Κατ’αρχάς σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε με την επιλογή μου.
Να σας απαντήσω σε μερικές απορίες έτσι για να μάθετε εμένα και να απομυθοποιήσω κάποια παραμύθια.
1ον είχα μια ζαξ χέρκουλες 250 (μικρός) μετά μια 5.5 σαμουράι καβασακι, πέρασα μια στενωπό με ΜΖ κατέληξα σε VT 250 χοντα, και τώρα έχω ένα άστρα 100 παπί.
2ονΤην βρίσκω στα 4 με 4.5 χιλιάρικα ευρω. 99 μοντέλο περίπου
3ον <<Αν σου αρέσει να τριγυρνάς ράθυμα εντός (και λίγο εκτός) πόλεως μια χαρά είναι το shadow>>
αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου μια και οι αποστάσεις των 100χλμ έχουν μεγαλώσει για μένα και την κυρά μου σε μήκος αρκετά.
4ον από Ιαπωνία δεν έρχονται με το κιλό αλλα με το κοματι(το ξέρω γιατί φέρνω αντ.αυτοκ.)η κάθε μια έχει δικό της τιμολόγιο. Απλά εκτελωνίζονται με τονάζ. Έτσι βγήκε η φήμη. Μην μπερδευόσαστε με της ευρωπαϊκές παλιά.
Αλλά έχουν κοπεί οι εισαγωγές πια από εκεί .(για την ώρα) και σας πληροφορώ από πρώτο χέρι ότι οι ο Ιάπωνες κάνουν κάτω από τα μισά χιλιόμετρα στον ίδιο χρόνο από εμάς. Δεν έχουν δρόμους!(σε φάρδος)Οι εθνικές οδοί είναι 2!!! λωρίδες.(αψογες σε ασφαλτο). Το μποτιλιάρισμα δεν αφήνει κενά για να περνάς ενδιάμεσα. Κάθε πρωί για απόσταση 7χλμ κάνεις 2!!! Ώρες. ΚΑΙ 3ΠΛΑΣΙΑ ΔΙΟΔΙΑ για καθε 10 χλμ 3 ευρο. ΚΑΙ στα προαστια. οχι μόνο στην εθνικη.
Οπότε μετρό. ΑΨΟΓΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΑΧΥΤΑΤΟ. Μένει ένα σαββατοκύριακο λοιπόν και κοντινά. Για να είναι τα ρομποτάκια ξεκούραστα και αποδοτικά την Δευτέρα στην δουλειά.