1) Τα πλαστικά ταιριάζουν πάρα πολύ καλά, σχεδόν σαν τα μαμά. Πατέντα δεν θα το' λεγα αλλά την μοναδική δυσκολία που συναντήσαμε στο πέρασμα, ήταν κάτι μικρά "τριγωνάκια" στο κέντρο των δυο πλευρών, νομίζω έχω και φωτογραφία πιο πάνω. Όλες οι τρύπες ήταν έτοιμες αλλά αγόρασα μερικά μικρά λαστιχένια εξαρτήματα με πάσο στο κέντρο, για καλύτερη τοποθέτηση όπως ήταν και το original. Είναι λίγο ακριβά, αλλά πιστεύω αξίζει.
2)Η ποιότητα των πλαστικών, σύμφωνα με την γνώμη
του φίλου και μηχανικού που τα πέρασε ( στην ουσία μόνος του 
), είναι αρκετά καλή για την τιμή τους. Είναι αρκετά εύκαμπτα και το πάχος, αν δεν κάνω τρομερό λάθος, είναι σαν το μαμά. Το χρώμα μοιάζει πραγματικά καλό και δείχνει ωραίο, έχει και βερνίκι. Το κακό είναι πως για την ποιότητα δεν είμαι ειδικός, αλλά έχει τα προβληματάκια του. Απο μεγάλη κάμψη, υπάρχει κίνδυνος να σκάσει το χρώμα, όπως και έγινε σε ένα δυο σημεία. Το σκάσιμο αυτό όμως δεν μεγάλωσε άλλο, τουλάχιστον όχι ακόμη.
Μετά την πρώτη βόλτα στις Σέρρες με τον πετροπόλεμο εκεί, έχει αποκτήσει πλέον αρκετά σημαδάκια (είναι πέντε-έξι σύνολο) στο μούτρο και στα πλαϊνά. Τριξίματα δεν ακούω αλλά έτσι κι'αλλιώς μετά τις 7.000 rpm δεν ακούς και πολλά
2)

3)Μαζί με το δέμα ήρθε και η λυπητερή του τελωνείου. Έλεγε κάπου πάνω στο δέμα "συνοδεύεται"

Πήγα στο ταχυδρομείο, πλήρωσα, το πήρα και τέλος. Δεν είχε και κόσμο, όλα μαζί με το πήγαινε έλα 15 λεπτά.
Αν μπορώ να βοηθήσω κάπου αλλού