Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 66

Θέμα: aftermarket fairing

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tony_l
    Να και τα δικά μου!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	fairings.jpg 
Προβολές:	250 
Μέγεθος:	95,8 KB 
ID:	272835

Όπως είχα πει πιο πάνω θέλω να τα βάψω στο livery του Mike Hailwood, όπως και το CBR του Martin, αλλά μάλλον θα το αναβάλω για λίγο καιρό, μιας και η βαφή που έχουν είναι αρκετά καλή και δεν αξίζει να ρίξω παραπάνω χρόνο και χρήμα σε πολυεστερικά πίστας. Αργότερα, σίγουρα θα βαφτούν όπως είχα σκεφτεί.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tony_l Προβολή μηνύματος
    Να και τα δικά μου!

Όνομα:	fairings.jpg 
Προβολές:	250 
Μέγεθος:	95,8 KB 
ID:	272835

Όπως είχα πει πιο πάνω θέλω να τα βάψω στο livery του Mike Hailwood, όπως και το CBR του Martin, αλλά μάλλον θα το αναβάλω για λίγο καιρό, μιας και η βαφή που έχουν είναι αρκετά καλή και δεν αξίζει να ρίξω παραπάνω χρόνο και χρήμα σε πολυεστερικά πίστας. Αργότερα, σίγουρα θα βαφτούν όπως είχα σκεφτεί.
    του μπουρα δεν ηταν αυτα???
    καλοφορετα!!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Yeap! Ευχαριστώ!

Με γειες, κουκλί το μηχανάκι σου με το νέο fairing kit! Δεν το είχα δει το San Carlo σε aftermarket kit για RR, μου θυμίζει τον αείμνηστο Super Sic
    Σκέφτομαι και εγώ εδώ και καιρό για aftermarket fairing kit αλλά κολλάω σε μερικά θέματα που ελπίζω να μπορέσεις να με διαφωτισεις.
    1) Τα κομμάτια όλα ταιριάζουν καλά μεταξύ τους? Είναι όλες οι τρύπες ευθυγραμμισμένες σωστά ή χρειάστηκαν πατέντες για να κάτσουν καλά? Έχεις καθόλου τριξίματα ή άλλα περίεργα? Ρωτάω γιατί έχω ακούσει πολλά σχετικά με το "perfect fitment".
    2) Η ποιότητα των πλαστικών πώς είναι? Είναι σκληρά ή εύκαμπτα? Από πάχος είναι κοντά στα μαμά, τί αίσθηση σου δίνουν? Το χρώμα/φινίρισμα μετά από αυτούς τους μήνες χρήσης πώς είναι?
    2) Με το τελωνείο χρειάστηκε να πας εσύ ο ίδιος και να περάσεις όλη την ταλαιπωρία που έχω ακούσει (αεροδρόμιο και συμπλήρωση 10 φόρμες, πέρα-δώθε σε κτίρια)?
    Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast

Έτοιμο και το δικό μου!

Άντε να στεγνώσει και λίγο στα Χανιά, να πάμε καμιά πίστα γιατί απ' τη μέρα που τα έβαλα δεν έχουμε δει ήλιο...

Όνομα:	track fairings installation.jpg 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	106,7 KB 
ID:	274693

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Έτοιμο και το δικό μου!

Άντε να στεγνώσει και λίγο στα Χανιά, να πάμε καμιά πίστα γιατί απ' τη μέρα που τα έβαλα δεν έχουμε δει ήλιο...

LIKE!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikRRopixel Προβολή μηνύματος
    Με γειες, κουκλί το μηχανάκι σου με το νέο fairing kit! Δεν το είχα δει το San Carlo σε aftermarket kit για RR, μου θυμίζει τον αείμνηστο Super Sic
    Σκέφτομαι και εγώ εδώ και καιρό για aftermarket fairing kit αλλά κολλάω σε μερικά θέματα που ελπίζω να μπορέσεις να με διαφωτισεις.
    1) Τα κομμάτια όλα ταιριάζουν καλά μεταξύ τους? Είναι όλες οι τρύπες ευθυγραμμισμένες σωστά ή χρειάστηκαν πατέντες για να κάτσουν καλά? Έχεις καθόλου τριξίματα ή άλλα περίεργα? Ρωτάω γιατί έχω ακούσει πολλά σχετικά με το "perfect fitment".
    2) Η ποιότητα των πλαστικών πώς είναι? Είναι σκληρά ή εύκαμπτα? Από πάχος είναι κοντά στα μαμά, τί αίσθηση σου δίνουν? Το χρώμα/φινίρισμα μετά από αυτούς τους μήνες χρήσης πώς είναι?
    2) Με το τελωνείο χρειάστηκε να πας εσύ ο ίδιος και να περάσεις όλη την ταλαιπωρία που έχω ακούσει (αεροδρόμιο και συμπλήρωση 10 φόρμες, πέρα-δώθε σε κτίρια)?
    1) Τα πλαστικά ταιριάζουν πάρα πολύ καλά, σχεδόν σαν τα μαμά. Πατέντα δεν θα το' λεγα αλλά την μοναδική δυσκολία που συναντήσαμε στο πέρασμα, ήταν κάτι μικρά "τριγωνάκια" στο κέντρο των δυο πλευρών, νομίζω έχω και φωτογραφία πιο πάνω. Όλες οι τρύπες ήταν έτοιμες αλλά αγόρασα μερικά μικρά λαστιχένια εξαρτήματα με πάσο στο κέντρο, για καλύτερη τοποθέτηση όπως ήταν και το original. Είναι λίγο ακριβά, αλλά πιστεύω αξίζει.
    2)Η ποιότητα των πλαστικών, σύμφωνα με την γνώμη του φίλου και μηχανικού που τα πέρασε ( στην ουσία μόνος του ), είναι αρκετά καλή για την τιμή τους. Είναι αρκετά εύκαμπτα και το πάχος, αν δεν κάνω τρομερό λάθος, είναι σαν το μαμά. Το χρώμα μοιάζει πραγματικά καλό και δείχνει ωραίο, έχει και βερνίκι. Το κακό είναι πως για την ποιότητα δεν είμαι ειδικός, αλλά έχει τα προβληματάκια του. Απο μεγάλη κάμψη, υπάρχει κίνδυνος να σκάσει το χρώμα, όπως και έγινε σε ένα δυο σημεία. Το σκάσιμο αυτό όμως δεν μεγάλωσε άλλο, τουλάχιστον όχι ακόμη.
    Μετά την πρώτη βόλτα στις Σέρρες με τον πετροπόλεμο εκεί, έχει αποκτήσει πλέον αρκετά σημαδάκια (είναι πέντε-έξι σύνολο) στο μούτρο και στα πλαϊνά. Τριξίματα δεν ακούω αλλά έτσι κι'αλλιώς μετά τις 7.000 rpm δεν ακούς και πολλά
    2) 3)Μαζί με το δέμα ήρθε και η λυπητερή του τελωνείου. Έλεγε κάπου πάνω στο δέμα "συνοδεύεται" Πήγα στο ταχυδρομείο, πλήρωσα, το πήρα και τέλος. Δεν είχε και κόσμο, όλα μαζί με το πήγαινε έλα 15 λεπτά.
    Αν μπορώ να βοηθήσω κάπου αλλού

Και στα δικά σου και καλές αγορές

Έτοιμο και το δικό μου!

Με γεια το κουστουμάκι
    Έτοιμο το πυροβόλο
    Να το χαίρεσαι το εργαλείο και πάντα να έχει ήλιο!!!

Νομίζω μας χρειάζεται μια LeoVince
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Νομίζω μας χρειάζεται μια LeoVince
    Εγώ είμαι για Akrapovic συνάδελφε. Να συμφωνήσει και το πορτοφόλι πρώτα βέβαια...

http://i1161.photobucket.com/albums/...r/P1020087.jpg

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Έτοιμο και το δικό μου!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    1) Τα πλαστικά ταιριάζουν πάρα πολύ καλά, σχεδόν σαν τα μαμά. Πατέντα δεν θα το' λεγα αλλά την μοναδική δυσκολία που συναντήσαμε στο πέρασμα, ήταν κάτι μικρά "τριγωνάκια" στο κέντρο των δυο πλευρών, νομίζω έχω και φωτογραφία πιο πάνω. Όλες οι τρύπες ήταν έτοιμες αλλά αγόρασα μερικά μικρά λαστιχένια εξαρτήματα με πάσο στο κέντρο, για καλύτερη τοποθέτηση όπως ήταν και το original. Είναι λίγο ακριβά, αλλά πιστεύω αξίζει.
    2)Η ποιότητα των πλαστικών, σύμφωνα με την γνώμη του φίλου και μηχανικού που τα πέρασε ( στην ουσία μόνος του ), είναι αρκετά καλή για την τιμή τους. Είναι αρκετά εύκαμπτα και το πάχος, αν δεν κάνω τρομερό λάθος, είναι σαν το μαμά. Το χρώμα μοιάζει πραγματικά καλό και δείχνει ωραίο, έχει και βερνίκι. Το κακό είναι πως για την ποιότητα δεν είμαι ειδικός, αλλά έχει τα προβληματάκια του. Απο μεγάλη κάμψη, υπάρχει κίνδυνος να σκάσει το χρώμα, όπως και έγινε σε ένα δυο σημεία. Το σκάσιμο αυτό όμως δεν μεγάλωσε άλλο, τουλάχιστον όχι ακόμη.
    Μετά την πρώτη βόλτα στις Σέρρες με τον πετροπόλεμο εκεί, έχει αποκτήσει πλέον αρκετά σημαδάκια (είναι πέντε-έξι σύνολο) στο μούτρο και στα πλαϊνά. Τριξίματα δεν ακούω αλλά έτσι κι'αλλιώς μετά τις 7.000 rpm δεν ακούς και πολλά
    2) 3)Μαζί με το δέμα ήρθε και η λυπητερή του τελωνείου. Έλεγε κάπου πάνω στο δέμα "συνοδεύεται" Πήγα στο ταχυδρομείο, πλήρωσα, το πήρα και τέλος. Δεν είχε και κόσμο, όλα μαζί με το πήγαινε έλα 15 λεπτά.
    Αν μπορώ να βοηθήσω κάπου αλλού

"περαστικά" πλήρωσες?
    Θεωρείς πως ειναι τόσο δύσκολο να τα πέρναγες μόνος σου? Βιαζόσουν?

τις προάλλες συνάντησα κάποιον με αντίστοιχο κουστούμι και μου ειπε οτι τα μαμημένα σπάνε συνέχεια, δεν αξίζει!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Πολύ ωραία και τα δύο!
    Ειδικά το san Carlo όμως ειναι κούκλα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

@LogOutGoRide
    σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου!
    Τα λαστιχένια εξαρτήματα που αναφέρεις είναι της honda ή κάποια άλλα για αυτή τη δουλειά? Πώς τα βρίσκω?
    Αυτό με τα σκασίματα στο χρώματα που είπες με προβλημάτισε..
    Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast

ξεκολατε.για να πληγωθουν τα αγοραζουμε αυτα τα κουστουμια.αν τα παρετε αντι του γνησιου πετατε λεφτα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ξεκολατε.για να πληγωθουν τα αγοραζουμε αυτα τα κουστουμια.αν τα παρετε αντι του γνησιου πετατε λεφτα.

ναι ρε αδερφε, απλα να ειμαστε προετοιμασμενοι ρωτηξαμε!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    ναι ρε αδερφε, απλα να ειμαστε προετοιμασμενοι ρωτηξαμε!

για να εισαστε προετοιμασμενοι το ειπα κι εγω

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερώτηση για aftermarket fairing σε CBF-250
    από spurosk στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2009, 09:52
  2. Fairings!
    από gcrook στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2005, 02:05
  3. Lower Fairing
    από tamis στο forum Yamaha Fazer