Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Πρόταση Συνεργείου για Service στην Αθήνα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της FRAGISCOS
    promoto Γκινοσατης στον Υμηττο
    Ο Περικλης ειναι εγγυηση.!!

http://www.papageorgioy.gr/

Μιλάς με Δημήτρη (υπέυθυνος συνεργείου). Είναι κάθε ημέρα εκεί μέχρι τις 9 το βράδυ και δουλεύει και ΣΚ. ΠΟΛΥ καλό παιδί. Και είναι και εξουσιοδοτημένο.
    ATS μακριά. Σε error code δεν ήξεραν να διαβάσουν και έλεγαν ότι έπρεπε να πάνε την μοτοσυκλέτα με μεταφορική σε εξουσιοδοτημένο...
    ΚΩΣΤΗΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo24
    6 χρονια πηγαινω ATS και ποτε δεν ειχα προβλημα.Αυτο που λες δεν ισχυει ουτε και ειναι σοβαρος λογος για το οτι ενα συνεργειο δεν ειναι καλο.Ηλεκτρολογος αυτοκινητων 11 χρονια ειμαι και δεν μπορω να ακολουθω τις μ*********ς του καθε αντιπροσωπου ατοκινητου που θελει καθε χρονο να τα σκας και να αναβαθμιζεις τα tester.Πιστευω κατι τετοιο εγινε.Φυσικα ομως μπορεις να πας σε εναν αντιπροσωπο HONDA και να τα πληρωσεις βαπορισια ολα αυτα.Οταν ειχα το XR εκανε 15 μερες εξουσιοδωτημενο τους συνεργειο να μου αλλαξει μπαταρια στην εγγυηση,την μια ελα να δουμε για απωλειες,την αλλη ελα να δουμε αν φορτωνει η μηχανη,την αλλη ελατε να δουμε αν ο συναγερμος τοποθτηθηκε σωστα και χιλια αλλα....

Βoussias δεν τα λεω για σενα ολα αυτα.Γενικα τα λεω

FYI ο εγγέφαλος απο VTR SP για να διαβάσεις το error code γεφυρώνεις ένα καλώδιο, και μετά ανοίγεις διακόπτη και ανάλογα το πόσες φορές θα αναβοσβήσει το FI, μπορείς, απο το Service manual, να δείς το που υπάρχει πρόβλημα. Ακόμη και εάν δεν είχαν το Service manual θα μπορούσαν να ρωτήσουν και όχι να πουν ότι πρέπει να δώσω 100 ευρώ για μεταφορική. Τελικά τους είπα να μην το ακουμπήσουν και πήγα είκει με το Laptop (και το Service manual). Μπροστά τους διάβασα το error code.Η κεντρική φίσα του injection είχε πρόβλημα (δεν πατούσε καλά). Έσβησα το error Καβάλησα και έφυγα. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις και με τα παιδιά. Honda VTR SP2... Αυτό που τους είπα είναι ότι δεν μπορεί να κάνουν έτσι δουλειά χωρίς καν να έχουν Service manual.
    .....Πρέπει όλοι οι μηχανικοί να καταλάβουν την σοβαρότητα της δουλειάς τους. Δεν παίζουν με νούμερα (λεφτά), αλλά με 2 ρόδες και τις ζωές μας.
    ΚΩΣΤΗΣ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo24 Προβολή μηνύματος
    6 χρονια πηγαινω ATS και ποτε δεν ειχα προβλημα.Αυτο που λες δεν ισχυει ουτε και ειναι σοβαρος λογος για το οτι ενα συνεργειο δεν ειναι καλο.
    ΟΚ, επέτρεψέ μου να έχω διαφορετική άποψη. Αν στα απλά θέματα (βλέπε error code) κάποιος το αντιμετωπίζει χωρίς να δίνει την απαραίτητη προσοχή, τότε φαντάσου τον στα δύσκολα.
    Δε κρίνουμε κανέναν, απλά προσωπική άποψη έχω. Δεν θέλω να μειώσω τα παιδιά, όντως έχουν πολύ καλό χαρακτήρα.
    ΚΩΣΤΗΣ

Αναλογα που εισαι, και αν σε βολευει -> http://www.hondamotoactive.gr/contact-us.html <-

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Όσοι προτείνουν συνεργεία, καλό θα είναι να μην το κάνουν "με κλειστά μάτια" που λέμε, γιατί πιθανώς να υπάρχουν και άτομα που είχαν διαφορετική εμπειρία... Γενικά μιλάω ε;
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αν χρειαστεις ηλεκτρολογο παντως, δεν νομιζω να υπαρχει πιο καλος απο τον Μικαελιαν...
    Μεσογείων 121 & Μονής Κύκκου 7, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11526, ΑΤΤΙΚΗΣ
    Τηλέφωνο
    2106995821

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από FRAGISCOS Προβολή μηνύματος
    Ο Περικλης ειναι εγγυηση.!!
    μονο που ο περικλης δεν πολυ πιανει μηχανακια τωρα τελευταια, μονο τις δυναμομετρισεις κανει...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από boussias Προβολή μηνύματος
    FYI ο εγγέφαλος απο VTR SP για να διαβάσεις το error code γεφυρώνεις ένα καλώδιο, και μετά ανοίγεις διακόπτη και ανάλογα το πόσες φορές θα αναβοσβήσει το FI, μπορείς, απο το Service manual, να δείς το που υπάρχει πρόβλημα. Ακόμη και εάν δεν είχαν το Service manual θα μπορούσαν να ρωτήσουν και όχι να πουν ότι πρέπει να δώσω 100 ευρώ για μεταφορική. Τελικά τους είπα να μην το ακουμπήσουν και πήγα είκει με το Laptop (και το Service manual). Μπροστά τους διάβασα το error code.Η κεντρική φίσα του injection είχε πρόβλημα (δεν πατούσε καλά). Έσβησα το error Καβάλησα και έφυγα. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις και με τα παιδιά. Honda VTR SP2... Αυτό που τους είπα είναι ότι δεν μπορεί να κάνουν έτσι δουλειά χωρίς καν να έχουν Service manual.
    .....Πρέπει όλοι οι μηχανικοί να καταλάβουν την σοβαρότητα της δουλειάς τους. Δεν παίζουν με νούμερα (λεφτά), αλλά με 2 ρόδες και τις ζωές μας.
    Στείλε κι απο εδώ ένα ΠΜ με κανά λινκ ή σύντομες οδηγίες για όλα αυτά, να τα έχω υπόψην μου, αν ποτέ χρειαστεί...

Που είναι το καλώδιο αυτό και πια pins γεφυρώνεις, και άμα έχεις και την λίστα των error codes ακόμα καλύτερα.

Για SP2 πάντα.

Ευχαριστώ....

veteran of the physic war Το avatar του/της bocaros
    για βαφες μπορεις να απευθυνθεις εδω.
    http://www.facebook.com/pages/Paint-...60686577276318
    AFTER DARK...........

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος
    Στείλε κι απο εδώ ένα ΠΜ με κανά λινκ ή σύντομες οδηγίες για όλα αυτά, να τα έχω υπόψην μου, αν ποτέ χρειαστεί...

Που είναι το καλώδιο αυτό και πια pins γεφυρώνεις, και άμα έχεις και την λίστα των error codes ακόμα καλύτερα.

Για SP2 πάντα.

Ευχαριστώ....
    Σελίδα 5-8 και μετά (απο το service manual link που σου έστειλα με π.μ.) (mil blinks = πόσες φορές αναβοσβήνει το λαμπάκι του FI).
    Περιγράφει επισης πως κάνεις reset.

Στο πρώτο επισυναπτόμενο μπορείς να δεις εκεί που γεφυρώνεις (κάντο με ένα συνδετήρα) και στο δεύτερο σου λέει που είναι το πρόβλημα και σε ποιά σελίδα πρέπει να πας για να ακολουθήσεις συγκεκριμένη διαδικασία για να λύσεις το πρόβλημα.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων SP2 manual1.jpg‎   mil blinks.jpg‎  
    ΚΩΣΤΗΣ

Πολύ ωραία, και ήταν η μόνη μου μηχανή που δεν είχα service manual.

Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αν χρειαστεις ηλεκτρολογο παντως, δεν νομιζω να υπαρχει πιο καλος απο τον Μικαελιαν...
    Μεσογείων 121 & Μονής Κύκκου 7, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11526, ΑΤΤΙΚΗΣ
    Τηλέφωνο
    2106995821
    An einai etsi opos ta les mallon tha ton episkefto mias kai einai korifi opos les... To basiko mou problima einai ta ilektrologika opos kai katalabes.. Ta ipoloipa ta kano se sinergio eksousiodotimeno. Elpizo mono na min ta fouskonis kai na einai einai pragmati kalos...

Na ta skaso men alla na liso kai to problima mou oristika(mias kai afto einai kai to zitoumeno)...

Gnomes alles iparxoun?

isterografo: ta greeklish gnorizo apagorevonte alla sas grafo apo pc apo to eksoteriko (se net cafe)... kai den ipostirizi to mixanima tin elliniki grafi...
    Τελευταία τροποποίηση από anixneyths; 03/12/2012 στις 13:04.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bocaros Προβολή μηνύματος
    για βαφες μπορεις να απευθυνθεις εδω.
    http://www.facebook.com/pages/Paint-...60686577276318
    dinatos fenete an kai ego thelo ena aplo bapsimataki sto reservoir

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 3ωρο στην Αθήνα για αγορά κράνους
    από ekkli στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2013, 19:48
  2. SUZUKI service στην Αθήνα