λετε παιδια??
απο την μια σκεφτομαι και αλλο ?<<<9α γινει ωραιο???>>>
βλεπω πολλα φτιαγμενα c50 στο ιντερνετ...πολλα ειναι τα τελεια...τα βλεπεις και τα ζυλευειςς..αλλα ειναι και πολλα τα αλλα που τα βλεπεις και τα κοροιδευεις...
λετε παιδια??
απο την μια σκεφτομαι και αλλο ?<<<9α γινει ωραιο???>>>
βλεπω πολλα φτιαγμενα c50 στο ιντερνετ...πολλα ειναι τα τελεια...τα βλεπεις και τα ζυλευειςς..αλλα ειναι και πολλα τα αλλα που τα βλεπεις και τα κοροιδευεις...
Κρατάτο παλικάρι μου το c50.το να το ξανακανεις καινούργιο θα έιναι για την πάρτη σου.συμπεριφορά δεν θα έχει ενός καινούργιου αλλα δεν θα σε αφήσει ποτε ξεκρεμαστο συγκριτικά με κάποια αλλα.εμείς θελουμε να δούμε άλλο ένα να γίνετε καινούργιο.
Και προς θεού ΜΗΝ το πεταξεις.
Αν διαλεξης να πάρεις άλλο Βαλτω κάπου να μην βρέχεται και ίσως κάποτε το κανείς να ξανανιωση.
fate tin skoni mou.xa!
φυσικα και δεν προκειτε να το πεταξω
παντα ηταν σε κλειστο χωρο..
πιστευεις εσυ οτι ειναι καλητερα να κανω το c50 απο το να παρω ενα αλλο καινουριο 50ρακι?
εσυ πως το βλεπεις??θελεις να το ξαναδεις να ειναι σαν καινουριο??αν ειναι να το ριξεις κληρο ξεκιναω δεν ξεκιναω,μην το ξεκινας καθολου!αν ειναι να το σκεφτεσαι να κυκλοφοραει με την παροχυμενη τεχνολογια που κουβαλει και να μην σε νοιαζει το κοστος ανακατασκευης ξεκινα το!!!
Να φύγετε... να πάτε αλλού .... και
μεις είχαμε MZ251 αλλά δε βάζαμε
acrapovic και Ohlins !!!
Το μόνο σίγουρο έιναι ότι ήμαστε σε λάθος ενότητα.
Τώρα η επιλογή έιναι δική σου.
fate tin skoni mou.xa!
εγω περισυ πληρωσα στην τροχαια ν.ιωνιας αθηνων τα τελευταια 20 χρονια και πανω απο αυτα παραγραφονται.
και τα πληρωνεις με τιμες που ισχυαν για εκεινα τα χρονια.
ο φιλος που λεει οτι πληρωσε τα τελευταια 10 χρονια,που εγινε αυτο?σε ποια τροχαια?
ετσι για να ξερουμε,γιατι εγω τους εβαλα να μου δειξουν τον νομο για να τους πληρωσω.....
ααα...και κατι αλλο...αν υπολογιζεις κανα 1000 για να φτιαξεις το παπι,βαλε αλλα τοσα,γιατι οσοι εχουμε κανει ανακατασκευες και υπολογιζαμε ενα ποσο παντα μας εβγαινε
σχεδον το διπλασιο![]()
ποσο πληρωσες για τα 20 χρονια?
εμενα χρωσταγε 28 ετη.πληρωσα τα 20+μεταβιβαση ,περιπου 200.δεν θυμαμαι ακριβως αλλα πανω κατω 200,
και 1500 να δωσεις αν σου αρεσει , αν το αγαπας και αν θελεις να γινει πανεμορφο... στο μοτερ μην κολας....
αν δεις πως δεν δουλειευ σωστα μμε λιγα χρηματα το φτιαχνεις η απλα βαζεις ενα lifan με τα καπακια τα honda...
παρακαλω μερικοι μερικοι μην αρχισουν να με κραζουν επιδη προτεινα lifan....
ειναι πολυ καλα μοτερακια αποδεδειγμενα...
ενας φιλος το εχει 4 χρονια και ολη μερα το σκιζει....
(lifan 110cc)
και το μοτερ δουλευει ρολοι..
Να μη το κάνεις!
Μπορείς να μου το δώσεις εμένα!![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Φιλε το μοτερ δουλευει καλαα απλα 9ελει ενα σερβιςς..εχει να δουλεψει πολλα χρονια!! Απο εκει και περα 9ελω πολυ να το φτιαξω....για τα λιφαν συνφονω μαζι σου..πολλοι ειναι αυτοι που τα κραζουν τα μοτερ αλλα ειναι πολυ καλα και δεν βγαζουν και πολλα προβληματα εως και κα9ολου!!