Σελίδα 10 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 482

Θέμα: Τζάκια : Σήμερα ντουμανιάσαμε στην αιθάλη στα ΒΠ

Δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι οτι το δάσος δεν τους ανήκει... αλλα δεν έχουν και την ελάχιστη να το πούμε μπέσα.. να πάνε να κόψουν κανα ξερό δεντράκι η πεσμένο..

Απλά είναι κλασσικοι κακομαθημενοι.. που και στο παρελθόν σε κάθε περίπτωση θα έκαναν το ίδιο... είτε να χτίσουν παράνομα.. ειτε να πετάξουν τα μπάζα τους οπουδήποτε... είτε να δηλωσουν στην εφορία ψέυτικα στοιχεια.. κτλ..

Ο έντιμος ακόμα φτωχός κρατάει την αξιοπρεπειά του και δεν παρανομεί.. θα βρεί μια μέση λύση

Βέβαια το να δικαιολογούμε τον εαυτό μας όσον αφορά τα λάθη μας δείχνει και συγκεκριμένη κουλτούρα και νοοτροπία που μας έφτασε μέχρι εδώ...

ο Theod και ο Trooper καλα τα είπαν...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    To θέμα που έχει ανακύψει έχει να κάνει με άλλα πράγματα τελικά. Είναι θέμα νοοτροπία και παιδείας. Ο κλασσικός ο μ@λ@κ@ς ο νεοέλληνας, υποφέρει από τη κρίση, αλλά και τη σύνδεση στο συνδρομητικό κανάλι διαττηρεί και τους 2-3 λογαριασμούς κινητής (με τους οποίους δουλεύουν αντιστοίχως 2-3 κάθε άλλο παρά φθηνά smart phones) και τις καφετέριες και τις ταβέρνες τιμά αδιάκοπα και αδίαληπτα και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο κουλό κάνει που δεν συνάδει καθόλου με την εικόνα του φουκαρά εξαθλιωμένου. Μην μου λέτε ότι γενικεύω, δίπλα μου τα βλέπω καθημερινά και φαντάζομαι και εσείς. Αυτός λοιπόν ο τύπος, δεν το έχει σε τίποτα να πάει στο δάσος και να γ@μήσει ότι βρει μπροστά του, γιατί το πετρέλαιο είναι ακριβό και δεν θα έχει να ζεσταθεί. Και το πιστεύει αυτό και είναι ικανός να βγει να το βροντοφωνάξει κιόλας πνιγμένος από το άδικο... Είπαμε το ποιες είναι τελικά οι ανάγκες μας και πως τις διαχειριζόμαστε είναι πάρα πολύ μεγάλη κουβέντα.
    Ο Νεοέλληνας που περιγράφεις δεν έχει (και δεν είχε ποτέ) την βασική ικανότητα να διαχειριστεί τα οικονομικά του.
    Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα καταφέρει να χειριστεί αλυσοπρίονο και να κόψει δέντρο χωρίς να σκοτωθεί.
    Προσωπικά νομίζω ότι ούτε τζάκι η σόμπα δεν μπορεί να χειριστεί οπότε φοβάμαι ότι θα αρχίσουν οι πυρκαγιές σε πολυκατοικίες, και οι εκρήξεις ξυλολεβήτων σε λίγο καιρό.
    Δεν είναι όμως συγκρίσιμο το κόστος του smartphone με το κόστος του πετρελαίου στα κοινόχρηστα, ειδικά στα σπίτια που έχει αγοράσει ο νεοέλληνας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Ότι γίνεται στην Αθήνα γίνεται και εδώ κάτω και προσωπικά έπαθα σοκ, όταν βρέθηκα αυτές τις μέρες στην Αθήνα και είδα πως συνεχίζει να λειτουργεί ο κόσμος, στα mall και στα μαγαζιά έξω.
    Μη ψαρώνεις βόλτα πάνε...
    Έχουν πάθει μεγάλο σοκ τα μαγαζιά.
    50%
    κάτω από πέρσι είναι
    (και 85 από πρόπερσι)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Ο Νεοέλληνας που περιγράφεις δεν έχει (και δεν είχε ποτέ) την βασική ικανότητα να διαχειριστεί τα οικονομικά του.
    Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα καταφέρει να χειριστεί αλυσοπρίονο και να κόψει δέντρο χωρίς να σκοτωθεί.
    Προσωπικά νομίζω ότι ούτε τζάκι η σόμπα δεν μπορεί να χειριστεί οπότε φοβάμαι ότι θα αρχίσουν οι πυρκαγιές σε πολυκατοικίες, και οι εκρήξεις ξυλολεβήτων σε λίγο καιρό.
    Δεν είναι όμως συγκρίσιμο το κόστος του smartphone με το κόστος του πετρελαίου στα κοινόχρηστα, ειδικά στα σπίτια που έχει αγοράσει ο νεοέλληνας.
    Επέτρεψε μου να σου πω ότι κακώς έχεις την εντύπωση ότι αναφέρομαι σε ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού της χώρας... η μ@λ@κι@ είναι διάσπαρτη και έχει πέσει σαν ομίχλη χειρότερη από αυτή της αιθάλης στο κεφάλι μας εδώ και χρόνια. Άλλοι έχουμε επηρρεαστεί λιγότερο, άλλοι περισσότερο, το θέμα είναι ότι κάτι μας έχει αφήσει σε όλους. Οι πυρκαγιές ήδη έχουν ξεκινήσει, τα πυροσβεστικά έκαναν πολλά δρομολόγια αυτές τις ημέρες. Μου γράφεις για απλά παραδείγματα βλακείας και δεν αναφέρσεαι στο πιο έκδηλο και πασιφανές, στο τι ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές... είμαστε πολύ επικίνδυνο είδος πλέον, αυτή η μίξη τζάμπα υπερηφάνιας που έχει καταρακωθεί, η νοοτροπία της μαγκιάς κλανιάς και εξάτμισης που μας έχει εμποτίσει και δεν λέει να φύγει με τη καμία, το ντάντεμα που μας έχουν ρίξει οι πάντες από οικογένεια μέχρι κράτος και μας έχει ευνουχίσει, δεν ξέρω πως, που και πότε θα ξεσπάσει. Δες τα ποσοστά της ΧΑ, άκου απόψεις που κυκλοφορούν και θαύμασε νοοτροπίες.

Χρεοκοπημενο μελος Το avatar του/της taskon
    Αφήνω απ εξω κάποιον ο οποίος έχει πραγματικο πρόβλημα και δεν μπορεί να επιβιώσει αρα καιει ότι βρει και πάω σε χαρακτηριστικο παραδειγμα στην πολυκατοικια που ειμαι διαχειριστής.
    διαμερισμα 112 τμ έβαλε ενεργειακο τζακι αξιας 4000 ευρω, που ζεσταίνει μόνο το σαλόνι. για το δωματια θα χρησιμοποιει επικουρικα aircondition. Ζητάει να μην πληρώνει το πάγιο της αυτονομης θερμανσης γιατι του στοιχιζει ακριβα (περιπου 150€ το χρόνο). πεστε μου πόδο οικονομια θα κάνει και ποτε θα αποσβεσει το κόστος του τζακιου αφου και το ρευμα ανεβαίνει αλλα και τα ξύλα θα ανέβουν ή θα φορολογηθουν. επιπλέον για να κάνει αυτος οικονομία ζηταει απο τους άλλους να επιβαρυνθούν το κόστος του παγίου του.νεοελληνικη πραγματικοτητα ή όχι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Το τζάκι ζεσταίνει μόνο σε απόσταση 2 μέτρα απ'αυτό.Όλο το υπόλοιπο σπίτι κρυώνει εξ' αιτίας του τζακιού...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taskon Προβολή μηνύματος
    Αφήνω απ εξω κάποιον ο οποίος έχει πραγματικο πρόβλημα και δεν μπορεί να επιβιώσει αρα καιει ότι βρει και πάω σε χαρακτηριστικο παραδειγμα στην πολυκατοικια που ειμαι διαχειριστής.
    διαμερισμα 112 τμ έβαλε ενεργειακο τζακι αξιας 4000 ευρω, που ζεσταίνει μόνο το σαλόνι. για το δωματια θα χρησιμοποιει επικουρικα aircondition. Ζητάει να μην πληρώνει το πάγιο της αυτονομης θερμανσης γιατι του στοιχιζει ακριβα (περιπου 150€ το χρόνο). πεστε μου πόδο οικονομια θα κάνει και ποτε θα αποσβεσει το κόστος του τζακιου αφου και το ρευμα ανεβαίνει αλλα και τα ξύλα θα ανέβουν ή θα φορολογηθουν. επιπλέον για να κάνει αυτος οικονομία ζηταει απο τους άλλους να επιβαρυνθούν το κόστος του παγίου του.νεοελληνικη πραγματικοτητα ή όχι?
    Δεν έχεις άδικο γιατι ο συγκεκριμένος λειτουργεί ατομικά και όχι συλλογικα. Δυστυχώς η νοοτροπία είναι το πρόβλημα... και την αντιμετωπίζουμε καθε μέρα.. στο δρόμο στις δουλειές μας στη καθημερινοτητά μας...

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Χθεσινή φωτογραφία, φαινομενικά άσχετη, πολύ σχετική σκέφτομαι εγώ. Πίσω από τα λοξώς παρκαρισμένα αυτοκίνητα έχει δημοτικό parking 5 στρέμματα το οποίο είναι δωρεάν και το οποίο την ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία ήταν άδειο. Από το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο κατεβαίνουν συνεχώς γονείς με παιδάκια και παιδικά καρότσια καθότι υπάρχει αλσύλιο και παιδική χαρά στην κορυφή του δρόμου. Συμπτωματικά, γνωρίζω ότι την ίδια μέρα ένα ασθενοφόρο θα έφερνε μετά από πολύμηνη παραμονή στο νοσοκομείο μια ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της, η οποία είναι κλινήρης και μετακινείται μόνο σε φορείο. Τηλεφώνησα στην αστυνομία, 1 ώρα+ μετά δεν εμφανίστηκε κανένας. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα νεοελληνικής μαλακίας και μαγκιάς, ο τύπος αυτός είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα το είχε και πολύ να πάει να κόψει ξύλα από την Πάρνηθα επί παραδείγματι αν μπορούσε. Αναλογιστείτε πόσους τέτοιους και τέτοιες συμπεριφορές αντικρύζετε καθημερινά γύρω σας.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_3476.jpg 
Προβολές:	173 
Μέγεθος:	100,6 KB 
ID:	277756

Αναλογιστείτε πόσους τέτοιους και τέτοιες συμπεριφορές αντικρύζετε καθημερινά γύρω σας.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_3476.jpg 
Προβολές:	173 
Μέγεθος:	100,6 KB 
ID:	277756
    Ετσι ειναι φιλε Ηymador αυτοι είμαστε ... και εγώ πιανω τον εαυτό μου πολλές φορές να λειτουργώ έτσι.. (ειδικα οσον αφορά την οδήγηση )

Εγω εχω βαρεθεί να τσακώνομαι στο supermarket που παρκαρουν στις 2 μοναδικες θέσεις για ανάπηρους... μιλάμε για τραγική κατάσταση..
    Καλα δε συζητώ οτι πιάνω ένα ενα τους γειτονές μου και τους εξηγώ οτι δεν είναι σωστό να πετάνε τα σκουπίδια εξω απο το κάδο... και οτι μπορούν να τα αφήσουν εντός της αυλής τους μέχρι να δουν το κάδο άδειο.. λογω απεργιών κτλ....

Μαλλον πρέπει να έχω γίνει ο σπασαρχειδας της γειτονιάς...

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Εντάξει να τον βοήθαγες να κόψει ένα δάσος για να ζεσταθεί όπως λες και να το στερούσες από χιλιάδες άλλους, όχι ως τόπο αναψυχής και μέρος για να πηγαίνουν για εντουράδα, αλλά ως πηγή ζωής και οξυγόνου. Εκπληκτική λογική... και εγώ αύριο άμα πεινάσω θα έρθω σπίτι σου, θα μπουκάρω μέσα και θα πάρω ότι φαγώσιμο έχεις... άμα μου προβάλλεις αντίσταση, sorry, θέμα επιβίωσης, άσε που θα έχω και συνεργούς, συμπονετικούς ανθρώπους που αφού θα με βλέπανε σκελετωμένο θα προθυμοποιούνταν να με βοηθήσουν για να μην πεθάνω...

τι σε κανει να πιστευεις ότι δεν θα φτάσουμε εκεί?τι βλέπεις που δεν μπορούμε να δούμε οι υπόλοιποι...

φυσικά και συμφωνω ότι είναι πρόβλημα αλλα σορρυ δεν θα κάτσω να τα βάλω με αυτούς.

αλλοι μας γ@$νε αλλου θα τα ρίξω?
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

+1000

Είναι η ισοπεδωτική λογική ( ; ) και η υπεραπλούστευση των πάντων που μας οδήγησε εδώ και θα μας πάει ακόμη παραπέρα. Και ο υπερνεοφιλελεύθερος έτσι απλουστευμενα τα έχει τα πράγματα στο μυαλό του, μην έχετε λάθος εντυπώσεις... προκειμένουν να επιβιώσουν οι τράπεζες και οι αγορές, δεν έχουν σημασία κάποιες παράπλευρες απώλειες, για αυτόν δάση και δέντρα είμαστε, την ίδια στρεβλή "ηθική" χρησιμοποιεί σε άλλη κλίμακα.

πως κατεφερες να εξομοιώσεις τραπεζες και αγορές με ανθρώπινες ψυχές....

τα ειλικρινα μου συλληπητήρια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Zid Προβολή μηνύματος
    Ετσι ειναι φιλε Ηymador αυτοι είμαστε ... και εγώ πιανω τον εαυτό μου πολλές φορές να λειτουργώ έτσι.. (ειδικα οσον αφορά την οδήγηση )

Εγω εχω βαρεθεί να τσακώνομαι στο supermarket που παρκαρουν στις 2 μοναδικες θέσεις για ανάπηρους... μιλάμε για τραγική κατάσταση..
    Καλα δε συζητώ οτι πιάνω ένα ενα τους γειτονές μου και τους εξηγώ οτι δεν είναι σωστό να πετάνε τα σκουπίδια εξω απο το κάδο... και οτι μπορούν να τα αφήσουν εντός της αυλής τους μέχρι να δουν το κάδο άδειο.. λογω απεργιών κτλ....

Μαλλον πρέπει να έχω γίνει ο σπασαρχειδας της γειτονιάς...

Λειτουργείς έτσι γιατί είναι εύκολο.
    Κι αυτό κάνει ο άνθρωποες από πάντα.
    Άμα ξέρεις όμως ότι θα έρθει ο γερανός και θα στο πάρει, παρκάρεις?
    Όχι φυσικά.

Και για αυτό υπάρχουν οι νόμοι, όχι για τους καλούς ανθρώπους, για τους άλλους που νομίζουν ότι η ζωή είναι τσιφλίκι τους.
    Φυσικά δεν είναι δουλιά δική σου να βάλεις τάξη κι αν το προσπαθήσεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τσακωθείς.

ΑΛΛΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΝ ΑΥΤΑ
    (το κράτος που λέγαμε από πάνω...)

και αμα θετε μπορούμε να το προχωρησουμε και λίγο πιο πέρα και να προσπαθήσουμε να φανταστουμε και να γραψουμε απο τώρα

ΠΟΙΕΣ θα είναι οι ενεργειες της Αυτοκρατοριας για το θέμα αυτό....

μην είναι η ελάττωση του φόρου στο πετρέλαιο?μην είναι η γερη επιδότηση αντλιών θερμότητας ή συγχρονων μοναδων pellet?πχ με αγορα σε τιμη κοστους απο το κράτος και μετα πώληση με ατοκες δόσεις στον εξαθλιωμενο λαό?

ή κατι άλλο....μακρύτερο και χοντρότερο...το ρεύμα +25%....και εχει κ συνέχεια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Νομίζω ήταν απαίτηση της κοινωνίας ο περιορισμός του Δημόσιου τομέα.

εισ ωραίος

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    μετακομιστε στην επαρχια.μονο ετσι θα σωθειται.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Σελίδα 10 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η πρωτη πιστα στην Κρητη στα Χανια!!!
    από DrIoannis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 19:54
  2. Καφεδακι (με ολιγη βολτα), σημερα στις 6:00 στην καντινα
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2006, 16:42
  3. Σημερα τριτη καφες στα Λιμανακια στις 6+
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2005, 16:34
  4. Προσοχή στα όρια ταχύτητας στην Ιταλία