Σελίδα 16 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617181920212666116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 2067

Θέμα: O καφενές

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρααααααααα
    αμάν ρε παιδί, κατάφερες επιτέλους, μετά απο τόση γκρίνια, και απολύθηκες και είσαι όλο μες στην πίκρα

ρε, καλά μας λέγαν τελικά να κάτσουμε μέσα
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Παλαιό μέλος
    ε,ναι δεν έπρεπε να απολυθώ και εγώ το καλοκαιράκι ???

Εντάξει , είχαν δίκιο εν μέρη :P hahahahah!

Τέσπα !!!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Μιάς και είναι θέμα που όλους λίγο πολύ μας ενδιαφέρει πιστεύω ότι μπορεί να τεθεί θέμα εδώ....

Εχω βρεί μονοκατοικία 25ετιας 130τμ με 500 ευρω ενοικιο και θερμανση με πετρελαιο,μποιλερ,ηλιακο κτλ.

Αυτή τη στιγμή πληρώνω για 66τμ σε πολυκατοικια 10ετιας (6 όροφοι επί 4 διαμερίσματα) 450ευρω ενοικιο με θερμοσιφωνα και αυτονομη θερμανση με πετρέλαιο επίσης.Πληρώνω τους "καλούς" σε κρύο μήνες (δεκέμβρη,γενάρη,φλεβάρη,μάρτη) από 150-230ευρω (τον μήνα) για κοινόχρηστα-θέρμανση και με τσακίζει οικονομικά.

Η ερώτηση μου είναι αν κάποιος μένει σε μονοκατοικία χωρίς κοινόχρηστα κτλ, πόσο πετρέλαιο θα καίει τον μήνα με τον θερμοστάτη στους 18 βαθμους συνεχόμενα και οταν θέλουμε πιό πολύ ζέστη (οταν ειμαστε σπίτι) να τον ανεβάζουμε στους 21 πχ.Θα είναι οικονομικότερο η θα φάω το κεφάλι μου?Μου είπαν για κάτι 3άρια τόνους για την σεζόν και κουφάθηκα λέμε! (3000*1,5 = 4500ευρα)

(ξερω ότι παίζουν συντελεστές του πόσο μεγάλο ειναι το σπίτι για να το ζεστάνεις,τι τυπο καυστηρα έχει και το πόσο φορτίο θα χάνεται απο την παλαιότητα του σπιτιού)

Παρακαλώ σεμνές απόψεις και απαντήσεις,όσο αυτό γίνεται εφικτό.
    Keep spamming!!!:a13:

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Μιάς και είναι θέμα που όλους λίγο πολύ μας ενδιαφέρει πιστεύω ότι μπορεί να τεθεί θέμα εδώ....

Εχω βρεί μονοκατοικία 25ετιας 130τμ με 500 ευρω ενοικιο και θερμανση με πετρελαιο,μποιλερ,ηλιακο κτλ.

Αυτή τη στιγμή πληρώνω για 66τμ σε πολυκατοικια 10ετιας (6 όροφοι επί 4 διαμερίσματα) 450ευρω ενοικιο με θερμοσιφωνα και αυτονομη θερμανση με πετρέλαιο επίσης.Πληρώνω τους "καλούς" σε κρύο μήνες (δεκέμβρη,γενάρη,φλεβάρη,μάρτη) από 150-230ευρω (τον μήνα) για κοινόχρηστα-θέρμανση και με τσακίζει οικονομικά.

Η ερώτηση μου είναι αν κάποιος μένει σε μονοκατοικία χωρίς κοινόχρηστα κτλ, πόσο πετρέλαιο θα καίει τον μήνα με τον θερμοστάτη στους 18 βαθμους συνεχόμενα και οταν θέλουμε πιό πολύ ζέστη (οταν ειμαστε σπίτι) να τον ανεβάζουμε στους 21 πχ.Θα είναι οικονομικότερο η θα φάω το κεφάλι μου?Μου είπαν για κάτι 3άρια τόνους για την σεζόν και κουφάθηκα λέμε! (3000*1,5 = 4500ευρα)

(ξερω ότι παίζουν συντελεστές του πόσο μεγάλο ειναι το σπίτι για να το ζεστάνεις,τι τυπο καυστηρα έχει και το πόσο φορτίο θα χάνεται απο την παλαιότητα του σπιτιού)

κοντά σε αυτά που ανέφερες βάλε και το δημοτικό τέλος που πλΕρώνεις μέσω ΔΕΗ...εκεί να δεις πανηγύρι.
    όπως το κόβω, θα φας το κεφάλι σου (και όχι μόνο...) για μένα ψάξε, υπάρχουν διαμερίσματα 80-90 τετραγωνικά με κάνα 300αρι, τώρα με την κρίση είναι απίστευτο το πόσα ξενοίκιαστα διαμερίσματα υπάρχουν.
    φίλος νοίκιασε διαμέρισμα 75 τ.μ. στο Γαλάτσι με 230 τον μήνα
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    κοντά σε αυτά που ανέφερες βάλε και το δημοτικό τέλος που πλΕρώνεις μέσω ΔΕΗ...εκεί να δεις πανηγύρι.
    όπως το κόβω, θα φας το κεφάλι σου (και όχι μόνο...) για μένα ψάξε, υπάρχουν διαμερίσματα 80-90 τετραγωνικά με κάνα 300αρι, τώρα με την κρίση είναι απίστευτο το πόσα ξενοίκιαστα διαμερίσματα υπάρχουν.
    φίλος νοίκιασε διαμέρισμα 75 τ.μ. στο Γαλάτσι με 230 τον μήνα
    Τι εννοείς θα αυξηθεί ο συντελεστής λόγω των τετραγωνικών στην Δεη??

Τηνε γ@μήσαμε και απο εκεί δηλάδης??

Βασικά ψάχνουμε για την περιοχή που ήδη είμαστε και οι κα@$#@@#$δες δεν τις κατεβάζουν με τιποτα τις τιμές....Νεα Φιλαδέλφεια.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Ειναι πολυ γενικο το θεμα για να παρεις ακριβη απαντηση.

Θεωρω οτι εισαι Αθηνα, οποτε για οτι σου λεω υπολογιζε μια μεση ελαχιστη -8 σε σχεση με Αθηνα.

Περσυ για ΟΛΗ τη σεζον, σε 1ο οροφο μονοκατοικιας, κατασκευης του '65 ανακαινισμένο πριν 3 χρονια με καινουρια κουφοματα (ΧΩΡΙΣ μονωση ομως) 80μ2 με λεβητα 40χιλ θερμιδων εκαψε 970 λιτρα, με μικρη βοηθεια τις πρωινες ωρες απο ενα κονβεκτορα για να μην αναβουμε τη θερμανση (ουσιαστικα μεσα στο υπνοδωματιο το δουλευαμε)

Δεδομενα
    Εβρος
    1ος οροφος χωρις να υπαρχει 2ος απο πανω
    το ισόγειο απο κατω κλειστο χωρις να μένει καποιος μέσα (υπολογισε ΔΤ 12 βαθμους)
    Κλειστο απο βοριά, αλλα με 3 πλευρες ανοιχτες.
    Ουσιαστικά μιας και δουλευαμε και οι 2 μας (ναι ειμασταν απο τα τυχερα ζευγαρια ) δουλευε απο τις 16-17 και μετά

Επισης
    Οταν λειπαμε τα πρωινά το αφηναμε στους 15 βαθμούς, επισης το ιδιο και οταν λείπαμε τα ΣΚ το αφήναμε ανοιχτό στους 15 (ειδικά το χειμώνα)

Που τους βλεπουν του 3 τόνους στην Αθηνα δε μπορω να καταλαβω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Ειναι πολυ γενικο το θεμα για να παρεις ακριβη απαντηση.

Θεωρω οτι εισαι Αθηνα, οποτε για οτι σου λεω υπολογιζε μια μεση ελαχιστη -8 σε σχεση με Αθηνα.

Περσυ για ΟΛΗ τη σεζον, σε 1ο οροφο μονοκατοικιας, κατασκευης του '65 ανακαινισμένο πριν 3 χρονια με καινουρια κουφοματα (ΧΩΡΙΣ μονωση ομως) 80μ2 με λεβητα 40χιλ θερμιδων εκαψε 970 λιτρα, με μικρη βοηθεια τις πρωινες ωρες απο ενα κονβεκτορα για να μην αναβουμε τη θερμανση (ουσιαστικα μεσα στο υπνοδωματιο το δουλευαμε)

Δεδομενα
    Εβρος
    1ος οροφος χωρις να υπαρχει 2ος απο πανω
    το ισόγειο απο κατω κλειστο χωρις να μένει καποιος μέσα (υπολογισε ΔΤ 12 βαθμους)
    Κλειστο απο βοριά, αλλα με 3 πλευρες ανοιχτες.
    Ουσιαστικά μιας και δουλευαμε και οι 2 μας (ναι ειμασταν απο τα τυχερα ζευγαρια ) δουλευε απο τις 16-17 και μετά

Επισης
    Οταν λειπαμε τα πρωινά το αφηναμε στους 15 βαθμούς, επισης το ιδιο και οταν λείπαμε τα ΣΚ το αφήναμε ανοιχτό στους 15 (ειδικά το χειμώνα)

Ρε φιλαράκι, αν το χειμώνα δεν έχεις 28 βαθμούς και το καλοκαίρι 18 στο σπίτι σου, δεν ξέρεις να ζεις αδερφέ μου

Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Ρε φιλαράκι, αν το χειμώνα δεν έχεις 28 βαθμούς και το καλοκαίρι 18 στο σπίτι σου, δεν ξέρεις να ζεις αδερφέ μου
    Και να θέλω 28 να δω μέσα στο σπιτι στα καλα κρυα δε παιζει

old school gixxer Το avatar του/της alex14

Θα φας το κεφαλι σου σιγουρα. 150-230 Ευρο για θερμανση με πετρελαιο σε μονοκατοικια δεν υπαρχει περιπτωση. Εκτος και εαν κανεις μονο εντριβες.
    Εγω σε (παλια) μονοκατοικια με καινουργια κουφωματα δεν επεφτα κατω απο 2,5 τονους. Τωρα με την ξυλοσομπα θα δουμε
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Και να θέλω 28 να δω μέσα στο σπιτι στα καλα κρυα δε παιζει
    Στείλε μου να σου διακριβώσω τους θερμοστάτες σου και στους κάνω να δείχνουν και 48

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Θα φας το κεφαλι σου σιγουρα. 150-230 Ευρο για θερμανση με πετρελαιο σε μονοκατοικια δεν υπαρχει περιπτωση. Εκτος και εαν κανεις μονο εντριβες.
    Εγω σε (παλια) μονοκατοικια με καινουργια κουφωματα δεν επεφτα κατω απο 2,5 τονους. Τωρα με την ξυλοσομπα θα δουμε
    Νομίζω ότι ο Άλεξ κάτι τέτοιο γράφει...

Πάντως είδα το σπίτι...τεράστιο και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι,ότι έχουμε ήδη δεν ταιριάζει καθόλου μα ΚΑΘΟΛΟΥ με το σπίτι αυτό (πολυ ξύλο σκουρο καφέ μέσα στο σπίτι σε τοιχους,ψηλοτάβανο και με μωσαικό) και δεν έχουμε αρκετά πράγματα για να το γεμίσουμε.Θα είναι μόνιμα άδειο....

Μάλλον θα τα καταφέρω να τις αλλάξω γνώμη.....έχω και τα πεθερικά στο πλευρό μου.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Τι εννοείς θα αυξηθεί ο συντελεστής λόγω των τετραγωνικών στην Δεη??

Τηνε γ@μήσαμε και απο εκεί δηλάδης??

Βασικά ψάχνουμε για την περιοχή που ήδη είμαστε και οι κα@$#@@#$δες δεν τις κατεβάζουν με τιποτα τις τιμές....Νεα Φιλαδέλφεια.

Απλώς ρίξε μια προσεκτική ματιά στον λογαριασμό της ΔΕΗ, εκεί που λέει τόσα τετραγωνικά Χ τόσο για δημοτικό τέλος... προφανώς όσο αυξάνονται τα τετραγωνικά τόσο θα σε σκίσουν...
    για να καταλάβεις, το συνεργείο που συνεργάζεται η εταιρία μου, είναι 700 τετραγωνικά, πλΕρώνει 3.500 ευράκια το δίμηνο και το ρεύμα είναι μόνο 700 ευρώ μάντεψε που πάνε τα υπόλοιπα....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Απλώς ρίξε μια προσεκτική ματιά στον λογαριασμό της ΔΕΗ, εκεί που λέει τόσα τετραγωνικά Χ τόσο για δημοτικό τέλος... προφανώς όσο αυξάνονται τα τετραγωνικά τόσο θα σε σκίσουν...
    για να καταλάβεις, το συνεργείο που συνεργάζεται η εταιρία μου, είναι 700 τετραγωνικά, πλΕρώνει 3.500 ευράκια το δίμηνο και το ρεύμα είναι μόνο 700 ευρώ μάντεψε που πάνε τα υπόλοιπα....
    Μάλιστα.....ρέ καλά είμαστε τελικά στο τωρινό σπίτι.....και ας γκρινιάζω ότι δεν βγαίνω με τπτ.

Super Moderator
    Νομίζω ότι ο Άλεξ κάτι τέτοιο γράφει...
    Αλλο μονοκατοικια και αλλο μονοκατοικια

σου μιλαω για 80μ2 σε ενα επιπεδο

Αν εσυ αναφερεσε σε 60μ2 τη πλάκα και 3 επιπεδα τοτε καλα ακους

Αλλο μονοκατοικια και αλλο μονοκατοικια

σου μιλαω για 80μ2 σε ενα επιπεδο

Αν εσυ αναφερεσε σε 60μ2 τη πλάκα και 3 επιπεδα τοτε καλα ακους
    Εγω μιλάω για 130τμ που ποτε δεν θα ζεσταθουν όσο και να δουλευει με τα ξυλινα παλια κουφώματα....

Άσε που επειδή είναι πρώτος (και τελευταίος) όροφος και γύρω γύρω αέρας σε όλο το σπίτι.....

Παρόμοια θέματα

1. Τzoumerka Raid,10-13/6/2011,Συζητηση-Καφενες
    από Vstrommer71 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2011, 00:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •