Αυτο θα πει να εχεις μεσο!! Εμενα εκανε 2 μηνες να μου νικελωσει τα δικα μου με μεσο ,και σενα σε 3 μερες!!!!
Λοιπον λαμογιο .. εγω θα σου πω αυτα που μου χτυπανε ασχημα στο ματι.
Το πισω φτερο με το φαναρι ειναι χαλια...:a04: αν το δεις χωρις να το προσεξεις θα νομισεις οτι ειναι το μπροστα !!
Η ιδεα του αστρομαν μου αρεσε. Ισως αν το εβαφες μαυρο και πιο κοντα στο λαστιχο να ηταν ΟΚ!
Μετα οι ντιζες ,κανουν πολυ εντονη την παρουσια τους ενω θα επρεπε να ειναι "αορατες" .ασχημενουν την ολη δουλεια που εχεις κανει!!!
Το μπροστινο φτερο τωρα δεν θα το αφηνα νικελ ειναι "πολυ" , too much ,που λενε στο χωριο μου
Αυτα μεχρι τωρα ...(να μην τα πω ολα ,να εχω να "κραζω" να το ευχαριστιεμαι!!! ):a36:
Αντε καλη συνεχεια !!!
Φυσικα δεν του λεω τι μου αρεσει για να μην παιρνει αερα!!!:a39:
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
+1 οταν το κοιτας απο πισω νομιζεις οτι κοιτας απο μπροστα![]()
το πισω φτερο δεν μπορει να ερθει πιο κοντα στο λαστιχο μιας και την αποσταση αλλα και την παραλληλοτητα φτερου-λαστιχου την καθοριζει η πισω βαση στο ψαλιδι.η οποια ειναι στο πιο χαμηλο σημειο.το φτερο κυριολεκτικα παταει στο ψαλιδι...
τα φτερα ειναι χρωμιωμενα και πολυ δυσκολα πιανει μπογια πανω τους.(υπαρχει βεβαια τεχνικη αλλα ειναι επιφοβη)...
οι ντιζες δεν ειναι ακομα ετοιμες...
ειναι πολυ δυσκολες οι συνθηκες που προσπαθω να ευθυγραμμισω,εχω παιδευτει παρα πολυ αυτες τις μερες με τα φτερα.δυστηχως δεν μπορω να βρω κατι αλλο,εκτος απο χειροποιητα εξ ολοκληρου που θα εκτοξευε το κοστος-χρονο....
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Άψογη δουλειά, μην αλλάξεις τίποτα είναι τέλειο ΜΗΝ βάψεις τα φτερά
Αν μου επιτρέπεις μια ιδεα στις ντίζες τις πίσω κάνε τρύπες οπως έχει το ψαλίδι και για να δέσει σαν σύνολο
Υ.Γ. (Σε ζήλεψα και έχω αντιγράψει τους χρωμματισμούς σε ένα μηχανακι θα στείλω φωτο)
aleaxzafeir