Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: Τι να κάνω;;;;;

Τι να κάνω;;;;;

Δείτε το πρόβλημά μου. Τον χειμώνα του 2008 πήρα το cb 600 Abs (Hornet) το οποίο το κράτησα μέχρι και πέρυσι περίπου τέτοια εποχή, πολύ ευχαριστημένος από το μηχανάκι αλλά πολύ αέρας βρέ αδερφέ!! Έτσι με συνοπτικές διαδικασίες το έβγαλα για πούλημα και έφυγε πρίν καν το καταλάβω. Σνίφ! Σνίφ! Τέλος πάντων είμαι σε φάση που προσπαθώ να μαζέψω κανένα φράγκο μπας και πάρω κανένα Τίγρη. Το θέμα είναι όμως ότι έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα πρέπει να περιμένω καμιά 3-4 χρόνια για να μαζέψω τα λεφτά, περνάνε και τα χρόνια....είδη μετράω 31, οπότε λέω να αρκεστώ σε κάτι αξιόπιστο με λίγα χρήματα....δηλαδή κανένα cbf του 2004-2005 Αbs και περίπου στα 2000+ ευρώ. Επειδή θα είναι παλιό το μηχανάκι και δεν θα πολύ νοιάζει λέω πείσω και τον father μου να βάλουμε μισά - μισά τα λεφτά και γενικότερα όλα τα έξοδα, να το έχει αυτός μεσοβδόμαδα και εγώ να το παίρνω κανένα ΣΚ για καμιά βόλτα. Και για τον τίγρη όταν πιάσουμε το τζόκερ!!!
    Για πείτε.....
    VAMOS ME AMOR

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Μια χαρά σκέψη το βρίσκω... ειδικά τέτοια εποχή
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimidomo Προβολή μηνύματος
    Δείτε το πρόβλημά μου. Τον χειμώνα του 2008 πήρα το cb 600 Abs (Hornet) το οποίο το κράτησα μέχρι και πέρυσι περίπου τέτοια εποχή, πολύ ευχαριστημένος από το μηχανάκι αλλά πολύ αέρας βρέ αδερφέ!! Έτσι με συνοπτικές διαδικασίες το έβγαλα για πούλημα και έφυγε πρίν καν το καταλάβω. Σνίφ! Σνίφ! Τέλος πάντων είμαι σε φάση που προσπαθώ να μαζέψω κανένα φράγκο μπας και πάρω κανένα Τίγρη. Το θέμα είναι όμως ότι έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα πρέπει να περιμένω καμιά 3-4 χρόνια για να μαζέψω τα λεφτά, περνάνε και τα χρόνια....είδη μετράω 31, οπότε λέω να αρκεστώ σε κάτι αξιόπιστο με λίγα χρήματα....δηλαδή κανένα cbf του 2004-2005 Αbs και περίπου στα 2000+ ευρώ. Επειδή θα είναι παλιό το μηχανάκι και δεν θα πολύ νοιάζει λέω πείσω και τον father μου να βάλουμε μισά - μισά τα λεφτά και γενικότερα όλα τα έξοδα, να το έχει αυτός μεσοβδόμαδα και εγώ να το παίρνω κανένα ΣΚ για καμιά βόλτα. Και για τον τίγρη όταν πιάσουμε το τζόκερ!!!
    Για πείτε.....
    Μάλλον θα πρέπει να γίνεις λιγάκι ποιο σαφής… για ποιο θέμα ρωτάς τη γνώμη μας;
    Anyway, εγώ πιστεύω πως, μετά το hornet, θα ξενερώσεις με το CBF (αν ρωτάς αυτό).
    Από την άλλη, είναι καλύτερο από το καθόλου μηχανάκι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Μάλλον θα πρέπει να γίνεις λιγάκι ποιο σαφής… για ποιο θέμα ρωτάς τη γνώμη μας;
    Anyway, εγώ πιστεύω πως, μετά το hornet, θα ξενερώσεις με το CBF (αν ρωτάς αυτό).
    Από την άλλη, είναι καλύτερο από το καθόλου μηχανάκι.
    To πρόβλημά μου είναι δεν υπάρχει περίπτωση να μαζέψω χρήματα γρήγορα '' Μέχρι την νέα χρόνια '', αποδείχτηκε ότι δεν μπορώ χωρίς μηχανάκι. Οπότε ρωτάω αν ένα μηχανάκι σαν το cbf600 8ετίας - 2000 με 2500 ευρώ μπορεί να είναι αξιόπιστο.
    Χρειάζομαι μηχανάκι που να με καλύπτει από τον αέρα και να είναι αξιόπιστο, τι άλλες επιλογές έχω.
    Δείτε το παρακάτω και πείτε:
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/2864173/
    VAMOS ME AMOR

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    τι άλλες επιλογές έχω.
    Δείτε το παρακάτω και πείτε:
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/2864173/
    cbf και το μπαντιτ για αυτα που λες

edit

Επισης παιζει και αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/2910050/ αλλα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος για το τι προστασια απο τον αέρα προσφέρει.

θα κοιτούσα για δικυλινδρο και όχι I4

Παιδιά ένα μηχανάκι που κοιτάω, έχει 43000κμ του 2005, έχει βιβλίο σέρβις. Είναι πιστευτά τα κμ αυτά, δηλαδή ο τύπος έκανε κατά μέσω όρο 43000/8 = 5375 τον χρόνο!!! Νομίζω ότι λέει σαχλαμάρες.
    Μπορείς να ελέγξεις σε κοντέρ Ό Χ Ι ψηφιακό αν έχουν πειραχθεί τα κμ;
    VAMOS ME AMOR

Boys and their toys! Το avatar του/της grharris
    Γινεται ανετα να εχει τοσα χιλιομετρα οπως επισης να εχει γυρισει και το κοντερ.

Πηγενε το σε μηχανικο. Μερικα πραγματα δεν κρυβονται, δισκοπλακες, αλυσιδογραναζα κτλ.

Γειααααα !!

Καταρχήν , ούτε του παπά μην το πεις πως έβαλες αγγελία γυμνό μηχανάκι και έγυγε ...Σνίφ! Σνίφ!...με συνοπτικές διαδικασίες.

Επίσης να σου πω πως ξέρω ένα μηχανάκι σαν αυτό που έδωσες - ίδια χρονολογία με λιγότερα από 4 .000 χλμ .... Σχετικά είναι τα χλμ λοιπόν .
    Το Σιμπιεφ ωραίο ,οικονομικό , φτηνό ...Όλα τα καλά του Θεού έχει .Άλλα δεν κοιτάς ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    παρε ενα sv1000 με λιγα λεφτα παραπανω απο αυτα που κοιτας...
    που εχει και γκαζι και "σουπερσπορτιζει" και ειναι και η φυσικη συνεχεια του cb σου...

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παιδιά ένα μηχανάκι που κοιτάω, έχει 43000κμ του 2005, έχει βιβλίο σέρβις. Είναι πιστευτά τα κμ αυτά, δηλαδή ο τύπος έκανε κατά μέσω όρο 43000/8 = 5375 τον χρόνο!!! Νομίζω ότι λέει σαχλαμάρες.
    Εγω δηλαδή που το πήρα καινούριο τον Μάιο του 04 και έχω 40000 χλμ ήτοι 4,444 χλμ το χρόνο λέω σαχλαμάρες; Μην μασάς! Άμα το κυνηγάς θα ζητήσεις περισσότερο γκάζι! Αν όχι, δεν θα καταλάβεις διαφορά από αυτό που είχες! Προσωπικά το βρίσκω υπέροχο μηχανάκι και όλα μου τα ταξίδια τα κάνω με αυτό! Οικονομικό, ασφαλές ( κι ας μην έχει abs) και άνετο με έχει συντοφεύσει σε άπειρα μέρη της Ελλάδος. Και το κυριότερο παίρνει μροστά μετά από μεγάλες περιόδους ακινησίας μόνο με μία αλλαγή μπαταρίας! ( Σημαντικό αν είχες ιταλικό πρίν)

Με καθε επιφυλαξη.. Δες και αυτο: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2477271/

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από eBoLaGR Προβολή μηνύματος
    Με καθε επιφυλαξη.. Δες και αυτο: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2477271/
    μέρες ακόμα και
    μην κανετε τον κοπο να περνετε τηλ για καλυτερη τιμη, καλυτερα να σαπισει στο γκαραζ!!!) αχααχχααχ θεος ο τυπος προσκυνω
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Ε λογικο.. Το μπουμπουναει!

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Αν σε ενδιαφέρουν τρελά κυνηγητά, πίστες και ατελείωτα πλαγιάσματα μην το πάρεις το cbf.
    Αν είσαι νορμάλ αναβάτης και το βρίσκεις με 2+ χαρτιά δώσε άλλα 20 γιούρα σε έναν μάστορα να στο ελέγξει καλά και πάρτο χθες!
    Δώσε και μερικά ακόμα για πλήρη δικό σου εξοπλισμό και θα είσαι τζέτ
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παρόμοια θέματα

1. Μου χάλασε!!! τι να κάνω ? που να παω ?
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2015, 20:56
  2. δεν ξερω τι να κανω
    από μοτορας στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 13:56
  3. τι να κανω?
    από jek στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 19:01
  4. Τι να κάνω;
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 11:39
  5. CBR 125 R: Πινακίδα...Τι να κάνω;;
    από georgep800 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 23:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα