Σελίδα 17 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920212227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 482

Θέμα: Τζάκια : Σήμερα ντουμανιάσαμε στην αιθάλη στα ΒΠ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Ο υπεύθυνος άνθρωπος θα κάτσει να κρυώσει λίγο παραπάνω, θα σφίξει τα δόντια, θα φερθεί πολιτισμένα.
    Ο άλλος, ο μαλάκας θα πάει δίπλα, θα κόψει ένα δέντρο και θα ζεσταθεί τσάμπα ή θα κάψει ότι βρει αδιαφορώντας αν ο άλλος δίπλα πνίγετε.
    xaxaxaxaxaxaxaxax
    ρε συ κτηνος τα θες και τα λες αυτα?
    αχχαχχαχαχαχ
    οταν αυτος που παει να κοψει τα τζακια φωναζε στο συνταγμα....ο ΚΑΛΟΣ τον εγραφε στα παπαρια του και καθοταν στο φεισμπουκ...αυτος δεν ηταν τοτε μαλακας??
    και φταιει ο μαλακας που παει να κοψει τα δεντρα τωρα γιατι οταν ζητησε την βοηθεια σου να μην φτασουν ως εκει, τον εγραφες (δεν λεω εσενα συγκεκριμενα)
    αρα τωρα ειανι αυτος που κοβει ο κακος....
    μαλιστα...
    και για να ειμαι ΚΑΛΟΣ....πρεπει επειδη εσενα σου καυ@@@@σε να με φερεις σε αυτην την θεση (δεν εννοω τον πολιτη) να κατσω να κρυωσω!!!!
    χααχχαχχχααχχχχχαχαχαχ ρε τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα......αχαχαχχχαχαχχ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    ΌΧΙ να μη κρυώσεις να κόψεις όσα δέντρα μπορείς, αφού η επαναστατικότητα προσδιορίστηκε και σταμάτησε σε μερικά ανεμίσματα της γαλανόλευκης μπροστά στο σύνταγμα, εντάξει αντικαταστάθηκες κομπλέ, τώρα κόψε δέντρα, πάρκαρε σε ράμπες αναπήρων, δώσε και καμία σφαλιάρα σε καμία περίεργη γειτόνισσα, την επόμενη φορά όποιος πάει Σύνταγμα θα πάρει και επαναστατόσημο. Γιατί θα πρέπει να μπερδεύουμε την βούρτσα με τη μπατανόβουρτσα ? Υπάρχει θέμα με ξυλόσομπες και τζάκια, υπάρχει θέμα με το ενεργειακό γενικά, η λύση είναι να έρθω να σου πάρω τα κουφώματα και να να τα κάψω? η λύση είναι να κόψω ότι δέντρο υπάρχει? μήπως να ρίξω στη σόμπα μου κάνα αδέσποτο? κάναν μετανάστη κάνα άτομο με ειδικές ανάγκες? γενικά για να ζεσταθώ θα πρέπει να πηδήξω ότι δε μπορεί να αντισταθεί ή να προσπαθήσω να βρω τρόπο για κάτι καλύτερο ? Δεν έχει κανείς προσωπικά μαζί σου απλά και πνιγόμαστε από την κάπνα και θέλουμε να μείνει κάνα δάσος!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    ΌΧΙ να μη κρυώσεις να κόψεις όσα δέντρα μπορείς, αφού η επαναστατικότητα προσδιορίστηκε και σταμάτησε σε μερικά ανεμίσματα της γαλανόλευκης μπροστά στο σύνταγμα, εντάξει αντικαταστάθηκες κομπλέ, τώρα κόψε δέντρα, πάρκαρε σε ράμπες αναπήρων, δώσε και καμία σφαλιάρα σε καμία περίεργη γειτόνισσα, την επόμενη φορά όποιος πάει Σύνταγμα θα πάρει και επαναστατόσημο. Γιατί θα πρέπει να μπερδεύουμε την βούρτσα με τη μπατανόβουρτσα ? Υπάρχει θέμα με ξυλόσομπες και τζάκια, υπάρχει θέμα με το ενεργειακό γενικά, η λύση είναι να έρθω να σου πάρω τα κουφώματα και να να τα κάψω? η λύση είναι να κόψω ότι δέντρο υπάρχει? μήπως να ρίξω στη σόμπα μου κάνα αδέσποτο? κάναν μετανάστη κάνα άτομο με ειδικές ανάγκες? γενικά για να ζεσταθώ θα πρέπει να πηδήξω ότι δε μπορεί να αντισταθεί ή να προσπαθήσω να βρω τρόπο για κάτι καλύτερο ? Δεν έχει κανείς προσωπικά μαζί σου απλά και πνιγόμαστε από την κάπνα και θέλουμε να μείνει κάνα δάσος!

+1000

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Δεν έχει κανείς προσωπικά μαζί σου απλά και πνιγόμαστε από την κάπνα και θέλουμε να μείνει κάνα δάσος!

οταν γινουν ετσι παλι τα πραγματα που μπορω να πληρωνω οτι πρεπει για να μην κοβω δεντρα....θα με πιασει παλι η οικολογικη μου συνειδηση..
    μεχρι τωρα ειλικρινεστατα χεσ@@@α

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    οταν γινουν ετσι παλι τα πραγματα που μπορω να πληρωνω οτι πρεπει για να μην κοβω δεντρα....θα με πιασει παλι η οικολογικη μου συνειδηση..
    Καλα ειλικρίνα συζητάμε τόσες μέρες... .γιατι δεν το έλεγες απο την αρχή.. να καταλάβουμε το τρόπο σκέψης σου...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Κάντε υπομονή βρε… στην Ελλάδα είμαστε … πόσο να κρατήσει ο χειμώνας…

Μετά θα μπουμπουνίσουμε τα ερ κοντισιον που είναι «οικολογικά»…

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Ok Γιώργο, απλά να ξέρεις ότι επειδή ζορίζομαι οικονομικά αυτή την εποχή, όταν ξαναβγούμε για καφέ, έχε το νου σου στο πορτοφόλι σου γιατί κάτι θα σου τσουρνέψω, 20άρι - 50άρι ότι έχεις... δεν είμαι κλέφτης και @δι απλά στην ανάγκη είμαι... όταν και άμα ξαναφτιάξουν τα πράγματα, θα είμαι ηθικός πάλι και έντιμος, μην ανησυχείς, απλά τώρα ένεκα της κατάστασης χέστηκα για τις αξίες μου και για το ότι θα ρισκάρω τη φιλία μας ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    +1000 κούτσουρα από τον εναπομείναντα εθνικό δρυμό της Πάρνηθας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Zid Προβολή μηνύματος
    Καλα ειλικρίνα συζητάμε τόσες μέρες... .γιατι δεν το έλεγες απο την αρχή.. να καταλάβουμε το τρόπο σκέψης σου...
    sas kratousa se agwnia, twra kserete

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ok Γιώργο, απλά να ξέρεις ότι επειδή ζορίζομαι οικονομικά αυτή την εποχή, όταν ξαναβγούμε για καφέ, έχε το νου σου στο πορτοφόλι σου γιατί κάτι θα σου τσουρνέψω, 20άρι - 50άρι ότι έχεις... δεν είμαι κλέφτης και @δι απλά στην ανάγκη είμαι... όταν και άμα ξαναφτιάξουν τα πράγματα, θα είμαι ηθικός πάλι και έντιμος, μην ανησυχείς, απλά τώρα ένεκα της κατάστασης χέστηκα για τις αξίες μου και για το ότι θα ρισκάρω τη φιλία μας ...
    file kanena provlima eilikrina.....afou sou lew alithia oti tha to exw kai pawn sto trapezi gia na sto kanw pio eukolo....
    twra an esy katafereis kaii vreis 20ari ekei mesa, xarisma sou re agorina

file kanena provlima eilikrina.....afou sou lew alithia oti tha to exw kai pawn sto trapezi gia na sto kanw pio eukolo....
    twra an esy katafereis kaii vreis 20ari ekei mesa, xarisma sou re agorina
    πείτε και σε μας που ποτε εεεεε?

Μέλος Το avatar του/της andreas 400
    μενω μαρουσι,εχω πληγει οπως ολοι απο την κριση αλλα το τζακι δεν το αναβω για πολλους λογους,πληρωνω ακομα φ.αεριο.προτιμω να κοψω αλλα εξοδα ισως περιττα μεχρι τωρα αλλα οχι τη θερμανση.αναγκαζομαι να βαζω τα ρουχα τα πλυμενα μεσα στο σπιτι.αποτελεσμα να γεμισουν μουχλα 2δωματια.....παιρνω αφυγραντηρα η' στεγνωτηριο οεο;;τπτ απο τα 2 γιατι ναι πανακριβα.δυστηχως εμεις οι ελληναρες ειμαστε φτερο σε ανεμο που αλλαζει συνεχως κατευθυνση....χαμος στο συνταγμα απο κοσμο;;να παμε κι εμεις!!και;;παει περασε και αυτο και ηρθαν ακομα πιο σκληρα μετρα...εβαζαν ολοι ινβερτερ κλιματιστικα πριν 3-4χρονια;;;να παρουμε και μεις!!παιρνουν ξυλοσομπες ατομα που δεν γινεται να κανουν κατι αλλο....να φουντωσουμε το τζακι και εμεις να κανουμε την επανασταση και να μην βαλουμε πετρελαιο...στην τελικη σουμα θα βγουμε το ιδιο χαμενοι και το @@δελο κρατος θα μας την φορεσει παλι!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andreas 400 Προβολή μηνύματος
    μενω μαρουσι,εχω πληγει οπως ολοι απο την κριση αλλα το τζακι δεν το αναβω για πολλους λογους,πληρωνω ακομα φ.αεριο.προτιμω να κοψω αλλα εξοδα ισως περιττα μεχρι τωρα αλλα οχι τη θερμανση.αναγκαζομαι να βαζω τα ρουχα τα πλυμενα μεσα στο σπιτι.αποτελεσμα να γεμισουν μουχλα 2δωματια.....παιρνω αφυγραντηρα η' στεγνωτηριο οεο;;τπτ απο τα 2 γιατι ναι πανακριβα.δυστηχως εμεις οι ελληναρες ειμαστε φτερο σε ανεμο που αλλαζει συνεχως κατευθυνση....χαμος στο συνταγμα απο κοσμο;;να παμε κι εμεις!!και;;παει περασε και αυτο και ηρθαν ακομα πιο σκληρα μετρα...εβαζαν ολοι ινβερτερ κλιματιστικα πριν 3-4χρονια;;;να παρουμε και μεις!!παιρνουν ξυλοσομπες ατομα που δεν γινεται να κανουν κατι αλλο....να φουντωσουμε το τζακι και εμεις να κανουμε την επανασταση και να μην βαλουμε πετρελαιο...στην τελικη σουμα θα βγουμε το ιδιο χαμενοι και το @@δελο κρατος θα μας την φορεσει παλι!!!
    Δεν είμασε φτερό στον άνεμο. Πρέπει όμως να μπορούμε να προσαρμόσουμε την ζωή μας γρήγορα και αποτελεσματικά. Δεν νομίζω ότι η άνοδος του πετρελαίου είναι κάτι που άλλαξε την ζωή μου. Και πέρυσι δεν είχα τα χρήματα τα αγοράσω πετρέλαιο και φέτος πάλι δεν τα έχω. Πήρα λοιπόν οικονομικά μέσα θέρμανησης και φυσικά δεν μετατρέπω το τζάκι σε κλίβανο αποτέφρωσης. Ετσι, με ένα αερόθερμο, ένα καλοριφέρ λαδιού και μια kerosun είμαι μια χαρά.

Δεν έχω καμία ενοχή για όσα έκανα πριν μερικά χρόνια γιατί απλά τα χρήματα που έδωσα για να πάρω οτιδήποτε τα είχα δουλέψει και δεν τα δανείστηκα.

Τέλος, δεν πιστεύω ότι είμασε μια μάζα που αντιδρά με τον ίδιο τρόπο αλλά μια κοινωνία αγανακτισμένη και δικαίως έτοιμη να τιμωρήσει υπαίτιους και να προβεί σε πρωτοβουλίες για αλλάγές. Θέλω να πιστεύω ότι η μαύρη τρύπα που έπεσε μέσα η Ελλάδα (πολιτικοί, δημόσιος τομέας, ΟΤΑ, συνδικαλσμός, ευρώ κλπ) σύντομα θα αντιμετωπιστεί ριζικά και θα επανέλθουν τα πράγματα στην σωστή τους βάση.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    se λιγα χρονακια που 8α μπαινουν στα σπιτια σας ελληνες και μη οχι για χρυσαφικα αλλα για κανα κομματι ψωμι...να τους κατηγορειτε για κακη ανατροφη απο το σπιτι τους αυτους που θα πεινανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από costas_versys Προβολή μηνύματος
    Τέλος, δεν πιστεύω ότι είμασε μια μάζα που αντιδρά με τον ίδιο τρόπο αλλά μια κοινωνία αγανακτισμένη και δικαίως έτοιμη να τιμωρήσει υπαίτιους και να προβεί σε πρωτοβουλίες για αλλάγές. Θέλω να πιστεύω ότι η μαύρη τρύπα που έπεσε μέσα η Ελλάδα (πολιτικοί, δημόσιος τομέας, ΟΤΑ, συνδικαλσμός, ευρώ κλπ) σύντομα θα αντιμετωπιστεί ριζικά και θα επανέλθουν τα πράγματα στην σωστή τους βάση.
    Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι από που πηγάζει η αισιοδοξία σου.
    Η μαύρη τρύπα που έπεσε η Ελλάδα δεν είναι "πολιτικοί, δημόσιος τομέας, ΟΤΑ, συνδικαλισμός, ευρώ κλπ".
    Πολιτικούς Δημόσιο ΟΤΑ συνδικαλιστές και Ευρώ έχουν μερικές από τις ποιο προηγμένες χώρες στον κόσμο.
    Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι έχει ΜΟΝΟ αυτά και ανύπαρκτο ιδιωτικό τομέα να τα συντηρήσει.
    Γιατί όταν κάποιος πήγαινε να στήσει κάτι, σόμπα τζάκι εργοστάσιο νταμάρι ξενοδοχείο σπίτι και οτι φανταστείς,
    πεταγόντουσαν οι υπόλοιποι και το απαγόρευαν με επιχειρήματα.
    Δεν θέτουν κανόνες λειτουργίας προϋποθέσεις μηχανισμούς ελέγχου ή οτιδήποτε άλλο.
    Απλά "απαγορεύεται".
    Ετσι θα γίνει και με τα τζάκια και τις σόμπες.
    Σε λίγο θα βγούν στην παρανομία.

Παρόμοια θέματα

1. Η πρωτη πιστα στην Κρητη στα Χανια!!!
    από DrIoannis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 19:54
  2. Καφεδακι (με ολιγη βολτα), σημερα στις 6:00 στην καντινα
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2006, 16:42
  3. Σημερα τριτη καφες στα Λιμανακια στις 6+
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2005, 16:34
  4. Προσοχή στα όρια ταχύτητας στην Ιταλία