Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: Νεα Αγορα

Question Νεα Αγορα

Γεια σε όλους και σε όλες. Ο λόγος που μπήκα εδώ, είναι ότι κάποιες συμβουλές η απόψεις που θέλω να ακούσω για μια αγορά, θέλω να της έχω από χρήστες. Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω μια shadow 400. Θα ήθελα απ’όποιον έχει την καλή διάθεση να μου πει την γνώμη του. Περιλαμβάνονται και οι χρήστες και οι πολέμιοι (με επιχειρήματα) και αυτοί που κάτι έχουν ακούσει.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    giati 8es tetia mixani re pedi mou?
    den sou aresi i odigisi mono na metaferese se endiaferi?
    tespa pare suzuki desperado 400 an se endiaferoun aftes i moto
    kamia sxesi me to mizero honda
    ke an to dis apo konta fenete mixanara

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	14588.jpg 
Προβολές:	929 
Μέγεθος:	39,0 KB 
ID:	1690
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

η κατανάλωση και η αξιοπιστία της Honda μου είπαν οτι απέχουν μακράν απο suzuki & Yamaha

Δεν είναι μόνο το πλάκωμα απόλαυση. Είναι και η χαλαρή βόλτα σε καθιστή άνετη στάση, με αρκετή ροπή, για να μην ασχολείσαι με αλλαγές, να μπορείς να μυρίζεις την άνοιξη στα 100 και να μην την χάνεις με τα 200km. Άλλωστε αρκετό τρέξιμο έχουμε κάθε μέρα δεν χρειάζεται να το κουβαλάμε και στην τσάρκα μας. Εν κατακλείδι, αν ξέρετε τίποτα από επάρκεια ανταλλακτικών τιμές σερβις,η κάποια άλλη πληροφορία, ρίχτε την.

Thumbs up

Επειδή πριν απο το CBR σκεφτομουνα να χτυπήσω το Shadow το 400. Θυμάμαι απο το τσεκαρισμα που είχα κάνει οτι είχε βγεί αρκετά καλή και αξιόπιστη επιλογή, και πολύ καλη αισθητική επίσης. Ο κινητήρας του είναι αρκετά δυνατός για τη κατηγορία και εδώ και αρκετά χρόνια και υδρόψυχτος. Τα φρένα τα κλασικά αδύναμα των cruiser . Απο service και ανταλακτικά πάντως ναι μεν θα βρείς αλλά θα πονέσει λίγο η τσέπη. Αλλά ετσι και αλλιως τετοιες μηχανές αμα τις φροντίζεις δεν βγάζουνε ζημιές.
    We'll walk in the shadows
    By day we'll live in a dream
    One day you'll be with me
    If only you believe

Greekshadow σ’ευχαριστώ. Η αδυναμία στα φρένα είναι η συχνή αλλαγή η το ελλιπές φρενάρισμα;

Έπειτα απο κάποια χιλιόμετρα το ταμπούρο πίσω θα υπολειτουργεί. Στη θεωρία δεν σου δημιουγεί πρόβλημα εφόσον χρησιμοποιείς σωστα το μπροστινό σύστημα αλλα απ'την αλλη εξαρτάται και απο το δικό σου τρόπο φρεναρίσματος, μην ξεχνάμαι οτι ειναι και 220 κιλα χωρις καύσιμα.
    By day we'll live in a dream
    One day you'll be with me
    If only you believe

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Λοιπόν φίλε μου, όταν φτιάξει η Honda μηχανή με χαμηλή κατανάλωση, να είσαι σίγουρος ότι θα το μάθουν όλοι, για να πάψουν να γελάνε
    Σε τι τιμή στην πουλάνε ?
    Τι μηχανή είχες πριν ?
    Κατά αρχάς η μηχανή που ζητάς να πάρεις (και όλες οι μηχανές στο είδος αυτό ),είναι επιεικώς απαράδεκτες, για χρήση όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο
    Το ότι είναι μια αντιγραφή των χαρχαλευ, δεν μου λεει τίποτα, όπως και δεν μου λεει τίποτα, το στυλ που πασάρουν αυτές οι μοτοσικλέτες - τώρα για την μόδα είναι εκτός εποχής εδώ και πολλά χρόνια
    Πρέπει να ξέρεις επισης, ότι είναι αν είναι εισαγωγής, εγώ δεν θα την αγόραζα με τίποτα
    1 διότι στα ανταλλακτικά θα έχεις πρόβλημα και δεύτερον οι τιμές τους είναι, άστα να πανε (η Honda του σαρακακη έχει εκ παραδόσεως κακό όνομα)
    2 πολλές από αυτές της μηχανές, έχουν κάνει άπειρα χιλιόμετρα στην χώρα τους και αυτά που γράφουν, είναι σχεδόν αδύνατον να είναι πραγματικά
    3 πολλές μηχανές, είναι ύποπτης προελεύσεως (βλέπε κλεμμένα)
    4 οι έμποροι τα έχουν εισάγει με το κιλό, σαν παλιοσίδερα και ζήταγαν τα μαλλιά της κεφαλής τους
    ψάχνοντας για κορόιδα
    Mην συνεχίζεις τον κύκλο

Αυτήν την μηχανή την είχε ένας φίλος μου (την έχω οδηγήσει και έχω κάτσει σαν συνεπιβάτης ελάχιστα)
    Εντελώς άβολη και κουραστική, σε κάθε είδους δρόμο
    το τι παντόφλα έτρωγε, από την κοπελιά του, δεν λέγεται
    Θεοβαρη και με απλώς υποφερτά φρένα, για της ταχύτητες που κινείται και απαράδεκτα για το βάρος της και την ασφάλεια σου
    Ευελιξία ελέφαντα
    Ροπή τι ροπή? ένας ψόφιος κινητήρας 400cc που έχει να κινήσει τα 220+ κιλά δεν μπορεί να έχει ροπή
    Μην σε παρασύρει, η τάχα καλή οπτικά θέση οδήγησης και το χαμηλό της ύψος
    Είναι εντελώς κουραστική και κάθε χτύπημα από οποιανδήποτε ανωμαλία, παει κατευθείαν στην μέση σου, όχι μόνο γιατί η Ελλάδα είναι γεμάτη λακκούβες, αλλά και γιατί η πίσω ανάρτηση είναι για κλάματα

Αυτά ισχύουν για όλες τις μηχανές, του στυλ και της κατηγορίας αυτής

Το να μπορείς να μυρίζεις την άνοιξη στα 100, μπορείς να το κανείς με πολλές μοτοσικλέτες
    αλλά με αυτήν που θέλεις να αγοράσεις( και κάθε σαν αυτήν) σίγουρα θα την έχεις χάσει πολύ πριν τα 200km.

προσωπική άποψη παντα και σου εύχομαι καλή επιλογή
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Drive It Like U Stole It Το avatar του/της zoudis

Thumbs up

Απίστευτο φίλε NAVIGATOR, με κάλυψες πλήρως !!!

ούτε μες το μυαλό μου να σου να ....
    Drive It Like You Stole It

old school gixxer Το avatar του/της alex14

Smile

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον Navigator.

Ειναι ακριβως οπως τα γραφει.

Α !! και κατι ακομα. Οποιος σου ειπε καλα λογια για την καταναλωση των Honda μαλλον πρεπει να εχει τιποτα ψιλομετοχες στον Σαρακακη.

ireneepi
    Γεια σου ρε navigator...

tai σου εχομαι καλη τυχη!

The Lamp Chops Master
    Αγαπητέ εν μοτό αδελφέ

Αν σου αρέσει να τρυγυρνάς ράθυμα εντός πόλεως μια χαρά είναι το shadow και όποιο άλλο αντίστοιχο δίκυκλο....

Αν οι αναζητήσεις σου έχουν να κάνουν με αποστάσεις άνω των 50 χλμ στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο πάρε οτιδήποτε άλλο συμπεριλαμβανομένων και των scooter 50 cc.

Πρώην κάτοχος custom με 30.000 χλμ ανάμεσα στο πόδια του με το συγκεκριμένο όχημα και πολλά ταξίδια ανά την Ελλάδα.

Το πολιτισμικό σοκ από την μετάβαση στην GT* κατηγορία των δικύκλων με συνετάραξε συθέμελα. Απλά αναρωτίεμε γιατί τότε αγόρασα αυτή τη μοτό.

*GT = Grand Tourism
    Τα καλύτερα ταξίδια είναι..........

........αυτά που δεν κάναμε ακόμα!

SYMFONO APOLITA ME TON NAVIGATOR KAI MALISTA EPIDI EXO KANEI POLLA ODIGIKA XILIOMETRA ME HONDA STEED 400
    NA EISE SIGOYROS OTI EINAI POLY KOYRASTIKH (LOGO KRADASMON KAI OXI MONO!!!!!) GIA TON ODYGO. KAI GIA TON SYNODIGO""KALITERA ASTON NA PAEI ME TA PODIA!!!!!""
    I EPILOGI PANTA DIKISOY:rotflmao: :rotflmao:

δεν επέστρεψα
    μια μαλακία είναι το είδος - και πάνω απ'ολα μιλάμε για αντίγραφα και μάλιστα τα ΜΙΚΡΑ μοντέλα είναι αντίγραφα των μεγάλων που είναι αντίγραφα των HD

οκ τα μεγάλα έχουν τη μούρη τους (όχι σε μένα, σε κάποιους) "δικαιολογημένα" με την έννοια του οκ 1200, 1400 κλπ. κυβικά έχουν ροπή κλπ.

το 400 με το βάρος του 1200 ΤΙ ΝΟΗΜΑ έχει;
    το να κοροϊδεύει τον κόσμο και να πηγαίνει χειρότερα (αλλά σαφώς και αρκετά χειρότερα) από παπί

χέσε μέσα δηλαδή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Σε μία εκδρομή στο Ναύπλιο είχαμε ένα τέτοιο (αν δεν με απατάει η μνήμη μου) στην παρέα. Σίγουρα honda πάντως ήτανε. Κάποιο ζόρι τράβαγε γιατί άναβε συνέχεια το λαμπάκι και σταματήσαμε 3 φορές σε βενζινάδικο να συμπληρώσουμε λάδι.

Κατά μία διαβολική σύμπτωση πετυχαίνω συνέχεια honda με προβλήματα. Από πολύ απλά μέχρι πολύ χοντρά. Σίγουρα μπορεί να είναι και τυχαίο και σαφώς δεν πιστεύω ότι είναι προβληματικά, εκείνο όμως που θέλω να πω είναι μη βασίζεσαι και πολύ στις φήμες περί φοβερής αξιοπιστίας...
    Θάνος..

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΓΟΡΑ ΝΕΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ
    από steliosret στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2008, 16:24
  2. Αγορά μηχανής Ηράκλειο Νέα Ιωνία
    από babisaok στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2008, 15:46
  3. Η νεα υποψηφια αγορα των νυν κατοχων varkadero
    από AFTER στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2008, 18:15
  4. Xt 660x ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ
    από mai_tai στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2007, 15:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •