Δείτε τον AfroBiaggi![]()
Δείτε τον AfroBiaggi![]()
καλόοοοοο!!!
αλλά ρε φιλαράκο............αυτή την τζίφρα, που έβαλες περί φιλίας και γνωστών.............τι θε πεί;;;;;
:a13: :a13: :a13:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θεέ μου και τί άλλο θα δω μέσα απ'αυτό το forum ;
Καλό !!![]()
Αν θέλεις σεμινάρια απο κοντά, χρεώνω 20 ευρώ την ώραΑρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
καλόοοοοο!!!
αλλά ρε φιλαράκο............αυτή την τζίφρα, που έβαλες περί φιλίας και γνωστών.............τι θε πεί;;;;;
:a13: :a13: :a13:![]()
Τέλειο!!!
Τον καημένο ποτέ δεν τον γούσταρα, μετά την αγκωνιά στην Suzuka το 2000 τον έβαλα black list.
Παρ΄όλα αυτά έχω αρχίσει να τον λυπάμαι, για το 2006 δεν τον παίρνει καμμία ομάδα, αφού τους έχει ξενερώσει όλους με την γκρίνια του.
Ακούγεται ότι τώρα μιλάει με τον Kenny Roberts Snr......
Αν αποδώσει το νταραβέρι θα βρεθεί μέσα σε ένα χρόνο από το καλύτερο μηχανάκι στο paddock, στο 2ο χειρότερο. Αντε με το καλό και στην WCM!!!
sapila racing
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μήν ξεχνάς ότι είναι και 30φεύγα ο Max και ήταν μπροστά στην βαθμολογία απο πολλά νεούδια και ίσως είναι και ο καλύτερος ΄΄παππους΄΄ που έτρεχε το 2005.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Τέλειο!!!
Τον καημένο ποτέ δεν τον γούσταρα, μετά την αγκωνιά στην Suzuka το 2000 τον έβαλα black list.
Παρ΄όλα αυτά έχω αρχίσει να τον λυπάμαι, για το 2006 δεν τον παίρνει καμμία ομάδα, αφού τους έχει ξενερώσει όλους με την γκρίνια του.
Ακούγεται ότι τώρα μιλάει με τον Kenny Roberts Snr......
Αν αποδώσει το νταραβέρι θα βρεθεί μέσα σε ένα χρόνο από το καλύτερο μηχανάκι στο paddock, στο 2ο χειρότερο. Αντε με το καλό και στην WCM!!!
sapila racing
Δεν το ξεχνάω αλλά είπαμε τον έχω black list από το 2000.Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Μήν ξεχνάς ότι είναι και 30φεύγα ο Max και ήταν μπροστά στην βαθμολογία απο πολλά νεούδια και ίσως είναι και ο καλύτερος ΄΄παππους΄΄ που έτρεχε το 2005.
Επίσης ο καταραμένος κέρδισε του2 2 αγώνες που πήγα το 2001 (Sachsenring και Assen) παρ όλο το voodoo που του έκανα!
Παραδέχομαι ότι είναι ο καλύτερος παππούς (παίζει κι Capirossi, λίγο μικρότερος, και επίσης Black List μετά το βρώμικο χτύπημα στον team mate Harada για να πάρει πρωτάθλημα). Πάντως εγώ είχα πεί από την πρώτη χρονιά των τετράχρονων MotoGP ότι έχασε το τραίνο και δεν πρόκειται να πάρει πρωτάθλημα ΠΟΤΕ. Κι αυτό γιατί συνεχίζει να οδηγεί σαν 250άρης με γραμμές που δεν τον βοηθούν πλέον. Δεν προσαρμόστηκε ποτέ και ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
STOP PRESS!!!!!
Ο Biaggi εξασφάλισε RCV211 για το 2006 με νέα ομάδα και σπόνορα!!!
sapila racing
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δεν το ξεχνάω αλλά είπαμε τον έχω black list από το 2000.
Επίσης ο καταραμένος κέρδισε του2 2 αγώνες που πήγα το 2001 (Sachsenring και Assen) παρ όλο το voodoo που του έκανα!
STOP PRESS!!!!!
Ο Biaggi εξασφάλισε RCV211 για το 2006 με νέα ομάδα και σπόνορα!!!
sapila racing![]()
(μηπως να μη χασεις αγωνα το 06?)![]()
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old