Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Προστασία Αυχένα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Τη μία ρωτάς για motocross, τώρα λες για supersport και on-off... Όπως και να'χει.

Σε τί ακριβώς να σου απαντήσουμε ρε μάστορα? Στην τσέπη σου είμαστε για να ξέρουμε πόσο ανάγκη τα έχεις τα 200 ευρώ προκειμένου να τα διαθέσεις σε αγορά "δευτερεύουσας σημασίας" εξοπλισμού ασφαλείας?

Δε ρωτάς για κράνος για να πεταχτούν όλοι και να σου πουνε πάρ'το, κι άμα δεν έχεις φράγκα βρες, δανείσου, κλέψε την έβγα της γειτονιάς σου, πάντως χωρίς κράνος μην καβαλάς. Για προστασία αυχένα ρωτάς. Άχρηστη μπορεί να μην είναι, αλλά ούτε και το πρώτο πράγμα που θα αγοράσει κάποιος από πλευράς εξοπλισμού είναι.

Και στο "πόσο μεγάλη προστασία μου παρέχει?" τι απάντηση θες ακριβώς? Περιέγραψα και πιο πάνω αυτό που έχω εγώ και είπα πως απ'ότι έχω καταλάβει δε θα κάνει κανά θαύμα σε περίπτωση ατυχήματος. Είναι για τα ψιλά. Πώς αλλιώς θες να σου απαντήσουμε στο "πόσο μεγάλη" είναι η προστασία που σου παρέχει? Σου παρέχει 5 κιλά προστασία? Τί είναι η προστασία? Πατάτες?

Απαραίτητα με την έννοια του πραγματικά απαραίτητου είναι ένα καλό κράνος, ένα καλό μπουφάν, ένα καλό ζευγάρι γάντια, κι ένα καλό ζευγάρι μπότες (μποτάκια έστω). Κάποιοι θα έβαζαν στη λίστα και ένα καλό παντελόνι. Από εκεί και πέρα ότι προσθέτει κανείς καλό κάνει. Κακό δεν κάνει. Και η πανοπλία που πόσταρε παραπάνω ο harris δε βλάπτει πουθενά. Το αν έχεις 300 ευρώ όμως να την πάρεις, κι αν αντέχεις να καβαλάς φορώντας την είναι υποκειμενικό.
    re φιλε οταν ανεβαζω κατι και κανεις δεν λεει για μοτοκροςς τι να κανω?!? ανεβαζω μετα γενικα για να δω και σε αλλες κατηγοριες τι παιζει! και οταν ρωταω ποσο προστασια παρεχει εννοω αυτο αν το θεωρειται απαραιτητο αλλα κατευθειαν ειρωνια.... τελος παντων περιπου αλλη μια αποψη πηρα τουλαχιστον......

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Γιαννης κορο Προβολή μηνύματος
    Τελικα δεν μου απαντησε κανεις ομως το θεωρειται απαραιτητο ειτε ειναι σε τομεα για supersport ειτε για on-off?!?
    Θεωρώ πως στο μοτοκρος είναι ποιο απαραίτητο απ’ ότι οπουδήποτε αλλού.
    Αν λοιπόν μπορείς να το πάρεις πάρ’ το.

@ pipe_smoker: ρε συ μιλάω για μακρινές βόλτες κλπ, εννοείτε πως δεν παλεύεται κάτι τέτοιο καθημερινά...
    Το καλό είναι πως η προστασία του αυχένα βγαίνει και έτσι θα μπορώ πλέον να συνεχίσω να το φοράω και στην πίστα

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    re φιλε οταν ανεβαζω κατι και κανεις δεν λεει για μοτοκροςς τι να κανω?!? ανεβαζω μετα γενικα για να δω και σε αλλες κατηγοριες τι παιζει! και οταν ρωταω ποσο προστασια παρεχει εννοω αυτο αν το θεωρειται απαραιτητο αλλα κατευθειαν ειρωνια.... τελος παντων περιπου αλλη μια αποψη πηρα τουλαχιστον......
    Προσωπικά είχα απαντήσει στην ερώτηση σου πριν σου απαντήσω ειρωνικά όπως είπες. Απλά η προστασία δεν είναι κάτι το μετρήσιμο σε απόλυτα νούμερα ειδικά όταν μπαίνουν και τα φράγκα στη μέση, γιατί ρώτησες επίσης αν αξίζει να τα δώσεις. Γι'αυτό και σου είπα, ούτε στην τσέπη σου είμαστε, ούτε νομίζω να βρεθεί κανείς εύκολα να πει "φίλε κάνω motocross και φοράω και μου έχει σώσει τη ζώη από τούμπα". Μακάρι να βγω ψεύτης και να βρεθεί κάποιος με εμπειρία σχετική με το θέμα που ζητάς για να δώσει τα φώτα του.
    Η ένσταση μου ήταν στο οτι τσίνησες οτι δεν πήρες απάντηση στο ερώτημα σου. Έστω και εμμέσως όπως είπες κι εσύ λοιπόν, πήρες.
    Ό,τι και να αποφασίσεις πάντως, αν τελικά καταλήξεις κάπου, κατ'εμέ δοκίμασε το, έστω προσομοιάζοντας τη στάση που έχει το σώμα σου όταν καβαλάς, για να μη βλαστημάς μετά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Θεωρώ πως στο μοτοκρος είναι ποιο απαραίτητο απ’ ότι οπουδήποτε αλλού.
    Αν λοιπόν μπορείς να το πάρεις πάρ’ το.

@ pipe_smoker: ρε συ μιλάω για μακρινές βόλτες κλπ, εννοείτε πως δεν παλεύεται κάτι τέτοιο καθημερινά...
    Το καλό είναι πως η προστασία του αυχένα βγαίνει και έτσι θα μπορώ πλέον να συνεχίσω να το φοράω και στην πίστα
    Χωράει αυτό το πράγμα μέσα από τη φόρμα?

(Ή που ρωτάω τις μαλακίες της χρονιας γιατί δεν ξέρω τι μου γίνεται, ή κάτι δεν έχω καταλάβει καλά )

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Χωράει αυτό το πράγμα μέσα από τη φόρμα?

(Ή που ρωτάω τις μαλακίες της χρονιας γιατί δεν ξέρω τι μου γίνεται, ή κάτι δεν έχω καταλάβει καλά )
    αυτό που έχω εγώ δεν έχει μανίκια και χωράει.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Είναι μαλακία για τον εαυτό σου & τη ζωή σου, να κάνεις motocross & να μη φοράς μια πολύ καλή προστασία αυχένα.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Είναι μαλακία για τον εαυτό σου & τη ζωή σου, να κάνεις motocross & να μη φοράς μια πολύ καλή προστασία αυχένα.
    Συμφωνώ με τον MikeG . Φοράω αυτό αρκετό καιρό και δεν με έχει ενοχλήσει πουθενά .

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gpxclub-big.jpg 
Προβολές:	115 
Μέγεθος:	9,7 KB 
ID:	277139
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από marios8 Προβολή μηνύματος
    Συμφωνώ με τον MikeG . Φοράω αυτό αρκετό καιρό και δεν με έχει ενοχλήσει πουθενά .

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gpxclub-big.jpg 
Προβολές:	115 
Μέγεθος:	9,7 KB 
ID:	277139
    απλα μπαινει το οικονομικο θεμα στη μεση γτ εκατσε μια στραβη τωρα και θελω πολλα λεφτα για να το φτιαξω! και ειχα δωσει κανα 50αρικο για ενα acerbis αλλα στην πρωτη σκληρη τουμπα εσπασε και για αυτο τωρα ψαχνω για καποιο καλυτερο! το συγκεκριμενο στην φοτο τι μαρκα ειναι και ποσο κοστιζει?

το συγκεκριμενο στην φοτο τι μαρκα ειναι και ποσο κοστιζει?
    Άμα περάσεις το ποντίκι πάνω από την εικόνα συνήθως βλέπεις κάτι σχετικό γι'αυτήν (συνήθως). Εν προκειμένω γράφει "gpx club" οπότε μάλλον είναι κάτι σαν κι αυτό http://www.motorcycle-superstore.com...eck-Brace.aspx

Άρα από μάρκα είναι η Leatt, που νομίζω ξαναναφέρθηκε και νωρίτερα και φαίνεται όντως να έχει βαρβάτα πράγματα για χωματερούς http://www.leatt-brace.com/

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    στο μοτο-κρος και στο εντουρο αξιζει ενα neck brace.στην πιστα ειναι μαλλον αβολο.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Μιας που το θέμα υπάρχει εδώ και θυμάμαι οτι είχα γράψει.

Άρα πλέον για χρήση σε ταξίδι , και γενικότερα σαν "εξτρά" προφύλαξη και ας είναι δευτερεουσα ,σε μηχανή Super Sport, δεν υπάρχει κάτι ; Αν γνωρίζει κανείς πλέον ;

Το μόνο που είδα πρόσφατα είναι αυτό :
    http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...Protector-0004

Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο η σκηφτή στάσει θα βοηθήσει.

Για να δούμε,όποιος ξέρει..

Μέλος
    Ερώτηση σχετικά με το Neck Protector της Dainese: η χρήση του μπορεί να είναι και ανεξάρτητη ή πρέπει να συνδιάζεται με άλλα σχετικά προϊόντα της ίδιας εταιρίας;
    / ΒΣ

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vassat Προβολή μηνύματος
    Ερώτηση σχετικά με το Neck Protector της Dainese: η χρήση του μπορεί να είναι και ανεξάρτητη ή πρέπει να συνδιάζεται με άλλα σχετικά προϊόντα της ίδιας εταιρίας;
    / ΒΣ
    ΜΟΝΟ, με αντικείμενα της εταιρίας αλλίως αν πας να το βάλεις αλλού , θα πρέπει να κάνεις "πατέντες".

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    ΜΟΝΟ, με αντικείμενα της εταιρίας αλλίως αν πας να το βάλεις αλλού , θα πρέπει να κάνεις "πατέντες".
    ...και φαντάζομαι με τα νέα προϊόντα, με τα παλιά πχ TALOS_IV, τζίφος;
    / ΒΣ

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vassat Προβολή μηνύματος
    ...και φαντάζομαι με τα νέα προϊόντα, με τα παλιά πχ TALOS_IV, τζίφος;
    / ΒΣ
    Tόσο συγκεκριμένα δεν γνωρίζω,απλά ξέρω οτι θα πρέπει να έχει "Ειδικές" θέσεις, ώστε να περάσει απο μέσα το κέλυφος της Dainese.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Προστασία Αυχένα
    από Corki στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2011, 06:56
  2. Προστασία αυχένα??
    από CBRIDHS στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2010, 11:15
  3. Προστασία αυχένα.. neck brace
    από Zid στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη