Ευχαριστω πολυ !
Ευχαριστω πολυ !
Most sports require one ball, Motocross requires two
το συγκεκριμενο crf αυτης της χρονιας ειναι πολυ κουκλι...
καλη επιτυχια στους στοχους σου...
ευχαριστω πολυ !! αυριο μαλλον θα κανω την πρωτη προπονιση !!
Καλές πτήσεις φιλαράκι , και προσοχή μέχρι να ξαναζεσταθείς.
οδηγησα λιγο την κυριακη 3 δεκαλεπτα σε ενα rmz 250 10 μετα απο ενα φιλικο μοτοκρος στο αγρινιο στην αρχη πριν μπω φοβομουν ειναι η αληθεια με το που μπηκα εκανα βολτα χαλαρα πριστηκα και βγηκα στο δευτερο δεκαλεπτο καλητερα και στο τριτο πιεσα λιγο εκανα πολυ χαρα γιατι ολα ειναι οπως πριν τιποτα δεν ξεχνιετε μονο η φυσικη κατασταση φευγη !!
Είναι πολλα τα θέματα που θέλω να αναπτηξω εδω ! Πχ δεν ξέρω τι ακριβός να ακολουθήσω έχω ξεκινηση σαν εντουρας μετα scrable όπου έφτασα μεχρη και δεύτερη θέση σε πανελλήνιο προταθλημΑ ΟΜΕ και τωρα λέω να κάνω motocross αλά ποιο πρωτάθλημα πανελλήνιο ; Μονο ΑΜΟΤΟΕ εχει μείνει τι και πως ;
Καλές προπονήσεις/αγώνες !![]()
Give me fuel, Give me fire
λοιπόν τα αποτελέσματα ...... σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος .. έχει πολύ γκάζι και γραμμικό χωρίς ξεσπάσματα πολύ καλά φρένα ανάρτηση μπροστά καλή ... όσο αφορά το πίσω οχι και πολυ καλα θέλει λίγο ψαξιμο στις ρυθμίσεις και μέτρηση στατικό και με αναβάτη sag για να δω αν το ελατηριο κανει για τα κιλα μου.. αυτα
![]()
Έκανα πολυ καιρο να απαντήσω !! Καλη χρόνια να έχουμε ολοι μας ! Η προπόνηση συνεχίζεται κανονικα ! Έτρεξα και ενα φιλικό σκραμπλ στην Κέρκυρα και ήρθα τρίτος κατηγορίας και 4 ος γενικής με καμία 50 άρα συμμετοχές ! Αυτα ! Κάπου εδω γύρο είναι κάποιος καρδιογος ! Θέλω να ρωτήσω μερικα πράγματα σχετικά με την αύξηση αντοχής !
Καλύτερα θα είναι να μην πας σε όποιον να είναι, βρες κάποιον που έχει εμπειρία με αθλητές![]()
Travel, Grow, Share
ριξε μια ματια εδω για καρδιολογο
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=115504
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ