον άλλο-

Υγ
    Θύμισε με να σε πω και για τον "ανταγωνισμό" Νίκον Κάνον σόνι μια μέρα στη φωτογραφία.
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 28/05/2013 στις 15:15.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Οι καναλάρχες χρωστάμε τέλη για τους σταθμούς από το 95…
    θέλω εκπομπή

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

και πέραν του χαβαλέ, δυστυχώς άκρη με αυτά δε βγαίνει παιδιά
    άλλος λέει ότι φταίει το κράτος, άλλος ότι φταίνε οι μισθωτοί, άλλος οι συνταξιούχοι, άλλος το ΚΚΕ, άλλος η ΧΑ, άλλος το Πασοκ, άλλος η ΝΔ, άλλος ο Κόκκαλης, και της βασιλείας ουκ έσται τέλος
    όλοι έχουν δίκιο
    κανείς δεν έχει δίκιο
    όλοι τα βλέπουμε από τη σκοπιά μας, με βάση αυτά που έχουμε ζήσει, με βάση αυτά που έχουμε κάνει
    η κουβέντα είναι ατελέσφορη, και κακώς χαλιέστε μερικοί, συμπέρασμα δε πρόκειται να βγει

ψαναψόφα φούστη γλάρε

AristidisZ
    To έχω ξαναπεί.
    Εκτώς από κάτι αναρχικούς που πιστεύουν ότι μπορούν να γ,,,, το κράτος όλοι οι ΄'αλλοι ΞΕΡΟΥΝ ότι το κράτος κάνει ότι θέλει.
    Αν λοιπόν ήθελε να βάλει τάξη θα είχε βάλει εδώ και χρόνια.
    Αλλά δεν ήθελε.
    Όλα τ άλλα είναι κουβέντες.

Άμα σε πιάσω και σου βάλω ΛΟΥΚΕΤΟ στο βενζινάδικο πχ να δω μετά πόσοι θα ξαναβάλουν νεράκι.

(αλλά απλά σου πάρω ένα ποσοστό απ αυτά που έκλεψες...?)
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 28/05/2013 στις 15:18.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    ''συμφωνω.ειμαστε με μυαλο νηπιου σε καθε περιπτωση και οποιος επιλεγει να αυτοεξαπατηθει οτι και καλα ειμαστε σοφοι και δυνατοι περαστικα του.

οποτε και οποιος θεωρει οτι εχει τη δυναμη του νηπιου με το μερος του, επισης περαστικα του '' Τάδε έφη Trooper .

Αν λοιπόν φίλτατε δεχτούμε ότι ο λαός έχει μυαλό νηπίου , τότε είναι τυχερός που είναι στην Ε.Ε και στο ευρώ . Αν είναι ανίκανος να διαχειριστεί τα δημοκρατικά του δικαιώματα και να τα αξιοποιήσει προς όφελος του, τότε να λες πάλι καλά που είναι στην Ευρώπη. Πάλι καλά που τον καθοδηγούν αστικού τύπου δημοκρατίες και όχι τίποτα ψευτοεπαναστατες σταλινικού τύπου ....

είπα εγώ το αντίθετο ;
    συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, δε θα κάνω εγώ τον μπάτσο, εκεί έξω είναι όλοι οι παρανομούντες, και είναι πράγματι πανεύκολο να ελεγχθούν όλα, όχι μέσω Σοβιέτ που ρώτησε ο sniper, αλλά μέσω εφαρμογής των νόμων
    δε μπορώ όμως να αποποιηθώ των ευθυνών που έχουμε όλοι σαν άτομα ξεχωριστά, καθώς είμαστε εθισμένοι, μαθημένοι και μεγαλωμένοι στη χαζοπουστιά, και αυτό δύσκολο να αλλάξει μέσα στη κεφάλας μας

εγώ δε θα βάλω κράνος γιατί με παίρνει, εσύ δε θα κόψεις απόδειξη γιατί σε παίρνει (δεν αναφέρομαι προσωπικά, καταλαβαίνεις το πνεύμα μου), ο τρίτος θα βάλει μέσο να μπει στο δημόσιο γιατί τον παίρνει, ο τέταρτος θα λαδώσει στη πολεοδομία για να κάνει παράβαση γιατί τον παίρνει να το κάνει κλπ κλπ κλπ
    δεν θεωρώ ότι είμαστε υπεύθυνοι για το χάλι στο οποίο έχουμε περιέλθει, αλλά δεν είμαστε και άμοιροι ευθυνών
    παρόλα αυτά αποστρέφομαι πλήρως την άποψη μερικών, ότι επειδή και εγώ (όπου εγώ, βλέπε παραπάνω) έχω παρανομήσει, μπαίνω στο ίδιο τσουβάλι με αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα...
    απαράδεκτος 10 φορές ο γιατρός του Κολωνακίου που δήλωνε 10 χιλιάρικα, απαράδεκτος 1 φορά εγώ που δεν τον κατήγγειλα όταν πήγαινα και δεν έπαιρνα απόδειξη, και απαράδεκτος 1500 φορές ο αποπάνω που δε του έκοβε τον κώλο να τελειώνει η ιστορία
    Τελευταία τροποποίηση από AristidisZ; 28/05/2013 στις 15:34.

ψαναψόφα φούστη γλάρε

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    ....όχι μέσω Σοβιέτ που λέει ο sniper....
    Διόρθωση: ο sniper ρώτησε, δεν είπε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER
    ωπα παιδια.

εχω μπερδευτει.

φταινε για την ωρα

οι δυ που υπαρχουνε (ασχετα αν δεν γιναν μονοι τους αλλα καποιος τους εκανε. ποιος?)
    οι εε που φοροδιαφευγουνε (ασχετα αν καποιος τους αναγκαζει να το κανουνε γιατι αλλοιως θα κλεισουνε προφανως. ποιος τους αναγκαζει?)
    οι ιυ που δουλευουνε για 500 ευρα και οτι και αν αγοραζουνε δεν περνουνε αποδειξη γιατι αν παρουνε αποδειξη το φπα θα βαρυνει αυτους οποτε πανε για παπουτσια και αντι για 123 ευρω δινουνε 100 χωρις αποδειξη (αρα φταινε γιατι ουσιαστικα αναγκαζουνε τον εε να τους δωσει προιον χωρις να φορολογηθει. βεβαια καποιος τους εχει κανει το μισθο 500 ευρω και δεν βγαινει μανα μου. ποιος?)
    οι αγροτες που παιρνανε τις επιδοτησεις και αντι να τα ριξουνε στα χωραφια, τα ριξανε σε χλιδες (καποιος δεν τους ενημερωσε/επιμορφωσε ποτε. ποιος?)
    οι εργατες που δεν προασπισανε τα συμφεροντα τους (τα συνδικατα απο καποιον ξεφτηλιστικανε. απο ποιον?)
    οι φοιτητες που αντι να κοιταν τα μαθηματα τους, οι μισοι κανουν επανασταση (κατι που μονο ο στρατος και η αστυνομια μπορει να πετυχει. το εχει διδαξει η ιστορια, αλλα στην ιστορια που διαδασκεται στο σχολειο αντε να φτασεις μεχρι τον συνωστισμο στη σμυρνη σε αγωνα πανιωνιος-παναθηναικος) και οι αλλοι μισοι πανε καβο παραντισο (με τη δαπ που κανει τα καλυτερα παρτυ και εχει τις πιο ωραιες γκομενες) (καποιος εχει επιτρεψει/επιβαλει την ελειψη κριτικης ικανοτητας στο μελλον που ειναι η νεολαια μας)
    οι ξενοι που μας πηραν τις δουλειες (ποιος ηθελε να καθαριζει τζαμια στο φαναρι, να βγαζει την αγροτικη παραγωγη και να ειναι σιδερας σε οικοδομη και του πηραν τη δουλεια οι ξενοι δεν θυμαμαι αλλα δεν μπορει καποιος θα υπαρχει! τελευταια συνανταω και αφισες που λεει οτι ειμαστε ελληνες που κανουμε μερεμετια και εχουμε και καλυτερες τιμες απο τους αλλοδαπους. τηλ:κινητο...γιατι και τα μερεμετια εχουν ψυχη και μαλλον ειναι ελληνικη )

εγω παλι ξερω οτι κατι κολοσσοι παιζουν τα ρεστα τους για τα σκουπιδια
    οι ιδιοι κολοσσοι προβαλονται στα μιντια (εννιοτε με καμια αγαθοεργια)
    οι ιδιοι κολοσσοι ανεβοκατεβαζουν κυβερνησεις μεσω των μιντια και οχι μονο
    οι ιδιοι κολοσσοι χρηματοδοτουν ολοκληρους κοματικους μηχανισμους

και εσεις εδω μου λετε οτι φταιει ο μαστρο-βαγγελης επειδη δεν εκοψε αποδειξη προχτες.

οκ.

φταιμε κι εμεις
    φταιτε κι εσεις
    φταινε κι οι αλλοι
    φταιμε κι εμεις
    φταιτε κι εσεις

αυτος ο καργιολης ο χατζηπετρης ποιος πουστης ειναι δεν θα τον βρειτε.....????????? ε αμα τον βρειτε πειτε μου το να θυμυθω να βαλω τα γελια
    Κι απορώ γιατί συνεχίζεται η κουβέντα των ευθυνών.
    + τα ρέστα μου

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ωραία και αφού όλοι συμφωνούμε ότι οι πραγματικοί υπάιτιοι είναι μεγαλό-οτιδήποτε τεράστιας οικονομικής επιφάνειας, τι κάνουμε για αυτό; Τίποτα... αρά; Μας είναι πιο εύκολο να τα ρίξουμε στον αλλοδαπό, στον γείτονα, στην τάδε συντεχνία, στους τάδε επαγγελματίες γιατί είναι του διαμετρήματος μας. Τους άλλους δεν τους ακουμπάμε, άλλωστε έχουν μηχανισμούς αποπροσανατολισμού γνωστούς εδώ και χρόνια που αποδεδειγμένα δουλεύουν. Οπότε μήπως είναι καλύτερο να αποδεχθούμε σε πρώτη φάση ότι είμαστε μαλάκες και χέστηδες; Η αυτογνωσία είμαι ο μισός δρόμος και η βάση για να προχωρήσει κανείς μπροστά και να απεμπλακεί απο καταστάσεις. Οπότε αντί να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον ας αποδεχθούμε τη μαλακία και το φόβο που μας διακρίνει και ας πορευθούμε με αυτά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ωραία και αφού όλοι συμφωνούμε ότι οι πραγματικοί υπάιτιοι είναι μεγαλό-οτιδήποτε τεράστιας οικονομικής επιφάνειας, τι κάνουμε για αυτό; .
    μπααα.... δεν συμφωνουμε ολοι σε αυτο...

Ωραία και αφού όλοι συμφωνούμε ότι οι πραγματικοί υπάιτιοι είναι μεγαλό-οτιδήποτε τεράστιας οικονομικής επιφάνειας, τι κάνουμε για αυτό; Τίποτα... αρά; Μας είναι πιο εύκολο να τα ρίξουμε στον αλλοδαπό, στον γείτονα, στην τάδε συντεχνία, στους τάδε επαγγελματίες γιατί είναι του διαμετρήματος μας. Τους άλλους δεν τους ακουμπάμε, άλλωστε έχουν μηχανισμούς αποπροσανατολισμού γνωστούς εδώ και χρόνια που αποδεδειγμένα δουλεύουν. Οπότε μήπως είναι καλύτερο να αποδεχθούμε σε πρώτη φάση ότι είμαστε μαλάκες και χέστηδες; Η αυτογνωσία είμαι ο μισός δρόμος και η βάση για να προχωρήσει κανείς μπροστά και να απεμπλακεί απο καταστάσεις. Οπότε αντί να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον ας αποδεχθούμε τη μαλακία και το φόβο που μας διακρίνει και ας πορευθούμε με αυτά.
    ΑΥΤΟ

Γιατι ο τσαμπουκάς, στην εφορία γίνετε χαμόγελο...

Ενώ στη κοπελίτσα του Μολ χυδαιότητα.

ή όχι?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    μπααα.... δεν συμφωνουμε ολοι σε αυτο...
    Ένα αυτό.

Κι ένα δεύτερο

....έχουν μηχανισμούς αποπροσανατολισμού γνωστούς εδώ και χρόνια που αποδεδειγμένα δουλεύουν.....
    ....Οπότε αντί να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον ας αποδεχθούμε τη μαλακία και το φόβο που μας διακρίνει και ας πορευθούμε με αυτά.....
    Επειδή όπως σωστά είπες οι μηχανισμοί αποπροσανατολισμού δουλεύουν ρολόι, θα συνεχίσουμε να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον αντί να παραδεχτούμε την όποια μαλακία μας δέρνει.

Φαύλος κύκλος που για να σπάσει.... Μάλλον δε σπάει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ΑΥΤΟ

Γιατι ο τσαμπουκάς, στην εφορία γίνετε χαμόγελο...

Ενώ στη κοπελίτσα του Μολ χυδαιότητα.

ή όχι?

Σωστό. Αλλά και "λογικό" που συμβαίνει (φυσικό επακόλουθο δεδομένης της κατάστασης).

Εκεί που δε σε παίρνει αναγκάζεσαι να τα καταπιείς γιατί σκέφτεσαι τις συνέπειες, με αποτέλεσμα αυτά που έχεις μαζεμένα κάπου να πρέπει (οπωσδήποτε) να τα βγάλεις.
    Άλλος ξεσπάει στην κοπελίτσα του Μολ, άλλος βαράει γυναίκα και παιδιά, άλλος πηδάει απ'το παράθυρο.

Ευτυχώς δεν είναι λίγοι αυτοί που το διαχειρίζονται κάπως καλύτερα. Το για πόσο ακόμα είναι άγνωστο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    άλλος πηδάει απ'το παράθυρο.
    Εγώ που θέλω να πηδήξω γενικώς, σε ποια κατηγορία εμπίπτω;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Εγώ που θέλω να πηδήξω γενικώς, σε ποια κατηγορία εμπίπτω;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ευτυχώς δεν είναι λίγοι αυτοί που το διαχειρίζονται κάπως καλύτερα.

Σελίδα 1 από 134 1234561151101 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ