Σελίδα 73 από 106 ΠρώτοΠρώτο ... 2363686970717273747576777883 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.081 έως 1.095 από 1587

Θέμα: Honda Bros

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Εμένα μου αρέσει το ασημί που είναι τώρα...
    Συμφωνώ!

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Εμένα μου αρέσει το ασημί που είναι τώρα...
    +675

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis lagas Προβολή μηνύματος
    ΠΕΔΙΑ ΘΕΛΟ ΓΝΟΜΕΣ ΣΑΣ ..........................

1.Συνημμένο 271230

2.Συνημμένο 271231

3.Συνημμένο 271232

ΠΙΟ ΧΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟ ....

ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΓΝΟΜΕΣΣΣΣΣΣ

Το 2 μου αρέσει περισσότερο από τα 3 που έβαλες αλλά και το ασημί που ήδη έχεις είναι πολύ ωραίο! Γιατί να το αλλάξεις ;
    Give me fuel, Give me fire

Γιατι αθα φτιαξω το δευτερο που εχω .το ασιμη θα ανεβει ορεστιαδα για για να το εχο οταν θα πιγιενο εκει για διακοπες..ΑΛΛΑ και για να το εχει ο αδελφος μου ..τελικα πιστευο οτι το μαυρο με κερδισε .μαυρο ματ θα γινι ....και ειδη αρχισε το λισιμο βεβεα και τα καπακια τα πλαεινα του κινιτιρα θα γινουν μαυρα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ΜΑΥΡΟ ΜΑΤ BROS.jpg 
Προβολές:	259 
Μέγεθος:	77,7 KB 
ID:	271274,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΞΕΚΙΝΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕ

Γνώμη μου τα παρακάτω:.

Είναι που είναι μικροκαμωμένο το μοτό, θα το βάψεις και μαύρο, πάει χάθηκε οπτικά, τελείως. ΜΗΝ.

Μαύρο ματ, δείχνει ωραίο για καμιά ώρα. Μετά λερώνεται και δείχνει φτηνιάρικο και ξεπεσμένο, σαν κάτι μοτό και αυτοκίνητα που έχουν 20 χρόνια στον ήλιο και έχουν ξεβάψει. ΜΗΝ.

Τα πλαινά καπάκια, μαύρα, τόσο ωραίο εργοστασιακό φινίρισμα και εσύ θα το χαραμίσεις, βάφοντάς τα; Τα παλιοσίδερα βάφουμε, όχι τα αλουμίνια που με τόσο κόπο έχει γυαλίσει η μαμά Honda. ΜΗΝ.

Στα καπάκια, αν έχεις φθορές, κάνε ένα ήπιο γυάλισμα. Όχι να γίνει καθρέπτης, απλά να φύγουν οι ατέλειες της φθοράς του χρόνου.

Χρώμα, εκτός του ανοικτού γκρί, εγώ θα το έβαφα κάτι φωτεινό, γιατί όπως είπα είναι πολύ μικροκαμωμένο το μοτό, θες ενα βάψιμο να το φουσκώνει λίγο οπτικά. Και λευκό ακόμα, θα το προτιμούσα.

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis lagas Προβολή μηνύματος
    Γιατι αθα φτιαξω το δευτερο που εχω .το ασιμη θα ανεβει ορεστιαδα για για να το εχο οταν θα πιγιενο εκει για διακοπες..ΑΛΛΑ και για να το εχει ο αδελφος μου ..τελικα πιστευο οτι το μαυρο με κερδισε .μαυρο ματ θα γινι ....και ειδη αρχισε το λισιμο βεβεα και τα καπακια τα πλαεινα του κινιτιρα θα γινουν μαυρα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ΜΑΥΡΟ ΜΑΤ BROS.jpg 
Προβολές:	259 
Μέγεθος:	77,7 KB 
ID:	271274,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΞΕΚΙΝΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕ
    ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτό στη φωτό, ΔΕΝ είναι μαύρο ματ. Είναι μολυβί, για την ακρίβεια λέγεται Tempest grey (NH119MU ο κωδικός του). Ήταν εργοστασιακό χρώμα στα Hawk GT που πουλιόταν στην Αμερική.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτό στη φωτό, ΔΕΝ είναι μαύρο ματ. Είναι μολυβί, για την ακρίβεια λέγεται Tempest grey (NH119MU ο κωδικός του). Ήταν εργοστασιακό χρώμα στα Hawk GT που πουλιόταν στην Αμερική.
    σωστος ο φιλος αυτο ειναι το κιταξα και εγω .

εχει καθαρισει-ρυθμισει κανεις καρμπυρατερ?

Καλησπέρα, έχω βρει ένα BROS 400 PGM μεταχειρισμένο του 1999 μοντέλο στα 400 ευρώ. Είναι νορμάλ αυτή η τιμή ή κάτι παίζει με τη μηχανή? Στη φωτογραφία φαίνεται κομπλέ και από ότι λέει είναι σε καλή κατάσταση, σωστά συντηρημένο και χωρίς προβλήματα. Διαφωτίστε με αν μπορείτε γιατί με 500 ευρώ μπάτζετ ήμουν αναγκασμένος να πάρω παπί, ενώ οι πάπιες δεν μ αρέσουν καθόλου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Michelson Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα, έχω βρει ένα BROS 400 PGM μεταχειρισμένο του 1999 μοντέλο στα 400 ευρώ. Είναι νορμάλ αυτή η τιμή ή κάτι παίζει με τη μηχανή? Στη φωτογραφία φαίνεται κομπλέ και από ότι λέει είναι σε καλή κατάσταση, σωστά συντηρημένο και χωρίς προβλήματα. Διαφωτίστε με αν μπορείτε γιατί με 500 ευρώ μπάτζετ ήμουν αναγκασμένος να πάρω παπί, ενώ οι πάπιες δεν μ αρέσουν καθόλου.
    1999 δεν υπαρχει. Η παραγωγη σταματησε το 93. Αν δεν το ψαξεις ΚΑΛΑ με μηχανικο που ξερει να δει στη συγκεκριμενη μηχανη καποια σημεια (εκκεντρο, αξονα γραναζιου ) δεν μπορει καποιος να σου πει...Η τιμη ειναι τσαμπα αν οντως ειναι σε "καλη" κατασταση..

Υποθέτω τότε ότι το 99 που αναφέρει θα είναι το έτος πρώτης κυκλοφορίας, γιατί μπορεί η παραγωγή να σταμάτησε το 93 αλλά θα είχαν μείνει στις αποθήκες για κάποια χρόνια μετά λογικά.

Υποθέτω τότε ότι το 99 που αναφέρει θα είναι το έτος πρώτης κυκλοφορίας, γιατί μπορεί η παραγωγή να σταμάτησε το 93 αλλά θα είχαν μείνει στις αποθήκες για κάποια χρόνια μετά λογικά.
    Σε καμια αποθηκη...Απλα εκανε μερικες χιλιαδες χλμ στην ιαπωνια πριν ερθει Ευρωπη...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pararos Προβολή μηνύματος
    εχει καθαρισει-ρυθμισει κανεις καρμπυρατερ?
    Θέλεις να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο;

Δες κι εδώ για how to: http://hawkgtforum.com/forum/showthread.php?t=4844

Όπως τα λέει ο Θάνος είναι τα πράγματα, είναι όλα μεταχειρισμένα από Ιαπωνία. Στο wikipedia λέει ότι η παραγωγή ήταν έως 1991 αλλά αυτό δεν έχει και πολλή σημασία. Μιλάς για μηχανάκι 20 ετών και βάλε, με άγνωστα χιλιόμετρα και προηγούμενη χρήση. Αν είναι καλά συντηρημένο και χωρίς ελλείψεις θα κάνεις πολλά και ευχάριστα χιλιόμετρα. Αλλά όπως είναι λογικό όλο και κάτι μπορεί να χρειαστεί να ρυθμίσεις ή επιδιορθώσεις.

Διάβασε λίγο το θέμα από την αρχή και θα βρεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες, κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να τις συγκεντρώσω σε ένα post..

Κάτσε, δηλαδή μου λες ότι τα φέρνανε μεταχειρισμένα από Ιαπωνία και μας τα πουλούσαν για καινούρια? Η κάτι κατάλαβα λάθος ή αυτό είναι κοροιδία. Και ας πούμε ότι ο μηχανικός δεν βρίσκει κανά σημαντικό πρόβλημα στον κινητήρα και το παίρνω το μηχανάκι, τι μαζέματα μπορεί να θέλει και πόσο θα κοστίσουν? Γιατί άμα είναι να πληρώσω άλλα τόσα για να το φέρω στα ίσια του, τότε άστο καλύτερα. Δ εν είναι ότι δεν θα το έκανα αλλά δεν έχω τα λεφτά να το κάνω..

Παρόμοια θέματα

1. Honda Bros 400 ???
    από Anritsu στο forum Honda
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2011, 12:15
  2. Honda Bros
    από plutonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:15
  3. Honda Bros
    από empemp στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 10:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •