Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 121

Θέμα: Cafe racer μπροστινο fairing!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iconan Προβολή μηνύματος
    γράφαμε ταυτόχρονα και με πρόλαβες, λες και είσουν μες στο μυαλό μου! Σε παρακαλώ πολύ αν μπορείς βιντεο με το φως σε σκοτεινό δρόμο!!!!!!!!!!!!!
    Θα προσπαθησω,τουλαχιστον φωτογραφιες,για να παρεις μια ιδεα...Ειναι πολυ καλο παντως

Παλαιό μέλος Το avatar του/της iconan
    Το είχα ερωτευτεί μόλις το είδα και στενοχωρήθηκα πολύ όταν δεν θα το έβαζα. Με ενδιαφέρει πολύ γιατί έχει led λάμπες που σημαίνει πως θα έχει πολύ μικρή κατανάλωση ρεύματος και έτσι θα μπορώ να βάλω ότι θέλω επάνω στη μηχανή χωρίς να φοβάμαι μην κάψω πηνία ή ανορθωτή ή μπαταρία. Φτιάξε με!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iconan Προβολή μηνύματος
    Το είχα ερωτευτεί μόλις το είδα και στενοχωρήθηκα πολύ όταν δεν θα το έβαζα. Με ενδιαφέρει πολύ γιατί έχει led λάμπες που σημαίνει πως θα έχει πολύ μικρή κατανάλωση ρεύματος και έτσι θα μπορώ να βάλω ότι θέλω επάνω στη μηχανή χωρίς να φοβάμαι μην κάψω πηνία ή ανορθωτή ή μπαταρία. Φτιάξε με!
    Oριστε μια πολυ γρηγορη φωτο για να παρεις μια ιδεα...Το κιτρινο φως του περιβαλλοντα χωρου ειναι απο αυτοκινητο που στριβε στο στενο μολις τραβηξα την φωτο
    Δεν εχω ακομη πολυ σωστη αποψη γτ στην βολτα χθες ειχα προβλημα λογω κραδασμων μου μεταφερονταν στο φαναρι,με αποτελεσμα να ειναι σαν strobe-light! Νομιζω το ελυσα ομως
    Θα τραβηξω κ πιο καλες φωτο σε απολυτα σκοτεινο μερος.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 2012-11-21 23.06.05.jpg‎  

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Ειναι προφανές οτι το φανάρι αυτό είναι για show και οχι για χρήση στον δρόμο.
    Η δέσμη φωτός ειναι σαν ενός φακού.

Θα έλεγα να το βγάλεις και να βαλεις ενα φανάρι με καταλληλη δέσμη για τον δρόμο, δηλαδή με ευθεία στο πάνω μερος της.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Ειναι προφανές οτι το φανάρι αυτό είναι για show και οχι για χρήση στον δρόμο.
    Η δέσμη φωτός ειναι σαν ενός φακού.

Θα έλεγα να το βγάλεις και να βαλεις ενα φανάρι με καταλληλη δέσμη για τον δρόμο, δηλαδή με ευθεία στο πάνω μερος της.
    Περιμενω να το δοκιμασω σε απολυτο σκοταδι και απολυτα σταθερο πλεον να δω πως ειναι.ΑΝ με ικανοποιησει θα παραμεινει,αν οχι βλεπουμε

ΥΓ:ΜΕταξυ μας,ακομη κ φακο τον προτιμω απο το μαμα φως που εχει το μηχανακι,μιλαμε για πολυ ταλαιπωρια

Για εμενα αυτο το φερινκ θελει κασσικο φαναρακι οπως στο σμαρτ και σε ολλα τα κλασσικα... αυτο ειναι λιγο...¨στρεετφαιτερ" 90ς
    ORGIA!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της iconan
    Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ καλύτερο σε σχέση με το φώς που βγάζει το δικό μου φανάρι. Προς το παρόν έχω παραγείλει bixenon από ebay, μόλις έρθει το δοκιμάζω και αν δεν μου κάνει ούτε αυτό δουλειά τότε πάω και γω γιαυτό το φανάρι!

Mετα απο αρκετη δουλεια,βλαστημια,χαμογελα,νευρα ηρθε η στιγμη για την παρθενικη του βολτα.
    Ολα εδειξαν ολοσωστα,να μη το ματιασω Οσο για το φαναρι,καλος κ δυνατος φωτισμος,πολυ πιο ξεκουραστο στα ματια,θα το ξαναβαζα ανετα
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 2012-11-23 00.13.25.jpg‎   2012-11-23 00.13.35.jpg‎  

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    πολύ όμορφο! άντε βάψτο!!
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ikarosk
    Ωραία φαίνεται η μόντα!!!!!!!!!!
    Το θέλω (το φανάρι).......πόσο $ πήγε??????????
    Δώσε και τη διεύθυνση..!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panos_zip
    Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα!
    Το φως του φαναριού δείχνει πολύ ωραίο. Η δέσμη μου φαίνεται λίγο στενή, αλλά δεν έχω εμπειρία από στρογγυλοφάναρη μηχανή (εκτός από ένα C50 που έχω αλλά δεν πιάνεται..)

Μπορείς να βάψεις το κομμάτι που θα είχε την ζελατίνα μαύρο, για να κάνει αντίθεση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panos_zip Προβολή μηνύματος
    Η δέσμη μου φαίνεται λίγο στενή
    Oντως λιγο πιο στενη ισως και να ειναι...Αλλα σε σχεση με το δικο μου προηγουμενο φως ειναι πολυ πολυ καλυτερο!
    Σε μηκος ειναι πολυ δυνατο,ειδικα στην μεγαλη σκαλα! Παντα συγκριτικα με αυτο που ειχα συνηθισει να εχω...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panos_zip Προβολή μηνύματος

Μπορείς να βάψεις το κομμάτι που θα είχε την ζελατίνα μαύρο, για να κάνει αντίθεση.
    Σιγουρα θα βαφτει ολο πρωτα στο ασημι χρωμα της μηχανης.Απο εκει κ περα το σκεφτομαι.
    Μαλλον θα προτιμησω να ειναι ολο ασημι με την διπλη ριγα που εχω και στο ντεποζιτο να το διατρεχει,και καποιο logo πανω απο την ριγα... Το σκεφτομαι ακομη....

Καπως ετσι το χω στο μυαλο μου
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων paint theme 1.jpg‎  

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Cafe Racers
    από hidefnick στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2017, 13:08
  2. CAFE-RACERS Phenomenon
    από SVX στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2009, 08:50
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2008, 09:01
  4. mini cafe racer
    από lammadin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 21:13