Σελίδα 17 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021222767117 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 1950

Θέμα: Ξεχρεώσαμε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    καταρχην κλεινεις την tv,εφημεριδες και στο ιντερνετ δεν μπαινεις σε site τυπου βημα καθημερινη πρωτο θεμα κτλ κτλ...

μετα κανεις αυτο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    Η λυση ειναι η στηριξη στα νεα ελληνικα κινηματα που διαμορφωνονται αυτες τις εποχες απο τη βαση της κοινωνιας για να αναλαβουν να πεταξουν εξω απο την ελληνικη βουλη τα προδοτικα σκουπιδια της μεταπολιτευσης...

και αφου βρεις αυτο που πιστευεις οτι αξιζει και αποφυγεις καποιες κατατοπιες που κανουν μπαμ(πχ οικολογοι πρασινοι κτλ) μετα προσπαθεις να ενημερωσεις φιλους,συγγενης κτλ....τι αλλο να κανεις ξερω γω η αλλη λυση ειναι να βγεις στο ανταρτικο,φτιαξε ομαδα παρε οπλα και αρχισε να καθαριζεις... ειναι τοσα πολλα τα λαμογια που θα προλαβεις να φας αρκετα πριν σε πιασουν,πολλοι απ αυτους(πχ ΓΑΠ) δεν αξιζουν ουτε καν δικη,θα σου φτιαξουν κα ιαγαλμα στο μελλον.

αυτες εινα ιοι ζορικες λυσεις οι απλες ειναι ψηφισε Τσιπρα,βγες απο ευρωζωνη,φερε δολλαριο,φερε Μπιλ Κλιντον να τραβηξει πεντρελαιο,βαλε τα πακιστανια για δουλεια,παρε μια Mustang 600 αλογα και γεμιζε με 0,20 δολλαρια το γαλονι να κανεις την καβλα σου

όπου γης Το avatar του/της iosif
    οταν καποιος μενει εδω καποια χρονια, δουλευει , πιθανον εχει παει και σχολειο δεν αντιλαμβανομαι γιατι δεν πρεπει να ψηφιζει δηλαδη να αποφασιζει για το μελλον αυτου που πλεον ειναι και τοπος του
    για τα παιδια που γεννηθηκαν, μεγαλωσαν σπουδασαν εδω ειναι εξωφρενικο οτι το κρατος μετα τα 18 τα αφηνει ξεκρεμαστα. ειναι πλεον σχεδον 200.000 ατομα γεννημενα εδω, μιλανε ελληνικα, σπουδασαν εδω και ειναι "αορατοι"
    ειλικρινα δεν αντιλαμβανομαι γιατι πρεπει να ψηφιζει ενας 2ης γενιας αμερικανος (εχω ξαδελφια στον καναδα που γεννηθηκαν εκει, ζουν εκει ψηφιζουν στις ελληνικες εκλογες αλλα ερχονται για διακοπες μια φορα στα 3 χρονια) και οχι καποιος που ζει εδω περα

οσο για το "δικαιωμα στην απεργια" επειδη η μλκ τραβηξε: το δικαιωμα στην απεργια ειναι ιερο. το δικαιωμα στην δουλεια επισης (που σημαινει υποχρεωση της πολιτειας να δημιουργει προυποθεσεις ωστε καθεις που θελει και μπορει να εργαστει να εχει εργασια)
    δικαιωμα να εισαι απεργοσπαστης δεν υπαρχει. υπαρχει μονο μλκ στον εγκεφαλο, φοβος και υποταγη
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

και κατι ακομα

ο μελιγαλας εχει χωρο ακομα
    αντε για να ξεβρωμισει ο τοπος που φτασαμε να ανεχομαστε βλακες και καθαρματα
    ενας ειναι ο δρομος λαε για να νικας
    εαμ ελας μελιγαλας που φωναζαν και καμια δεκαρια χιλιαδες ανθρωποι μεσα-εξω στο σπορτινγκ....
    Τελευταία τροποποίηση από iosif; 15/11/2012 στις 08:38.

και τι σημαινει ελληνας εξ αιματος?
    ναζιστικη λογικη!
    αντε ρε τσεκαρετε τους προγονους σας!
    αληθεια ο γελοιος ψωνισμενος μπαρμπαρουσης με δυο παιδια απο αλλοδαπη και 2η συζυγο παλι αλλοδαπη θεωρει τα παιδια του δεν εχουν " ελληνικο αιμα?"
    αντε με τους απογονους του λεωνιδα ολοι. κανεις δεν ειναι απογονος του εφιαλτη?
    για να τελειωνουμε: το καλυτερο επιχειρημα σε εναν ρατσιστη και φασιστα ειναι ενα τουβλο στο κεφαλι που λεγε και ο μπρεχτ.
    διοτι η βλακεια ειναι μεταδοτικη και καθε κουβεντα μαζι τους απλα σε κανει βλακα και σενα (παλι μπρεχτ, ναι του γερμανοεβραιου)

kai kati akoma
    οπως εγραφα και πιο παλια ο κοσμος δεν θελει ντε και καλα συριζα
    απεγκλωβισμο ψαχνει, μια αλλη προταση και προοπτικη
    αυτη τη στιγμη μας εχουν στριμωξει στα καρε τρωμε 5-0 και πρωταρχικα πρεπει να παρουμε κατοχη μπαλλας
    προσωπικα εκτιμω καποια πραγματα στη σκεψη του τσιπρα (αν και φυσικα δεν ειμαι "τσιπρικος" κανεις σκεπτομενος ανθρωπος δεν μπορει να ειναι ακολουθος καποιου ή ενος κομματος ή φυρερ ή ιδεολογιας ακομα. κατευθυνση εχουμε οχι αδιαπραγματευτες απολυτες αληθειες)
    οπως το οτι εαν δεν αλλαξουμε εμεις καταρχην, δεν συμμετεχουμε, δεν ξαναερθουμε στα προφανη (αλληλεγγυη, ανεκτικοτητα, αλληλοβοηθεια, αξιοπρεπεια,αυτοοργανωση ) αλλαγη δεν γινεται
    εν κατακλειδι: με ζορρο και παρθενογεννημενους ηρωες δεν υπαρχει γιατρεια διοτι δεν υπαρχουν ζορρο

εαν ο λαος -ολοι μας δηλαδη- δεν συμμετεχομε οπου μπορουμε μην περιμενουμε οτι θα κατεβει κανεις να μας σωσει. αν δεν θες να σωθεις δεν σε σωζει κανενας και φυσικα εαν δεν κολυμπησεις θα πνιγεις.
    αυτα τα δυο εξωφυλλα (και οι μεσα συνεντευξεις) τα λενε ολα κατ εμε:

http://old-boy.blogspot.gr/2012/10/unfollow-10.html
    http://old-boy.blogspot.gr/2012/09/unfollow.html
    Τελευταία τροποποίηση από iosif; 15/11/2012 στις 08:40.

και επειδη καποιοι τα χουν μπερδεψει :

το εθνος ειναι πολιτιστικος προσδιορισμος, ο λαος ειναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ προσδιορισμος και το κρατος νομικος

το εθνος δεν ταυτιζεται με το λαο, ο λαος ειναι ευρυτερη εννοια του εθνους, το εθνος υπαρχει και εκτος συνορων ενω ο λαος οχι και φυσικα κρατος και λαος ειναι αταυτιστες εννοιες

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Η ουσία είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία... όλοι αυτοί (δηλαδή οι περισσότεροι) που μοστράρουν κ@υλα ελληνοτσαμπουκά και ψωροπερηφάνειας για τα επιτεύγματα των μακρυνών προγόνων μας ( ε; ) και χρησιμοποιούν αυτά τα: "δώσαμε τα φώτα μας σε όλη την ανθρωπότητα", "όλα τα έχουν πει οι αρχαίοι ρε μλκ...", "γ@μησαμε τους Πέρσες", "300 ήταν ρε στις Θερμοπύλες και τους πατήσανε κάτω", "αποτινάξαμε τον τούρκικο ζυγό" "πετάξαμε τους Ιταλούς στη θάλασσα" κτλ - κτλ, αποδείχτηκαν οι πιο λακέδες και τζάμπα μάγκες απ΄όλους, "τιμώντας" την καταγωγή και την υπερηφάνεια τους είτε ψηφίζοντας ΧΑ, είτε ρίχνωντας δαγκωτό σε κάποιο από τα μνημονιακά κόμματα, γιατί καλή η ναυμαχία της Σαλαμίνας, αλλά άμα μας πετάξουν έξω από το ευρώ τι θα κάνουμε παναία μου; Τόσα κιλά @@δια μιλάμε! Ατρόμητοι!

Όσο και αν σας φαίνεται τραβηγμένο σενάριο, κληθήκαμε ως λαός να τα κάνουμε όλα πουτ@ν@, ορθώνοντας το ανάστημα μας απέναντι σε ένα απάνθρωπο νεοταξικό σύστημα που απειλεί πιο απροκάλυπτα από ποτέ, να γ@μησει τον κόσμο ολόκληρο. Τα φώτα στραμμένα πάνω μας ήτανε. Αφήστε κατά μέρους τους παστίτσιους και τις προφητείες, τους δολοφόνους του ελληνισμού και τις λοιπές παπαριές, απλά έτυχε. Και όλοι αυτοί (δηλαδή οι περισσότεροι επιμένω) που διαλλαλούν περίτρανα την ελληνικότητα τους και το πόσο γ@μιάδες είναι (με τα @@δια άλλων φυσικά) έκαναν κακάκια και κρύφτηκαν στα μικροαστικά λαγούμια τους, φοβούμενοι μήπως δεν έχουν αύριο Nova να βλέπουν μπαλίτσα και fitness για πρωίνο, προκειμένου να ξορκίζουν τις βραδυνές μπριζολοπαϊδακομαχίες

Κότες λυράτες.

Εμού συμπεριλάμβανομένου φυσικά, αλλά στην τελική εγώ δεν το παίζω πρωτοξάδερφος του Λεωνίδα...

Για να μην παραξεηγηθώ, σαφώς και το ιστορικό κάλεσμα δεν ήταν αντίστοιχο άλλων καταστάσεων, αλλά όσο να πεις αποτελούσε ένα crash test... ε λοιπόν ούτε ένα αστεράκι δεν πήραμε, καρυγαλέα κατώτεροι των περιστάσεων αποδειχτήαμε... οπότε για να βάλουμε τα πράγματα λίγο στη θέση τους, η ιστορία της Ελλάδος, όσο και αν δεν το παραδεχόμαστε, εκτός από ηρωϊκές και ένδοξες στιγμές, βρίθει και από προδοσίες, ίντριγκες, διπλοπροσωπίες, αδικίες, επαίσχυντες ντροπές, κλασομεντεσεδιάσεις κτλ - κτλ. Γονίδια είναι και αυτά... ας τα αποδεχτούμε.

KAI παλι πιτσιρικος (αλλα αφου τα γραφει καλα και συμφωνω γιατι να γραφω και να κουραζομαι?)

Παρακολουθώντας τις χτεσινές διαδηλώσεις στην Ισπανία, την Ιταλία και την Πορτογαλία, σκέφτηκα πως αυτό το έργο το έχω δει να παίζεται στην Ελλάδα. Και χωρίς να είμαι εθνικιστής, νομίζω πως, αφού οι Έλληνες δεν τα κατάφεραν -μέχρι τώρα τουλάχιστον-, οι Ισπανοί, οι Ιταλοί και οι Πορτογάλοι δεν έχουν πιθανότητες να τα καταφέρουν. Εκτός αν ενωθούν. Μαζί με τους Έλληνες.

Οι χτεσινές εικόνες από την Ισπανία -με τις συγκρούσεις ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και τους διαδηλωτές- μπορεί να εντυπωσίασαν έναν Έλληνα τηλεθεατή αλλά δεν εντυπωσίασαν καθόλου εκείνους που συμμετείχαν στις διαδηλώσεις στην Αθήνα τα δυόμισι τελευταία χρόνια.

Σε σχέση με τη δράση των ΜΑΤ, των ασφαλιτών και των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ στους δρόμους της Αθήνας, οι ειδικές δυνάμεις της ισπανικής αστυνομίας ήταν παιδική χαρά.

Πολλοί Έλληνες δεν έχουν αντιληφθεί πως -τα τελευταία χρόνια- στο κέντρο της Αθήνας έχουν γίνει μάχες. Βοήθησαν -στο να μην γίνει αυτό αντιληπτό από όλους- τα καθεστωτικά ΜΜΕ με τον τρόπο που παρουσίαζαν τα γεγονότα.

Βοήθησε και το γεγονός πως μεγάλο μέρος του πληθυσμού στη χώρα μας είναι βολεμένο -ακόμα- και «συγχωρεί» τα παιδιά της Αστυνομίας, που ανοίγουν κεφάλια και σακατεύουν ατιμώρητα πολίτες, επειδή νομίζει ότι το προστατεύουν. Όχι για πάντα.

Μετά τις δυο απεργιακές συγκεντρώσεις στην πλατεία Συντάγματος ενάντια στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου τον Ιούνιο του 2011 -28 και 29 Ιουνίου-, έδωσα συνέντευξη σε έναν Σουηδό δημοσιογράφο. Καθώς μιλούσαμε, μου είπε πως ήταν πολεμικός ανταποκριτής. Μου έδειξε μάλιστα αποδείξεις πως ήταν στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν. Τον ρώτησα γιατί η εφημερίδα του έστειλε στην Αθήνα έναν πολεμικό ανταποκριτή και μου απάντησε -με πολύ φυσικό τρόπο- πως αυτό που συμβαίνει στους δρόμους της Αθήνας είναι low war. Μου είπε μάλιστα πως το ξενοδοχείο που είχε κάνει κράτηση η εφημερίδα του ήταν στην πλατεία Συντάγματος αλλά, όταν έφτασε στην Αθήνα, ήταν αδύνατον να βρει τρόπο να καταφέρει στο ξενοδοχείο του και έμεινε τελικά στο Χίλτον.

Βρίσκω άδικη την κριτική σε αυτούς που συμμετείχαν στις διαδηλώσεις αλλά δεν συμμετέχουν πια. Αυτή η κριτική γίνεται συνήθως από καφενόβιους και διαδηλωτές του καναπέ και του διαδικτύου που, αν αναπνεύσουν ένα δακρυγόνο για πέντε δευτερόλεπτα, θα ψάχνουν τη μαμά τους.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι Έλληνες είναι πως -στις διαδηλώσεις- οι διαδηλωτές δεν έχουν απέναντί τους αστυνομικές δυνάμεις αλλά στρατιωτικές δυνάμεις.

Αυτό δεν είναι Αστυνομία. Αυτό είναι Στρατός. Είναι ο δικός τους Στρατός, όχι ο δικός μας Στρατός. Και ο Στρατός -από τα αρχαία χρόνια- αντιμετωπίζεται μόνο με έναν τρόπο.

(Οι Ισπανοί «σοκαρίστηκαν» από την επίθεση των αστυνομικών με γκλομπ σε 13χρονο αγόρι στην πόλη Ταραγόνα -είναι το βίντεο και η φωτογραφία. Υποψιάζομαι πως τα καθεστωτικά ισπανικά ΜΜΕ θα εστιάσουν την προσοχή τους στη βίαιη συμπεριφορά των αστυνομικών που χτύπησαν το 13χρονο αγόρι και θα κάνουν λόγο για ένα «μεμονωμένο περιστατικό». Η προσοχή θα φύγει από τους λόγους της απεργίας των Ισπανών και θα γίνει ένα ωραιότατο μελό. Μπορεί να δούμε και τους αστυνομικούς που χτύπησαν τον 13χρονο να του χαρίζουν κάνα γλειφιτζούρι και να τον κάνουν κούνια. Αρέσουν αυτά στο «λαό». Που είναι πάντα άξιος της μοίρας του. Και από τη μία διαδηλώνει και από την άλλη στήνεται μετά στην τηλεόραση για να μάθει τι έγινε από τα φασιστοκάναλα της Μαφιοκρατίας, αντί να μπει μέσα και να τα καταλάβει. Άλλωστε, δικά του είναι. Γελάω πολύ στις διαδηλώσεις με αυτούς που προσπαθούν να ανοίξουν συζήτηση με τα ΜΑΤ και να τα φέρουν στο φιλότιμο. Είναι πιο αστείο και από το να βλέπεις κάποιον να προσπαθεί να ανοίξει κουβέντα με σκουπιδοτενεκέ. )

Τα είπα πιο πριν (περί πραγματικών μαχών) και μετά μου βάλανε το σάουντρακ της διάσωσης του στρατιώτη ράιαν.

Παλαιό μέλος
    Αγαπητέ xlito,
    Αν περίμενα από το ΚΚΕ σωτηρία και το πίστευα, θα το βροντοφώναζα και θα επιχειρηματολογούσα. Να είσαι σίγουρος για ότι γράφω έχω στρώσει τον κώλο μου και το έχω ζορίσει το θέμα (και συνεχίζω). Αλλά αφού το έθεσα έτσι όπως το είπα, αυτό πιστεύω και τίποτα πέραν αυτού. Θα μπορούσα να πω ακριβώς το ίδιο πράγμα (δηλαδή ότι έχω μια ελπίδα) και για πολύ κόσμο τις εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και πέρα, ο οποίος έχει βγάλει τον καρκίνο από τις διαδηλώσεις και τις εντάσεις, να τσακώνεται με το κάθε πατσαβούρι που μειώνει μισθούς σε κάθε κωλοδουλειά. Και παράλειψή μου που δεν το έκανα. Αλλά με λατρεία σε υποκείμενα (ή αντιπάθεια) δεν γυρνάει η ιστορία. Να ένα φάουλ που δεν μου εντόπισες.

Εν πάσει περιπτώσει αν ψάχνεις σωτήρες θα βρεις πολλούς. Σωτηρία δεν θα βρεις. Εγώ δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, το λέω καθαρά. Αν εσύ ξέρεις πέστο να δοκιμαστεί η άποψή σου.

Αν όμως το μαξιμουμ της άποψης που μπορείς να εκφέρεις για την κατάσταση είναι αυτά που έγραψες παρακάτω, μπορώ να πω ότι κινείται (η άποψή σου) μεταξύ

χυδαιότητας ("Η νομιμοποιηση των μεταναστων ειναι σωστη απο οικονομικης αποψης") [δηλαδή είναι καλοί για να τσοντάρουν στα ταμεία αλλά κακοί να ψηφίζουν]

και αφέλειας - άγνοιας της πολιτικής ("καταρχην κλεινεις την tv,εφημεριδες και στο ιντερνετ δεν μπαινεις σε site τυπου βημα καθημερινη πρωτο θεμα κτλ κτλ..", "και αφου βρεις αυτο που πιστευεις οτι αξιζει και αποφυγεις καποιες κατατοπιες που κανουν μπαμ(πχ οικολογοι πρασινοι κτλ) μετα προσπαθεις να ενημερωσεις φιλους,συγγενης κτλ....τι αλλο να κανεις"). [ δηλαδή δεν διαβάζεις τις ναυαρχίδες της ιδεολογίας στην ελλάδα να δεις που πηγαίνει το πράγμα, ψάχνεις και βρίσκεις (άλλη μία απο τις πολλές) ατομική εξήγηση για τον κόσμο γύρω σου και καταλήγεις να ενημερώνεις τον στενό περίγυρό σου για τα αποτελέσμα της εξερεύνησής σου, λες και αυτοί εσένα θα περιμένουν. Εμένα αυτό δεν μου κάνει για πρόταση σωτηρίας, μου φαίνεται πρόταση "κάτσε να φύγει η μπόρα να βγούμε σα τα σαλιγκάρια μετά έξω" ]

έχουμε και δουλειές, οπότε τα υπόλοιπα άλλη φορά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Αγαπητέ xlito,
    Θα μπορούσα να πω ακριβώς το ίδιο πράγμα (δηλαδή ότι έχω μια ελπίδα) και για πολύ κόσμο τις εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και πέρα, ο οποίος έχει βγάλει τον καρκίνο από τις διαδηλώσεις και τις εντάσεις, να τσακώνεται με το κάθε πατσαβούρι που μειώνει μισθούς σε κάθε κωλοδουλειά. Και παράλειψή μου που δεν το έκανα. Αλλά με λατρεία σε υποκείμενα (ή αντιπάθεια) δεν γυρνάει η ιστορία. Να ένα φάουλ που δεν μου εντόπισες.
    TVRA ΕΔΕΣΕΣ
    Κατώτεροι των περιστάσεων, χωρίς ιδεολογία...
    Αυτοί αν δεν βρίζουν ο ένας τον άλλο βρίζουν τους πάντες γενικά.
    Άσε με στα σκοτάδια μου λοιπόν...
    (αφού οι φωτοσμένοι είναι μόνο εκείνοι)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος

και αφέλειας - άγνοιας της πολιτικής ("καταρχην κλεινεις την tv,εφημεριδες και στο ιντερνετ δεν μπαινεις σε site τυπου βημα καθημερινη πρωτο θεμα κτλ κτλ..", "και αφου βρεις αυτο που πιστευεις οτι αξιζει και αποφυγεις καποιες κατατοπιες που κανουν μπαμ(πχ οικολογοι πρασινοι κτλ) μετα προσπαθεις να ενημερωσεις φιλους,συγγενης κτλ....τι αλλο να κανεις"). [ δηλαδή δεν διαβάζεις τις ναυαρχίδες της ιδεολογίας στην ελλάδα να δεις που πηγαίνει το πράγμα, ψάχνεις και βρίσκεις (άλλη μία απο τις πολλές) ατομική εξήγηση για τον κόσμο γύρω σου και καταλήγεις να ενημερώνεις τον στενό περίγυρό σου για τα αποτελέσμα της εξερεύνησής σου, λες και αυτοί εσένα θα περιμένουν. Εμένα αυτό δεν μου κάνει για πρόταση σωτηρίας, μου φαίνεται πρόταση "κάτσε να φύγει η μπόρα να βγούμε σα τα σαλιγκάρια μετά έξω" ]
    φιλε μου καταρχην δεν εχω ετοιμες λυσεις,νομιζω κανενας δεν εχει.
    Αλλα επειδη βαρεθηκα τοσα χρονια να κατηγορω τον μαλακα τον νεοελληνα γιατι η αυτοκριτικη εχει γινει πια και κοντευει να γινει αντιπαραγωγικη και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ πλεον(ΟΤΑΝ την χρησιμοποιουν για να πλακωνομαστε μεταξυ μας και να επικρατει χαος)

ειναι καθηκον πλεον να προλαβουμε τις εξελιξεις γιατι οσο καθομαστε κα ιτσακωνομαστε παλι τα ιδια θα γινουν.

αυτη τη στιγμη επαναλαμβανεται στην ιστορια μας το κλασσικο γεγονος.Παγκοσμια ανακαταταξη,πολεμοι,μεταφορα πλουτου....
    και βρισκεται παλι η Ελλαδιτσα για μια ακομη φορα ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΟΥΣ.Οι γνωστοι πολιτικοι,οι γνωστες οικογενειες με τα γνωστα κομματα τους

αυτοι οι αθλιοι ανθελληνες που κοβαν κα ιραβαν μια ζωη στο πως θα ζησει ο ελληνας,αυτοι που οταν χρειαζοταν τον σαμποταρανε και τον σκοτωνανε(ειδικα επι ναζι)
    και οταν χρειαζοταν του μοιραζε λεφτα και θεσουλες για να τον δωροδοκησει και να τον κανει να το βουλωσει,να μη θελει τιποτ αλλο απ τη ζωη.Και με οπλο την ανυπαρκτη παιδεια
    τα καταφερε μια χαρα,εστω κι αν τους ξεφυγαν πολλοι κα ιτους συναντησαμε στην πλατεια με τους αγανακτισμενους.

παμε στο αγαπητο μας κοινοβουλιο,ενας χωρος που πολλοι περασανε και ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ αξιζαν πχ(Αλεξανδρος Παναγουλης,Μ.Χαραλαμπιδης)...
    Ελαχιστοι που ηταν λεβεντες ΕΛΛΗΝΕΣ και τους φαγανε ή μορφωμενοι ΕΛΛΗΝΕΣ και απομονωθηκαν απο τα πληρωμενα ζωα.

πριν λιγο καιρο ειχαμε τους κακους μνημονιακους(νδ,πασοκ,δημαρ) κα ιτους υποτιθεται καλους αντιμνημονιακους(καμμενος,συριζα κα ιστην ακρη παντα το κκε γιατι αυτο ειναι παντα ο παλαντερ)
    ψηφισε το 60% του κοσμου και το 18% του 60% ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΑΜΑΡΑ...κανε τις πραξεις με το 100% να δεις ποσοι λιγοι στην ουσια ψηφισαν Μνημονια

απ την αλλη ο κοσμος ΔΕΝ πολυπηγε Τσιπρα και καμμενο παρ ολο που τα λεγαν ωραια...δε τους πιστεψε.

υπαρχει ενας τεραστιος αριθμος ανθρωπων που περιμενουν το διαφορετικο,που δε θελουν το μια απο τα ιδια.Χρυση αυγη οι περισσοτεροι ανενημερωτοι καταλαβαν τι παιζει(εστω και στο περιπου) οποτε πουλο κι αυτοι.Οποιο κοινοβουλευτικο συνδυασμο κα ινα διαλεξεις στα ιδια σκατα θα καταληξεις:στην ελλαδα του μαλακα νεοελληνα,της λαμογιας και της κακομοιριας

Εχουν χωριστει σε δυο στρατοπεδα και ψαχνουν ναταβατζηδες,λες και οι Ελληνες πολιτες δεν υπαρχουμε και απλα κατοικουμε στο τσιφλικι τους

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ=Γερμανια...παρτε οτι θελετε απο ελλαδα και προστατεψτε μας απο τα παρε δωσε που ειχαμε τοσα χρονια μαζι σας
    ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ=ειμαστε ''καθαροι'' απο μιζες και τωρα που βγηκαν τα πετρελαια στη φορα,φερτε δολλαριο τιμωρηστε τους μνημονιακκους κα ικανουμε ''αλλαγη φρουρας''...
    παρε και πεντε ψευτοαλλαγες ετσι για να νομιζεις οτι κατι αλλαξε..[H πρόταση του Π.Καμμένου λέει:«Η Ελλάδα ξεκίνησε να γίνεται πετρελαιοπαραγωγός χώρα. Και είμαστε στρατηγικά μία σημαντική χώρα, ας το εκμεταλλευτούμε αυτό. Δεν θα εγκαταλείψουμε το ευρώ, χαρίζοντάς τους το. Υπάρχουν ισχυρά νομίσματα που ίσως είναι μία λύση , που πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε. Υπάρχει το δολάριο που είναι ένα σημαντικό νόμισμα και παίζει σημασία... ]

και σε ρωταω εγω και ρωταω τον καθεναν...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Μ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ?Ποιος πιστευει οτι τα παιδια του αξιζουν ενα τριτο?τεταρτο? γυρο απο ανθρωπους που δεν νοιαστηκαν και δε θα νοιαστουν ΠΟΤΕ για τους Ελληνες πολιτες?

εγω προσωπικα ειμαι γραφικος ονειροπολος και δε συμβιβαζομαι με κανενα πουστη απ τους γνωστους...ειναι ευκαιρια να ξεμπερδευουμε μια και καλη απο νταβατζηδες,αλλα βγαινει
    βλεπεις Η ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΑ Η ΝΤΟΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ και τρομαζει τον κοσμο...''τι θελετε να γινουμε Β.Κορεα?''...αυτα της μαθαν στο σχολειο?ειναι ποτε δυνατον οι ελληνες να κλειστουν σε καβουκι χωρις δημοκρατια,χωρις ελευθερια?Γι αυτο λεω κλειστε τ αυτια σας μην ακουτε κανεναν...και να βλεπεις mega k skai μονο και μονο για να τους βρισεις παλι κακο κανεις στο εαυτο σου,επηρεαζεσαι θες δε θες...μετεφερε το παιχνιδι στις ζωντανες συγκεντρωσεις,αστους να τρεχουν να προσπαθουν να βαλουν πρακτορακια στα καινουργια κινηματα και ν αγχωνονται.Οσο τους ακους και τους διαβαζεις τοσο ανετα παιζουν το παιχνιδι τους απο τον καναπε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    καταρχην κλεινεις την tv,εφημεριδες και στο ιντερνετ δεν μπαινεις σε site τυπου βημα καθημερινη πρωτο θεμα κτλ κτλ...

μετα κανεις αυτο

και αφου βρεις αυτο που πιστευεις οτι αξιζει και αποφυγεις καποιες κατατοπιες που κανουν μπαμ(πχ οικολογοι πρασινοι κτλ) μετα προσπαθεις να ενημερωσεις φιλους,συγγενης κτλ....τι αλλο να κανεις ξερω γω η αλλη λυση ειναι να βγεις στο ανταρτικο,φτιαξε ομαδα παρε οπλα και αρχισε να καθαριζεις... ειναι τοσα πολλα τα λαμογια που θα προλαβεις να φας αρκετα πριν σε πιασουν,πολλοι απ αυτους(πχ ΓΑΠ) δεν αξιζουν ουτε καν δικη,θα σου φτιαξουν κα ιαγαλμα στο μελλον.

αυτες εινα ιοι ζορικες λυσεις οι απλες ειναι ψηφισε Τσιπρα,βγες απο ευρωζωνη,φερε δολλαριο,φερε Μπιλ Κλιντον να τραβηξει πεντρελαιο,βαλε τα πακιστανια για δουλεια,παρε μια Mustang 600 αλογα και γεμιζε με 0,20 δολλαρια το γαλονι να κανεις την καβλα σου
    tv εγώ δεν βλέπω εδώ και χρόνια για τ άλλα που λες τράβα εσύ κι εγώ θα σου κουβαλάω πυρομαχικά !

Σε πιο σοβαρό τιποτα έχεις?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iosif Προβολή μηνύματος
    \
    για τα παιδια που γεννηθηκαν, μεγαλωσαν σπουδασαν εδω ειναι εξωφρενικο οτι το κρατος μετα τα 18 τα αφηνει ξεκρεμαστα. ειναι πλεον σχεδον 200.000 ατομα γεννημενα εδω, μιλανε ελληνικα, σπουδασαν εδω και ειναι "αορατοι"
    Μόνο τόσοι είναι οι αόρατοι...?
    Εγώ τους ειχα για 10 εκ και βάλε !

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    http://www.enikos.gr/

χατζηνικολαου... ο ναρκισσος βλαξ που εχει καημο που δεν τον στηριξαν για αρχοντα-δημαρχο... εχει καλεσμενους... πασοκτζηδες που γιναν συριζαιοι ...καρατζαφερικους που γιναν νεοδημοκρατες... κομμουνιστες που γιναν εργατοπατερες... και μπλαστερονια που γιναν υπερεθνικιστες
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε; Μπα...
    από MG-KTiNoS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2001
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2013, 08:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •