Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 67

Θέμα: Εδώ μπαίνουν οι ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ και ΥΠΟΠΤΕΣ αγγελίες

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Κι εκείνος την κομμωτριούλα
    η δικιά μου είναι ξανθιά και κοντή :a17:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    η δικιά μου είναι ξανθιά και κοντή :a17:
    Ο καθένας με την δικιά του...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ο καθένας με την δικιά του...
    ελπίζω να μη διαβάζει η γκόμενα moto.gr γιατί με βλέπω να με βρίσκει η νέα χρονιά σα το Φωτόπουλο

αοοοοοοοοοοματος...

Το ξαναλέω ..........150 ευρώ για 4 μτχ φλασάκια και ένα ζευγάρι προστατευτικά στο τεπόζιτο !!!!!!!!!!!

Με 100 και λιγότερα βρήσκεις μτχ κάγκελα προστασίας κινητήρα .

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Το ξαναλέω ..........150 ευρώ για 4 μτχ φλασάκια και ένα ζευγάρι προστατευτικά στο τεπόζιτο !!!!!!!!!!! Με 100 και λιγότερα βρήσκεις μτχ κάγκελα προστασίας κινητήρα .
    και με 50€ ένα ζευγάρι παπούτσια... τι συγκρίνεις;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    ...Τις προάλες κάποιος από εδώ πούλησε ένα μπουφάν 80 ευρώ και το είδε να πουλιέται μετά από 2 μέρες 180 . Αυτό δεν είναι ύποπτο μιας και καινούριο μπορεί να κάνει πολύ παραπάνω ,αλλά εάν είναι δικό μου και μου το έχουν κλέψει ,τότε είναι ...
    Δυστυχώς είναι πολλοί εδώ μέσα οι επιτήδειοι οι οποίοι κοιτάνε να βγάλουν κέρδος ανέξοδα, το moto.gr είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας, υπάρχουν καλοί, κακοί, απατεώνες, τίμιοι. Έχω βάλει εδώ και καιρό αγγελία 2 κράνη και ένα τζάκετ, ειλικρινά με έχουν πάρει 10 τηλέφωνα και π.μ. ότι ενδιαφέρονται, ρωτάνε τάχα πληροφορίες και μετά εξαφανίζονται αφού πρώτα παζαρέψουν την τιμή. Ένας συγκεκριμένος έπαιρνε από απόκρυψη και δεν το σήκωνα, στο τέλος έστειλε ένα μήνυμα πάρε με τηλ στο τάδε νούμερο, τον πήρα, μου έκανε τα χίλια παζάρια, κλείσαμε μια τιμή και την ημέρα που είχαμε κανονίσει να πάω στα ΕΛΤΑ να το στείλω αντικαταβολή, με πήρε να μου πει ότι τελικά έκανε λάθος μέγεθος και ότι κράνος που έκανε καινούριο €280 το βρήκε σε μαγαζί μετρητά €70 και θα έπαιρνε το δικό μου μόνο άμα του το άφηνα €50. Τώρα δεν ξέρεις εάν ήθελε να το αγοράσει στο σκότωμα από εμένα για να το πουλήσει ακριβότερα ή και απλά να το κρατήσει για αυτόν. Ή για το τζάκετ της υπογραφής, μου έστειλε κάποιος μήνυμα ότι για €100 έρχεται και το αγοράζει επιτόπου γιατί τόσα έχει. Από ψέμμα και απατεωνιά άλλο τίποτα. Τώρα μόλις μίλαγα με φίλο έμπορο μοτοσυκλετών, στο site του επίσημου εμπόρου ανέφερε για ένα προϊόν την τάδε τιμή, κανονίζω να το φέρει και με παίρνει τώρα τηλ ότι ξαφνικά του ζήτησε παραπάνω χρήματα γιατί η προσφορά που είχαμε δει ήταν λέει για να διώξει το κομμάτι και πλέον ισχύει άλλη τιμή...η πλάκα είναι ότι και τώρα που μπήκα το εμφανίζει σε στόκ και σε προσφορά. Αυτός με το κουτοπόνηρο μυαλό θα χάσει και ας νομίζει ότι θα κερδίσει. Σκέφτηκα να πάρω το ΙΝ.ΚΑ αλλά σιγά μη γίνει τίποτα...Είπαμε, παντού υπάρχουν καλοί και κακοί.

Μιλάω για αντ/κα ίδιας μοτο .

..Όπως και να χει .,θα το αφήσω να το φάει το σκοτάδι και δεν θα ξαναποστάρω .....Αλλά , ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Παντως εαν καποιος πουλαει παραπανω απο οτι το αγορασε(απο το μαγαζι) και συνεπως την τιμη που γραφει η αποδειξη,ειναι παρανομος...και αυτο γιατι βγαζει κερδος και αρα πρεπει να αποδιδει φπα.
    δηλαδη αν αγορασεις ενα κρανος 300Ε,δεν το φορεσεις καθολου και το εχεις στο κουτι του και 1 μηνα μετα αποφασισεις να το δωσεις 320Ε γιατι εγινε στο ενδιαμεσο πυρηνικη καταστροφη και διαλυθηκαν τα εργοστασια και το πουλανε πλεον 400Ε το ιδιο κρανος,δεν μπορεις η εστω πρεπει να αποδωσεις και φπα στο κρατος.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dant3 Προβολή μηνύματος
    Παντως εαν καποιος πουλαει παραπανω απο οτι το αγορασε(απο το μαγαζι) και συνεπως την τιμη που γραφει η αποδειξη,ειναι παρανομος...και αυτο γιατι βγαζει κερδος και αρα πρεπει να αποδιδει φπα.
    δηλαδη αν αγορασεις ενα κρανος 300Ε,δεν το φορεσεις καθολου και το εχεις στο κουτι του και 1 μηνα μετα αποφασισεις να το δωσεις 320Ε γιατι εγινε στο ενδιαμεσο πυρηνικη καταστροφη και διαλυθηκαν τα εργοστασια και το πουλανε πλεον 400Ε το ιδιο κρανος,δεν μπορεις η εστω πρεπει να αποδωσεις και φπα στο κρατος.
    Γιατι νομιζεις οτι απο αυτον που το αγορασες 300€ θα αποδωσει φπα στο κρατος;
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Κοίτα εγώ πάω σε μια κομμώτρια στη Ν Σμύρνη που είναι όμορφη και μου κάνει μασάζ…
    Είναι και μηχανόβια.
    Κάποτε ήθελε 20 αλλά τώρα θέλει 15, εγώ συνεχίζω να πηγαίνω και να σκάω τα 20.
    Δεν τις λέω καν πως να με κουρέψει πια.
    Ξέρει αυτή.

Πιο κάτω από το σπίτι μου είναι μια ΦΑΚΛΑΝΑ και θέλει 12.
    Εγώ το χάλι μου έχω έτσι κι αλλιώς και δε με νοιάζει η ποιότητα αρκεί να μην μοιάζω με τράγο.
    Κατανοητό?

(και δε μιλήσαμε για ξυλα, ουκρανιές ρουμανιές κλπ έτσι? Κούρεμα μόνο)
    Πολλά δίνεις μόνο για κούρεμα ρε συ. Εγω με 5€ κουρεύομαι και μάλιστα ο κομμωτής που πάω μου κάνει το καλύτερο κούρεμα
    που εχω κάνει ποτε. Και είναι και πολύ γρήγορος και με λούσιμο κομπλέ και ζελεδάκι μετά αν θες(εγω με το κράνος δεν βάζω ποτέ).
    Παλιότερα είχα καλό φιλαράκι που πήγαινα αλλά αποφάσισε να κουρέυει απο εκεί ψηλά πια...
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dant3 Προβολή μηνύματος
    Εδώ είσαι λάθος νομίζω... Το θέμα δεν είναι εάν πουλάει παραπάνω ή αν αποδίδει ΦΠΑ, το θέμα είναι ότι πουλάει κάτι. Υπό Κ.Σ. που λέγαμε και στη φυσική, ακόμα και €5 να πουλήσεις ένα κράνος και να τα βάλεις όλα στην τσέπη σου είναι παράνομο.

Αfricaνος και Τζεντλεμαν Το avatar του/της montechristo
    Να κανω μια ερωτησουλα κι εγω? Εχω παραλληλα με το Αφρικανακι κι ενα ΜΧ5. Τρυπιος κουμπαρας κι αυτος επι σχεδον 10χρονια, εχει φαει ουκ ολιγα λεφτα (υπηρχαν τοτε...) και πλεον η εμπορικη του αξια ειναι τετοια (7-8000 μαξ) που εχω αποφασισει οτι παντρευτηκαμε. Καποια στιγμη για πλακα εβαλα αγγελια (την οποια και διατηρω) οπου το "πουλαω" 15000 αρχικα και μετα 20000. Ειμαι κλεφτης? Κερδοσκοπος? Σαφεστατα το Μιατακι δεν θα πουληθει ΠΟΤΕ με τετοια τιμη, αλλά δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορω εγω σαν ιδιοκτητης να το κοστολογησω οσο θελω εγω... Δεν εχω γραψει το παραμικρο ψεμα στην αγγελια, απλά ζηταω πολλα λεφτα. Και? Αυτο με κανει απατεωνα? Μαλλον κατι δεν καταλαβαινω σωστα...
    Benelli TRK 502 X 2020 - Honda SH 150 2009

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Γιατί δεν ποσταρετε την "ύποπτη " αγγελια,χωρίς να φαίνονται στοιχεία, τηλέφωνα, ονομάτα (σαφώς ) και χωρίς σχόλια και λόγια και αποφασίζουμε εμείς οι υπολοιποι αν είναι "ύποπτη "...

aristidisz εχεις δικιο η απαντηση που εδωσα ηταν ατοπη και ισοπεδωτικη,ομως βιαζομουνα να φυγω για δουλεια και εκαιγα στο τζακι κατι κολωνες της ΔΕΗ,πρεπει να
    με μαστουρωσαν λιγο.....
    τεσπα κανε χ στην απαντηση μου.
    ομως....και εσυ με το παραδειγμα του κομωτηριου το τραβηξες το θεμα και ξεφυγε εντελως.
    ειναι αυτο που λενε οτι η μλκια ειναι μεταδωτικη
    στο θεμα μας τωρα...
    εγω ειμαι απ αυτους που δεν πιστευουν οτι,οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο.
    η αισχροκερδεια ειναι μια ειτε την καλυπτει ο νομος ειτε οχι.
    δεν λεμε για αγορες εξωτερικου,ιντερνετ και ανομοια πραμματα που διεπωνται πιθανως απο αλλους νομους.
    εγω καταλαβα οτι ο lioulios εννοουσε της κραυγαλεες περιπτωσεις αισχρο-κερδιας.
    πχ.....φιλος μου θελει να πουλησει το tdm του.
    βλεπει της αγγελιες και tdm σε παρομοια κατασταση με το δικο του πωλουνται γυρω στα 5000.
    αυτος το βαζει αγγελια στα 6000.εεε δεν θα του πω και τιποτα.μπορει να δυσκολευτει η να μην καταφερει να το πουλησει αλλα δεν θα τον κραξω.
    εαν ομως το βαλει στα 8000,τοτε ναι...θα το κραξω το χαιβανι.
    δεν λεω οτι τετοιοι τυποι ειναι απατεωνες αλλα οπως και να το κανουμε ειναι χαιβανια και βοηθανε εν αγνοια τους,τους απατεωνες.
    αυτο σε απαντηση του montechristo

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εδώ μπαίνουν οι αστείες/περίεργες φωτογραφίες Νο2:
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2055
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2012, 12:09
  2. Εδώ μπαίνουν οι αστείες/περίεργες φωτογραφίες:
    από kapeos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3262
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2010, 09:29

Κανόνες δημοσιεύσεων