Το είχα ερωτευτεί μόλις το είδα και στενοχωρήθηκα πολύ όταν δεν θα το έβαζα. Με ενδιαφέρει πολύ γιατί έχει led λάμπες που σημαίνει πως θα έχει πολύ μικρή κατανάλωση ρεύματος και έτσι θα μπορώ να βάλω ότι θέλω επάνω στη μηχανή χωρίς να φοβάμαι μην κάψω πηνία ή ανορθωτή ή μπαταρία. Φτιάξε με!
Oριστε μια πολυ γρηγορη φωτο για να παρεις μια ιδεα...Το κιτρινο φως του περιβαλλοντα χωρου ειναι απο αυτοκινητο που στριβε στο στενο μολις τραβηξα την φωτο
Δεν εχω ακομη πολυ σωστη αποψη γτ στην βολτα χθες ειχα προβλημα λογω κραδασμων μου μεταφερονταν στο φαναρι,με αποτελεσμα να ειναι σαν strobe-light! Νομιζω το ελυσα ομως
Θα τραβηξω κ πιο καλες φωτο σε απολυτα σκοτεινο μερος.
Ειναι προφανές οτι το φανάρι αυτό είναι για show και οχι για χρήση στον δρόμο.
Η δέσμη φωτός ειναι σαν ενός φακού.
Θα έλεγα να το βγάλεις και να βαλεις ενα φανάρι με καταλληλη δέσμη για τον δρόμο, δηλαδή με ευθεία στο πάνω μερος της.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Για εμενα αυτο το φερινκ θελει κασσικο φαναρακι οπως στο σμαρτ και σε ολλα τα κλασσικα... αυτο ειναι λιγο...¨στρεετφαιτερ" 90ς
ORGIA!!!!!
Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ καλύτερο σε σχέση με το φώς που βγάζει το δικό μου φανάρι. Προς το παρόν έχω παραγείλει bixenon από ebay, μόλις έρθει το δοκιμάζω και αν δεν μου κάνει ούτε αυτό δουλειά τότε πάω και γω γιαυτό το φανάρι!
Mετα απο αρκετη δουλεια,βλαστημια,χαμογελα,νευρα ηρθε η στιγμη για την παρθενικη του βολτα.
Ολα εδειξαν ολοσωστα,να μη το ματιασωΟσο για το φαναρι,καλος κ δυνατος φωτισμος,πολυ πιο ξεκουραστο στα ματια,θα το ξαναβαζα ανετα
![]()
πολύ όμορφο! άντε βάψτο!!![]()
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Ωραία φαίνεται η μόντα!!!!!!!!!!
Το θέλω (το φανάρι).......πόσο $ πήγε??????????
Δώσε και τη διεύθυνση..!!!!!!!!![]()
κουκλί βγήκε άντε και φρεσκοβαμένο!!!!
Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα!
Το φως του φαναριού δείχνει πολύ ωραίο. Η δέσμη μου φαίνεται λίγο στενή, αλλά δεν έχω εμπειρία από στρογγυλοφάναρη μηχανή (εκτός από ένα C50 που έχω αλλά δεν πιάνεται..)
Μπορείς να βάψεις το κομμάτι που θα είχε την ζελατίνα μαύρο, για να κάνει αντίθεση.
Oντως λιγο πιο στενη ισως και να ειναι...Αλλα σε σχεση με το δικο μου προηγουμενο φως ειναι πολυ πολυ καλυτερο!
Σε μηκος ειναι πολυ δυνατο,ειδικα στην μεγαλη σκαλα! Παντα συγκριτικα με αυτο που ειχα συνηθισει να εχω...
Σιγουρα θα βαφτει ολο πρωτα στο ασημι χρωμα της μηχανης.Απο εκει κ περα το σκεφτομαι.
Μαλλον θα προτιμησω να ειναι ολο ασημι με την διπλη ριγα που εχω και στο ντεποζιτο να το διατρεχει,και καποιο logo πανω απο την ριγα... Το σκεφτομαι ακομη....