Σελίδα 18 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 356

Θέμα: CBR F4 vs ALL

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    πω πω διαβαζω τις απαντησεις και τρελενομαι....
    μιλησα εγω για ιπποδυναμη;;
    εγω λεω οτι στο σιμπιαρ με 5η ταχυτητα στις 14.200 η ροδα γυριζει με 252 κμ την ωρα.οπως και να το κανουμε αυτο ειναι αληθεια.αν γεμισουμε και με μπετο το λαστιχο να μην παραμορφωνει θα ειστε οκ;
    αν εχετε μηχανακια στο μυαλο σας η και στο γκαραζ σας τα οποια δπλα στο εφακη το περναν σαν σταματημενο τοτε χαρητε γιατι πανε ακομα παραπανω.
    τα νουμερα που εχω δωσει ειναι στο περιπου καθως το gearing commander υπολογιζει την περιμετρο του ελαστικου απο τις διαστασεις.αλλα απο κατασκευαστη σε κατασκευαστη τα παντα ειναι διαφορετικα.το ιδιο και λογο φθορας που επιρεαζει αμεσα την περιμετρο.
    θα μετρησω την περιμετρο του δικου μου τροχου για να δουμε ποσο παει το δικο μου οταν και αν κοφτιαζει καθε σχεση.
    τα αποτελεσματα αυτα μπορουν να αμφισβητιθουν μονο αν υπολογιστει πιθανη σημαντικη αποκληση στο στροφομετρο

Μέλος
    Λοιπον επειδη η ειρωνεια παει συννεφο εδω μεσα... ναι το f βρισκει κατω!!! εκτος αν εισαι κουλος... Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20121119_162740.jpg 
Προβολές:	120 
Μέγεθος:	101,6 KB 
ID:	274756 Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20121119_162751.jpg 
Προβολές:	120 
Μέγεθος:	100,7 KB 
ID:	274757 Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20121119_162816.jpg 
Προβολές:	118 
Μέγεθος:	101,0 KB 
ID:	274758 κ το f4i το εχω ξανα γραψει 276-277 ΚΟΝΤΕΡ!!! 265-266 GPS!!! στις ευθειες που εχει απο ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΠΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ!!!... Κ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1:10 ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ κ το μονο εξτρα που εχει ειναι οι δισκοπλακες εμπρος πισω μια ακτινικη τρομπα φρενου IRC με σωλληνακια υψηλης της hell κ τελικο εξατμισης...οι αναρτησεις εχουν τα μαμα ελατηρια μπροστα με αλλαγη λαδιων κ πισω service k ενα ελατηριο hyper pro αλλαγμενο πριν 4-5 χρονια!!! κ δεν εχω μιλησει ποτε για μηχανακια π.χ. RR,R6,R1,ZX6,ZX10,636,675,GSX-R600-1000...μιλησα για τρια συγκεκριμενα μηχανακια κ οτι αν ηταν αλλοι οδηγοι μπορει να με ειχαν περασει τοσο απλα τοσο ομορφα!!! ααα!!! κ το βιντεο απο τα Μεγαρα ανεβαινει!!!
    Τελευταία τροποποίηση από ArgirisVale; 21/11/2012 στις 01:04.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Μήπως πρέπει να σηκώσεις τα μαρσπιέ; Τα σταθερά είναι επικίνδυνο να βρίσκουν κάτω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiannisBlessed Προβολή μηνύματος
    μπλα μπλα μπλα ε;
    πως φαινεται οτι καποιος την ωρα τις θεωριας πεταγε σαιτες.χαχαχα
    λοιπον μαγκες.
    αντε και παραμορφωνεται το λαστιχο.(αρκετα για να εχει καποια αξιολογη επιπτωση)
    για μαντεψτε προς τα που παραμορφωνεται....
    μια ειναι η κυρια δυναμη που κυριαρχει οταν περιστρεφεται ενα αντικειμενο με μεγαλη ταχυτητα.“γυρω γυρω ολοι“ κανατε ποτε οταν εισασταν μικρα;
    εχετε αναρωτηθει γιατι τα λαστιχα εχουν δεικτη μεγιστης ταχυτητας;;;
    φυγοκεντρος κυριοι...
    αν κανει κατι το λαστιχο σε αυτες τις ταχυτητες αυτο ειναι να μεγαλωνει την διαμετρο του.αρα και την περιμετρο του.
    αυτο σημαινει οτι αν στα χαρτια βγαζεις 250 στην πραξη θα βγαλει και-αν και ελαχιστα-παραπανω.πχ 250,1 ξερω γω.και αυτο γιατι εχει διασταλθει το πατουμενο μας.
    λογικη παιδια...
    οσο για την προκληση-προσκληση δεχομαι!! πως να πω οχι σε τσαμπα βενζινη;
    Φίλε μη το συνεχίζεις διότι εκτίθεσαι,ειδικά στα περί φυγοκέντρου(η οποία ΔΕΝ υπάρχει,το ξέρουμε απ'τη φυσική γυμνασίου).
    Ο δείκτης ταχύτητας έχει να κάνει με το αν αντέχει το λάστιχο τη θερμοκρασία που αναπτύσσεται σε συγκεκριμένες ταχύτητες,έλεος!
    Μην κάνεις υποθέσεις που δεν μπορείς να τις διαπιστώσεις στην πράξη.

Kαλές βόλτες με το cbrf αλλά μην γράφεις ό,τι να'ναι...

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Μήπως πρέπει να σηκώσεις τα μαρσπιέ; Τα σταθερά είναι επικίνδυνο να βρίσκουν κάτω.
    εχεις

δικιο αυτο εκανα μολις γυρισα...αλλα καποιοι εδω μεσα λενε οτι δεν ξυνει...κ οτι δεν κατεβαινει κατω απο το 1:10 στα Μεγαρα...γι'αυτο ανεβασα τις φωτο κ αυτο το βιντεακι!!! http://youtu.be/c9dSttqSVmc

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ArgirisVale Προβολή μηνύματος
    εχεις

δικιο αυτο εκανα μολις γυρισα...αλλα καποιοι εδω μεσα λενε οτι δεν ξυνει...κ οτι δεν κατεβαινει κατω απο το 1:10 στα Μεγαρα...γι'αυτο ανεβασα τις φωτο κ αυτο το βιντεακι!!! http://youtu.be/c9dSttqSVmc

Ωραίος. Ετσι με στοιχεία και συγκεκριμένοι λέμε ότι θέλουμε χωρίς φόβο παρεξήγησης.
    Στο επόμενο βίντεο φτιάξε την κάμερα να δείχνει κοντέρ και κάνε την ευθεία που είπες και καθάρισες.

Μέλος
    Ωραίος. Ετσι με στοιχεία και συγκεκριμένοι λέμε ότι θέλουμε χωρίς φόβο παρεξήγησης.
    Στο επόμενο βίντεο φτιάξε την κάμερα να δείχνει κοντέρ και κάνε την ευθεία που είπες και καθάρισες.
    δυστυχως το κοντερ δεν δουλευει πλεον...εχουν καει καποια ψηφεια του κ το μεσαιο απο τον χιλιομετρητη που δειχνει τα χιλιομετρα ανα ωρα αλλα θα το κανω με gps κ με βιντεο την κοντρα με το φτιαγμενο gsx 1400!!!

Δυνατό τιμόνι ο φίλιος πιο πάνω....ωραίος....με ταχύτερο γύρο?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από H.A.Balafoutre Προβολή μηνύματος
    Δυνατό τιμόνι ο φίλιος πιο πάνω....ωραίος....με ταχύτερο γύρο?
    1:07:300 κατι φιλε μου!!!

Σωστόόόός....εύχομαι και εις κατώτερα....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από H.A.Balafoutre Προβολή μηνύματος
    Σωστόόόός....εύχομαι και εις κατώτερα....
    Ευχαριστω φιλε να εισαι καλα!!!

+1 και απο μενα , θα σου κανει μοχλο και θα κανεις τον superman
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dankannn Προβολή μηνύματος
    +1 και απο μενα , θα σου κανει μοχλο και θα κανεις τον superman
    ναι φιλε μου το ξερω... αλλα δεν το περιμενα κ εγω τις προηγουμενες φορες ειχε κοσμο η δεν ειχα πολυ καλα λαστιχα κ επαιζα στο 1:10-1:13 κ ημουν στο πρασινο γκρουπ δηλαδη στους μετριους τωρα που ειχα κατεβει μονος μου κ χωρις παρεα μεσα στην πιστα για να παιξουμε... αλλα κ με καλα λαστιχα το κυνηγισα πιο πολυ κ με βγαλανε για να με πανε στο κοκκινο!!! κ ετσι μολις γυρισα σπιτι τα ανεβασα!!!

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Φίλε μη το συνεχίζεις διότι εκτίθεσαι,ειδικά στα περί φυγοκέντρου(η οποία ΔΕΝ υπάρχει,το ξέρουμε απ'τη φυσική γυμνασίου).
    Ο δείκτης ταχύτητας έχει να κάνει με το αν αντέχει το λάστιχο τη θερμοκρασία που αναπτύσσεται σε συγκεκριμένες ταχύτητες,έλεος!
    Μην κάνεις υποθέσεις που δεν μπορείς να τις διαπιστώσεις στην πράξη.

Kαλές βόλτες με το cbrf αλλά μην γράφεις ό,τι να'ναι...
    τι κανει;;
    δεν υπαρχει;;
    παλικαρι μου τι εννοεις ακριβως γιατι θα με τρελανεις.μηπως δεν καταλαβα καλα.
    εχεις μπει σε κουτακι ποτε που να περνει μια εντονη δεξια στροφη;
    εκει ας πουμε τι ενιωσες;
    ολοκληροι πλανητες μενουν σε τροχια χαρην της και δεν τσακιζονται ο ενας πανω στον αλλον.
    οκ τεσπα.
    μιλησα για την θεωριτικη ταχυτητα που προκειπτει απο τους λογους σχεσης η οποια ειναι αδιαμφιαβητιτη.(το ενα γραναζι γυριζει 3 φορες και το αλλο οταν ολοκληρωυουν οι 3 περιστροφες εχει γυρισει 1.λογος 3:1. απλο χωρις μα και μου.)
    και ειπε κατι καποιος για παραμορφωση και εσυ υποστηριξες οτι μαλιστα λαμβανει χωρο και μαλιστα σε μεγαλο αξιοσημειοτο βαθμο.
    εξηγησε μου σε παρακαλω τι ειδους ελαστικη παραμωρφωση υποκειται ενα λαστιχο στα 250 και απο ποιες δυναμεις.
    και σε παρακαλω μην μου πεις οτι ειναι συνθετο και δυσκολο να αναληθει γιατι αυτος που γνωριζει κατι ειναι αυτος που μπορει και να το εξηγησει κιολας.
    Τελευταία τροποποίηση από GiannisBlessed; 21/11/2012 στις 09:29.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Για τη φυγόκεντρο τα έχουμε ξαναπεί.
    Δε βλέπω τα V-strom-TDM μέσα όμως...απαξιούν ίσως; να το κοιτάξουμε...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Σελίδα 18 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBR 1000 Vs R1
    από wintersunset στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2007, 08:57
  2. CBR 600RR vs ανταγωνισμός
    από onireum στο forum Αντιπαραθέσεις