..
Με έστειλες !!! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από fallenheaven
Πως??Καπως ετσι??
![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
![]()
φιλε γνωμη μου sv ουρα με την 2 μασκα κυριλε (λεμε τωρα για την ουρα) και αγριο μαζι οταν το τελειωσεις ριξε καμια φωτο.......
Το μονο συγουρο φιλε siokata ειναι οτι θα την βγαλω αμετρητες φωτο.....και θα ανεβουν το ιδιο λεπτο!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Με έστειλες !!! :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
...GIA STREET FIGHTER (KAI IDIKA GIA PLASTIKA) MHN THN LETE STON FALLENHEAVEN, TO EXEI PSA3EI TO 8EMATAKI...
...KATI 3ERW KAI EGW...ADERFO TON EXW...
Για μπες www.kellermann-online.com
Αυτά δε θες;
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Ωραια Flashακια!!Ειμαι ακομα στο ψακσημο ομως.
Πρως το παρων κατελειξα στην ουρα του R1 και την ψαχνω στα μεταχειρισμενα.150 ειναι καλη τιμη?και αλα 150 για τις σελες?
![]()
THIS THREAD IS USELESS WITHOUT PICS POSTARE FOTOGRAFIES PETRAKI...
OXI OLLES OMWS GIATI 8A PESEI O SERVER
PETRO KOITA TA PM SOU...
Ωραιο εργαλειο.Τι ειναι?![]()
το μπλε δοχειο στο πλαι ειναι αναθημιασεων?![]()
Ωραιο χρωματακι!Για να βαψεις τις ζαντες με γυαλισμενο χειλος και βαμενα μπρατσα πωσα σου πηρε?
Ουρα?Θα βαλεις?Τι σκευτεσαι να βαλεις?
Τα clip-on τι τα χρειαζεσαι?Πετατα μωρε να πανε στο καλο!!!!!
Τα τιμονια τι τα εχουμε???
Πωσο την πηρες την μασκουλα??
Το ψαλιδι ειναι ετσι απο την μανα του η το εχεις γυρισει εσυ και εχει παει η γεφυρα απο κατω??
Sorry!!σε ζαλισα!!![]()
![]()
TZR250 Reverse 3MAΑρχικά δημιουργήθηκε από fallenheaven
Ωραιο εργαλειο.Τι ειναι?![]()
το μπλε δοχειο στο πλαι ειναι αναθημιασεων?![]()
Ωραιο χρωματακι!Για να βαψεις τις ζαντες με γυαλισμενο χειλος και βαμενα μπρατσα πωσα σου πηρε?
Ουρα?Θα βαλεις?Τι σκευτεσαι να βαλεις?
Τα clip-on τι τα χρειαζεσαι?Πετατα μωρε να πανε στο καλο!!!!!
Τα τιμονια τι τα εχουμε???
Πωσο την πηρες την μασκουλα??
Sorry!!σε ζαλισα!!![]()
![]()
Το μπλε δοχειο ΗΤΑΝ αναθυμιασεων για παπι,σε εμενα εγινε δοχειο επιστροφης νερου
Ουρα μαλλον απο CBR 954 αν και εχω κανει καποιες μοντες στην δικια του...θα δουμε...
Την μασκα την πηρα απο ενα στουκαρισμενο DNA φθηνα αλλα καινουρια στην Gilera ειναι αλμυρουτσικη...ψαξε και κανε υπομονη στην χρυση ευκαιρια...
Τιμονι θα μπει απλα τωρα το μηχανακι ειναι σε σταδιο ολικου rebuild του κινητηρα...Ετσι και αλλιως τα clippons δεν βολευουν...
Οι ζαντες πηγαν 150 ευρω στον Jimmy ...
Κουκλί. το μπροστινό φτερό από τι είναι; Μαμα ή από R1-2004; ρωτάω γιατί έβαλα στο SRX μου μπροστινό από ΤZR 3ΧV, αλλά το φτερό που φόραγε, δεν έλεγε για γυμνό μηχανάκι.
Αν και απ΄ότι θυμάμαι το 3ΜΑ δεν φοράει ανάποδο ή κάνω λάθος; Μήπως είναι όλο σετ από R1;