there's no such thing as impossible
Kατι ακουγόταν εδω και μερικές μέρες...
Οπως και να χει φεύγει με το κεφάλι ψηλά και μπράβο του.
Κι ας μην τον χώνεψα ποτέ μου τον παραδέχομαι σαν οδηγό και θα λείψει απο τα grid.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Φεύγει πρωταθλητής στα 41 του...
Έχοντας πάρει το πρωτάθλημα από 25χρονους... (2 φορές)
Δεν είναι και λίγο, εδώ που τα λέμε...
Give me fuel, Give me fire
Αχώνευτος αλλά πολύ καλός οδηγός...
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
You will never be arrested #58
φευγει πρωταθλητης...
αυτο λεει πολλα...
παραμενει αχωνευτη φατσα παντως..
![]()
Μετά από τις μεγάλες δόξες στα 250 και τις σφαλιαρίτσες στα μεγάλα, όλα έδειχναν πως ο Max θα έφευγε με τα φτερά ψαλιδισμένα.
Τελικά επέμεινε και δικαιώθηκε και φεύγει μάγκας με το κεφάλι ψηλά.
Μόνο τον Κίλι θυμάμαι να τρέχει τόσα χρόνια σε υψηλό επίπεδο (χωρίς φυσικά με την επιτυχία του Μπιάτζι).
Το θέμα είναι πως όσο ήταν ενεργός ο Max νιώθαμε κι εμείς κάπως νέοι, τώρα ξαφνικά γεράσαμε...![]()
Γεια σου ρε Max μεγαλε,έτσι με το κεφάλι ψιλά και τον τίτλο στο τσεπακι...
Αυτοί είναι αθλητές...ξέρουν και φεύγουν όταν πρέπει...όχι σαν κάτι άλλους.....
Για τον Σουμάχερ λέω...
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Άρεσε δεν άρεσε, ήταν μεγάλος οδηγός. 6 παγκόσμια πρωταθλήματα δεν είναι αστεία...
Buona vita Max!![]()
πάντα,τον συγκρίναμε με το καλό και το διασκεδαστικό παιδί το ρόσσι.
εγώ προσωπικά τον γούσταρα γιατί οι κινήσεις(καριέρας)που κανε,ήταν αυτές
που άρμοζαν σε πρωταθλητή.γι αυτό και φεύγει,ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.
Η αλήθεια είναι πως δεν τον χώνευα, χωρίς να έχω κάποιον συγκεκριμένο λόγο, έτσι απλά επειδή είναι ορκισμένος εχθρός του Vale. Μετά όμως είδα αυτό
Biaggi was more interested in football as a child. But in 1989, after he was given a motorcycle for his seventeenth birthday, he began his racing career in the 125cc class at age eighteen. In 1990 he won the Italian Sport Production Championship. Following his success in 125cc, Biaggi moved up to the 250cc class.
Το άθλημα είναι πιο φτωχό, να είσαι καλά Max, θα μου λείψεις απο τους αγώνες.
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Εγω παντως για παρτη του και μονο παρακολουθουσα τα sbk στο eurosport,μεγαλος οδηγος περιμενα αλλη μια χρονια απο αυτον,αλλα μαλλον αποφασισε να φυγει πρωταθλητης και με ψηλα το κεφαλι δεν ειναι ευκολο στα 42 σου να τρως τουμπες και να συναγωνιζεσαι 23χρονους.