Σελίδα 12 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213141516172262112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 1950

Θέμα: Ξεχρεώσαμε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Νο offence αλλά με το μνημόνιο ΙΙΙ καταστρέφονται πολύ περισσότερα από τα φροντιστήρια, τα περίπτερα και τα φωτοβολταϊκά... μόνο αυτά είναι;
    Όχι σαφώς δεν είναι μόνο αυτά, απλά αυτά "χώθηκαν" μέσα στο μνημόνιο εξηπηρετώντας άλλους σκοπούς, για αυτό τα ξεχωρίζω.

Και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν και άλλα, αυτό που έγινε εχθες στη βουλή ξεπερνάει και το τελευταίο μπουρδέλο της οδού φυλής

Ελπίζω να το έκανα πιο σαφές
    Travel, Grow, Share

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε σεις... οι περισσότεροι εδώ μέσα έχετε αγανακτίσει, είστε απογοητευμένοι, εξοργισμένοι, παρμένοι, τσαντισμένοι, σκιαγμένοι και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο... το ίδιο είμαι και εγώ. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που συναναστρέφομαι αισθάνονται το ίδιο, φαντάζομαι ότι και ο δικός σας κύκλος δεν θα διαφέρει πολύ σε αισθήματα. Αλλά απορρώ (και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ΄έξω) τι σκατά περιμένουμε; Θέλω να πω μήπως έχουμε, όσο και αν θέλουμε να μην το παραδεχτούμε, μια ελπίδα ότι ίσως τα πράγματα θα φτιάξουν; Μήπως περιμένουμε στωϊκά το αναπόφευκτο τέλος μας; Μήπως ο καθημερινός αγώνας επιβίωσης (για πολλούς έτσι είναι πλέον) και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε μας έχουν βάλει σε μια μανιέρα που δεν σηκώνουμε κεφάλι με τίποτα;

Τις προάλες ένας καλός φίλος μου είπε το εξής το οποίο με ταρακούνησε για τα καλά: Πήγαινα (λέει) απογευματινή βόλτα με το ποδήλατο στην θάλασσα δίπλα, ο καιρός γαμάτος και άκουγα ραδιάκι... βάζει μια κομματάρα που τη γουστάρω πολύ και το σκηνικό ολοκληρώθηκε, όλα ήταν τέλεια, για μια στιγμή αισθάνθηκα ευτυχισμένος, σχεδόν είχα ξεχάσει πως είναι η αίσθηση... αλλά στα καπάκια έννοιωσα τύψεις για αυτό, ξενέρωσα... ρε μλκ πως έχουμε επιτρέψει να μας καταντήσουν έτσι;

Ε λοιπόν αυτό είναι γαμότο! Έχουμε ξεχάσει πως είναι να είμαστε ευτυχισμένοι, όχι με μηχανάρες, εκδρομάρες, λεφτά, φαγοπότια και καλοπέραση, αλλά με μικρά πράγματα, απλά, αυτά που ο καθένας εκτιμά και αναγνωρίζει στην καθημερινότητα του και στα οποία επιτρέψτε μου να σας πω μετά βεβαιότητας, ότι κρύβετε και το νόημα της ζωής.

Προσωπικά το αντέχω να μην έχω μηχανή, το αντέχω να στερούμαι υλικά αγαθά, αλλά δεν αντέχω με τίποτα να με έχουν φτάσει στο σημείο που να μην μπορώ να απολλαύσω αυτούς του μικρούς και δωρεάν θησαυρούς.

Για να το σκεφτούμε όλοι ρε γαμότο... αξίζει αυτή η εκχώρηση; Με αντάλλαγμα τι; Ζωή μόνο με βιολογικούς όρους; Να μετατρέπουμε οξυγόνο σε διοξείδιο και να μεταβολίζουμε τροφές;

Κάτι πρέπει να γίνει, δεν πάει άλλο... και ας μας πάρει στον πάτο, απλά δεν αξίζει τέτοια ζωή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος

Κάτι πρέπει να γίνει, δεν πάει άλλο... και ας μας πάρει στον πάτο, απλά δεν αξίζει τέτοια ζωή.

wxou re mlk twra.....ti thes kai esy?
    g@mise mas......ase na sikwsoume kamia foto sto fb, na doume kana sirial...na sizitisoume sto kafenio tis gitonias kai na kanoume kai kanena post aganaktisis edw sto forum!

ante me tis orexeis sou vradiatika.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    σόρυ για το σπαμ

Προσωπικά το αντέχω να μην έχω μηχανή, το αντέχω να στερούμαι υλικά αγαθά, αλλά δεν αντέχω με τίποτα να με έχουν φτάσει στο σημείο που να μην μπορώ να απολλαύσω αυτούς του μικρούς και δωρεάν θησαυρούς.
    .
    κάτσε λίγο....

μελισσοβοσκός δεν είσαι? εχεις αράξει σε ένα χωριό της κορίνθου σωστά?
    και μου λες ότι δεν μπορείς να απολαύσεις την ζωή?
    πλάκα μας κάνεις?

Όσο για τα υλικά αγαθά που λες,αν όντως τα στερείσαι,κάτσε και δούλεψε και κόψε τις μαλακίες.

Απο άνθρωπο που μπορε΄να αναπτύξει φοβερό τρόπο σκέψης σε πολλά θέματα περίμενα κάτι καλύτερο και στο λέω φιλικά.
    κόψε το πολύ το πληκτρολόγιο και βγες έξω στους σταύλους και τους μπαξέδες ή ότι μπορείς να βρεις για να παράγεις.δεν βλέπεις τι έρχεται?τι περιμένεις?

Τα παιδιά που μένουν σε πόλεις,άντε έχουν μια δικαιολογία,(και λέω άντε,γιατί στην ουσία δεν έχουν)

Δεν θέλω ερώτηση απο σένα του στυλ...."και τι να κάνω?" γιατί θα με πιάσουν τα γέλια.

Την υγεια μας να έχουμε μόνο και όποιος θέλει να ζήσει την ζωή,μπορεί να το κάνει..

4 η ώρα το πρωί με σύγχυσες!

Μόλις ξεγεννήσαμε ένα πανέμορφο μοσχαράκι ενός φίλου και τώρα έφτιαξα καφέ και περιμένω τα δικά μου.
    απο τις 23.00 έχουν γεννήσει 4!

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    wxou re mlk twra.....ti thes kai esy?
    g@mise mas......ase na sikwsoume kamia foto sto fb, na doume kana sirial...na sizitisoume sto kafenio tis gitonias kai na kanoume kai kanena post aganaktisis edw sto forum!

ante me tis orexeis sou vradiatika.......

Kαι να πάμε μετά να ψηφίσουμε έχοντας ήσυχη την συνείδησή μας
    ότι είμαστε καλοί και ενεργοί πολίτες μιάς ευνομούμενης δημοκρατίας...............
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Με όσα (όχι άδικα βέβαια) λέτε και όσα συμβαίνουν πλέον, με κάνετε να αναπολώ τις εποχές που
    όταν βρισκόμουν σε μια πολιτική συζήτηση την έκανα με ελαφρά με το επιχείρημα :

"Στα @@ μου, ότι και να κάνετε(ουμε), όποιος και να κυβερνήσει, μια απ΄τα ίδια θα έχετε(ουμε)."

Ας ακούσω λοιπόν τη μουσικούλα μου και ας ζήσω στη καρακοσμάρα μου όσο μπορώ, έτσι κι αλλιώς
    και τη καραμπίνα να πάρω και να βγω στους δρόμους (που στο τσακ είμαι ΚΑΙ εγώ) το μόνο
    που θα καταφέρω είναι να μπλέξω με ένα μπουλούκι αγανακτισμένων που ο καθένας από
    αυτούς ξέρει καλύτερα από όλους τους άλλους (και εγώ φυσικά το ίδιο) το τι ακριβώς θα πρέπει
    να κάνουμε, με αποτέλεσμα το άλλο μπουλούκι με τους μπλε (με την υποτυπώδη οργάνωση
    και πειθαρχεία τους) να μας κάνει και μας μπλε, μπλε μαρέ όμως.

Επειδή η κατάσταση όπως έχει καταλήξει λύνεται (μάλλον, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο)
    μόνο με τη βία, πόσοι από εσάς είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διατεθειμένοι να χύσετε μυαλά και άντερα άλλων
    (και τα δικά σας βεβαίως βεβαίως) προκειμένου να τελειώνουμε με τους καραγκιόζηδες;
    Μη μιλάτε για ξεσηκωμούς και επαναστάσεις, αυτά είναι πράγματα που θέλουν άντερα και πραγματική
    απελπισία, θα βασιστείς σαν συμπολεμιστή σου αυτόν που διαμαρτύρεται απεγνωσμένα επειδή έχασε τη
    δυνατότητα να πάρει το άιπαντ πέντε;
    Δυστυχώς, πολύ δυστυχώς όμως, οι πραγματικά γ@μημένοι αυτή την εποχή προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα,
    σαν προτεραιότητα έχουν να βρουν ένα κομμάτι ψωμί να επιβιώσουν, όχι να οργανώνονται για να πολεμήσουν.
    Βλέπετε, πέρα από τις διάφορες θεωρίες συνομωσίας (που γενικότερα δε στέκουν), αυτό που έχουνε (και έχουμε)
    καταφέρει με τα ΜΜΕ είναι να έχουμε μουδιάσει και ζαβλακωθεί από τη μία και να έχουμε τρομάξει και χ3στ3ί
    από την άλλη, γνωρίζοντας τις επιπτώσεις τών συγκρούσεων.

Όχι, δεν έχω ελπίδα ότι κάτι θα γίνει τη τελευταία στιγμή και θα σωθούμε, απλά δε θα σωθούμε.
    No matter what.
    Dead man walking κι έτς.

Υ.Γ. Εκτός κι αν κάτι τέτοιες ειδήσεις σε συνδυασμό με κάτι τέτοιες παπαριές σημαίνουν ότι ετοιμάζεται κανά νέο ctr+p (που λεει κι ο τέκι)
    για να σωθούμε με τρόπο μαγικό

Τσοπάνη θα σου πω τι έχω καταλάβει για τους ανθρώπους στα δύσκολα και συγκεκριμένα μέσα στη κρίση... μερικούς τους έχει γαμήσει πατόκορφα, αντιμετωπίζουν σοβαρότατο και κυριολεκτικό πρόβλημα επιβιώσης, πεινάνε, θα κρυώσουν τώρα το χειμώνα και ενδεχωμένως να πάνε να βάλουν κάνα σιδερικό στον κρόταφο ή να απαγχονιστούν γιατί δεν θα την παλέψουν... ευτυχώς (όσο μακάβριο και χυδάιο ακούγεται το ευτυχώς σε αυτή την περίπτωση) δεν είναι το σύνολο των ελλήνων σε αυτή την κατάσταση (ακόμα... ; ). Αυτό είναι το ένα άκρο... το άλλο άκρο είναι αυτοί που δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα (οικονομικά εννοώ) και συνεχίζουν να κάνουν τη ζωή που κάνανε, πολύ πιθανόν η μόνη τους σκασίλα να είναι ότι αναγκάζονται πλέον να το κάνουν κάπως λαθραία καθότι συνιστά πρόκληση το ευ ζειν στις μέρες μας (δικαίως ή αδίκως δεν εξετάζουμε αυτό τώρα). Ούτε αυτοί είναι πολλοί πάντως και στην τελική στα @@δια μου, δεν πάθανε δα και κανά κακό. Για το μεγαλύτερο ποσοστό των ελλήνων όμως, η ζωή τους έχει αλλάξει προς το χειρότερο και όταν λέω χειρότερο δεν εννοώ ότι ζούνε το δράμα του να μην έχουν φράγκα για 50 πανέρια γαρύφαλλα στον Κιάμο, αν και μερικοί ηλίθιοι μιζεριάζουν για αυτό... μιλάω για το ότι το 25%+ (και αυτό είναι συγκρατημένη εκτίμηση) των νέων είναι άνεργοι, η συντριπτική πλειοψηφία όσων εργάζονται ακόμα είναι υπ ατμών και το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο. Όσο και αν το προσπαθήσει κανείς, όσο και αν χρησιμοποιήσει μέχρι και την τελευταία ικμάδα της αισιοδοξίας και της θετικής σκέψης, όταν σου ξημερώνει ένα αύριο με 0 κοινωνικές παροχές, όπου θα ψοφάς αβοήθητος έτσι και αρρωστήσεις, όπου θα ζεις υπό τον φόβο του να σε κλωτσήσουν έξω από τη δουλειά του πενιχρού μισθού (αν εργάζεσαι) όποτε και όπως θέλουν και όπου οποιοδήποτε όνειρο και σχέδιο για την ζωή σου φαντάζει πλέον ως ανέκδοτο (και δεν μιλάω για την αγορά μηχανής...), τότε δεν ξέρω, τουλάχιστον εγώ, δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Με όσα (όχι άδικα βέβαια) λέτε και όσα συμβαίνουν πλέον, με κάνετε να αναπολώ τις εποχές που

όταν βρισκόμουν σε μια πολιτική συζήτηση την έκανα με ελαφρά με το επιχείρημα :

"Στα @@ μου, ότι και να κάνετε(ουμε), όποιος και να κυβερνήσει, μια απ΄τα ίδια θα έχετε(ουμε)."

Ας ακούσω λοιπόν τη μουσικούλα μου και ας ζήσω στη καρακοσμάρα μου όσο μπορώ, έτσι κι αλλιώς
    και τη καραμπίνα να πάρω και να βγω στους δρόμους (που στο τσακ είμαι ΚΑΙ εγώ) το μόνο
    που θα καταφέρω είναι να μπλέξω με ένα μπουλούκι αγανακτισμένων που ο καθένας από
    αυτούς ξέρει καλύτερα από όλους τους άλλους (και εγώ φυσικά το ίδιο) το τι ακριβώς θα πρέπει
    να κάνουμε, με αποτέλεσμα το άλλο μπουλούκι με τους μπλε (με την υποτυπώδη οργάνωση
    και πειθαρχεία τους) να μας κάνει και μας μπλε, μπλε μαρέ όμως.

Επειδή η κατάσταση όπως έχει καταλήξει λύνεται (μάλλον, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο)
    μόνο με τη βία, πόσοι από εσάς είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διατεθειμένοι να χύσετε μυαλά και άντερα άλλων
    (και τα δικά σας βεβαίως βεβαίως) προκειμένου να τελειώνουμε με τους καραγκιόζηδες;
    Μη μιλάτε για ξεσηκωμούς και επαναστάσεις, αυτά είναι πράγματα που θέλουν άντερα και πραγματική
    απελπισία, θα βασιστείς σαν συμπολεμιστή σου αυτόν που διαμαρτύρεται απεγνωσμένα επειδή έχασε τη
    δυνατότητα να πάρει το άιπαντ πέντε;
    Δυστυχώς, πολύ δυστυχώς όμως, οι πραγματικά γ@μημένοι αυτή την εποχή προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα,
    σαν προτεραιότητα έχουν να βρουν ένα κομμάτι ψωμί να επιβιώσουν, όχι να οργανώνονται για να πολεμήσουν.
    Βλέπετε, πέρα από τις διάφορες θεωρίες συνομωσίας (που γενικότερα δε στέκουν), αυτό που έχουνε (και έχουμε)
    καταφέρει με τα ΜΜΕ είναι να έχουμε μουδιάσει και ζαβλακωθεί από τη μία και να έχουμε τρομάξει και χ3στ3ί
    από την άλλη, γνωρίζοντας τις επιπτώσεις τών συγκρούσεων.

Όχι, δεν έχω ελπίδα ότι κάτι θα γίνει τη τελευταία στιγμή και θα σωθούμε, απλά δε θα σωθούμε.
    No matter what.
    Dead man walking κι έτς.

Υ.Γ. Εκτός κι αν κάτι τέτοιες ειδήσεις σε συνδυασμό με κάτι τέτοιες παπαριές σημαίνουν ότι ετοιμάζεται κανά νέο ctr+p (που λεει κι ο τέκι)
    για να σωθούμε με τρόπο μαγικό
    Κανένα άντερο και κανένας "μυαλός" δεν χρειάζεται να χυθεί Νίκο... μπορούν όλα να γίνουν με το γάντι. Οι λύσεις είναι πολύ απλές, εντελώς ακίνδυνες και απαιτούν μηδενική συμμετοχή... μια γενική απεργία διαρκείας, μια άρνηση πληρωμών σε οποιοδήπιτε χαράτσι και καταλύεται το κράτος, γιατί το κράτος είμαστε εμείς. Αυτό όμως προϋποθέτει κοινωνική συνοχή και αλληλοβοήθεια, εμπιστοσύνη και πίστη στο διπλανό μας και οργάνωση, για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που θα ανακύψουν σε ότι αφορά στις βασικές ανάγκες. Στην επαρχία είναι πολύ πιο έυκολο, στις μεγάλες πόλεις είναι που θα πρέπει οι γειτονίες να ξαναλειτουργήσουν, να γνωριστείς επιτέλους με τον άνθρωπο στον 3ο όροφο και οι δυο μαζί να πάτε στο ισόγειο να τσεκάρετε το ζευγαρί των συνταξιούχων κ.ο.κ. Δείγματα αυτοοργάνωσης και μάιστα καλής, υπήρξαν και στην κάτω πλατεία στο Σύνταγμα, μια χαρά λειτούργησαν, απλά εκεί όλοι αισθανόντουσαν μια υπερβατικότητα, μπορεί να την νοιώσει κανείς και στις γειτονιές του; Ένας μήνας και πολύ λεω... ένας μήνας χρειάζεται. Μετά τι θα μου πεις; Μετα τί; Σου απαντάω και εγώ για το σήμερα με τα δεδομένα που παίζουν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ταχαμ ,ταχαμ αντιδρουμε και δεν γουσταρουμε.
    Πριν λιγους μήνες ειχαμε εκλογες....τα ειδαμε τα χαϊρια μας.
    Πριν λίγο , ειδα στο ΣΚΑΙ σφυγμομέτρηση και guess what ???
    Παλι η ΝΔ μπροστα , παλι ο Σαμαρας καταλληλοτερος προθυπουργος.

Τελικα αυτοι που αντιδρουν και ΔΕΝ θέλουν , αποτελουν AKOMA μειοψηφία....

Κανένα άντερο και κανένας "μυαλός" δεν χρειάζεται να χυθεί Νίκο...

...blablabla...ονειρικός κόσμος...blablabla...αδέρφια εν χριστώ...blablabla...ενωμένοι ποτέ νικημένοι...blablabla...κοινή λογική...
    ...blablabla...οργανωμένοι...blablabla...

...και εγώ για το σήμερα με τα δεδομένα που παίζουν...
    Και γω ρε Κωστάκη τα σκέφτομαι αυτά και τα λέω και προσπαθώ και να τα εφαρμόσω και να τα διαδώσω
    και να τα εξηγήσω.
    Όμως, στον κατά τα άλλα αξιοπρεπέστατο και νομιμότατο φίλο μου λέω "ρε μη το πληρώσεις
    τώρα το γ@μοχαράτσι, δε σου λέω να παρανομήσεις, να εξαντλήσεις τα νόμιμα περιθώριά σου σου λέω"
    και μου απαντάει ότι "εγώ έχω μάθει να είμαι σωστός στις υποχρεώσεις μου, να πληρώνω αυτά που χρωστάω στην ώρα τους"
    τι επιχείρημα να του αντιπαραθέσεις για να καταλάβει; Είναι κακός; Είναι βλάκας; Έχει δηλαδή άδικο που παλεύει να
    μείνει σωστός και αξιοπρεπής;
    Για αυτό το λόγο και το τονίζω πάλι, δυστυχώς, χρειάζεται μια ομάδα ανθρώπων που θα κάνει την υπέρβαση.
    Αν λοιπόν υπάρχει μια τέτοια ομάδα σήμερα, μάντεψε ποιοι είναι -> αρχίζει από χρυσή και τελειώνει σε αυγή.
    Αν και περισσότερο δείχνουν παρά είναι, αυτό είναι το μύνημα που περνάει στη μάζα, οτι αυτοί κάτι κάνουν.

Άνοιγμα παρένθεσης :
    Και να σου πω και το τραγελαφικό;
    Πριν κανά μήνα, ένας αγρότης κάπως μεγάλος (από τα μέρη σου κιόλας) μου εξιστορούσε πως του χρωστάνε κάτι λεφτά,
    και οι συγχωριανοί του του προτείνανε να βάλει τα χρυσά παληκάρια να τον περάσουν ένα χεράκι για "μάθημα".
    "Χρυσή αυγή που του χρειάζεται" μου λέει.
    "Ρε παπάρα, του λέω, τι μου τσαμπουνάς, τους ναζιστές;"
    "Ποιους;" μου λέει.
    Και του εξηγούσα για καμμιά ώρα τι είναι η χρυσή αυγή και με κοίταγε σα χάνος. Χαμπάρι δεν είχε πάρει.
    Και άνετα πιστεύω ότι ούτε οι συγχωριανοί του είχαν πάρει. Το αποτέλεσμα όμως μετρούσε.
    Κλείσιμο παρένθεσης.

Τέλος πάντων, δεν έχεις σε καμμία περίπτωση άδικο, απλά μάθαμε λάθος τώρα πια και σα το βατραχάκι του
    μύθου σιγοβράζουμε στο ζουμί μας μέχρι να ξεψυχήσουμε.

Και όπως λέει και ο πόρτισχεντ, οι περισσότεροι δεν θέλουμε να εγκαταλείψουμε τα "κεκτημένα".
    Απλά δεν καταλαβαίνουμε ότι ένα ένα πετραδάκι τα παραδίδουμε.

Και τέλος, όπως σε όλες τις ιστορικές καμπές, ο λαουτζίκος θα βγάλει το φίδι από τη τρύπα
    ώστε οι ιστορικοί του μέλλοντος να τον εκθειάσουν για τις θυσίες και την αυταπάρνηση που έδειξε
    στις δύσκολες τούτες ώρες.
    Όπως τα υποσιτισμένα παιδάκια στη κατοχή, ή τους φαντάρους στο ελληνοϊταλικό μέτωπο.
    Ήρωες είναι τώρα, τότε κάτι κακομοίρηδες ήτανε που τους στείλανε για σφαγή.

...........Αυτό όμως προϋποθέτει κοινωνική συνοχή και αλληλοβοήθεια, εμπιστοσύνη και πίστη στο διπλανό μας και οργάνωση, για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που θα ανακύψουν σε ότι αφορά στις βασικές ανάγκες....
    καλα τα λες αλλά

πραγματικά το πιστεύεις οτι αυτό μπορεί να γίνει?

ο Ελληνας παρτάκιας??? τα έχω πει ξανά.... "εμείς να είμαστε καλά και να πα να γ@μηθούν οι άλλοι"....

δεν σου λεει κάτι το γεγονός οτι στις συγκεντρώσεις μαζεύονται κάτι χιλιάδες (οι οποίοι θα καταντήσουν και γραφικοί στο τέλος) αντί για εκατοντάδων χιλιάδων??? που είναι όλοι αυτοί οι άνεργοι??? που είναι όλοι αυτοί που έχουν ήδη πληγεί από τα μνημόνια??? αν δεν κάνουν αυτοί την αρχή δεν θα ξυπνήσει ο κόσμος.....

τελικά λ7 υπάρχουν, δεν εξηγείται αλλιώς.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    που είναι όλοι αυτοί οι άνεργοι???
    http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=235254

Δυστυχώς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από antsoar Προβολή μηνύματος

Καταστρέφουν όσους επένδυσαν σε μικρά φωτοβολταϊκά πάρκα
    Σόρρυ ...αλλά εδώ κάνεις λάθος...!!!!
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anty12 Προβολή μηνύματος
    Σόρρυ ...αλλά εδώ κάνεις λάθος...!!!!
    Για εξηγα γιατι ρε προεδρα, γιατι και εγω ετσι το καταλαβα (οχι για τα σκεπης)

Σόρρυ που διακόπτω την εναλλακτική ενέργεια αλλά αυτό το είδατε;

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/157158

Με λιγα λόγια, χτες που ο μικρός γκρίνιαζε (terrible two's) αντί να αδιαφορήσω, έπρεπε να τον βάλω κάτω
    και να του πω:
    "Ψιτ, μικρέ. Αν δε σταματήσεις τη γκρίνια, μετά το matchbox που θα φύγει από το μπαλκόνι
    θα ακολουθήσεις εσύ. Όχι μόνο μου σπας τα νεύρα, μου κοστίζεις και ένα σωρό λεφτά παλιομυξιάρικο,
    μη μου μπαίνεις λοιπόν γιατί οικονομικά με συμφέρει να σε καθαρίσω στεγνά. Μη σου πω ότι
    μπορεί να έχω και καμμιά φοροαπαλλαγή."

Έλεος ρε παιδιά, έλεος....

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε; Μπα...
    από MG-KTiNoS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2001
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2013, 08:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας