Χμμμ . Το ότι δεν κλειδώνει η πίσω ανάρτηση το έμαθα χθες ...Προχθες που μου ήρθε η ιδέα και το ¨΄εβαλα μπροστά¨ πήγα λέει να μου την κλήσουν
Όπως και να χει , εμένα δεν με πολυενδιαφέρει γιατί το χρησιμοποιώ σε 1-2 χλμ ευθεία για το κέντο της πόλης και φορτώνω το καλαθι διάφορα και πηγαίνω με το σκύλο σε κοντινό πάρκο .
Την μεγαλύτερη ανηφόρα που περνάω για να πάω στου Πρεστίζ το μαγαζί , την πάω τσουλώντας (μην φανταστείς καμία τρελή ανηφόρα)...Σήμερα την πήγα καβάλα και ζορίστηκα ,αλλά ένιωσα πιο άντράκι![]()
Με αποζημιώνει όμως το γεγονός πως κάνεις μια-δυο πεταλιές και μετά πας κονιόρδος ...
Αμάξι δεν παιζει να βάλω στο κέντρο μιας και είναι παροπλισμένο( βροχές και μακρυνοί προωρισμοί) , το ΚΤΜ είναι πολεμικό ,οπότε είναι για μένα μία λύση γρήγορη ,πρακτική ,οικονομική και καίω και κανα τσιγάρο .
Αν μου το λέγανε πρι 5 μέρες ,θα γελούσα .
..Βέβαια η εμπειρία μου με ποδήλατα ήταν μέχρι το γυμνάσιο (ΒΜΧ) μετά πιάσαμε τα jogάκια και δεν έχω οδηγήσει ποδήλατα καλά(ακριβά) για να δω το βάρος . Εμένα μου φαίνεται ελαφρύ ,αλλά όπως μου είπανε ...Είναι ποδήλατο που σε αποτρέπει απο το να κάνεις ποδήλατο , ενώ αν είχα κανένα καλό ...Γ@μ@ τα .Μετά κολάς το μικρόβιο και θες ακόμα καλύτερο . Δεν πάει όμως όμορφα να κάνει το μπροστινό του ΚΤΜ όσο ενός ποδηλάτου που θα είναι δίπλα . Οπότε για τα κυβικά μου(1000) , αρχηγός είμαι .
![]()
Σύντροφε , με τις υγείες μας .
Καλό ήταν όταν τα παίρναμε να ξέραμε πέντε πράματα ,αλλά ... Κάντο τώρα στόχο εσύ , να ζορίζομαι στις ανηφόρες εγώ ...να χουμε να λέμε .
Αν έπαιρνα τώρα ,θα έδινα 3.5-4 κατοστάρικα ,αλλά με περσυνά δεδομένα . Τώρα ο καθένας ότι έχει ή μάλλον ότι είχε στην δική μου περίπτωση .
Το ρεζουμέ είναι πως έχουμε ΚΑΙ ποδήλατο . Αφορολόγητο (ακόμα) .
![]()
Τουλαχιστον βρηκα τι jersey θα αγορασω:
http://www.startrek.com/article/star...ady-to-beam-up
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
επιτελους σημερα ξεκινησε το προτζεκτ που ειχα στο μυαλο μου καρφωμενο εδω και πολυ καιρο...
καταρχην να ζητησω συγνωμη απο τους λατρεις του κλασικου και των αναπαλεωσεων,αλλα δεν μπορουσα να μην το κανω...
απο το πρωι λοιπον ξεκινησε το λυσιμο μιας κουρσας peugeot αρχες 90 μοντελο με σκοπο να μετατραπει σε fixed gear.
ο σκελετος ειναι ηδη στο βαφειο και σιγα σιγα μαζευω πραγματακια για το fix
συνεχιζεται....
Κατέβα να το πας μια βόλτα, να πάθεις ένα κακό!!!!
Ο σκελετός είναι 19άρης και είμαι 1,80. Εχουν μεγάλο slope τα Kona, και δείχνει έτσι. Θέλει ένα riser λαιμό, αλλά 1-2 πόντους. Για τη σέλλα, ξέρω πως δείχνει λάθος, αλλά εκεί μου κάθετε άνετα.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...