Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 92

Θέμα: Κλοπή Yamaha R1 2007-08 από Κομοτηνή

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fanfan Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι γνωστός γνωστός, αλλά κάποιος που ίσως γνώρισα στο παρελθόν, έτσι πιστεύω. Δεν είναι ελληνικής καταγωγής αλλά "ρωσοπόντιος" όπως μου είπε ο ίδιος. Φάνηκε να ξέρει πράγματα για μένα, αλλά μου έλεγε και αρκετά ψέμματα όπως διαπίστωνα από την κουβέντα. Μιλήσαμε συνολικά 3 φορές στο τηλέφωνο μέχρι να πάρω τη μηχανή στα χέρια μου.
    Μάλλον από τον καναπέ μας και έξω από το χορό το παίζουμε Πουαρό αλλά... κουβέντα να γίνεται. Κάλλιστα μπορούσε να μιλά σπαστά ελληνικά και να το παίζει ρωσοπόντιος, δε σημαίνει ότι είναι κιόλας, το κόβω και κομματάκι δύσκολο να συστήθηκε κιόλας "ξέρεις είμαι ρωσοπόντιος"... ή είναι απίστευτα αφελής, η θρασύς, ή ηλίθιος, ή απλά θόλωνε τα νερά να σε αποπροσανατολίσει. Επειδή είναι και πρόσφατο, οι 3 τύποι που έκλεψαν το μουσείο στην Αρχαία Ολυμπία και τους συνέλαβαν πρόσφατα στη διάρκεια της ληστείας μίλαγαν με σπαστά ελληνικά κι όλοι μιλάγανε για Αλβανούς στην αρχή, αλλά αποδείχτηκε από την Πάτρα τελικά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    ..... αλλά αποδείχτηκε από την Πάτρα τελικά.
    και ποιος σου ειπε οτι εκει μιλανε Ελληνικα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    δεν θελω να ρωτησω κατι ιδιαιτερο εγω γιατι ...αν θες θα τα πεις απο μονος σου, απλως ενα πραγμα...
    εγραψες πιο πανω οτι τη βρηκες με κλειδωμενο τιμονι..

πως? ειχε και κλειδια?
    Έγραψα κάτι τέτοιο; Λάθος μου. Όχι η μηχανή αν θυμάμαι καλά είπα ότι την είχα κλειδωμένη (το τιμόνι δλδ) όταν μου την κλέψανε. Όταν την βρήκα χθες είχε σπασμένο το κλείδωμα τιμονιού. Επειδή δεν είχα τα κλειδιά πάνω μου την πήρα στα χέρια (σπρώχνοντας) και πήγα και την ασφάλισα σε κλειστό χώρο.
    everything in the right order

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέμε...
    κανείς δε ξέρει πως θα αντιδρούσε εκείνη τη στιγμή, απλά αυτό που μου έκανε εντύπωση, και θα το πω γιατί θα σκάσω, είναι το εξής:

Πας, βρίσκεις τη μηχανή, και έχεις το φρέσκο στη τσέπη
    Εκτός αν δεν είσαι σε καμία εντελώς απομονωμένη περιοχή, φαντάζομαι ότι το λογικό είναι να πάρεις τη μηχανή και να φύγεις

Τώρα θα μου πεις, μα σου είπε ο άλλος, ξέρω που μένεις, μην έχουμε άλλα και τα λοιπά.
    Σωστό, και ου μπλέξεις, προφανώς
    από την άλλη, αν δηλαδή σε πάρει κάποιος τύπος τηλέφωνο και σου πει
    "μεγάλε βάλε 100, 200, 500, 1000, 10000 φράγκα στη τσέπη και έλα εκει, γιατί αλλιώς ξέρω που μένεις, που δουλεύεις, τι αμάξι έχεις κτλ"
    τι θα γινόταν ?

ξαναλέω, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, μάλλον ο fanfan έκανε τη καλύτερη επιλογή, αλλά μου φάνηκε πολύ περίεργο το συμβάν
    Έλα μου ντε, το ίδιο ρωτάω και εγώ στον εαυτό μου.. Δεν έχω απάντηση. Όσο περνάει η ώρα σκέφτομαι διάφορα και λέω ότι θα μπορούσα να είχα πράξει και αλλιώς. Το θέμα είναι ότι στο μυαλό μου η "safe" επιλογή ήταν αυτό που έκανα.. Το αν ήταν σωστό ή όχι... δεν μπορώ να το απαντήσω, και ούτε νομίζω ότι θα μπορέσω. Όντως φίλε έχεις δίκαιο ότι συμβάν ήταν περίεργο. Τόσο που μου φαίνεται ότι ή πανέξυπνοι λήσταρχοι ήταν αυτοί, ή οι πιο ανίδεοι του κόσμου...

Φίλε μου, χάρηκα πραγματικά που βρήκες τη μηχανή σου...έστω και με αυτόν τον μαφιόζικο τρόπο...τώρα ξέρεις πως πρέπει να την προσέχεις. Να είσαι καλά, καλές βόλτες και καλά γυρολόγια. Καλά έκανες και μοιράστηκες την εμπειρία αυτή εδώ ώστε όλοι να ξέρουμε για να έχουμε.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αν εγιναν ετσι τα πραγματα, επραξες ορθα (για μενα)...
    ειναι μεγαλη προκληση να παρεις την μηχανη και να μην δωσεις τα λεφτα, αλλα μετα πρεπει να το παιξεις διπλα και τριπλα που σημαινει οτι:

1) μπορει να στην ξαναεκλεβαν (το ξερουμε ολοι οτι αν την βαλουν στο ματι ,οπου και να την εχεις και με οτι και να την εχεις κλειδωσει θα σηκωθει σε χρονο dt)..
    2) να σου εκαναν εσενα ζημια στηνοντας μια ενεδρα..
    3) ή ακομα χειροτερα να γινοταν ζημια σε συγγενικο σου προσωπο..
    και γενικοτερα τα σεναρια ειναι απειρα...

αν ειναι σωστοι και μαγκες, επειδη ξηγηθηκες ντομπρα, το πιθανοτερο ειναι να μην σου την ξανακουμπησουν ποτε τιποτα και ας την αφηνεις με τα κλειδια επανω ολο το βραδυ...

νομιζω το θυμαμαι το μηχανακι σου οταν εκανες το css level 3 στις Σερρες...(το καναμε μαζι την ανοιξη του 2011)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από H.A.Balafoutre Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου, χάρηκα πραγματικά που βρήκες τη μηχανή σου...έστω και με αυτόν τον μαφιόζικο τρόπο...τώρα ξέρεις πως πρέπει να την προσέχεις. Να είσαι καλά, καλές βόλτες και καλά γυρολόγια. Καλά έκανες και μοιράστηκες την εμπειρία αυτή εδώ ώστε όλοι να ξέρουμε για να έχουμε.
    σα
    Να είσαι καλά σε ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι κανένας να μην περάσει ότι πέρασα.. πραγματικά μέσα από την καρδιά μου καλές βόλτες σε όλους, υγεία και προσέχτε τα μηχανάκια σας σαν τα μάτια σας!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αν εγιναν ετσι τα πραγματα, επραξες ορθα (για μενα)...
    ειναι μεγαλη προκληση να παρεις την μηχανη και να μην δωσεις τα λεφτα, αλλα μετα πρεπει να το παιξεις διπλα και τριπλα που σημαινει οτι:

1) μπορει να στην ξαναεκλεβαν (το ξερουμε ολοι οτι αν την βαλουν στο ματι ,οπου και να την εχεις και με οτι και να την εχεις κλειδωσει θα σηκωθει σε χρονο dt)..
    2) να σου εκαναν εσενα ζημια στηνοντας μια ενεδρα..
    3) ή ακομα χειροτερα να γινοταν ζημια σε συγγενικο σου προσωπο..

και γενικοτερα τα σεναρια ειναι απειρα...

αν ειναι σωστοι και μαγκες, επειδη ξηγηθηκες ντομπρα, το πιθανοτερο ειναι να μην σου την ξανακουμπησουν ποτε τιποτα και ας την αφηνεις με τα κλειδια επανω ολο το βραδυ...

νομιζω το θυμαμαι το μηχανακι σου οταν εκανες το css level 3 στις Σερρες...(το καναμε μαζι την ανοιξη του 2011)
    Και πολύ καλά θυμάσαι!

Μάγκες και σωστοί οι ... κλέφτες δεν μπορούν να είναι αλλά καταλαβαίνω πώς το λες. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως.. ποτέ δεν ξέρεις πώς έρχεται το πράγμα.. ίσως με αυτόν τον "Γιώργο" τα ξαναπούμε υπό άλλες συνθήκες κάποια στιγμή..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fanfan Προβολή μηνύματος
    Έλα μου ντε, το ίδιο ρωτάω και εγώ στον εαυτό μου.. Δεν έχω απάντηση. Όσο περνάει η ώρα σκέφτομαι διάφορα και λέω ότι θα μπορούσα να είχα πράξει και αλλιώς. Το θέμα είναι ότι στο μυαλό μου η "safe" επιλογή ήταν αυτό που έκανα.. Το αν ήταν σωστό ή όχι... δεν μπορώ να το απαντήσω, και ούτε νομίζω ότι θα μπορέσω. Όντως φίλε έχεις δίκαιο ότι συμβάν ήταν περίεργο. Τόσο που μου φαίνεται ότι ή πανέξυπνοι λήσταρχοι ήταν αυτοί, ή οι πιο ανίδεοι του κόσμου...
    Φίλε κάτι δεν κολλάει...
    Δεν παίζει ο άλλος να σου πει "είμαι ρωσοπόντιος" και να είναι.Ο αληθινός και αποφασισμένος ρωσοπόντιος δε το διαφημίζει και έχει ήδη κάνει κομμάτια τη μηχανή βγάζοντας πολλά παραπάνω.Φυσικά σε καμμία περίπτωση δε θα κάνει παζάρια.Ούτε μαλακίες "μην έχουμ' άλλα κλπ".
    Τέτοιες απειλές τις λένε για σαφώς χοντρύτερες δουλειές από εκβιασμό για ένα μηχανάκι.

Έπεσες σε τύπους που ναι μεν θέλαν λεφτά,δεν είναι όμως αδίστακτοι εγκληματίες.Παρ' ολ'αυτά έπρεπε να'χες αποτανθεί στην αστυνομία αφού την είδες.
    Τέλως πάντων,εκ΄των υστέρων λέμε ο καθένας τη μαλακία του.
    Αφού έπραξες υπό πίεση όπως ένιωθες και σου βγήκε,άστο,γάμησέ το και μη το σκέφτεσαι(όσο γίνεται).

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Συγνωμη...αλλα το τηλεφωνο σου που το βρηκε????
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Hell_Rider Προβολή μηνύματος
    Συγνωμη...αλλα το τηλεφωνο σου που το βρηκε????
    Καλά λόγω δουλειάς κτλ δεν είναι δα και τίποτα δύσκολο.. Αν με ήξερε όπως είπε και στο τηλέφωνο από παλιά, ήταν το μόνο εύκολο να το βρει.

Άκου δω μια φάση !!! Είδα ξανα στην επιφάνεια το θέμα και θυμήθηκα που το διάβασα πριν καιρό ...Λέω θα βρέθηκε . Και διαβάζω τούτα . Σικάγο γίναμε !

Και όπως πολύ καλά είπε και άλλος λια τα λ7 ...'Εξω απο το χορό ...

...Να παζαρεύεις το μηχανάκι σου !!!

Βγάλτο να του παίξεις μια τσιτα να ξεκα@λ@σεις .

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Πιστευω έκλεισες το θέμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο,φαντάσου να μήν την έβρισκες ποτε.
    είχες κάποια δικλείδα ασφαλείας στην συναλλαγή μαζί τους?
    καποιος φίλος ενήμερος για την συναντηση αυτή?
    πήγες μόνος με τα χρήματα πάνω σου?
    Τελευταία τροποποίηση από mankam; 29/11/2012 στις 21:36.

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Να υποθέσω πήγες στην αστυνομία να δηλώσεις ότι το βρήκες? Τους διηγήθηκες ακριβώς τα γεγονότα? Είπανε κάτι?

Νέο μέλος
    Οτι και να λεμε, μην ξεχνατε πως ΟΛΑ τα προτεινόμενα σενάρια εμπεριέχουν ρισκο.
    Δεν έδεινε τα λεφτά εξαρχής? Η μηχανή έκανε όντως φτερά...
    Την επαιρνε και έφευγε? Του την ξαναβούταγαν....
    Και φυσικά μην ξεχνάμε πως και το ότι έδωσε το παλικάρι τα 1700 και την πήρε, δεν δίνει καμία απολύτως σιγουριά ή εξασφάλιση οτι δεν θα του την ξαναπάρουν εφόσον τους βόλεψε την πρώτη φορα με τα ψιλά που ζήτησαν! Συγγνώμη αλλά έτσι είναι... Με απατεώνες έχει να κάνει...Ποιος του λέει οτι δεν θα το ξανακάνουν για να ζητήσουν και πάλι τίποτα ψιλά ή και να την χάσει οριστικά για κομμάτια?
    Ταπεινή μου άποψη ειναι πως αν είχαν την δυνατότητα να την κάνουν κομμάτια και να τα πούλαγαν θα είχε ήδη γίνει...Απλά ίσως για τεχνικούς λόγους τους ήταν μπελάς και προτίμησαν τα 1700.
    Και δεν υπάρχει σωστό ή λάθος...έπραξε όπως σκέφτηκε ο ίδιος και δεν υπάρχει καλύτερη η χειρότερη λύση και όλοι στην θέση του το ίδιο θα έκαναν. Αυτό που θα μας φαινόταν να έχει το μικρότερο ρίσκο.
    Όπως ειπε και ο mankam το θέμα έλλειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μηχανή στα χέρια του, αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Μόνο αυτό.
    Δικλείδες ασφαλείας κλπ δεν υπάρχουν σε τίποτα απολύτως.
    Fanfan σου εύχομαι οσο το δυνατόν να μην σκέφτεσαι άλλα σενάρια και να χαρεις την μηχανή σου.

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF