Εδω τα λεμε για την εκδρομουλα που παμε στα Τζουμερκα του Αγ.Πνευματος
Μεταφερομαστε απο εδω
Εδω τα λεμε για την εκδρομουλα που παμε στα Τζουμερκα του Αγ.Πνευματος
Μεταφερομαστε απο εδω
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
πουτ@να ζωή![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Γιαννάκη,τι ώρα λες αναχώρηση παρασκευή από Αρτα η από Πάτρα?
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Μην βιαζεστε,το επεξεργαζομαι το θεμα!
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Κατά 99% θα είμαστε στα ίδια βουνά το ίδιο τριήμερο.....5-6 μηχανές, αλλά δεν πρόκειτε να δούμε πολιτισμό και τις 3 μέρες ...μαζεύουμε και μεις πληροφορίες για την κατάσταση στα ψηλά...ότι έχω νέο θα το γράφω εδώ ......
...τσήαρς..και όλο και σε κάποια κορυφοχαράδρα θα ανταμώσουμε.....(2 Tenere ,1 990 adv, και 2 πλοία -GS 1150)......
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
ωραια!Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Κατά 99% θα είμαστε στα ίδια βουνά το ίδιο τριήμερο.....5-6 μηχανές, αλλά δεν πρόκειτε να δούμε πολιτισμό και τις 3 μέρες ...μαζεύουμε και μεις πληροφορίες για την κατάσταση στα ψηλά...ότι έχω νέο θα το γράφω εδώ ......
...τσήαρς..και όλο και σε κάποια κορυφοχαράδρα θα ανταμώσουμε.....(2 Tenere ,1 990 adv, και 2 πλοία -GS 1150)......
![]()
οποτε λεω να ξεφυγουμε απο το κλασσικο Ελληνικο ειμαστε 5 ατομα και παμε 5 διαφορετικες εκδρομες και να παμε σε μια καποια ενοποιηση ετσι ωστε να κανουμε κοινη την βολτα αυτη
θα ειμαστε σε επαφη και ριχτε και σεις ενα προκαταρκτικο σχεδιο τι σκοπευετε να κανετε
Όσον αφορά τις συμμετοχές, ελπίζω να έχω φύγει για ένα ταξιδάκι που σκέφτομαι εκείνες τις ημερομηνίες αλλά επειδή η κατάσταση είναι όσο αβέβαιη μπορεί να γίνει, αν είμαι εδώ θα έρθω. Μην με υπολογίζετε, θα σας ενημερώσω μόλις έχω κάτι νεότερο.
Να το δούμε αυτό στην πορεία...γιατί οι δικοί μου (εξωφορουμικοί) είναι λίγο ψυχανεμισμένοι και δεν μπορούν τον πολύ κόσμο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
ωραια!
οποτε λεω να ξεφυγουμε απο το κλασσικο Ελληνικο ειμαστε 5 ατομα και παμε 5 διαφορετικες εκδρομες και να παμε σε μια καποια ενοποιηση ετσι ωστε να κανουμε κοινη την βολτα αυτη
θα ειμαστε σε επαφη και ριχτε και σεις ενα προκαταρκτικο σχεδιο τι σκοπευετε να κανετε![]()
Χονδρικά (δεν είναι ακόμα τίποτε φιξ) το πρόγραμμα περιλαμβάνει :
Παρασκευή άφιξη στη Άρτα, συμμετοχή σε τοπικό Φεστιβαλ Χωληστερίνης , και διανυκτέρευση σε φιλικό σπίτι έξω απ' την Αρτα.
Σάββατο , ανέβασμα προς τα πάνω για τις πρώτες ειδικές, διανυκτέρευση στην κυριολεξία όπου νυχτώσουμε ..φαγητό κονσέρβα-γκαζάκι
Κυριακή μέχρι το απόγευμα ράφτινγκ και στην συνέχεια "βλέπουμε"
Δευτέρα, ανασυγκρότηση, κατέβασμα στα πεδινά (Τρίκαλα ) και επιστροφή Θεσ/κη και Αθήνα
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Για το ράφτινγκ καλύτερα να επικοινωνήσετε πρώτα με κάποιο από τα γραφεία που διοργανώνουν γιατί διόλου απίθανο να μην έχει νερό το ποτάμι ( εννοώ αρκετό ) για ράφτινγκ .Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Κυριακή μέχρι το απόγευμα ράφτινγκ![]()
Εύχομαι να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται![]()
Ωστόσο, ελπίζω να πήρατε πληροφορίες για την κατάσταση των περασμάτων που σκοπεύετε να κάνετε. Ειδικά από Καταράκτη προς Θεοδώριανα, παίζει και να μην είναι ανοικτό.
Όπως και να'χει, θα αποζημιωθείτε πλήρως από τις διαδρομές όλης της περιοχής.
Σχετικά με τη διαμονή, υπάρχουν άπειρα ξωκλήσια με περιφραγμένο προαύλιο χώρο όπου θα μπορούσατε κάλλιστα να κατασκηνώσετε, όπως ίσως και στο μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης στον Καταράκτη (λίγο πιο πάνω απ'το χωριό, πηγαίνοντας για τους καταράκτες).
Καλές βόλτες![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Μην βιαζεστε,το επεξεργαζομαι το θεμα!
κοιτα μην καεις απο την επεξεργασια!!!!![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
βολικο για τους μακρινους ταξιδευτες πιστευω οτι ειναι να διανυκτερευσουμε στην Αρτα η καπου εκει γυρω..
δλδ να συναντη9ουμε την παρασκευη αντιριο 7.00 η αρτα 9.00-10.00
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Στην Άρτα δύσκολα θα στήσετε σκηνές , ακόμα και στο κάμπο της ....θα πρέπει να κινηθείτε προς τα ορεινά για να στήσετε .
Ίσως το καλύτερο σημείο να είναι στη γέφυρα Τζαρή , δεξιά κάτω μετά τη Ροδαυγή , που έχει ένα σχετικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα στο ποτάμι .
Πολύ κοντά στην Άρτα αλλά και από εκεί πολύ κοντά στο Καταρράκτη για να πιάσετε από νωρίς τις χωματίλες του Σαββάτου .![]()
υγ. πολύ ζηλεύω που δεν έχω ένα εντουράκι να ακολουθήσω .![]()
Πάντος εάν πηγαίνει πρωΤη φορά κανείς σε αυτά τα μέρη, πιστεύω ότι πρέπει οπωσδήποτε να δει τον καταρράκτη στο Καλέτζι, σε ένα μέρος βγαλμένο απο παραμύθι. Δείτε μερικά πράγματα και εδω από περσινή εκδρομή μου στα μέρη αυτά.
http://www.moto.gr/forums/showthread...EC%DD%F1%EA%E1