Αν έμενα σε μονοκατοικία δεν υπήρχε περίπτωση να έχω θέρμανση άλλη από ξυλόσομπες...
Αν έμενα σε μονοκατοικία δεν υπήρχε περίπτωση να έχω θέρμανση άλλη από ξυλόσομπες...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Γιατί είσαι άχρηστος κι ανίδεος. Τα μπουριά είναι μίνιμαλ ντεκό, άσε που μπορείς να βάλεις ακ λίγο τη γκλάβα σου να δουλέψει να τα φτιάξεις όμορφα.
Για τις αναθυμιάσεις τι να σου πω... Χρόνια και χρονάκια είχαμε ξυλόσομπες, ούτε καπνοί, ούτε αναθυμιάσεις (τι αναθυμιάσεις ρε άχρηστε; σε πηγάδι που βγάζει πετρέλαιο μένεις; )
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μόλις μου ριξε τηλέφωνο φίλος στο κέντρο και μου πε οτι σηκώνουν μηχανάκια με γερανούς της αστυνομίας.
Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου αυτή τη στιγμή με κατεύθυνση Ομόνοια.
Παιδιά καλησπέρα, είμαι νέος στο φόρουμ και νέος μοτοσυκλετιστής. Λέγομαι Βάιος, και μιας και δεν έβρισκα κάποιο σχετικό νήμα είπα να σας συστηθώ εδώ..
Καλησπέρα παιδια, ειμαι νεα στο φορουμ το ονομα μου ειναι μαριανθη
Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει.
Σημερα το πρωι παρκαρα σε χωρο φορτοεκφορτωσης κεντρο .Καποιος καλεσε αστυνομια γιατι ενα παιδι του γρατσουνισε το ακριβο του αυτοκινητο και ζητουσε νατου το πληρωσουν .....(το παιδακι ηταν με τα ποδια οχι με ποδηλατο κλπ)
Ηρθε η αστυνομια κι εβγαλε αποφαση υπερ του λογικα γιατι χαμογελουσε.....και αρχισε να γραφει ολα τα παρκαρισμενα.
Παω στο αυτοκινητο μου, ανοιγω την κλειδαρια κι εκεινη την ωρα χτυπαει το κινητο μου....μιλαω ενα λεπτο και οτι παω να μπω ερχεται η αστυνομικος και αντι να μου πει φυγε τωρα γιατι θα σε γραψω μου λεει περιμενε εκει που εισαι ερχομαι να σε γραψω
- μα της λεω φευγω με ειδες που παω να μπω στο αμαξι
-μου απαονταει σε ειδα που μιλας στο τηλ και με γραφεις
-να συνεννοηθω προσπαθω της λεω για να φυγω
-αρχιζει να με φωναζει και να μου λεει κατσε εκει που εισαι ερχομαι σε λιγο να σε γραψω
-πήρα αναποδες μπηκα στο αμαξι κι εφυγα κι εκεινη απο πισω μου να χτυπιεται
παει στο μαγαζι που ημουνα (ηταν συγγενεις μου) και αρχισε να φωναζει και να λεει να με παρουν τηλ να γυρισω να με γραψουν γιατι κρατησαν τον αριθμο απο τις πινακιδες και αν δε γυρισω θα μου κανουν μυνηση και διαφορα τετοια...
Εχουν το δικαιωμα να μου κανουν μυνηση???
Γνωριζει κανεις τις επιπτωσεις???
Τελος εφυγε και ειπε να παω εγω η ιδια στο αστυνομικο τμημα να δει τι θα κανει μαζι μου..
εγω δεν πηγα ομως γιατι μου ειπε ο δικηγορος μου να μην παω καθολου....
Mηχανάκι δεν έχεις εσύ ?
ΑΝ δεν έχεις να πας να πάρεις δικιά μας είσαι !
Ο δικηγόρος έχει δίκιο..
Τώρα το καλό σενάριο είναι να μην πήρε το νούμερο ή το ξεχάσει ή να βρει άλλον να τσαμπουκαλευτεί ή να βριε γκόμενο κλπ κλπ και να μη γίνει τίποτα.
Το κακό νορμάλ είναι να πάρεις γράμμα για πάρκινγκ σπίτι...
Υπάρχει και ένα κακό σενάριο αλλά δε νομίζω να γίνει !
![]()
Χαχαχαχαχαχαχαχα δυστυχως δεν εχω μηχανακι αυτοκινητο εχω και αν βγαλω διπλωμα για μηχανη θα παω οχι για παπακι
Μαλλον πηρε τον αριθμο απο τις πινακιδες γιατι αυτο το περιστατικο εγινε κεντρο με αρκετη κινηση......αυτη λυσαξε χτυπιοταν κανονικα την εβλεπα απο τον καθρεφτη...
Να παρω κληση δε με νοιαζει .... ηνυση να μη γινει και μου βαλουν κανενα μεγαλο προστιμο κλπ αυτο φοβαμαι....
Σορυ παιδια (θα μου πειτε γυναικα εισαι....τι περιμενεις..χαχαχαχαχαχ) απλα πατησα στην αναζητηση για το συγκεκριμενο θεμα μπηκα σε αλλα φορουμε δε με καλυπταν οι απαντησεις τους και ειδα οτι εδω ειναι για μηχανες αλλα ειδα οτι ειστε πιο ψαγμενοι απο αλλα φορουμ και ειπα να ρωτησω.....
Βεβαια οι αναρτησεις που ειδα ηταν πολυ παλιες απο το 2009 κι ετσι πηρα την αποφαση να ρωτησω...