gsxr 750? θες οπωσδηποτε 600αρι?
gsxr 750? θες οπωσδηποτε 600αρι?
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Ναι ως 600, μην παθει και καμια καρδια η μανα μου..ηδη για το 600αρι, τρεμει η καρδια της..
![]()
αμα εχεις τετοια προβληματα...
δηλαδη αμα ειχες 1000κυβικα custom θα φοβοταν επειδη απλα θα ηταν "χιλιαρι" ? δεν υπαρχει λογικη σε αυτο
το SS ειναι SS και τελος. Τωρα τί 600, τί 750, τιί 1000 αμα δεν εχεις μυαλο θα σκοτωθεις ετσι κι αλλιως
αν παλι το φοβασαι εσυ το γκαζι ειναι αλλο θεμα.
τι οδηγουσες μεχρι τωρα?
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
Μπα δεν εχω θεμα με το γκαζι εχω οδηγησει και 1000αρι SS.. κοιτα γενικα εχω οδηγησει πιστιαρικα, αλλα ποτε δεν ειχα δικο μου.. εγω εχω ενα kdx200, καμια απολυτος σχεση δλδ μ αυτο που θα παρω τωρα.. θεωριτικα δλδ απο εμπειρια δρομου εχω μικρη, αλλα οχι οτι ειμαι και πληρως νυχτωμενος, αυτο..
λολ
Σαν ανωτερος ανθρωπος, ουτε καν με πειραζει που γελατε... Αλλα ρε καρντασια πραγματικα πειτε μας τον λογο να γελασουμε και μεις.. το χουμε αναγκη πραγματικα...
παρε οποιο σου αρεσει βασικα, δν λες κανενα κακο μηχανακι
πολυς κοσμος πηγε σε μεγαλο μηχανακι απευθειας, το γκαζι συνηθιζεται γρηγορα.. απλα να χεις το νου σου παντα κ να φορας εξοπλισμο ..
Χμμ.. δλδ νομιζεις οτι το να παω σε αυτην την κατηγορια απ το θεωριτικα μηδεν, ειναι αυτοκτονια? δλδ πιστευεις οτι δεν εχω το μυαλο να το διαχειριστω? εμενα η αλαζονεια σου και η ειρωνεια σου με τρομαζουν περισσοτερο, αλλα δεν το κανω θεμα.. φιλικα παντα..Εχεις δικιο, θα επρεπε να τρομαζουμε αντι να γελαμε με την αγνοια που προκυπτει απο τα λεγομενα σου...
χαλαρωστε ρε παιδες...![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Μια καλή επιλογή πάντως είναι να δημιουργήσεις ένα ενδιάμεσο στάδιο στην οδηγική σου εμπειρία και να πάρεις ένα 600 γυμνό. Και μεγαλύτερη εξοικίωση θα αποκτήσεις και θα μπορείς να μπαίνεις πίστα. Πλέον βρήσκεις Hornet, GSR & Z με πολύ καλές τιμές.
Στα ss τώρα, τα 1000 με τα 600, σίγουρα μπορούν να κινηθούν σχεδόν το ίδο γρηγορα αλλά το 1000 δεν συνχωρεί εκεί που το 600 θα συνχωρούσε.![]()