moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Γιατι αθα φτιαξω το δευτερο που εχω .το ασιμη θα ανεβει ορεστιαδα για για να το εχο οταν θα πιγιενο εκει για διακοπες..ΑΛΛΑ και για να το εχει ο αδελφος μου ..τελικα πιστευο οτι το μαυρο με κερδισε .μαυρο ματ θα γινι ....και ειδη αρχισε το λισιμο βεβεα και τα καπακια τα πλαεινα του κινιτιρα θα γινουν μαυρα
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΞΕΚΙΝΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕ
Γνώμη μου τα παρακάτω:.
Είναι που είναι μικροκαμωμένο το μοτό, θα το βάψεις και μαύρο, πάει χάθηκε οπτικά, τελείως. ΜΗΝ.
Μαύρο ματ, δείχνει ωραίο για καμιά ώρα. Μετά λερώνεται και δείχνει φτηνιάρικο και ξεπεσμένο, σαν κάτι μοτό και αυτοκίνητα που έχουν 20 χρόνια στον ήλιο και έχουν ξεβάψει. ΜΗΝ.
Τα πλαινά καπάκια, μαύρα, τόσο ωραίο εργοστασιακό φινίρισμα και εσύ θα το χαραμίσεις, βάφοντάς τα; Τα παλιοσίδερα βάφουμε, όχι τα αλουμίνια που με τόσο κόπο έχει γυαλίσει η μαμά Honda. ΜΗΝ.
Στα καπάκια, αν έχεις φθορές, κάνε ένα ήπιο γυάλισμα. Όχι να γίνει καθρέπτης, απλά να φύγουν οι ατέλειες της φθοράς του χρόνου.
Χρώμα, εκτός του ανοικτού γκρί, εγώ θα το έβαφα κάτι φωτεινό, γιατί όπως είπα είναι πολύ μικροκαμωμένο το μοτό, θες ενα βάψιμο να το φουσκώνει λίγο οπτικά. Και λευκό ακόμα, θα το προτιμούσα.
εχει καθαρισει-ρυθμισει κανεις καρμπυρατερ?
Καλησπέρα, έχω βρει ένα BROS 400 PGM μεταχειρισμένο του 1999 μοντέλο στα 400 ευρώ. Είναι νορμάλ αυτή η τιμή ή κάτι παίζει με τη μηχανή? Στη φωτογραφία φαίνεται κομπλέ και από ότι λέει είναι σε καλή κατάσταση, σωστά συντηρημένο και χωρίς προβλήματα. Διαφωτίστε με αν μπορείτε γιατί με 500 ευρώ μπάτζετ ήμουν αναγκασμένος να πάρω παπί, ενώ οι πάπιες δεν μ αρέσουν καθόλου.![]()
Υποθέτω τότε ότι το 99 που αναφέρει θα είναι το έτος πρώτης κυκλοφορίας, γιατί μπορεί η παραγωγή να σταμάτησε το 93 αλλά θα είχαν μείνει στις αποθήκες για κάποια χρόνια μετά λογικά.
Θέλεις να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο;
Δες κι εδώ για how to: http://hawkgtforum.com/forum/showthread.php?t=4844
Give me fuel, Give me fire
Όπως τα λέει ο Θάνος είναι τα πράγματα, είναι όλα μεταχειρισμένα από Ιαπωνία. Στο wikipedia λέει ότι η παραγωγή ήταν έως 1991 αλλά αυτό δεν έχει και πολλή σημασία. Μιλάς για μηχανάκι 20 ετών και βάλε, με άγνωστα χιλιόμετρα και προηγούμενη χρήση. Αν είναι καλά συντηρημένο και χωρίς ελλείψεις θα κάνεις πολλά και ευχάριστα χιλιόμετρα. Αλλά όπως είναι λογικό όλο και κάτι μπορεί να χρειαστεί να ρυθμίσεις ή επιδιορθώσεις.
Διάβασε λίγο το θέμα από την αρχή και θα βρεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες, κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να τις συγκεντρώσω σε ένα post..
Give me fuel, Give me fire
Κάτσε, δηλαδή μου λες ότι τα φέρνανε μεταχειρισμένα από Ιαπωνία και μας τα πουλούσαν για καινούρια? Η κάτι κατάλαβα λάθος ή αυτό είναι κοροιδία. Και ας πούμε ότι ο μηχανικός δεν βρίσκει κανά σημαντικό πρόβλημα στον κινητήρα και το παίρνω το μηχανάκι, τι μαζέματα μπορεί να θέλει και πόσο θα κοστίσουν? Γιατί άμα είναι να πληρώσω άλλα τόσα για να το φέρω στα ίσια του, τότε άστο καλύτερα. Δ εν είναι ότι δεν θα το έκανα αλλά δεν έχω τα λεφτά να το κάνω..![]()