Ακριβώς αυτό!
Στο φερινκ εχει αρχισει η διαδικασια του βαψιματος.Εχω ηδη περασει ασταρι-γεμιστικο και εχω γυαλοχαρταρι με ντουκοχαρτο.Αυριο θα πεσει κ το τελικο ασταρι
Θελω να πω ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Σπυρο(lspiros) για την γνωση που εχει μοιρασει απλοχερα πανω στο θεμα βαφη καθως και τα 4-5 βασικα πραγματα που μου ειπε σε πιο παλια αποπειρα(επιτυχημενη) για βαψιμο.
Ελπιζω,το τελικο αποτελεσμα να με δικαιωσει μιας κ πρωτη φορα κανω τετοια αποπειρα φανοποιειας(χρηση στοκων και προσπαθεια να αγγιξει η επιφανεια την τελειοτητα)![]()
Bαφη τελος...Θα ματαρει λιγο ακομη,ειναι φρεσκο το βερνικι...Νομιζω οτι το αποτελεσμα δικαιωνει τους κοπους μου...![]()
Ωραιος!!!![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Βαλε μια φωτο που να μην αδικει και τη μηχανη και το φερινγκ βρεεε
ωραιος ρε θωμα!!μπραβο για την προσπαθεια και την ιδεα!το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι κατι το διαφορετικο.ομορφο η οχι τοσο ειναι υποκειμενικα πραγματα...βαλε και μια πριν/μετα αν μπορεις πανω κατω....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ένα πράγμα γουστάρω πολύ σε αυτό το παιδί, αν καταπιαστεί με κάτι το κάνει πολύ σοβαρά.
Αρχικά δεν κάπνιζε, μετά είπε "τσιμπούκι", κι έμεινε σταθερός στις απόψεις του, πάλι δεν καπνίζει αλλά το τσιμπούκι, τσιμπούκι.
Έπειτα είπε Ιστιοπλοΐα, και αυτό έπραξε. Τώρα μανουβράρει άνετα μπρίκι.
Μετά ήρθε η σειρά "κοπτική ραπτική βαφτική" όπου κι εκεί διαπρέπει.
Κάπου ενδιάμεσα μπαίνει και η ποδηλασία, αλλά θ' αρχίσω ν' ανησυχώ σοβαρά αν καταπιαστεί με τοξοβολία και Ξιφασκία.
@ camen
Πολλά μπράβο Θωμάκο, με ελλιπέστατο εξοπλισμό κατάφερες άρτιο αποτέλεσμα. Λες να κάνουμε μία και στο DR ?????
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εχω κατι πιο extreme στο μυαλο μου αλλα θα δουμε
Ξερεις οτι η γνωμη σου μετραει οποτε περιμενω να το δεις κ απο κοντα![]()
Το DR αστο στην ησυχια του απο τετοια αποψη,λιγο σκαλισματακι ριχτο ομως,ειμαι σιγουρος οτι μετα η χοντρη θα αραξει για πολυ καιρο![]()