Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 68

Θέμα: Laser για διόρθωση μυωπίας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk

Laser για διόρθωση μυωπίας

Ήρθε ο καιρός να κάνω εγχείρηση για τη μυωπία...
    Ψάχνω ιατρικό κέντρο εντός Αττικής σχετικά οικονομικό (3k+ για παράδειγμα δεν δίνω για κανένα λόγο).
    Έχω ακούσει/διαβάσει καλά λόγια για το Athens Vision και το Τμήμα Διαθλαστικής Χειρουργικής του Οφθαλμιατρείου Αθηνών όπου στο δεύτερο το άτομο αυτό
    είχε πληρώσει γύρω στα 1300ε, πριν μια 7ετία!

Έχει κάνει κάποιος απο εσάς εγχείρηση πρόσφατα ώστε να μου προτείνει κάποιο συγκεκριμένο ή να έχει κάποια δυσάρεστη εμπειρία απο κάποιο ιατρικό κέντρο;

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Την έκανα πρόπερσυ (απρίλιος του '10) στο Αθηναϊκό Διαθλαστικό Κέντρο, στην Κηφισίας περίπου στο ύψος της Αβάνας (Χαλάνδρι). Ήταν άψογα οργανωμένο και το αποτέλεσμα άμεσο και άνετο. Μου έκανε εντύπωση πως το επόμενο πρωϊνό κυκλοφορούσα κανονικά με τη μηχανή. Βέβαια, πήγα μέσω γιατρού και πλήρωσα κανά 2.5 απ'ό,τι θυμάμαι. Αν πας μόνος σου μάλλον θα στοιχίσει πολύ λιγότερο.
    Dura lex, sed lex.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Το εκανα το 2004, στο Athens vision, όταν ήταν ακόμα στους αμπελωκηπους. Ο γιατρός που μου την έκανε τότε ήταν ο κ. Χαρωνης. Τότε είχα δώσει περι τα €2500 για τα δυο ματιά με την μέθοδο LASIK ....
    Είμαι και ήμουν και τότε παρα πολυ ευχαριστημένος, και το θεωρω ότι καλύτερο έχω κάνει για τον εαυτό μου.....μου άλλαξε πραγματικα την ζωή.......

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Ένας φίλος έχει κάνει και μου είπε ακριβώς το ίδιο: Οτι καλύτερο έχει κάνει ποτέ και γιατί δεν το έκανε παλιότερα ο βλάκας. Εγώ αν είχα χρήμα περισσευούμενα θα το έκανα αλλά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι φοράω γυαλιά(παρά μόνο όταν θολώνουν τον χειμώνα τα άτιμα) οπότε δεν το κυνηγάω και τόσο.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yannis24 Προβολή μηνύματος
    Το εκανα το 2004, στο Athens vision, όταν ήταν ακόμα στους αμπελωκηπους. Ο γιατρός που μου την έκανε τότε ήταν ο κ. Χαρωνης. Τότε είχα δώσει περι τα €2500 για τα δυο ματιά με την μέθοδο LASIK ....
    Είμαι και ήμουν και τότε παρα πολυ ευχαριστημένος, και το θεωρω ότι καλύτερο έχω κάνει για τον εαυτό μου.....μου άλλαξε πραγματικα την ζωή.......
    Με είχε εξετάσει ο Χαρώνης πριν κάτι χρόνια, με προέτρεψε να το κάνω. Δεν το έκανα γιατί φορώ φακούς και έτσι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ό,τι με γυαλιά. ΩΣΤΟΣΟ όταν πριν 2 χρονια πήγα σε άλλο γιατρό/χειρούργο που δεν ασχολείται με εγχειρήσεις λέιζερ, μου είπε πως το πάχος του κερατοειδούς μου είναι τόσο μικρό που μια εγχείρηση λέιζερ θα είχε πάρα πολύ μεγάλο ρίσκο. Αυτό ο Χαρώνης το είδε όταν με εξέτασε; Δεν μπορώ να το ξέρω. Πάντως μου έδωσε την εντύπωση ανθρώπου που το έχει κάνει μπίζνα το λέιζερ. Ίσως κάνω λάθος.

Με άλλα λόγια ΠΡΟΣΟΧΗ... Δεν είναι να εμπιστεύεται ποτέ κανείς ένα γιατρό, ΠΑΝΤΑ πρέπει να παίρνει και μια δεύτερη γνώμη.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    για τι βαθμους μιλατε?αξιζει να το κανεις αμα εισαι στο 2,5?διορθωνει και αστιγματισμο επισης?

veteran of the physic war Το avatar του/της bocaros
    μια προταση και απο εμενα
    ATHENS EYE HOSPITAL στη γλυφαδα
    Παναγιωτης Ζαφειρακης ο γιατρος.
    απο δικια μου εμπειρια και για μια απλη μετρηση δεν προκειτε να πηγαινω αλλου
    αν πας συστημενος απο πελατη γυρω στα 2 χιλιαρικα αν δεν κανω λαθος.
    μπορω ομως να μαθω
    AFTER DARK...........

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    ... Οτι καλύτερο έχει κάνει ποτέ και γιατί δεν το έκανε παλιότερα ο βλάκας. Εγώ αν είχα χρήμα περισσευούμενα θα το έκανα αλλά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι φοράω γυαλιά(παρά μόνο όταν θολώνουν τον χειμώνα τα άτιμα) οπότε δεν το κυνηγάω και τόσο.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yannis24 Προβολή μηνύματος
    ...

Να υποθέσω δεν μιλάτε για πχ 1,50 και 2,00 βαθμούς ε;
    Give me fuel, Give me fire

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αν εχεις τοση μικρη δεν εχει νοημα να κανεις θαρρω. Εγω εχω 3.75 σε καθε ματι. Ο φιλος που το εκανε ειχε 5 νομιζω.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παλαιό μέλος
    Η εγχείρηση έχει νόημα για όσους είναι αναγκασμένοι να φορούν διορθωτικά μέσα διαρκώς (δηλαδη από 2 και πάνω), και μάλιστα γυαλιά, γιατί με φακούς η κατάσταση είναι ασύγκριτα καλύτερη (εκτός βέβαια από σπάνιες περιπτώσεις που τα μάτια δεν δέχονται τους φακούς).

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Αν εχεις τοση μικρη δεν εχει νοημα να κανεις θαρρω. ...
    Αυτό έχω καταλάβει κι εγώ...
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bocaros Προβολή μηνύματος
    αν πας συστημενος απο πελατη γυρω στα 2 χιλιαρικα αν δεν κανω λαθος.
    μπορω ομως να μαθω
    Αν μπορείς μάθε σε παρακαλώ και ενημέρωσε!

Οπότε όπως διαβάζω παίζουμε στα 2000, μια χαρά!

Για τους βαθμούς που λέτε είχαμε πάει Τουρκία για διακοπές και είπαμε να κάνουμε και laser με την αδελφή μου...
    Τελικά εγώ δε μπόρεσα γιατί δεν είχε σταθεροποιηθεί (είχα τότε 3.75+) αλλα η αδελφή μου παρ'ότι είχε 2-2.5 έκανε και δε το έχει μετανιώσει!
    Εκεί της είχε κοστίσει 1000ε και 2-3 μέρες μετά που πήγαμε για εξετάσεις είχε 10/10!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    την εκανα σε ιδιωτικο ιατρειο του Χρονοπουλου Γιωργου το 2007 (αμερικης 10) και ειχα πληρωσει 2κ και για τα 2 ματια τοτε...
    μια χαρα γιατρος και το αποτελεσμα τελειο...10/10...
    το θεμα ειναι να εχει κανει κανα 2 χιλιαδες επεμβασεις και να κατεχει το αντικειμενο...
    lasik φυσικα και η αποθεραπεια ειναι σαφως πιο ευκολη...

απ'οτι εχω καταλαβει ειναι οτι αν φορας καθημερινα και για αρκετα χρονια φακους επαφης λεπταινει ο κερατοειδης και δεν μπορει ο γιατρος να "κοψει" οσο χρειαζεται για να φερει την εστιαση εκει που θελει...

το μονο αρνητικο ειναι οτι το βραδυ και αν εισαι κουρασμενος βλεπεις ενα "στεφανι" γυρω απο τα φωτα (ειτε λεγονται stop, ειτε λαμπες στον δρομο) και αυτο αν τα κοιτας απο αποσταση...

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Εξαρτάται και τη μέθοδο. Lazik = 3000 περίπου κανονικά, και την άλλη μέρα οδηγάς. PKR = 1500, και θές μερικές μέρες στο σκοτάδι να κάθεσαι...Εγώ την δεύτερη έκανα, γιατι αν δεν υπάρχει ειδικός λόγος να κάνεις την Lazik (π.χ εξαιρετικά ψηλή μυωπία) δεν αξίζει να δώσεις 1500 έξτρα....Και ο γιατρός κανονικά αν είναι σωστός και δεν θέλει να τσεπώσει περισσότερα, θα συνηστήσει την PKR αν έχεις επιλογή (έχει μικρότερη πιθανότητα για μελλοντικές επιπλοκές).

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    απ'οτι εχω καταλαβει ειναι οτι αν φορας καθημερινα και για αρκετα χρονια φακους επαφης λεπταινει ο κερατοειδης και δεν μπορει ο γιατρος να "κοψει" οσο χρειαζεται για να φερει την εστιαση εκει που θελει...
    εχω ρωτησει "απεξω απεξω"καθοτι η μυωπια μου (2.75) φετος σταθεροποιηθηκε,αλλα λεφτα δεν παιζουν.αυτο με τους φακους δεν μου το ειχε πει κανεις απτους 2 που ρωτησα.και ηξεραν οτι φοραω φακους κατα 99% της ημερας.
    παντως γενικα θεωρω οτι ακομα εχει υψηλο κοστος,αν και πραγματικα και μονο στην σκεψη,οντως σου αλλαζει την ζωη προς το καλυτερο..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. eksatmisi Laser για Hornet
    από sifos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2010, 21:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •