Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 92

Θέμα: Κλοπή Yamaha R1 2007-08 από Κομοτηνή

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Τυχερός ησουν. Θα ελεγα να το καβατζώσεις καπου αλλού απ οπου το είχες παλιότερα.
    Τωρα για τα λύτρα κλπ, πολύ βρωμάει.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    1700;
    και γιατί όχι 2000 ή 1500;
    περίεργα πράγματα,αλλά τέλος καλό όλα καλά!

Τσέκαρε ποιος γνωστός του κύκλου σου βρέθηκε με "έξτρα" φράγκα ή κάνα νέο μηχανάκι από το πουθενά...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byr0n Προβολή μηνύματος
    ++1
    και ακομα 1
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kagelos1
    Έπρεπε να πας στην αστυνομία να τους το πεις και να δώσεις προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Αργά ή γρήγορα θα πιανόταν.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Κι εμένα με τρώει η περιέργεια (και δεν είναι μόνο περιέργεια, ενδιαφέρον είναι και μάθημα είναι), αλλά δε θα μου κάνει εντύπωση αν το "θύμα" θέλει να εντοπίσει το "θύτη" να μη δώσει άπασες όλες τις πληροφορίες που αφορούν το θέμα δημοσίως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Aφού το πήρες όλα καλά..Ήσου ΠΟΛΥ τυχερός!
    Μια μικρή χασούρα μπροστά στην αξία του R1..
    Τώρα τι ΘΑ μπορούσες να κάνεις άστο στους εμπειρογνώμονες που θα σου γεμίσουν καμιά 10αριά σελίδες πόστ.
    Τέλος καλό-όλα καλά.
    The only easy day was yesterday.

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Εμπειρογνώμονας σίγουρα δεν είμαι, αλλά αυτά τα 1700€ θα θελα να ξερα πως βρέθηκαν στην κατοχή αυτού που είχε το μηχανάκι...

Καβάτζωσέ το σε κλειστό πάρκιγκ και πήγαινε άναψε μια λαμπάδα σε καμιά εκκλησία γιατί αυτά τα πράματα δεν γίνονται....

Βασικά είναι τόσα πολλά στο κεφάλι μου από χθες το απόγευμα που και εγώ είμαι ακόμα μπερδεμένος..
    Ας τα πάρουμε από την αρχή. Μου υποδείξαν που είναι η μηχανή, μιλούσαμε τηλεφωνικά και με καθοδηγούσαν. Μόλις την βρήκα μου είπαν που να πάω όπου βρήκα ένα παιδάκι, το οποίο ήρθε κοντά μου του έδωσα τα χρήματα και εξαφανίστηκε.. Αυτή είναι η ιστορία.

Από εκεί και πέρα. Το ενδεχόμενο να μην δώσω τα χρήματα από τη στιγμή που είχα τη μηχανή στα χέρια μου ήταν το πρώτο που πέρασε από το μυαλό μου. Αυτό που με έκανε να το ξανασκεφτώ ήταν το πολύ απλό. Ξέρουν που μένω, ξέρουν ποιο είναι το αυτοκίνητό μου, ξέρουν που είναι το γραφείο μου... Όπως είπε και ο τύπος στο τηλέφωνο.. μην έχουμε άλλα. Οπότε επέλεξα να πάω με τα νερά τους. Όλα αυτά που τα είπαν από το τηλέφωνο, που σημαίνει ότι με γνώριζαν, άρα πολύ πιθανό φατσικός να τους γνωρίζω και εγώ. Σκέφτομαι λίγο πιο ήρεμα από χθες και καταλήγω στο εξής. Αφού έδωσα τα χρήματα πήρα το μηχανάκι, το ασφάλησα σε κλειστό χώρο, να μην ασχοληθώ καθόλου. Αν μου τύχει (ελπίζω ποτέ) κάτι παρόμοιο θα πράξω με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Το θέμα είναι ότι στο τέλος της ιστορίας νιώθεις διπλά γαμ... ξεσκισμένος.. Ειλικρινά δεν μπορώ να χαρώ ακόμα για το μηχανάκι μου..
    everything in the right order

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nassosxlvbros Προβολή μηνύματος
    1700;
    και γιατί όχι 2000 ή 1500;
    περίεργα πράγματα,αλλά τέλος καλό όλα καλά!

Τσέκαρε ποιος γνωστός του κύκλου σου βρέθηκε με "έξτρα" φράγκα ή κάνα νέο μηχανάκι από το πουθενά...

Ξεκινήσαμε από τα 1000, και καταλλήξαμε στα 1200 χθες το πρωί αυτά. Το απόγευμα της ίδιας μέρας που μιλήσαμε ξανά για να κανονίσουμε που και πως, μου είπε ότι ζητάει 2.000 ακατέβατα και ότι αν δεν τα δώσω το μηχανάκι θα φύγει για Αθήνα για να διαλυθεί.. Το παζάρεψα και το ρίξαμε στα 1.700.. Όλα αυτά για το μηχανάκι ΜΟΥ.. δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα...
    Δεν είναι γνωστός γνωστός, αλλά κάποιος που ίσως γνώρισα στο παρελθόν, έτσι πιστεύω. Δεν είναι ελληνικής καταγωγής αλλά "ρωσοπόντιος" όπως μου είπε ο ίδιος. Φάνηκε να ξέρει πράγματα για μένα, αλλά μου έλεγε και αρκετά ψέμματα όπως διαπίστωνα από την κουβέντα. Μιλήσαμε συνολικά 3 φορές στο τηλέφωνο μέχρι να πάρω τη μηχανή στα χέρια μου.
    everything in the right order

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    δεν θελω να ρωτησω κατι ιδιαιτερο εγω γιατι ...αν θες θα τα πεις απο μονος σου, απλως ενα πραγμα...
    εγραψες πιο πανω οτι τη βρηκες με κλειδωμενο τιμονι..

πως? ειχε και κλειδια?

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    δεν θελω να ρωτησω κατι ιδιαιτερο εγω γιατι ...αν θες θα τα πεις απο μονος σου, απλως ενα πραγμα...
    εγραψες πιο πανω οτι τη βρηκες με κλειδωμενο τιμονι..

πως? ειχε και κλειδια?
    Eικάζω ότι απλά του τη σηκώσανε (κλειδωμένη) και τη πήγαν έτσι σε εκείνο το σημείο (στην αρχή είχε πει ο fanfan ότι την είχε έξω με απλά κλειδωμένο το τιμόνι)
    Εγώ άλλο ήθελα να ρωτήσω, αλλά θα φάω κράξιμο και το βουλώνω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Eικάζω ότι απλά του τη σηκώσανε (κλειδωμένη) και τη πήγαν έτσι σε εκείνο το σημείο (στην αρχή είχε πει ο fanfan ότι την είχε έξω με απλά κλειδωμένο το τιμόνι)
    εχεις δικιο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    μπορεί να ενήργησες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο... προσωπικά δε θα του έδινα τίποτα, θα είχα πάει το παιδάκι στους μπάτσους και θα παρακάλαγα να ερχόταν με κάθε τρόπο να με συναντήσει ,,,

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    μπορεί να ενήργησες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο... προσωπικά δε θα του έδινα τίποτα, θα είχα πάει το παιδάκι στους μπάτσους και θα παρακάλαγα να ερχόταν με κάθε τρόπο να με συναντήσει ,,,
    έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέμε...
    κανείς δε ξέρει πως θα αντιδρούσε εκείνη τη στιγμή, απλά αυτό που μου έκανε εντύπωση, και θα το πω γιατί θα σκάσω, είναι το εξής:

Πας, βρίσκεις τη μηχανή, και έχεις το φρέσκο στη τσέπη
    Εκτός αν δεν είσαι σε καμία εντελώς απομονωμένη περιοχή, φαντάζομαι ότι το λογικό είναι να πάρεις τη μηχανή και να φύγεις

Τώρα θα μου πεις, μα σου είπε ο άλλος, ξέρω που μένεις, μην έχουμε άλλα και τα λοιπά.
    Σωστό, και ου μπλέξεις, προφανώς
    από την άλλη, αν δηλαδή σε πάρει κάποιος τύπος τηλέφωνο και σου πει
    "μεγάλε βάλε 100, 200, 500, 1000, 10000 φράγκα στη τσέπη και έλα εκει, γιατί αλλιώς ξέρω που μένεις, που δουλεύεις, τι αμάξι έχεις κτλ"
    τι θα γινόταν ?

ξαναλέω, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, μάλλον ο fanfan έκανε τη καλύτερη επιλογή, αλλά μου φάνηκε πολύ περίεργο το συμβάν

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF