το τεστ απο οσο θυμαμαι ηταν αναλυση καινουριων λαδιων μετα τα εβαζαν σε μοτερ τους εκαναν 1000κμ με παρομοιες συνθηκες οδηγησης και μετα εκαναν παλι αναλυση.
το τεστ απο οσο θυμαμαι ηταν αναλυση καινουριων λαδιων μετα τα εβαζαν σε μοτερ τους εκαναν 1000κμ με παρομοιες συνθηκες οδηγησης και μετα εκαναν παλι αναλυση.
Αν δεν σου κάνει κόπο ομορφούλημας το σπας και μας το ξαναρίχνεις, γιατί - προσωπικά - δεν ξέρω κάποιο τύπο που να εκφράζει την ικανότητα θερμοχωρητικότητας ενός υλικού σε μονάδες "όσο το δυνατόν καλύτερου" και "οσο το δυνατόν πιο συχνής αλλαγής" ...
Και μην πετατε ότι νάναι, γιατί αν ένα υλικό έχει σχεδιαστεί για να παίζει ένα βασικό ρόλο (λίπανση), τον οποίο δεν εκτελεί σωστά μετά από κάποια χρήση (μερική αποσύνθεση) ΔΕΝ σημαίνει - ούτε αυτόματα, ούτε αυτοδίκαια - ότι θα σταματήσει να παίζει και τον δευτερεύοντα ρόλο (ψύξη)...
(όποιος δεν κατάλαβε τι λέω, να μην ρωτήσει γιατί έχω πονοκέφαλο από μια σφακιανή ρακή..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Να σΕ το δώσω αλλιώς για...
ΣΕ δινουν ένα τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο γιατί σΕ αρέσει να το πίνεις έτσι...
Συγχρόνως το χρησιμοποιείς και για εντριβές όταν κρυώνεις..
Κατα λάθος (ας πούμε) πέφτει γλυκάνισος στο εν λόγω τσίπουρο οπότε είναι πλεον ακατάλληλο προς πόσιν (από την πάρτη σου)
Αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι έγινε ακαταλληλο και για εντριβές..
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου